DEBATT. Att svära i kyrkan passar sig normalt inte, åtminstone inte om man är medlem i kyrkan. Detta dilemma kan till viss del avhjälpas genom att man frånträder sitt medlemskap i den svenska kyrkan, därmed står man fri och kan både kritisera svenska kyrkan och även sticka in huvudet genom kyrkodörren och uttala någon lämplig svordom. Du är fri och bestämmer själv vad du skall tänka, tycka och säga!

Jan Norberg vill att vi lämnar globalistfronten FN
Jan Norberg – Foto: NewsVoice

Mer än en gång har jag undrat över varför Sverige är medlem i FN, i synnerhet som många av argumenten för våra folkvalda politikers vansinniga beslut hänvisar till de konventioner som utfärdats av FN. Svenska politiker anser sig därför vara förpliktade att följa FN:s konventioner och med hänvisning till sitt medlemskap, i denna globaliststyrda organisation, tycks de vara beredda att ge upp Sveriges suveränitet som självständig stat.

Globalistfronten FN

FN är ingen demokratisk organisation och någon transparens som visar hur denna gigantiska organisation fullt ut finansieras finns inte heller tillgänglig, åtminstone har jag inte fått detta helt klart för mig. Mycket pekar på att organisationen präglas av toppstyre och korruption. Många kritiker ser i FN tom ett globalistiskt hot mot världsfreden, precis motsatsen till vad som ju sades vara orsaken till FN:s tillkomst då för tiden.

Inga-Britt Ahlenius

Inga-Britt Ahlenius redovisade för en del år sedan hur korrupt FN uppträdde i både stort som smått. Reaktionerna blev häftiga, men kritiken blåste så småningom över och allt återgick till den vanliga ordningen.

Det finns anledning att fråga sig varför Sverige är medlem i FN när vi i detta forum jämställs med en lång rad muslimska skurkstater där våldsideologin Islam officiellt utfärdar dödshot mot de vilka inte underkastar sig imamernas ideologi.


Jag förstår helt enkelt inte logiken med att vara medlem av FN när våra PK-politiker som ursäkt ständigt åberopar sin bundenhet till denna korrupta och våldsdominerade organisation. Varför begär vi helt enkelt bara utträde ur FN?


FN:s massinvasion

Om en majoritet av den svenska befolkningen är emot eller åtminstone tveksam till den massinvasion som våra folkvalda politiker i 7-klövern tillåter så borde vi ställa den ultimativa frågan varför de med hänvisning till vårt FN-medlemskap urskuldar sig för den fortsatta massinvasionen. Att utsätta en hel nation för de problem och kostnader som detta ”FN-åtagande” förpliktar oss till så borde väl den enklaste lösningen vara att gå ur FN.

Tar vi kostnaderna för massinvasionen så har Sven Robach åskådliggjort bedrägeriet på ett charmant sätt, läs själva och fundera om det snart inte är dags att kräva ett utträde ur FN. Sven Robach skriver bla:

”Om svenska väljare inte får veta hur mycket skattepengar som spenderas på invandring blir det omöjligt att fatta upplysta beslut på valdagen. Demokratin försätts ur spel.”

Våra politikers ständiga mörkande om kostnaderna för massinvasionen blir en icke-fråga om vi går ur FN och därför börjar det bli dags att försöka få upp denna för Sverige så viktiga fråga till debatt. Personligen tror jag att det är många som på något oförklarligt sätt tror att vi inte kan gå ur FN. Hur den uppfattningen etablerat sig som en vedertagen sanning är svårt att förstå då ett medlemskap i FN är helt frivilligt.

Att fortsätta blunda för verkligheten och att hålla tyst är inte längre möjligt, eller skall vi fortsätta bli hållna som gisslan av våra folkvalda politiker? Beträffande mitt eget medlemskap i svenska statskyrkan gick jag ur denna mycket tveksamma organisation redan vid 16 års ålder. Låt oss driva frågan om ett utträde ur globalistfronten FN.

Text: Jan Norberg | Bild: United Nations (FN) i New York. Foto Tadekk. Licens: CC BY 2.0, Flickr.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

20 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Perra J
Gäst
21 februari 2019 kl 13:49

Ber att få instämma i artikeln. Det finns ett okritiskt förhållningssätt till FN, som vore det en garant för “det goda”. Denna attityd är särskilt stark i Sverige, tror jag.
Ingen vet dock exakt vad FN står för, än om “konspirationsteorier” är i omlopp. Klart är alltmer att det är en strävan mot en central världsmakt, som använder olika former av påtryckningar mot de breda folklagren, för att övertyga om det riktiga, t ex i att en global diktatur är det enda sättet att klara av klimathotet. Media hänger handlöst på vad som än kommer från det hållet.
Minns även svininfluensan 2009, då media gick på högvarv, WHO larmande om en global pandemi, och att hela världen måste vaccineras. Men det var ingeting alls med detta. Förmodligen finns ännu något slags redighet i organisationen. Dock är risken för korruption enorm. Se denna blogg om klimathotet, Climategate, Greta och FN:
https://perraj.com/2019/02/13/klimathotet-och-climategate/

Perra J
Gäst
Reply to  Perra J
25 februari 2019 kl 13:33

@Jan Norberg
Tack för kommentar. Lätt att missa kommentarer här numera. Tidigare kunde man få notis när någon svarar, men det där funkar inte längre.

FN har lyckats förträffligt i sin propaganda. Men de jobbar inte bara mot regeringar, utan riktar sig även mot företag, vilka blir alltmer globala.
Som jobbsökande upplever jag nu hur alltfler företag (IT-konsulter i mitt fall) stoltserar med att följa FNs Global Compact-avtal,
och de blir lyriska av att bara prata om det, ser Ban Ki-Moon som Gud själv. En stor del av jobbintervjuerna går alltså åt till att visa flashiga videor om FNs vision, osv.
De här globala företagen växer sig allt större, köper upp alla mindre aktörer, och är alltså sammansvetsade med FN i toppen. Alla ler och tycker det är helt fantastiskt.
Och det här drar ju in oss alla på sikt. Vi måste alla jobba, och hålla fast vid våra jobb för glatta livet, när vi lyckats få något!
De här globala företagsstrukturerna är strikta pyramidala hierarkier. Här går det INTE att ifrågasätta någonting alls. Någon sa att amerikanska företag alla är fascistiska till sin struktur, vilket tål att tänka på. Så har det varit länge och värre lär det bli nu. Det är så “naturligt” att FN sätter sig i toppen…

Björn ST Wklund
Gäst
19 februari 2019 kl 20:25

”Om svenska väljare inte får veta hur mycket skattepengar som spenderas på invandring blir det omöjligt att fatta upplysta beslut på valdagen. Demokratin försätts ur spel.”

MEN så mycket kostar inte invandringen… netto persistent har vi f.n. en årskostnad på 300 miljarder årligen men en hel del göms ju undan genom undanträngningar, kvalitetsförsämringar, borttagande av pensioner etc. etc. det går säker bra allt enligt GSG-principen dock då fler och fler drabbas kommer det att bli lite tristare…

Kalle 01
Kalle 01
Gäst
18 februari 2019 kl 22:15

Där kom det alltså till slut – dessa ständigt återkommande nedsättande propagandaargument, “empatilösa nationalister”, “extremhögern” (saknar bara rasistkortet) tillsammans med en självklart överlägsen hållning ifråga om att vissa åsikter inte är acceptabla. Syfte är förståss (som vanligt) att lägga krokben för en seriös diskussion i en viktig och angelägen fråga, eller att slippa öppna sina egna ögon…

Mjölner
Mjölner
Gäst
18 februari 2019 kl 22:14

Vad hjärtat är fullt av, talar munnen. Skillnaden på den goda och dåliga frukten. Jalla jalla kuffar jihad fisabililla.

Pentti Kinnunen
Pentti Kinnunen
Gäst
18 februari 2019 kl 21:45

Så länge de empatilösa nationalisterna talar om att gå ur FN och eventuellt EU (om inte EU tas över av extremhögern) -så länge försvarar jag FN och EU. De får absolut inte tas över av personer med åsikter som Jan Norberg!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
21 februari 2019 kl 11:11

Pentti, du har rätt till din uppfattning så klart. Men samtidigt blottar du varför vi måste gå ur såväl EU som FN.

Din iver att bidra till att lura befolkningen är fascinerande!

Mjölner
Mjölner
Gäst
18 februari 2019 kl 19:30

Det finns ingen susning att vi kan komma loss från FN så länge det glada, feministiska, aktivistiska sossediktaturen får råda. De har signalerat utträde ur arbetarrörelsen och skall nu säkra valboskap genom att uteslutande ägna sig åt böneutrop, minareter och moskèer. Inga-Britt Ahlenius känner till FN inifrån sedan sin tid där som chef för FN:s internrevision. Känd som Ms Fearless i FN-korridorerna. Hon har stor integritet och stort mod. Ett rejält fruntimmer som tyvärr börjar bli till åren. En kvinna av hennes kaliber skulle behövas när den nuvarande soppan skall redas av.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Mjölner
21 februari 2019 kl 11:07

Håller med dig Mjölner! Men låt oss inte ge upp bara för att sossediktaturen hittills har haft ett alltför stor påverkan på sverige. Deras dagar är dock räknade.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
18 februari 2019 kl 17:40

Mycket bra artikel Jan!

Att gå ur FN borde vara lika självklart som att lämna EU. Båda dessa organisationer har som huvudsyfte att, genom en maktelit som håller varandra om ryggen, kontrollera medlemsländerna.

Som jag skrivit tidigare ett flertal gånger så är politikernas huvudintresse makt! Sverige är ett pytteland som inte behöver skämmas ett dugg för att vara just ett pytteland.

Men vi måste värna vår egen självständighet och suveränitet, och det primärt bästa sättet att göra det är att just lämna EU och FN, vilket rejält skulle kollidera med maktmissbrukarnas intensioner.

Att lämna dessa globalistiska organisationerna innebär ju inte på något vis att man frånhänder sig möjligheten att liera sig med andra länder eller organisationer, när vi själva finner det befogat. Skillnaden är att vi själva då sitter på det suveräna beslutet.

Vi skulle då också precis som Jan skriver, slippa tvingas ansluta oss till beslut tagna över våra huvuden som vi inte gillar.

EU och FN är inget annat än bedrägliga globalistiska plattformar dit makthungriga strävar för att få en legitim möjlighet att styra så stora folkmassor som möjligt. Ju fler man kan styra och bestämma över desto större endorfinkick för de enskilda bedragarna (läs EU- och FN- ivrare).

Allt är ett bedrägeri från början till slut.

Jag delar Kalle´s frågeställning hur det skall gå till att väcka den sovande Svenska befolkningen. Vet ej, men förmodligen behövs en rejäl krasch. Men när den kommer är det förmodligen försent att reparera skadan.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Jan Norberg
21 februari 2019 kl 10:59

Bra kommentar som vanligt Jan!

Jag håller med dig, och vill trycka på det du skriver i ditt sista stycke ovan: En upplysningskampanj är definitivt nödvändig. Det handlar om just upplysning!

Folk i gemen har väldigt bristfälliga uppfattningar om vad medlemsskapen i EU och FN innebär i praktiken avseende förpliktelser, hot och möjligheter.

Låt oss hoppas att denna upplysning kommer till stånd. Newsvoice är en av alla allternativa medier som kan bidra.

Mats Jangdal
18 februari 2019 kl 17:38

I USA finns redan en kongressmotion om att USA ska lämna FN. Varför inte haka på där?
Jag ha önskat oss ur FN sedan jag förstod innehåll och vidd av slavdeklarationen Agenda 21!

Kalle 01
Kalle 01
Gäst
18 februari 2019 kl 14:33

Jag instämmer till fullo Jan, visst bör Sverige gå ur FN som ju i högsta grad är en varg i fårakläder. Oavsett graden av korruption så räcker det för mig med FNs Agenda 2030 som argument för att genast gå ur FN. Angenda 2030, som i korthet verkar gå ut på att sakta men säkert klassa all mänsklig verksamhet som “icke hållbar”, eliminera nationerna och ta ifrån oss alla de friheter vi fortfarande åtnjuter, att detaljreglera all mänsklig verksamhet och införa en facistisk världsdiktatur.

Den intressanta frågan är nog inte om Sverige borde gå ur FN eller ej utan istället hur man får till stånd en folkresning i Sverige vilken kan leda till att Sverige går ur FN. Den frågan tål att funderas på! Värt att notera i sammanhanget är att den svenska regeringen har bestämt sig för att Sverige ska vara ledande i genomförandet av Agenda 2030.

https://www.regeringen.se/rapporter/2018/06/handlingsplan-agenda-2030/

Stig Rydmark
Stig Rydmark
Gäst
18 februari 2019 kl 11:49

Att lämna FN har säkert stort stöd i alternativa medier, men kommer aldrig att tas upp ens till diskussion i MSM. Jag är med.