Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 17 October, 2013

2

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • WHO: Luftföroreningar orsakar cancer hos människa.
    I dag offentliggjorde WHO:s Internationella Cancerforskningsinstitut IARC sin nya bedömning av luftföroreningars cancereffekt. Slutsatsen blev att luftföroreningar, små partiklar i luften som vi inandas, orsakar lungcancer hos människor. Det finns även belägg för att luftföroreningar orsakar cancer i urinblåsan. Sedan tidigare är det känt att luftföroreningar orsakar hjärtsjukdomar och luftvägssjukdomar. Luftföroreningar är en  ledande orsak […]

Digest powered by RSS Digest

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Janne
17 oktober 2013 kl 16:44

Det finns även annan forskning som tyder på helt andra orsaker till cancer, nämligen trauman. Beroende på traumats art och om det orsakat en biologisk konflikt så bildas tumören på olika ställen i kroppen. Läkaren som forskat fram detta är den kände tyske cancerläkaren Dr. Gerhard Ryke Hamer. Han drabbades själv av cancer efter att hans son blivit skjuten på Corsika. Samtliga 1100 patienter han undersökt hade ett trauma bakom sig så hans forskning stämmer till 100% in i verkligheten. Han har i sitt forskningsarbete även väl förklarat varför svamp uppkommer i en cancerbild och en del annat.

Läs mer om hans arbete här: http://www.2000taletsvetenskap.nu/artmedlem/hamer.htm

Lennart Fröderberg
Gäst
17 oktober 2013 kl 16:30

När man förstår immunförsvarets roll i den här frågan så förstår man även Dr. Simoncinis koppling mellan cancer och svamp. Lär er gärna mer här http://www.zapcandida.com