Binära optioner låter dig tjäna pengar med Tesla på 10 minuter

publicerad 7 december 2017
- Extern skribent
Tesla Model S - Foto: Tesla Motors
Tesla Model S – Foto: Tesla Motors

TEKNIK & FÖRETAGANDE. Tesla är ett relativt nytt bolag, men har snabbt blivit världens mest välkända märke för elbilar. Vad är det som har gjort dem så framgångsrika? En av deras grundare, miljardären Elon Musk, är definitivt en av anledningarna, och han har en fantastisk vision om framtidens bilindustri. Vem skulle inte vilja vara en del av den?

När det kommer till bilarnas prestanda ligger Tesla steget före konkurrensen. Deras fordon kan accelerera från noll till 100 km/t på mindre än tre sekunder, vilket är något som vanliga bilar med fossilbränsle nästan aldrig lyckas med. Dessutom har Tesla en smart autopilot och hypermodern, strömlinjeformad design.

Redan innan Teslas bilar säljs till allmänheten (och ibland innan de ens tillverkas) får utvalda köpare chansen att boka och handla, och vid de evenemangen säljs det hundratals bilar. På grund av Teslas ultramoderna teknologi och design är bilarna knappast billiga, men de släpper numera mer ekonomiska modeller – och låter samtidigt kunderna spara massvis av pengar på bensin. Dessutom är det här bara början, och Tesla har en framtidsvision som är minst sagt imponerande.

Tesla Solar Roof

Enligt företaget är Teslas mål ännu mer ambitiösa än att ta över bilindustrin – de har även riktat in sig på energibranschen, att skapa el för allmän användning och att investera i solceller.

Tesla Solar Roof - Foto: Tesla.com
Tesla Solar Roof – Foto: Tesla.com

Det kan låta som mycket, men alla planer som Elon Musk har länkas tillsammans och bidrar ständigt till att Teslas aktier ökar i värde. De har i själva verket ökat med 1 600% sedan de lanserades!

Den som investerade tidigt och köpte aktier kan alltså tjäna stort på att sälja dem i dagsläget. Om du hade köpt 100 aktier för 14,000 kronor i början skulle du kunna sälja dem för 292,000 kronor nu. Det skulle väl passa bra? Men som du säkert vet så är det inte lika enkelt att handla med aktier som det låter, eftersom det medför en hel del pappersarbete och avgifter.

Teslas aktiekurs
Teslas aktiekurs

Även om Tesla vuxit enormt i värde redan är det inte för sent att investera. Som vi nämnde ovan så har bolaget ambitiösa framtidsplaner som kan orsaka att deras aktier ökar ännu mer i värde i framtiden.

Om du å andra sidan tror att Tesla har gjort vad de kan och att deras aktier kommer att minska i värde kan du även investera i det. Det enklaste sättet är såklart att göra det genom binära optioner. Med binära optioner måste du inte heller börja med en stor investering, utan kan handla med bara ett par tior.

Med binära optioner kan du dessutom handla med både ökande och minskande priser och kan tjäna pengar så länge du lyckas förutspå vilket håll priset kommer att röra sig i. Du kan även handla snabbt: de kortaste utgångstiderna ligger på 30 sekunder, vilket betyder att det bara tar en halv minut att ta reda på om du gjort rätt val och gått med vinst eller förlust.

För mer information, ta en titt på den här artikeln.

Då återstår bara en sak, och det är en tankenöt: Om handeln hade varit såhär enkel för sju år sedan då Tesla lanserades på aktiemarknaden, skulle du ha tagit chansen att investera?

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq