State Duma chief suggests trying US for WW2 nuke attacks

publicerad 28 december 2014
- av NewsVoice
v

v
RT.com. The Russian Lower House speaker wants to instigate an international investigation into the 1945 nuclear bombing of Hiroshima and Nagasaki by the US military – a possible crime against humanity with no statute of limitation.

Text: RT.com | Sergei Naryshkin – Photo: Mihail Mokrushin

“Next year we will have the 70th anniversary of the Nuremberg Trial and also the same anniversary of the first and only nuclear bombings of two civilian cities – Hiroshima and Nagasaki. It is not incidental that I mention these events together. I think we should discuss this topic together with lawyers and specialists in international law – for crimes against humanity have no statute of limitation, ” Sergey Naryshkin told the presidium of the Russian History Society.

Read more

Hiroshima after nuclear bomb


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Sanningen om Hiroshima och Nagasaki kanske inte är så enkel. Denna länk är väl värd att begrunda;
  http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm
  Artikelförfattaren menar att dessa två bombningar med stor sannolikhet var bluff. Man ville bygga atombomben men lyckades inte och fejkade istället. Den humanitära katastrofen var naturligtvis omfattande, allt brännbart försvann men hus av sten och betong stod kvar liksom alla träd som fick nya lövverk året därpå.
  Även denna artikel om tester på Bikiniatollen reser många frågor: http://mileswmathis.com/bikini.pdf
  Observera att det är inga amatörer som reser dessa invändningar, istället är det två skribenter med mycket stor kunnighet inom både fysik och matematik.
  Huruvida atombomber existerar eller inte, är en bra fråga; kanske, kanske inte.
  Kom ihåg vi lever i en uppochner vänd värld. De flesta stora världshändelser som massmedia rapporterar om visar tydliga tecken på fejk och manipulation av händelseförloppet. Senast i raden den tredje katastrofen i år för ett Malaysiskt passagerar flyg. Ägaren av bolaget Air Asia dumpade nära en miljon aktier en vecka före olyckan. En kinesisk bloggare varnade för att flyga Air Asia vid flertal tillfällen helt nyligen och familjerna till två högt uppsatta indonesiska militärer missade fighten.
  Se: http://aanirfan.blogspot.co.uk/2014/12/missing-airasia-flight.html

  GOTT NYTT ÅR

 • Och att Decemberjuntan faller i Sverige.

  Luktar beställningsjobb från Bilderberg lång väg. Sverigedemokraterna vad man än tycker om dom går bara i folkets “ledband” Tror inte Jimmie Åkesson skulle ta order från eliten. (utom möjligen lite tips från ian wachtmeister) 🙂

  Nu när de växer så det knakar ser man till att trycka ner dom med alla medel. Detta med att all makt utgår ifrån folket ser vi nu vad det är värt i praktiken, passar inte folkviljan ser man till att trixa och fixa om systemet.

  Jag tror på demokrati och genomlysning av makten oavsett vilka som sitter i riksdagen. Det är svårt att få till med nuvarande gäng som styr. I riksdagen och nere i EU.

  Meen det finns hopp, Redhawk håller med dej.

  Och detta med Bilderberg låter som en konspirationsteori men tänk efter: Har vi haft någon i maktens korridorer senaste 40 åren av rang som INTE farit ner till uberbankirerna och kungligheterna innan de fick bli statsministrar och andra roller? Flera har nästan direkt efter Bilderbergmötena blivit befordrade.

  Den unkna byken till makt kommer nog också att falla när folken blir medvetna om vad som pågår.

  God fortsättning RED och ni andra här önskar

  Bo

 • Det är på tiden. Bomberna på Hiroshima och Nagasaki var ” a crime against humanity” och det var bara starten. Japan var på väg att kapitulera. Det samma gäller för bombning av Dresden en historisk stad utan industri men med hundratusentals flyktingar från öst, som fick dö tillsammans med de civila. Listan kan bara fortsättes med Korea, Vietnam, Serbien, Irak, Afghanistan osv. Det är på tiden att de som dra i stängerna får en signal att de inte er immun och kan dras inför en internationell domstol. Frågan är bara hur korrupt är domarna? Finns det några modiga med integritet och kraft att genomföra detta projektet? Att domstolen i Haag skulle genomföra något sådant är tveksamt, då den lyder under Eliten och bara anklaga och döma de som man tidigare utmålat som förbrytare i det offentliga, så att allmänheten har fått intrycket, här sker rättvisa.
  De som hade ansvar för Atombomberna är väl död nu , men de som är ansvarig för de krigsförbrytelser av modern tid lever fortfarande och kan dras inför domstolen. När de första verkliga förbrytare skulle falla, då skulle säkert nätet av lögn och manipulation snabbt brytas upp.
  Det är inte så svårt att hitta de skyldiga, då de numera, utan någon som helst rädsla för konsekvenser för sina handlingar, öppen deklarera sina avsikter med den nya världs ordningen. De tror också att deras hjärntvättning och manipulation av massorna nu är så effektiv och långt framskriden, att dessa inte kommer att resa sig mera, snarast faller i den av psykologer så väl uträknade hjälplösheten, som alltid följer, när människan utsättes för katastrofer, vilka man väl inscenerat genom de korrupta media. Vi får hoppas att det nya året ger ännu mer människor som vaknar och förstår vad som försiggår. men för att lyckas måste vi kommer till de verkliga värden här i livet och inte de som man har inbillat oss i så många år. Det vad man egentligen inte besitter kan inte tas ifrån en.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *