RT.com: US deploying 250 military vehicles including Abrams tanks near Russian border

1
253

Abrams Tank - DoD photo Ed McCrossan Wikimedia Commons
RT.com. Washington plans to station hardware, including tanks and armored vehicles, in a number of European countries, Defense Secretary Ash Carter announced on Tuesday. Nukes withdrawn in the 1980s will not return to Europe.

“Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, and Romania will be hosting the new hardware, and it will be possible to move it around for exercises, Carter said as he stood with his Estonian, Latvian and Lithuanian counterparts on a visit to Tallinn.”

Read more | Abrams Tank – DoD photo Ed McCrossan Wikimedia Commons


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
redhawk
redhawk (@birgit)
24 juni 2015 kl 12:05

Hoppas att de länder som stationera dessa vapen vet att de kommer att blir de första som blir förstörd om ett krig skulle bryta ut. Det passar bra för den galna eliten, då de så gärna önskar mindre befolkning här i världen. Vill vi verkligen vara med i detta spelet?