Plundringen av Afrika tar nya steg

0
430

[google-translator]JAS Gripen i AfrikaNu har Carl Bildt rest till Afrika tillsammans med fyra andra svenska ministrar för att bana väg för nya sätt att ta del av den afrikanska tillväxten, som de säger sig vilja stödja genom att försöka ändra bilden av Sydafrika.

Problemet är väl egentligen det motsatta, det är snarare ett läge för att försöka förändra bilden av europeiska politiker och ”affärsmän” som under generationer plundrat Afrika på kontinentens råvarutillgångar.

Läs mer


Läs även:

Världens ledande vapenindustrier krigar snart i hela Afrika – Sverige är med


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer