Pseudo-contrails, stratospheric aerosol injections eller bara dagens vädermanipulation?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 december 2013
- NewsVoice redaktion

OPINION. Fotot nedan togs i Skåne den 27 november 2013. Den visar minst 12 spår efter flygplan som sprider vad som här kallas “pseudo-contrails” eftersom de vägrar att försvinna. Istället för att dunsta som äkta “contrails” sprider de ut sig och bildar ett nät av utbredda disiga spår som i sin tur flyter samman med varandra till ett allmänt dis, på mycket hög höjd, vilket skärmar av solen.

Geoengineering för att skärma av solen för att dämpa den globala uppvärmningen i ett nötskal?

Frågan gäckar allt fler svenskar i alla åldrar som spanar på skyn, fotar och sedan diskuterar över en kopp kaffe eller bloggar om det. Fotot nedan togs av en äldre dam som blivit atmosfärbesprutningsspanare för NewsVoice. Hon fotar och rapporterar löpande om hur himlen disas ned successivt med märkligt autoväxande spår av “pseudo-contrails” som bildar veritabla molntäcken.

Hennes observationer står i kontrast till hur det såg ut för 20, 30 och 40 år sedan då “contrails” betedde sig normalt. De försvann efter bara några minuter och himlen var blå. Den äldre damen minns minsann och misstänker nu att flygbränslet är spetsat med kemikalier som bildar dessa täcken av dis.

[Uppdaterat 20 dec: Damen berättar att en dag var det 22 streck som växte till ett dis. På fotot nedan ser man bara “trails” i ett väderstreck av fyra.]

Piloterna behöver ju inte veta vad som tankas. De flyger bara planen.

Skåne 27 nov 2013


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • “Piloterna behöver ju inte veta vad som tankas. De flyger bara planen.”

  Flygbranschen är mycket hårt reglerad. Allting görs enligt bestämmelser, dokumenteras och sparas för eventuella framtida utredningar. Det går inte att ha konstigheter för sig som att tanka ett flygplan med någon mystisk bränsleblandning.

  Det går inte heller att göra några åtgärder utan att informera piloterna. Vidare är motorerna så optimerade att minsta avvikelse i bränsleblandningen kommer att kännas i dragkraftsminskning. Piloter känner sånt direkt och det ska de göra – och rapportera.

  Blanda kemikalier i bränslet är nog ingen bra idé, även om det skulle gå. Förbränningstemperaturen är mycket hög (över 1800 grader) och skulle förstöra dem. Det är faktiskt så man sanerar gifter – man bränner dem vid en hög temperatur

  Summa summarum – blanda kemikalier för besprutning i bränslet kan inte förekomma, det är en orimlig tanke.

 • Hjärtligt tack Sture B. !!

  Du har gett mig epitetet DEBUNKER !
  Aldrig hört det förut men efter en koll med Wikipedia så känns det riktigt hedervärt.

  Att räknas in i ett sådant sällskap med James Randi, Carl Sagan m.fl. är en stor ära.

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • @Wille B

  Jag tänker kommentera detta inlägg, för att sedan ignorera dig.

  Jag skulle ha specificerat dig som en “betald debunker”. En betald debunker är en lögnare som mot ersättning ljuger och bedrar. Du är en sådan. Du tycker att alla här är idioter, men ändå hänger du kvar här som en maniker. En “normal” människa utan en egen agenda skulle ha dragit för länge sen.

  Sedan fortsätter du med din sandlåderetorik där du försöker klumpa ihop diskussionen med New-age och sekter. Plus att du försöker klistra epitetet konspirationer på allting som inte följer din egen agenda. Du mer förlöjligar och försöker blanda bort korten, med en massa anekdotsvammel, än vad du kritiserar och ifrågasätter. Men det är ju precis vad du har blivit tillsagd att göra och du är mer lydig än briljant. Internet håller på att väcka medvetandet hos människor och det skrämmer makten. Din prestation, om än så medioker, är ett tecken på det.

  Angående dina länkar så hävdar den ena att “silverjodid och frusen koldioxid inte är så effektivt för att framkalla regn” och den andra hävdar att “start och landning kan påverka vädret kring flygplatser”. Bra då vet vi det! Men det är inte så relevant för diskussionen eftersom silverjodid eller området kring flygplatser inte är de enda alternativen. Det här är bara ytterligare ett av dina korttrick!

  Nu tänker jag ignorera dig, men jag önskar dig lycka till med att försöka förstöra diskussionen på någon annan sajt.

 • Wille B.

  NewsVoice är ingen sekt eller newage. NewsVoice är en tidning som publicerar artiklar och har efterföljande diskussioner där det ska finnas utrymme för utredning, öppen debatt och vetenskap. Om du är intresserad av etablissemangets opinionsbildning och korrekta åsikter besök vof.se/forum.

 • Sture och Red

  Debunker, är det ett skällsord eller ?

  Inom New-age och andra rörelser, sekter mm så får man inte kritisera eller ifrågasätta.
  Protesten blir då; att man måste tänka utanför ramarna och inte vara så låst!
  En klar motsägelse…………..
  Ni hävdar att jag fått utförliga och bra svar men jag håller inte med. Att hänvisa till samma konspirationslänkar på nätet som de ursprungliga påståendena kom från är ju inte särskilt produktivt.

  Jag ber att få hänvisa till två länkar som jag angivit ovan, var hyggliga och ge dem en riktig chans;

  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/11/101101125949.htm

  http://www.sciencedaily.com/releases/2011/06/110630142847.htm

  Tycker Ni det var trams så låt mig gärna veta det.

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • Utan att blanda in några större konspirationer är det nog frågan om att militär teknik nu används i ett kommersiellt syfte för att utöva väderkontroll. Att det sedan är multinationella företag som bedriver detta i vinstsyfte gör att det därmed blir geopolitik av det hela. Man skapar alltså växelvis kalla och varma fronter för att kunna styra klimatet lokalt. Detta med hjälp av HAARP och skalär teknik och genom att sprida partiklar med olika densitet och egenskaper i atmosfären.

 • @Wille B

  Du kör med en lite raljerande retorik där du försöker förlöjliga samtidigt som du blandar väsentligheter med oväsentligheter. Jag tycker det är en ohederlig debatteknik.

  Men nu har du slutligen placerat dig själv i ett passande fack. Du är en “debunker”, utan någon som helst tvekan. Du har någon form av akademisk bakgrund men är nu pensionerad och när systemet åter kallar, skyndar du till undsättning som den lydiga slav du är.

  Vad det än är som de sprutar ut så diskriminerar det inte. Det hamnar också i din närmiljö, i dina ögon och i dina lungor. Precis som det även gör på alla dina nära och kära.

  Fundera på detta när du löser ut din månatliga Judaspeng, för det ligger onekligen en poetisk rättvisa i det hela.

 • Hr. Redaktör

  Jag känner väl till försöken med silverjodid som utfördes i Sovjet under Krussetiden och har också skrivit här om detta tidigare i ett inlägg..
  Även jänkarna försökte förutom avlövningen få det att regna mer över Indokina så att vägar mm skulle bli oframkomliga.

  Silverjodid är inte helt gratis och silver är en tungmetall som kanske inte bör strös ut hur som helst, även om den använda mängden per “skott” är liten. I Kina går det ju framför allt ut på att försöka stoppa sandstormar mm som hotar huvudstaden. Men man använder inte flygplan utan raketer.Kinas försök vid OS vara att försöka “tömma” regnmolnen inna de nådde Peking och på så vis garantera fint väder.
  En annan substans om är helt ofarlig (?) är torris som man kastar ut från flygplan som granulat.

  Glöm inte heller att det måste finnas något att fälla kemikalierna på, dvs tillräcklig luftfuktighet / moln, annars händer ingenting.

  Men utvärderingar har visat att teknikerna inte är särskilt lyckade och därför har de flesta nationer slutat med dem.
  Se gärna:

  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/11/101101125949.htm

  Sciencedaily är en seriös vetenskaplig tidskrift som inte sysslar med konspirationer. Om Du går till någon av mina länkar så hittar du i högerspalten ännu fler historier som relaterar till ämnet.

  Se även artikeln om att det runt flygplatser verkar bli mer nederbörd på grund av flygplanens naturliga rörelser:

  http://www.sciencedaily.com/releases/2011/06/110630142847.htm

  Detta om “snäll” besprutning…………….

  Men nu hävdar ju alarmisterna att det är betydligt värre saker som sprutas ut. Dock har man ju svårt att få något grepp om vad som skulle vara orsaken och även metoderna.

  Någon säger att man skall kyla ned jorden
  En annan att man skall värma upp den.
  Ytterligare en att allt skall förödas så att vi alla går under !

  Tacksam om någon vill utveckla detta och förklara de olika påståendena, vilket gäller Sverige exempelvis?

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • @Wille B

  Jag tror det var den 3 februari det här året som du skrev* att “alla läsarna på Newsvoice är idioter och du bad att få dina kommentarer raderade”, så angående förolämpningar passar du dåligt i offerkofta.

  Sen har jag aldrig påstått att det sprayas några gifter. Men jag har däremot påstått att det sprayas “någonting” och det är inte kondensstrimmor. Jag har likaså hävdat att “strimmorna” är skarpt avgränsade i början och slut dvs. att man kan se var de börjar spruta och när de slutar spruta. Precis som jag har hävdat att man ibland kan se två olika flygplan på ungefär samma höjd men med ett par kilometer i mellan där de ena släpper ut kondensstrimmor som löses upp efter ca 150 m och där det andra lägger ut kilometerlänga strimmor som ligger kvar i evigheter. Denna skillnad kan inte förklaras med vare sig tryck eller temperatur, eftersom skillnaden helt enkelt är för stor.

  Dina frågor är inte direkt korkade, men däremot är de rätt omöjliga att svara på (vilket du mycket väl vet) och därför blir de ovidkommande för hela diskussionen. Men jag har lite svårt att placera dig. Jag vet inte om du är ett forumtroll eller är en betald “debunker”. Men även här kanske det enklaste svaret är det rätta. Du kanske bara är lite rädd helt enkelt. Du kanske mer försöker rädda din egen världsbild än vad du försöker motbevisa någon annan. Vilket skulle förklara varför du använder dig av en retorisk härskarteknik bestående av ovidkommande matematiska formler och ett dito akademiskt fikonspråk. Det kanske är du som inte vågar tänka själv!

  * https://newsvoice.se/2014/02/01/morgan-stralman-den-stora-viltdoden-2013/comment-page-1/#comment-22978

 • Wille B.

  Jag har läst naturvetenskap (120 p) vid Sthlms Universitet inkl klimatologi, toxikologi etc och därför blir det enklare att säga att det som sker i atmosfären inte är normalt. Det är bara att jämföra gamla foton av himlen från tex 70/80-talet med idag så ser man skillnaden. Gräv fram lite gamla semesterfoton Wille B och jämför.

  Syftet med geoengineering är något som diskuteras i FN (cloud seeding, silver iodide) och det finns inga konstigheter med varför man testar och/eller tillämpar klimatkontroll. Det mest kända exemplet är kanske när Kina skulle förbättra vädret vid de olympiska spelen.

  Se även “Beijing Weather Modification Office” som har 37,000 anställda i världen.

  “According to Zhang Qiang, head of the Office, cloud seeding increased precipitation in Beijing by about one-eighth in 2004; nationwide, similar efforts added 7.4 trillion cubic feet (210 km3) of rain between 1995 and 2003.” Wikipedia

  Jag antar att du inte läst på en enda länk jag givit dig och eftersom du målat in dig i ett hörn i ett rum där det pågår en öppen utforskande diskussion är det inte lätt att ta dig därifrån.

  I övrigt förstår jag inte varför det är så laddat för dig att diskutera chemtrails/klimatmodifikation. Jag noterar bara att du hela tiden vill diskutera det.

 • @ Wille B
  Du kanske borde uppgradera dej från din litteratur och kunskaper från 1900-talet till dagens verklighet. Ytan av till exempel 3,2 mg aluminiumpartiklar i nanostorlek rör sej om betydande siffror. Ytan bestämmer reaktionshastigheten i en kemisk reaktion. Aluminium finns inte i naturen som en ren metall, det är en tillverkad teknologisk produkt. Vi mäter heller inte annat än joner med våra instrument så verkan av den skalära vågen från HAARP finns inte redovisad från dem som använder detta system. Se och begrunda denna korta film om hemlighetsmakeriet. http://youtu.be/kZGTS4W4C-c

 • Hr Redaktör

  Hur fungerar självreplikerande kemiska processer i luften och var kan jag läsa mer om dessa?
  Vem betalar för det hela, så att kemikalieindustrin kan tjäna massor ?
  Hur kan mikroorganismer klara sig igenom jetmotorerna levande ?

  Om den vanliga linjetrafiken blev tillsagd att flyga fram och tillbaka för att täcka in ett område, skulle inte piloter och passagerare undra varför, reslängden / tiden skulle mångdubblas?

  Tystnadsplikt har ännu inte stoppat någon av tiotusentals edsvurna att hålla tyst.
  Vad tycker exempelvis trafikledare om att linjeplan flyger i zick-zack mellan destinationerna?

  Sture B.

  Jag är ledsen att jag misstog mig på Dig. Fick för mig att Du var rätt resonabel och höll på att be redaktörn ge Dig min mailadress. Men efter dina förolämpningar och ovilja att tänka själv så är det inte längre aktuellt.

  Korkade frågor ?! Om du står på marken och ser ett plan på 8 km höjd så har Du inte en aning om vad det släpper ut, att då i första hand förutsätta att det är gifter anser jag vara korkat…………..
  Kan inte pudelns kärna vara att det inte finns någonting att redovisa?

  Som du vet pågår en kamp från framförallt miljöpartier att beskatta flygbränsle lika hårt som bensin och diesel på marken. Detta är något som håller flygbolagsdirektörer vakna på nätterna. Tror Du att de frivilligt ökar sina driftskostnader ytterligare?
  Flygkostnad räknas inte i kilometer utan i timmar.
  Det är ju bara att se på tjänstetimmar per plan så kan ju skattemyndigheten se hur mycket skatt som skall betalas.

  Läs på lite om meteorologi och vad daggpunkter innebär så kanske Du inser att allt på himlen är inte gifter.

  De kondensstrimmor som Du ser från ett plan kommer inte bara från motorerna, och inte alltid.
  När en gas ( luft ) strömmar över en vinge så reduceras trycket, ( principen för flygning ). När trycket faller så faller också temperaturen och vattenångan i gasen ( luften ) kan då frysa till små isbitar. Detta är samma princip som används i alla kylskåp. Har det en gång börjat bildas is så bildas det lätt större bitar då ny ånga fryser fast på de redan bildade bitarna.
  Effekten av detta är att Du får en “strimma” som är lika bred som planets vingar + de strimmor som planets motorer genererar.
  Ett plan som det som försvann från Malaysia har nästan 60 meter mellan vingarna så det blir ju en rätt maffig “strimma” .
  Ett sådant moln kan ligga kvar rejält länge och kan naturligtvis föras iväg med vinden och brytas upp till nya moln som inte ser ut som vanliga kondensstrimmor.

  Som jag sagt så bor jag och har alltid bott så att jag kunnat se de olika varianterna runt min egen horisont. De breda strimmorna kan också med rätt belysning / vinkel till solen ge upphov till fantastiska färgfenomen. de fungerar dessutom som prismor i vissa vinklar och det gör det än mer spektakulärt.

  Som Du kanske också vet så lutar jordaxeln med årstiden så att det uppstår vintrar, under denna tid ändras ljuset jämfört med sommaren. Du kanske vet att solen inte känns varm mot ansiktet under den klaraste januaridag. Medan en Julidag kan vara direkt påfrestande varm. Detta påverkar inte bara vår upplevelse utan ändrar molnbildning, himmelsfärg mm mm.
  Har Du sett en orange måne i Januari ?

  Aldrig var himlen så blå som när jag var liten……………….Näe för på vintern satt jag mest inne.

  Återkommer gärna med fler tokiga frågor och förklaringar.

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • @Willy B

  Jag skall försöka förklara på ett enkelt sätt, så till och med en med en akademisk examina kan förstå.

  Jag kan se flygplan som sprutar ut någonting på relativt hög höjd. Dessa flygplan lägger ut långa “strängar” som är starkt avgränsade i deras början som i deras slut, plus att de hänger kvar i evigheter. Men det är också allt jag kan se.

  Du försöker blanda bort korten genom att ställa en massa korkade frågor. Om jag står på marken och tittar på ett flygplan som sprutar ut någonting på exempelvis 8 km höjd. Hur ska jag då kunna veta var detta plan utgår från, vem som äger det eller vad syftet är?

  Men eftersom besprutningen inte redovisas öppet är det troligtvis ingenting som gynnar oss människor och detta är “pudelns kärna”.

  Men så fort det skrivs om detta ämne poppar du upp som en liten manisk “gubben i lådan” och påpekar hur fel alla har, med ett och samma kopierade inlägg. Du sitter troligtvis i något småsvettigt telefonförsäljarlandskap och “debunkar” tokigheter på nätet för 120 kr/timmen innan skatt. Eller jobbar du hemifrån?

 • Några snabbsvar. Nu samlar jag uppsnappad information och informaoida data samt blandar fritt med egna tankar för att få ihop chemtrails-hypotesen med avsikten att hålla debatten om chemtrails levande.

  1. Wille B: Men var tankar, landar och startar alla dessa plan som påstås spruta?
  Svar: Överallt. Kemikalierna sägs generellt ingå i flygbränslet som sådant, som tillsatser.

  2. Wille B: Och vad är vitsen?
  Svar: Skapa en skärm av dis som reflekterar solljuset ut i rymden så att inkommande ljus inte omvandlas till värmeenergi. Kom ihåg att projektet inte behöver fungera överhuvudtaget för att vara 100% lönsamt.

  3. Wille B: Vilken sorts plan används ?
  Svar: Främst den vanliga linjetrafiken kompletterad av militära flygplan.

  4. Wille B: Varifrån utgår de?
  Svar: Linjeflygen utgår från de vanliga reguljära flygplatserna. Militära flygplan utgår från militära baser.

  5. Wille B: Vem äger dem ?
  Svar: Privata vanliga flygbolag och statliga flygvapen.

  6. Wille B: Varför slösa pengar på nå’t sådant ?
  Svar: Det slösas inte med pengar. Det tjänas pengar. Kemikalieindustrin drar in miljardbelopp. Skattebetalarna betalar. Politikerna nickar jakande. Besluten tas på överstatlig nivå. Business as usual.

  7. Wille B: Hur får man personalen att hålla tyst om det hela ?
  Svar: Ofta inte så svårt alls. Har du aldrig arbetat på ett företag som tillämpar någon form av sekretessavtal? Du skriver på och håller tyst. Om du pratar blir du hotad med att förlora jobbet.

  Men trots det har enstaka insatta perso er läckt information och bytt sida.

  Exempel:
  https://newsvoice.se/2014/03/10/fn-varnades-for-chemtrails-pa-klimatkonferens/
  https://newsvoice.se/2013/12/27/news-fox31-report-reveals-chemtrails-may-be-a-reality/
  https://newsvoice.se/2013/09/25/allt-mer-uppenbart-geoengineering-och-chemtrails-finns-pa-den-overstatliga-agendan/
  https://newsvoice.se/2013/09/10/a-c-griffith-syftet-med-chemtrails-ar-bla-for-att-forbattra-radarovervakningen/
  https://newsvoice.se/2013/09/05/chemtrails-usas-militarflyg-spred-aerosol-av-metallpartiklar-for-mobil-kommunikation-och-vadermanipulering/
  https://newsvoice.se/2013/02/06/chemtrails-ingar-som-kontroversiell-teknik-inom-geoengineering-vetandets-varld-gor-kopplingen/
  https://newsvoice.se/2013/07/20/new-scientist-cia-nasa-noaa-och-nas-investerar-i-geoengineering/
  https://newsvoice.se/2012/12/21/fns-hemliga-klimatrapport-antyder-att-newsvoice-har-ratt/
  https://www.youtube.com/watch?v=j0fBcH0iuX0
  https://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA
  http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

  8. Wille B: Är det giftiga ämnen och/eller baciller som sprids?
  Svar: Det har uppmätts och detekterats både giftiga ämnen och mikroorganismer. På senare tid har provtagningar gjorts på hlg höjd med chartrade privata flygplan, enligt obekräftade rykten. provtagningar från de övre luftskikten är mer tillförlitliga eftersom dessa då inte kan påstås vara kontaminerade av damm/föroreningar från jordytan.

  9. Wille B: Kan verkligen 3,9 mg / kvm spela någon större roll?
  Svar: Jag tror du får tänka dig att ämnen som sprids sägs reagera med grundämnen i atmosfären (kol, syre, kväve) för att därpå generera självreplikerande material. Jag skulle gissa att självreplikeringen av molekyler sker med solenergin som drivkraft. Tänk en variant på växternas fotosyntes. Med andra ord behöver bara årocessen startas oc när processen avstannat har kanske 3,9 mg

  En tanke med NewsVoice är att konstruktivt kunna debattera en rad känsliga ämnen som massmedia avfärdar eftersom de inte tittat närmare.

  [Som redaktör tar jag mig denna gång friheten att bryta mot ett par regler, nämligen längden på inlägget och antal länkar.]

 • Sture B

  Skrev detta den 10:e men blev av någon anledning censurerad, men försöker igen.

  Där jag bor, i Spånga/Stockholm och på norra Gotland kan man inte se att det sprutas ut saker från flygplan.
  Över Kappelshamn går trafiken i öst-västlig riktning mellan Sverige och Finland/Ryssland mm.
  Över Spånga flyger man till och från Arlanda och t o f Bromma som ligger två km bort.

  Men var tankar, landar och startar alla dessa plan som påstås spruta?
  Och vad är vitsen?
  Även de största lastplanen kan inte få med sig mer än ca 20 ton / flygning, spruta ut det och utspädningen blir nästan homeopatisk.
  Det var en Hr Strålman som påstod att Skåne överflögs av tre plan dagligen så jag skrev följande svar:

  ” Vilken sorts plan används ?
  Varifrån utgår de ?
  Vem äger dem ?
  Varför slösa pengar på nåt sådant ?
  Hur får man personalen att hålla tyst om det hela ?
  Är det giftiga ämnen och/eller baciller som sprids?

  Sveriges största transportplan är Hercules som lastar 19.9 ton x 3 blir det 59.7 ton / dag.
  Syd-Sverige Skåne-Blekinge och en bit uppåt är ca 15.000 km2 eller om man vill så blir det
  15.000.000.000 kvm2.
  Delar vi 59.700 kg med 15.000.000.000 så får vi 0,00000398 kg/ kvm.
  Kan verkligen 3,9 mg / kvm spela någon större roll?
  En hel del lär väl blåsa till havs också. ”

  Så svara gärna på frågorna och bevisa att jag har fel.

  En mycket enkel och central fråga är; hur håller man det hemligt?
  Människor älskar att sladdra och här pratar vi om tiotusentals personer ( minst ) som måste hålla tyst, något som i praktiken är omöjligt.
  De bilder vi om och om igen servas är ju välkända bilder från flygplanstester och bevisar ingenting.
  En bild som fladdrar runt är är en bild som påstås visa att man gömt en tank bakom dass, OK vi antar det men “tanken” på bilden är på max 1 kbm, se exemplet ovan och räkna hur långt det räcker.

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • För den intresserade rekommenderar jag en debatt på Spansk TV8 om chemtrails. http://ivansbj.blogspot.se/2014/01/debatt-om-chemtrails-pa-tv8-i-spanien.html Vidare kan man läsa på ovanstående hemsida om IPCCS som gick till domstol p.g.a. chemtrails och om kylan i Mexiko, medan på Alaska har det varit + 17 grader. Att man tillverkar snö med hjälp av bakterier visste jag inte heller förrän ganska nyligen. Som sagd det finns så mycket att fördjupa sig i och man kan bara visa tacksamhet mot observanta människor som Sture B. t.ex.

 • Jag bor längst upp i ett höghus och min utsikt är himlen över halva staden där jag bor. Vissa dagar är det för djävligt. Jag brukar stå och titta på flygplanen, med min feta kikare, när de flyger fram och tillbaka på en hög höjd och sprutar i ett rutmönster, liknande det på bilden. Jag är gammal nog, och observant nog, att se skillnad på mina barndomshimlars contrails och dagens silverdisiga chemtrails. Vad de sprutar kan man bara spekulera i. Men jag tror mer på mina egna ögon än vad jag tror på människor som skriker “konspirationsteorier” om allting som går utanför deras egna lilla fyrkantiga världsbild.

  Det konstigaste med det hela är att flygplan besprutar atmosfären i svenskt luftrum och våra myndigheter är helt knäpptysta. Inte ett ljud från vare sig flygvapnet eller våra politiker. Inte ens SMHI har något att säga, trots att atmosfären tillhör deras arbetsområde. Det är bara tyst. Det är en talande tystnad om att det är något överstatligt sattyg. Kanske någon FN finansierad skit för att rädda klimatbluffen, så de kan införa den efterlängtade globala klimatskatten.

 • @Wille B
  De officiella mätvärdena om hertzvågen och tillförda effekter som allmänheten förses med är irrelevanta i dessa sammanhang. Det som både HAARP och hur rivningen av World Trade Center på Manhattan gick till handlar om skalär energi. Lite synd att begränsa en i grunden vettig diskussion till ordfäktande.

 • Ja Du Ivan………..

  Teflonsvar som inte leder någon vart.
  Förlåt att jag störde.

  Din hänvisning till WTC angående HAARP är väl ganska fånig, läste Du inte vad jag skrev ?
  HAARP har en effekt på ca 3,5 Mw vid 30 Mhz, knappast något man startar bränder i betongtorn med………………

  Om man tror Dina konspirations kamrater så är ju effekten istället 3.5 Gw på mikrovågsfrekvenser!
  Med normal verkningsgrad så måste en sådan sändare matas med ca 10 GW. Det motsvarar ungefär den totala effekten från alla Svenska kärnkraftverk samtidigt, om de nu till äventyrs kunde köras på en gång.
  Det räcker dock knappast att steka tornen det heller.
  Och hur man riktar strålningen till WTC från HAARP är också en gåta.

  Så mitt råd till Dig är att söka hjälp, men inte på nätet.
  Det är inte bra att hela tiden vara rädd för okända saker som man inte begriper.
  Försök att njuta av verkligheten istället, den överträffar alltid dikten.

  Åter igen, förlåt att jag störde.

  ERICOSCAR
  DEC 2013

 • Hej Wille. När jag sa till dig att du ska leta efter information själv på internet beror det på att du har en annan läge att se på verkligheten än jag.

  Jag ska ändå ge dig några ledtrådar. På din första fråga får du en del svar i filmen som heter The Living Matrix. http://www.youtube.com/watch?v=ne-I7JTXCbo och http://vimeo.com/21432874 Där i filmen kommer du att kunna se hur kroppen kommunicerar med sig själv och omgivningen. Har man teknik till detta så kan man alldeles riktig kontrollera en omedveten människa, men även medvetna människor har haft en hel del att göra när de blev anfallna med psykotroniska vapen.

  Vad beträffar dina andra påståenden har jag ingett att tillägga till dem. Vill du se alternativ information kan du börja med att se de dryg 400 filmer som jag har på youtube. Alla länkar hittar du på min blogg.

  Vad beträffar HAARP så kan jag ge dig också en ledtråd där du kan ställa en fråga till dig själv, vad är det som förorsakade detta? http://pernordgren.com/artiklar/wtc/911where-did-the-towers-go/

 • Ivan.

  Följande text ryckte jag ut ur texten på Din hemsida;

  “Med hjälp av fotoner som skickas in i kroppen och interagerar med DNA i båda riktningar omvandlas fotonerna till en elektromagnetisk signal som kontrollerar kroppen.
  Kroppen tar emot dessa konstgjorda fotoner som sina egna.
  Ännu värre är att DNA ackumulerar data med hjälp av fotoner och dessa omvandlas sedan till kvant information av en elektromagnetisk signal som sedan strålar ut från kroppen.
  Den spelar en mycket viktig roll i övervakningen av ditt väsen och kontroll av ditt väsen.”

  Allvarligt talat , driver Du med oss ?

  Om Du publicerar dylika påståenden måste Du också kunna förklara vad det står.

  T.ex. vad betyder det att fotoner interagerar med DNA i båda riktningar.
  Hur interagerar en foton med DNA, var sitter dessa DNA ?
  Vilka är riktningarna?
  Hur kan det bli en elektromagnetisk signal och hur kan denna kontrollera kroppen?

  OSV OSV………………

  Senare; kvantinformationen strålar ut från kroppen, jaha by by med den…………
  Nästa mening; den spelar en mycket viktig roll i övervakningen av Ditt väsen ………………. Den strålade ju bort!

  OSV OSV…………….

  Så till Din lista på patent, de börjar på 20-talet och känns ju nu 90 år senare som högteknologi.

  Jag gick in och läste några av patenten och de flesta följer den gamla Amerikanska storföretagsmodellen att om något kanske kan fungera så spåna ihop möjliga användningar och tänkbara tekniker lägg sedan ut en “bombmatta” av patent runt grundidén. På det viset kan Du alltid hävda att Du var först och sätta igång ändlösa och för motparten dyra stämningar i domstol.
  Detta medan Du suger ur det göttaste ur idén själv.
  Oavsett om Du vinner i domstolen så har Du fördröjt konkurrenters möjlighet att själva exploatera tekniken.

  I USA, s patentregister finns också massor av Stollepatent som man undrar hur f-n de fick det godkänt.
  Många gånger är de först uttagna i något lätt korrumperat land och sedan söks internationellt patent med ursprungslandets godkännande som referens.

  Appropå att spruta ut aluminiumspån och andra kemikalier ur jetmotorer så fundera över debaclet med den Isländska vulkanen häromåret.
  Flygstopp i hela Europa då jetmotorerna riskerade att skära ihop på grund av mineraler och annat skoj i askan.
  JAHA, speciella munstycken skilda från motorerna?
  Men planen som kommer efter då ?
  Chemtrail är trams.
  Att Ryssarna tidigt provade att skicka ut silverkristaller för att skapa regn och att Jänken provade samma sak under Viet-Namkriget är sant men läs rapporterna, det var ingen dundersucce om man säger så.
  Och vad kostar det……………….
  Försök läs lite facktexter runt det Du refererar, använd gärna Wikipedia, till exempel om DNA. Sedan tror jag Du inser att fotonerna som kommer in och ut och hit och dit inte riktigt följer naturens lagar om man säger så.

  HAARP dyker ofta upp i den här debatten. Den anses värma atmosfären och jag vet inte vad. Effekten är ca: 3.5 – 4 Mw som skickas upp i ionosfären, det ger en närmast Homeopatisk utspädning av effekten men räcker för experimenten.
  Som jämförelse kan Du titta på värmekraftverket i Hässelby i västra Stockholm.
  Det har tre pannor på vardera 100 Mw……………………= 300 Mw.
  En ansenlig effekt men räcker bara till de 60.000 hushållen som den servar.
  Att en hundradel av den effekten skulle kunna värma upp hela atmosfären verkar väl inte särskilt realistiskt, eller hur ?
  Inte ens om BigPharma eller USA eller Ryssen eller någon hemlig konspiration samarbetar så blir det varmt!
  Som förtydligande kan Du tänka att 1 Mw är ungefär 1.350 hk eller den sammanlagda kraften hos två-tre moderna lastbilar.

  ERICOSCAR

  DEC 2013

 • Ivan

  Det var ju inte en åsikt jag försökte bearbeta.
  Du sprider en översatt text med ett för mig mycket märkligt innehåll.
  Det måste väl vara därför att Du anser denna vara angelägen?
  Och i så fall anser Du väl också att den är sann eller plausibel?

  När jag då ber om en förklaring av vad där står och vad det betyder så utbryter ett stort debacle med avstängning etc.

  Du skriver “Om du inte är nöjd med det du läste så är det fritt fram för dig att leta efter svaret själv. Tack än en gång för din åsikt”

  Ja det var precis vad jag gjorde, letade efter svaret och ställde frågan.
  För Du kan väl inte påstå att svaret fanns i texten ?
  Eftersom jag fann det totalt obegripligt så kallade jag det för svammel, vilket jag står för tills något annat bevisats.

  Jag kommer därför att skickaom mailet men något nedstruket och hoppas Du kan svar på mina frågor och påståenden.

  ERICOSCAR
  DEC2013

 • @ Wille B
  Hej Wille. Jag respekterar din åsikt och din sanning. På internet finns det tillräckligt med litteratur och läsning där du kan själv leta efter svar på dina frågor. Jag översatte delar av en dokumentär i detta ämne som jag la ut på min blogg för att nanoteknik och nanofibrer har direkt med chemtrails att göra. Om du inte är nöjd med det du läste så är det fritt fram för dig att leta efter svaret själv. Tack än en gång för din åsikt

 • @ Perra J Jag håller fullständigt med dig om att vi inte ska tänka oss som hjälplösa offer o.s.v. En människa som är MEDVETEN och har en annan frekvens kan inte bli påverkad. Allt detta vet jag och håller med. Men samtidigt pågår det saker och bara om man är MEDVETEN om det på ett orädd sätt kan man förändra det enligt mig. Vad beträffar min serie om Morgellon så kommer det ytterligare 2 inlägg på bloggen och alla kompletterar varandra.
  Tack för dina fantastiska tankar om vikten av att vara medveten och om vikten av att ha hög frekvens….

 • Ivan Björn: Vetskap om Chemtrails (eller vad som helst), ja. Men det var inte det jag sa, utan rädsla för. Det är en subtil men mycket viktig skillnad.

  Jag är mycket medveten om konspirationsteorier som besannas, och jag tror många av de existerande är sanna, men långt ifrån alla. Möjligen att de BLIR sanna om vi grips av rädsla och ger upp. Makteliten har långt ifrån så stora möjligheter att ta kontroll över planeten och mänskligheten, som den vill få folk att tro.
  Jag anser att en totalt nattsvart och hopplös bild målas upp i det du skriver på din hemsida (det är den här tysken som du översätter, som säger detta?). Vi är bara hjälplösa offer. Betänk att makteliten skulle hoppa av glädje om vi tror detta.

  Jag tror att människor, som sjunker i sin medvetandenivå på något sätt, kan “tas över” av dark entities, kroppslösa entiteter som omger oss, och har gjort i alla tider (vilket kan förklara det du nämner). Dessa entiteter bildar i själva verket en mörk hierarki, vars syfte det är att sänka den kollektiva medvetandenivån (genom alla former av negativa projektioner, rädsla…), så att frekvensen sjunker ner till deras nivå. Då kommer vi kanske ner till något David Icke också har pratat om – ödlorna. Jag tror att så snart du slutar att ta ansvar för något i din person, blottställer du dig för sådana här entities. Eller kalla dem onda andar, Jesus drev ut sådana.

  Makteliten är bra långt framme, men de håller sig inom egot och det dualistiska medvetandetillståndet. Den som låter sitt eget ego dö, kan de inte rå på. Därför att du är då på en högre frekvens än de. Därför är det ett sådant raseri från deras sida inför allt som har med “höjning av medvetande” att göra. Faktum är också, vilket jag tror David Icke också varit inne på, att dessa dark entities är beroende av oss för att de måste livnära sig på våra energier. De KAN inte tillgodogöra sig den Universella energin, “Guds” energi, som vi kan.
  Makteliten är bra långt frame, men inte andligt sett. De är helt infiltrerade av denna mörka hierarki, förtappade och uppfyllda av hat, och totalt ansvarslösa. Om än intelligenta. De är fallna änglar.

 • @ Perra J När David Icke kom med sina första påståenden så var han en konspirationsteoretiker. Med tiden har hans påståenden besannats och andra av hans påståenden som är färska är fortfarande konspirationsteorier. Om 10 år kommer de förmodligen att besannas. Jag håller inte med dig att vetskap om chemtrails skulle passivisera oss. Vad beträffar kontrollen av människan kanske har du läst artiklar på White TV om minneskontroll om människor som skjuter och dödar folkmassor och sedan minns de ingenting. Hur går detta till? Vem styr och manipulerar dem och hur går det till? Eller människor som påstår att de är utsatta för psykotroniska vapen. Hur går detta till? Kolla på det senaste jultalet från Snowden: http://www.whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/753.html om tankekontroll. Hur tror du att denna går till?

  Kroppen jobbar med ljuspulser. En människokropp har även en ljuskropp. Datorer jobbar också med ljus. Genom fiberkabel går det ljus. Vad är det som hindrar makteliten att sammankoppla dessa?

  Jag vill inte ha svar på alla mina frågetecken. Jag vill bara poängtera att det pågår mycket som vi inte vet om och det vi vet idag är sådant som redan är föråldrad och makteliten är bra mycket längre framme.
  Apropå Morgellon så finns det en färsk artikel om detta på min blogg, om ett konkret fall. Jag tror personligen att Nanofibrer och chemtrails har med varandra att göra med det är min åsikt.

  För övrigt så har jag på min bil sett flera gånger speciella genomskinliga små avlånga “plast fibrer” ….

 • Ivan Björn. Efter att ha läst din länk, kom jag att tänka på något jag tidigare snappat upp, om att många konspirationsteorier är medvetet utlagda (av?) just i syfte att beröva människor modet, få oss att ge upp, tänka att det är kört, därför att “eliten har TOTAL kontroll”.

  Därför: även om det till äventyrs inte alls SKULLE finnas (ponera antagandet) några Chemtrails överhuvudtaget, så skulle de (“makten”) ändå uppnå samma syfte, genom att sprida ut negativa energier i det kollektiva medvetandet, som passiviserar oss och gör oss ignoranta och kontrollerbara, på rent psykologisk väg. Några partiklar, eller morgellons, skulle inte behövas.

  För att någon eller något ska kunna ta kontroll över min andlighet, krävs först att jag fåtts att tvivla på min andlighet, genom att reagera negativt (med skräck, vrede, ångest…), fått mig att identifiera mig själv med något som något utanför mig kan kontrollera.

  Jag citerar Franklin D. Roosevelt:

  The only thing we have to fear, is fear itself.

 • For the record så påstod jag aldrig att de var “stötande”. Vi talade om att vara nedsättande, som då man påstår att andra är köpta av industrin eller att det inte finns någon hederlig zigenare.

 • Thomas 2. Jag håller inte alls med dig om att Jannes kommentarer är stötande. Janne har rätten att ge svar på tal när han hoppas på och han har följt reglerna.

  Jag vill påminna om att NewsVoice inte ska drabbas av samma sotdöd som andra tidningars kommentarsfält drabbats av. Vissa tidningar tom stänger av möjligheten att kommentera. NewsVoice är till för de alternativa lösningarna, tankarna och tänkarna, för de som inte grottar i det gamla utan vill utveckla samhället till något bättre. Det kan inte ske genom smygmobbande kommentarer.

  / redaktören

 • Trist. Jag tyckte Wille verkade väldigt insatt i kommentarerna ovan. Jag antar att hans angrepp var långt grövre än de Janne brukar bemöta sina meningsmotståndare med…

 • Ivan.
  Följande text ryckte jag ut ur texten på Din hemsida;
  ”Med hjälp av fotoner som skickas in i kroppen och interagerar med DNA i båda riktningar omvandlas fotonerna till en elektromagnetisk signal som kontrollerar kroppen.
  Kroppen tar emot dessa konstgjorda fotoner som sina egna.
  Ännu värre är att DNA ackumulerar data med hjälp av fotoner och dessa omvandlas sedan till kvant information av en elektromagnetisk signal som sedan strålar ut från kroppen.
  Den spelar en mycket viktig roll i övervakningen av ditt väsen och kontroll av ditt väsen.”
  Allvarligt talat , driver Du med oss ?
  Är detta en test av hur knasigt svammel som Dina läsare är beredda att ta emot?
  Om Du publicerar dylika påståenden måste Du också kunna förklara vad det står.
  T.ex. vad betyder det att fotoner interagerar med DNA i båda riktningar.
  Hur interagerar en foton med DNA, var sitter dessa DNA ?
  Vilka är riktningarna?
  Hur kan det bli en elektromagnetisk signal och hur kan denna kontrollera kroppen?
  OSV OSV………………
  Kort sagt SVAMMEL !
  Senare; kvantinformationen strålar ut från kroppen, jaha by by med den…………
  Nästa mening; den spelar en mycket viktig roll i övervakningen av Ditt väsen ………………. Den strålade ju bort!
  OSV OSV…………….
  Så till Din lista på patent, de börjar på 20-talet och känns ju nu 90 år senare som högteknologi.
  Jag gick in och läste några av patenten och de flesta följer den gamla Amerikanska storföretagsmodellen att om något kanske kan fungera så spåna ihop möjliga användningar och tänkbara tekniker lägg sedan ut en ”bombmatta” av patent runt grundidén. På det viset kan Du alltid hävda att Du var först och sätta igång ändlösa och för motparten dyra stämningar i domstol.
  Detta medan Du suger ur det göttaste ur idén själv.
  Oavsett om Du vinner i domstolen så har Du fördröjt konkurrenters möjlighet att själva exploatera tekniken.
  I USA, s patentregister finns också massor av Stollepatent som man undrar hur f-n de fick det godkänt.
  Många gånger är de först uttagna i något lätt korrumperat land och sedan söks internationellt patent med ursprungslandets godkännande som referens.
  Appropå att spruta ut aluminiumspån och andra kemikalier ur jetmotorer så fundera över debaclet med den Isländska vulkanen häromåret.
  Flygstopp i hela Europa då jetmotorerna riskerade att skära ihop på grund av mineraler och annat skoj i askan.
  JAHA, speciella munstycken skilda från motorerna?
  Men planen som kommer efter då ?
  Chemtrail är trams.
  Att Ryssarna tidigt provade att skicka ut silverkristaller för att skapa regn och att Jänken provade samma sak under Viet-Namkriget är sant men läs rapporterna, det var ingen dundersucce om man säger så.
  Och vad kostar det……………….
  Så jag vill inte såra Dig Ivan men om Du verkligen tror på något av detta så är Du ute och cyklar. Försök läs lite facktexter runt det Du refererar, använd gärna Wikipedia, till exempel om DNA. Sedan tror jag Du inser att fotonerna som kommer in och ut och hit och dit inte riktigt följer naturens lagar om man säger så.
  HAARP dyker ofta upp i den här debatten. Den anses värma atmosfären och jag vet inte vad. Effekten är ca: 3.5 – 4 Mw som skickas upp i ionosfären, det ger en närmast Homeopatisk utspädning av effekten men räcker för experimenten.
  Som jämförelse kan Du titta på värmekraftverket i Hässelby i västra Stockholm.
  Det har tre pannor på vardera 100 Mw……………………= 300 Mw.
  En ansenlig effekt men räcker bara till de 60.000 hushållen som den servar.
  Att en hundradel av den effekten skulle kunna värma upp hela atmosfären verkar väl inte särskilt realistiskt, eller hur ?
  Inte ens om BigPharma eller USA eller Ryssen eller någon hemlig konspiration samarbetar så blir det varmt!
  Som förtydligande kan Du tänka att 1 Mw är ungefär 1.350 hk eller den sammanlagda kraften hos två-tre moderna lastbilar.
  ERICOSCAR
  DEC 2013

 • It’s actually an aerodynamic contrail. It’s formed by the reduction of pressure in the air as it moves over the wing. When the pressure of a gas falls, then its temperature also falls (the same principle as is used by your refrigerator). The reduced temperature cause small drops of water to condense, which then may freeze. The (frozen) drops get larger as more water condenses on them. The different sized drops (or ice crystals) have different optical properties, which affect different wavelengths of light, which accounts for the “rainbow” effect.
  http://contrailscience.com/aerodynamic-and-rainbow-contrails/
  Har ingen aning om detta är en trovärdig källa. Sist när jag flög från London, såg jag hur det dröp vatten från hela vingen, samtidigt som jag såg på en termometer att det var 50 grader kallt utanför. Det såg skumt ut, men förklaringen ovan verkar trolig. Man skulle behöva kunna lite mera fysik….

 • Man blir förfärad och ganska road av att läsa hur vuxna (?) människor kan vara med om att sprida så mycket trams!

  HAARP är en slags molnhöjdsradar för att mäta utbredningen av van Allenbälten m.fl. liknande skikt i övre atmosfären.
  Effekten ligger på några megawatt och är följaktligen mycket blygsam sett till den volym som “bestrålas”.
  Frekvensen är också låg, upp till ca: 30 mhz och följaktligen långt från mikrovågsområdet.
  Man har också gjort försök med extrema långvågor, radiovågor med frekvenser som endast är tiondelar av hertz.
  Mycket intressant vid kommunikation med exempelvis ubåtar i u-läge.

  HAARP är för övrigt avstängd sedan i maj……….

  Som Ni kanske (?) vet är jorden rund.
  Elektromagnetisk strålning , beter sig ungefär likadant oavsett frekvens.
  Pröva därför med exempelvis en ficklampa, lyser den runt hörnet ?
  Näe,
  men om Du ställer en spegel på hörnet så kan Du reflektera över ljuset till andra sidan.
  Som bekant kan viss radiotrafik nå jorden runt, som spegel används de olika reflekterande bälten som finns i övre atmosfären och uppåt.
  Att då veta när förhållandena är gynnsamma är därför viktigt för trådlös kommunikation.
  Man använder då en Ionospheric Sounder som exempelvis HAARP.

  På 60/70 -talet arbetade jag på Magnetic AB där vi bland annat byggde sådana manicker som såldes till hela världen.
  Jättedyra, jättestora och jätteviktiga för kommunikationsforskning.

  De ryska experiment som hänvisats till i vissa texter var ett elände som byggdes under kalla kriget. Man ville göra en radar som såg runt horisonten och byggde en jätteanläggning som dessvärre omöjliggjorde nästan all amatörradiotrafik under flera år.
  Ytterligare ett bevis på den låga frekvens som användes.
  Den är skrotad eller lagd i malpåse sedan många år.

  Vad gäller kemikalieutsläppen tycker jag det är för dumt för att närmare kommenteras. De siffror som angivits för exempelvis aluminiumutsläpp överstiger världens årsproduktion med flera gånger…………….

  ERICOSCAR
  DEC 2013

 • Då handlade det om enklare metoder för att framkalla regn, rena “lekskolan” mot vad man nu sysslar med, nu gäller betydligt mer avancerad väderstyrning med inblandning av mikrovågsenergi, chemtrails och manipulering av jetströmmar, man kan nästan våga säga att vi har ett “militärt väder” då det sköts på den nivån idag

 • Jag vill tilläga att min fru talade om för mig att detta med vädermanipulation har de haft i skolan (i forna östblocket) på 70 talet och kanske innan också. Här handlade det om kommunismens klokhet, storhet och förträfflighet där man påvisade hur kan människa kontrollera och bestämma över naturen. I Jan Van Helsings bok som jag läste har den frimurare (på intervju med honom är hela boken skriven) sagt att geo ingenjörs konst är en gammal historia och han nämnde Ryssland med ett konkret exempel under andra världskriget. Så här i efterhand minns jag inte detaljer kring detta….

 • Experimenten med atmosfären har pågått sedan 20-talet och amerikanerna har varit värst på området med omdömeslösa experiment. Man har även beklagat sig i modern tid över vår atmosfärs sammansättning och det negativa här för trådlösa tekniker/mobiltelefoni,mm. Sprutningarna som kan ses över vårt land och Natoländer påbörjades ett antal år innan nuvarande solcykel inleddes 2010……….Detta klipp är ganska talande när det kommer an på solens aktivitet. http://www.youtube.com/watch?v=se-QRxTASXI

 • Åtskilliga miljoner ton med kemikalier, metaller, svavel de sprutat är ännu kvar uppe i atmosfären…i nanoform dessutom (miljarddels millimeter) ..men de fyller på allt efter hand som det så att säga tunnas ut, när det faller mot jordytan tränger det in i precis allt så stackars kommande generationer att ta itu med detta….Vi i våra generationer kommer att få skulden av kommande generationer att vi varit så naiva och flata som inte ställt politikerna mot väggen och att vi varit lättlurade nog att gå på trix och desinformation som “kondensspår”, mm

 • Chemtrails är det som jag ännu har svårt att ta till mig, pga något jag minns från 60-talet, in på tidigt 70-tal.
  Min far pratade om något gammalt spå-väder-talesätt: “Noas skuta från öst till väst – regn härnäst”, hette det, varvid han fäste min uppmärksamhet på långa breda raka molnstråk som gick tvärs över himlen. Jag började observera himlen den närmaste framtiden, och det brukade stämma, Det blev ofta regn härnäst.

  Men det intressanta är att jag insåg att ibland var inte molnen äkta! En del var gjorda av jetplan (“reaplan” som vi sa på den tiden), och såna “skulle väl inte räknas”? Det här var på den tiden då passerande “reaplan” var något ovanligt, och spännande för grabbar, så jag hade örnkoll på alla som passerade.

  Jag har alltså ett eget minne av att det fanns precis sådana här trails från plan, som bredde ut sig och låg kvar mycket länge, redan på 60-70-talet. De såg ut som det bredaste stråket på bilden ovan. Jag tvivlar på att Chemtrails var något man sysslade med redan då.
  Varför det har blivit så uppmärksammat nu är att att det finns så ohyggligt många fler plan i luften nu?
  Jag vill med detta inte på något vis säga att jag inte “tror” på Chemtrails – det kan mycket väl vara sant. Så jag är öppen för det som sägs här. Jag tycker bara, tills vidare, att det finns mycket annan skit att oroa sig för …

 • Jag tror inte att detta handlar enbart om att få bort solinstrålningen. I chemtrails finns det flera komponenter som samverkar, som att ta död på naturen så att Monsanto kan sälja sina genmanipulerade växter, att “skydda” oss från kosmiska energier som stödjer medvetande och därmed uppvaknandet från den slaveri vi lever i. Att eliminera världens befolkning genom att spetsa chemtrails med farliga bakterier. Att hålla hypofysen i “sömn” så att en människa blir oförmögen att använda den som en nyckel till andlig uppvaknande. Allt som görs är planerad långt innan och inget är bara en slump. Allt görs med största precision och effektivitet. Chemtrails tillsammans med HAARP täcker även militära behov för kommunikation och krigsföring. Det som förvånar mig är att våra politiker tillåter att förstöra oss med dessa gifter. Inte minst är det förvånande hur t.ex. miljöpartiet håller fokus på CO2:s påhittade skadeverkningar för att avleda hela uppmärksamheten från chemtrails och den maktkamp som egentligen pågår.

 • På bilden ses också moln som bildar ett slags stående vågmönster och benämns på engelska för ”Ribbed Clouds”. Dessa moln kan ses som teknologiska artefakter som indikerar vädermanipulering.

  Det finns en LOFAR(Haarp)-anläggning i Onsala, som ev kan knytas till de stående vågmönster som kan ses ibland genom tågfönstret när jag passerar Kungsbackaområdet. Det är sällan man ser dessa vågmönster i en för övrigt blå himmel. Vågmönstren är belägna högre upp i atmosfären och ses vanligen genom sprickor i ett chemtrailat molntäcke.

  När kraftig chemtrailning äger rum över Varberg åtföljs detta ofta av snar nederbörd. Nederbörden säkerställer då att kemikalierna inte blåser bort utan faller ned inom tätbebyggt område. Kryssmönster ses också ibland strax över staden. Kan det handla om ett kontrollerat experiment med en mindre tätort?
  Referenser:
  http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2013/01/man-lurar-allmanheten-att.html
  http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=7824&gonew=1#UNREAD
  http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=7107#.UrNIqZqA1LM

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *