Bern: Migration utan integration orsaken till våldsutveckling

publicerad 25 december 2015
- Lars Bern
Lars Bern, feb 2015 - Foto: Torbjörn Sassersson

NewsVoice publicerar citat från Lars Berns debattartikel. Bern inleder med att beskriva hur kolonialmakter historiskt tog över länder i Mellanöstern och Afrika. Gränserna drog med linjal som inte tog hänsyn till kulturskillnader. Idag har vi flytkingströmmar som orsakats av Västliga interventioner, vilka nu ger en våldsutveckling i Europa. I Tyskland har en våg av våld drabbat befolkningen, men myndigheterna försöker mörka utvecklingen, varnar Gatestone Institutet.

Text: Lars Bern

Konsekvenserna

Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se“Här hittar vi en av förklaringarna till alla inbördeskrig och andra stridigheter i dessa områden under senare år. Orsaken är trivial, om man drar gränser med linjal skär dessa rakt igenom klanterritorier, etniskt sammanhållna områden och områden med olika religiös tro. I dessa forna kolonier – inom dessa konstlade gränser har ofta en etnisk grupp, en klan eller en religiös inriktning tagit all makt eller tilldelats den utifrån av någon kolonialmakt. Resultatet har blivit förtryck av andra grupper som råkat hamna på fel sida av linjalen.”

Sverige

“Resultatet av den förda migrantpolitiken är att Sverige allt mer börjar likna en tryckkokare. Var fjärde väljare sympatiserar idag med ett parti som av etablissemanget ofta överdrivet betecknas som fascistiskt och t.o.m. nazistiskt. Var jag kommer och träffar människor, såväl infödda som tidigare invandrade, såväl högt utbildade som vanliga yrkesarbetare, såväl rika som fattiga, så diskuteras nästan bara frågan om hur katastrofal den svenska migrationspolitiken är.”

Våldet

ArcanumSkolan 2024

“Problemet är att etablissemangets ömkliga sätt att försöka utplåna det som hållit samman den svenska nationalstaten kommer att förvärra alla problem. Utanförskapsområdena stimuleras att ännu hårdare markera sina gruppers särart genom våldsamheter, brottslighet, våldtäkter riktade mot den undergivna gruppen infödda. Detta destruktiva beteende förstärks av att samma etablissemang samtidigt effektivt hindrar de invandrade nya grupperna att komma in på den vita arbetsmarknaden.”

Lösningen

“Det finns bara en väg ut ur dagens situation och det är att sätta stopp för migrantinvasionen, tills vi har en fungerande politik för hur alla tillkommande skall integreras i ett samhälle som står upp för alla sina grundläggande värderingar och som inte känner skam över sin flagga. Om vi klarar det kan invandringen till landet bli en stor tillgång, om inte går vi mot en afrikanisering där olika etniska och religiösa grupper bekrigar varandra. Det tydligaste tecknet på att integrationen börjar bli framgångsrik är sjunkande arbetslöshet bland invandrade och därefter allt fler äktenskap och familjebildningar mellan infödda och invandrade. Det senare är det mycket lite av idag och invandrade flickor som försöker, faller ofta ner från någon balkong.”

Läs den kompletta långa versionen av artikeln på Lars Berns blogg

Text: Lars Bern

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Att den övre medelklassen, har ensamrätt till medierna, kan handplocka de åsikter , som passar , å ena sidan “älskar man tiggare” “rätten att få tigga” ska vi kämpa för! Inte rätt till arbete och i annat fall social trygghet. EU är ett misslyckat projekt, då så många EU medborgare hamnar mellan stolarna, den anarki, som nu uppstått, tenderar att göra medborgarskap till något värdelöst.
  Samt statens plikt mot dess innevånare otydligt, vad gäller?
  Vem tjänar på öppna gränser, de som vill ha fri tillgång till billig arbetskraft, dumpa löner och sociala rättigheter?
  Våra upplysta kräver att vi ska tolerera HBTQ, som nu ses som en folkgrupp (otydligt begrepp(?)
  Samtidigt kan man i media bedriva en hat kampanj mot “männen i förorten” (under klädsam feminism) enligt värsta 30 tals retoriken, man tar enskilda personers brott och skuldbelägger 1000 000 tals individer ( och det väcker knappt någon debatt) Överbyggnaden talar gärna om “utanförskap” “marginaliserade grupper” “svaga grupper” vilka är då dessa?
  30% av de som bor i Sverige äger 90% av landets tillgångar , 70 % av landets befolkning delar på 10% av tillgångarna ! Lever 70 % av Sveriges befolkning i “utanför skap” ?
  Är all “globalisering bra? Man undra , som gammal Rinkebybo varför man lejer ” Polacker” Litauer, som inte bor här och överhuvud inte talar varken Svenska eller Engelska, att rensa stuprör” eller utföra jobb i området, samtidigt nekas folk ,som bor i landet jobb för att de inte behärskar Svenska i tal och skrift?
  Vi har så många arbetslösa här, som vill ha de jobben !
  Varför är detta en tendens, våran överbyggnad, de priviligierade , jobbar på att skapa detta utanförskap, de drömmer om “getton” alla USA, där man inte vågar gå ut på kvällen, än så länge gäller det inte “Rinkeby” Tensta Husby, man kan skriva hur mycket skit man vill i tidningen, jag har bott här i 40 år, så jag går på det! Har fyra barn har aldrig blivit “rånad” väskryckt” eller ens blivit kallad “kärring” så varför ska jag stämma in i klagosången?
  Jag förnekar inte att det begås brott här ! Men Södra och Norra Järva har en befolkning på 60000 inv.
  Det finns en strävan bland de som har makten att skapa motsättningar, problem och utslagning, man drömmer om ett Sverige som är som USA där männen sitter i fängelse och kvinnor lever på att sälja sig..
  Därför ska vi motverka all demonisering.

 • När den politiska eliten äntligen upptäcker att de håller på att tappa kontrollen över utvecklingen, då försöker man lösa sitt problem genom att tvinga den infödda befolkningen att steg för steg ge upp sin identitet genom att ”öppna sina hjärtan”.

  Problemet är att etablissemangets ömkliga sätt att försöka utplåna det som hållit samman den svenska nationalstaten kommer att förvärra alla problem.

  Det svenska etablissemanget inom journalistkår, media och politik är på väg att i snabb takt helt underminera vårt samhälle.

  ALLT DETTA ÄR LANDSFÖREDERI AV DEN HÖGSTA GRADEN DÄR VÅRA FOLKVALDA MEDVETET SKADAR SITT EGET LAND OCH DESS INVÅNARE. DE BORDE SÄTTAS I FÄNGELSE ALLIHOPA PÅ LIVSTID. !!!!!!!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *