Swedish Neuroscientist Warns Arizona’s Health Authorities About Smart Meter

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 juli 2014
- NewsVoice redaktion
Olle Johansson, KI - Foto: NASMS, A. McDowell
Olle Johansson, KI - Foto: NASMS, A. McDowell
Olle Johansson, KI – Foto: NASMS, A. McDowell

Swedish Neuroscientist and Associate Professor at the prestigious Karolinska institute in Stockholm Sweden, Olle Johannson, has written a letter to the Arizona Dept. of Health Services encouraging them to re-evaluate the risks of utility company smart grid policies.

Johannson urges them to share his skepticism of industry-funded research into the extremely controversial question of whether exposures from wireless devices- including “smart” meters- are causing preventable damage to the public health.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Alla former av neurologiska sjukdomar har ökat under många år och den statistiska kurvan pekar brant uppåt i antal drabbade. Likaså vad gäller cancer utvecklingen. Att vi alla påverkas av mobilstrålning och andra frekvenser negativt, är helt odiskutabelt och bekräftat i hur mycket studier som helst. Att utvecklingen fortgår och exponeringen fortsätter med stora utbyggnader är inget annat än brott mot mänskligheten av industrin. Dom som beviljar och ger tillstånd av myndigheter och politiker, har uppenbarligen inkompetens för sin uppgift, eller begår med full medvetenhet landsförräderi.
    Bitr professor Olle Johansson är en av väldigt många forskare som har samma uppfattning, men han är en av få som vågar säga som det är. KI och myndigheter har i åratal trakasserat, hotat och på alla sätt försvårat forskning i ämnet. Girigheten och korruptionen är m a o större än viljan att befolkningens hälsa ska vara bra, vilket tydligen omfattar hela statssystemet. Vägen att upplysa den enskilde torde därför vara enda fungerande vägen till förändring.
    Vill rikta ett TACK och all heder till Olle Johansson, för sitt engagemang i frågan och sina osjälviska insatser för möjligheten till sunt liv på jorden.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *