Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Jens Jerndal håller 2 majföredrag om medvetandet och ett nytt samhälle

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2013
- NewsVoice redaktion
Jens Jerndal, 2014

Jens JerndalJens Jerndal är förmodligen en av världens främsta uttolkare av paradigmskiftet vi är mitt uppe i. Han har i mer än 20 år studerat skiftet, som just nu kulminerar framför våra ögon. Ändå är många – inkl media – omedvetna om vad detta innebär pga bristen på helhetssyn. 

Det började för redan ett par hundra år sedan med den amerikanska självständighetsförklaringen och franska revolutionen. Progressiva demokratiska krafter karaktäriserar det inkommande paradigmet – i motsats till det utgåendes auktoritära samhällsmodell. Parat med en teknisk revolution förändras vår tillvaro i grunden.

Ta chansen att lyssna till Jens Jerndals insiktsfulla beskrivningar av vår tids skeenden och diskutera med honom vad som egentligen händer i två mycket matnyttiga workshops i Stockholm – lördagarna 11 och 25 maj.

Lördag 11 maj är temat “Vårt vidgade medvetande” – om skiftets inre, andliga sida.

Lördag 25 maj “Ett nytt samhälle med fred, lycka och överflöd” – om skiftets yttre manifestationer.

Tid: Kl 14-18 med pauser

Lokal: Academy Inner Potential, Högbergsgatan 48

Kostnad: 350 kr för en gång eller 350 + 200 kr vid samtidig bokning av båda föredragen.

Fika med tilltugg serveras till självkostnad 20 kr.

Anmälan: Senast 6 maj till E-Post eller tel 0702-75 88 04. Arrangör är nätverket Brobygge & Dialog, som samarbetar med Kreaprenör sedan lång tid.

Lars-Olof (LO) Landin Mobil:0708-125 467

Ordförande i Kunskapsalliansen Kreaprenör® –

Moderator i Medvetandeeran

Till hemsidan


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Jens Jerndal