Plundringen av Afrika tar nya steg

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 maj 2013
- NewsVoice redaktion

[google-translator]JAS Gripen i AfrikaNu har Carl Bildt rest till Afrika tillsammans med fyra andra svenska ministrar för att bana väg för nya sätt att ta del av den afrikanska tillväxten, som de säger sig vilja stödja genom att försöka ändra bilden av Sydafrika.

Problemet är väl egentligen det motsatta, det är snarare ett läge för att försöka förändra bilden av europeiska politiker och ”affärsmän” som under generationer plundrat Afrika på kontinentens råvarutillgångar.

Läs mer


Läs även:

Världens ledande vapenindustrier krigar snart i hela Afrika – Sverige är med

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *