RT.com: US deploying 250 military vehicles including Abrams tanks near Russian border

publicerad 23 juni 2015
- av NewsVoice

Abrams Tank - DoD photo Ed McCrossan Wikimedia Commons
RT.com. Washington plans to station hardware, including tanks and armored vehicles, in a number of European countries, Defense Secretary Ash Carter announced on Tuesday. Nukes withdrawn in the 1980s will not return to Europe.

“Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, and Romania will be hosting the new hardware, and it will be possible to move it around for exercises, Carter said as he stood with his Estonian, Latvian and Lithuanian counterparts on a visit to Tallinn.”

Read more | Abrams Tank – DoD photo Ed McCrossan Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: RussiaUS
  • Hoppas att de länder som stationera dessa vapen vet att de kommer att blir de första som blir förstörd om ett krig skulle bryta ut. Det passar bra för den galna eliten, då de så gärna önskar mindre befolkning här i världen. Vill vi verkligen vara med i detta spelet?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *