Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 17 October, 2013

2

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • WHO: Luftföroreningar orsakar cancer hos människa.
    I dag offentliggjorde WHO:s Internationella Cancerforskningsinstitut IARC sin nya bedömning av luftföroreningars cancereffekt. Slutsatsen blev att luftföroreningar, små partiklar i luften som vi inandas, orsakar lungcancer hos människor. Det finns även belägg för att luftföroreningar orsakar cancer i urinblåsan. Sedan tidigare är det känt att luftföroreningar orsakar hjärtsjukdomar och luftvägssjukdomar. Luftföroreningar är en  ledande orsak […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelÄr det inte på tiden att sjukvården börjar ägna sig åt hälsovård?
Nästa artikelNational Geographic: Om all världens is smälter – Europa ligger delvis under vatten
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lennart Fröderberg
Gäst
17 oktober 2013 kl 16:30

När man förstår immunförsvarets roll i den här frågan så förstår man även Dr. Simoncinis koppling mellan cancer och svamp. Lär er gärna mer här http://www.zapcandida.com

Janne
17 oktober 2013 kl 16:44

Det finns även annan forskning som tyder på helt andra orsaker till cancer, nämligen trauman. Beroende på traumats art och om det orsakat en biologisk konflikt så bildas tumören på olika ställen i kroppen. Läkaren som forskat fram detta är den kände tyske cancerläkaren Dr. Gerhard Ryke Hamer. Han drabbades själv av cancer efter att hans son blivit skjuten på Corsika. Samtliga 1100 patienter han undersökt hade ett trauma bakom sig så hans forskning stämmer till 100% in i verkligheten. Han har i sitt forskningsarbete även väl förklarat varför svamp uppkommer i en cancerbild och en del annat.

Läs mer om hans arbete här: http://www.2000taletsvetenskap.nu/artmedlem/hamer.htm