I tysthet förgiftas barn av aluminium i vacciner

7
Kerstin Unger-Salén. Foto: Torbjörn Sassersson och infälld selfie
Kerstin Unger-Salén. Foto: Torbjörn Sassersson och infälld selfie

DEBATT. “Den här artikeln handlar inte om att vara för eller mot vacciner. Jag är ingen anti-vaccinaktivist. Däremot anser jag att allmänheten, framför allt föräldrar, behöver informeras om vad som är viktigt att tänka på innan de vaccinerar sina barn och sig själva.” Det skriver hälsoprofilen Kerstin Unger-Salén. Problemet är aluminium som adjuvant i barnvacciner.

Text: Kerstin Unger-Salén, hälsoprofil med eget hälsocenter i Spanien | Kerstin driver hälsobloggen Alltomcancer.com | Artikeln har tidigare publicerats i TV Helse

Föräldrar har ett extra stort ansvar eftersom barn inte kan ta ställning när det är små. Barn är också mer utsatta eftersom de får ett stort antal vaccineringar redan innan de uppfyllt sitt första levnadsår. Det är inte lätt att vara föräldrar och veta hur man ska besluta om vacciner för sina barns hälsa, men bättre välinformerad än okunnig och omedveten.


Om det visar sig att aluminium adjuvant inte är säkert för hälsan, får man hitta något annat. Det är oacceptabelt att vi sprutar in en substans hos nyfödda barn vars säkerhet inte är säkerställd.


Folkhälsomyndigheten är för aluminium som adjuvant

Jag är kritisk mot hur myndigheter saluför vacciner med aluminium som adjuvant (hjälpande, tilläggsbehandling), eftersom de inte säger hela sanningen. Det är ett missbruk av människors tilltro till myndigheter. Deras kampanjer är förledande och allt annat än objektiva. Man vill medvetet invagga allmänheten i en slags falsk trygghet att ”adjuvant” aluminium som används inom flertalet småbarnsvacciner, och som injiceras muskulärt, är lika ”ofarligt” som aluminium vi får i oss via mat eller dryck.

Folkhälsomyndigheten:

Om aluminiumföreningen togs bort skulle vaccinet förlora en del av sin effekt. Mängden av aluminium som finns i vacciner är väldigt liten. En dos vaccin innehåller 0,5 milligram aluminium. Aluminium är en vanlig metall i vår omgivning och finns bland annat i dricksvatten och föda. Vuxna äter i genomsnitt 7 till 9 milligram av aluminium per dag. Det finns lika mycket aluminium i två liter av modersmjölksersättning som i en dos av vaccin.”

Felaktig jämförelse och liten kunskap

Folkhälsomyndigheten jämför vanligt aluminium med adjuvant aluminium som om det vore detsamma. Detta är vetenskapligt oriktigt och vilseledande eftersom det är stor skillnad. Vetenskapliga artiklar bekräftar detta (finns publicerade på PubMed).

Jag kan inte föreställa mig att ansvariga på Folkhälsan inte känner till de här publiceringarna. Om så vore fallet, är det mer än beklagligt. De påstår att aluminium inte gör någon skada och stannar lokalt där det injicerats. Läser man forskningsstudier förstår man att påståendet är osant.

Trots att man har använt aluminium under nästan 90 år som adjuvant, vet den medicinska vetenskapen förvånansvärt lite om vilka aktiva mekanismer som aluminium utlöser.

Läs hela artikeln i TV Helse | Mediasamarbete med NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
11 april 2019 kl 11:55

@Kerstin Unger-Salén Unger Salen

Jag tror att du missuppfattat Hasses inställning i frågan , scrolla upp till första kommentaren.

Hasse
Hasse
Gäst
3 april 2019 kl 01:30

Mer hysteri och galenskap ifrån vaccinsekten.
https://www.youtube.com/watch?v=LON0-d-RXvU

Maj Rehnber
Maj Rehnber
Gäst
2 april 2019 kl 17:19

Det är inte bara aluminium utan även andra ämnen som oroar. Formaldehyd och det som är själva vaccinet. Man säger att det är avdödade mikrober ? Ingenting som jag vill att mitt barn ska få in i kroppen. Man blir inte immun av en vaccination utan man försöker känsliggöra immunförsvaret. Men immunförsvaret är inte utvecklat förrän barnet är ca 2,5 år så varför vaccinerar man spädbarn? Och är det inte så att vi behöver ha barnsjukdomarna för att träna immunförsvaret? Varför är det så mycket barn som har problem med immunförsvaret och som inte får vaccineras? Är det för att tidigare generationerna vaccinerats ?
Ett annat sätt att göra våld mot immunförsvaret hos ett litet barn är att vi inte följer att under barnets första 6 månader ska barnet BARA ha modersmjölk. Man håller på att uppfinna ersättning som ska likna fettsyrorna i modersmjölk men jag tycker att amning ges upp alldeles för lätt. Dessutom börjar man med smakportioner vid 2-3 månaders ålder. Och det är bara för mammons skull.
Vi gör också fel i att så fort barnet är sjukt så tar man ner febern med Alvedon och då stoppar man upp kroppens eget självläkande system. Då dröjer det inte så länge förrän ungen är sjuk igen.
Så lägger du över problemet på föräldrarna. Hur ska de kunna avgöra ? Om de har stort förtroende för sköterskan på BVC och vad hon anser följer de hennes åsikt. Och en sköterska eller doktor som har vaccinerat hela sin yrkeskarriär lär knappast ta till sig några argument för att de handlat fel.
Visst det är bra att detta tas upp för då kan på köpet andra sanningar komma i dagen.
Vad är det för mässlingsfall som brutit ut nu senast? Är det mässlingen som bara vaccinerade får?

Hasse
Hasse
Gäst
2 april 2019 kl 17:06

Folkhälsomyndigheten: ”Om aluminiumföreningen togs bort skulle vaccinet förlora en del av sin effekt. Mängden av aluminium som finns i vacciner är väldigt liten. En dos vaccin innehåller 0,5 milligram aluminium. Aluminium är en vanlig metall i vår omgivning och finns bland annat i dricksvatten och föda. Vuxna äter i genomsnitt 7 till 9 milligram av aluminium per dag. Det finns lika mycket aluminium i två liter av modersmjölksersättning som i en dos av vaccin.” Jag vill också kommentera detta uttalandet. Är det samma sak att äta aluminium som att injicera det? NEJ!!!!! Eftersom allt vi äter tas upp ifrån tarmarna till levern. Levern skyddar oss mot aluminium eftersom den filtrerar bort det, som en avancerad detoxfabrik. Men injicerar man det i vävnad passerar man filtret och aluminiumet kommer då att börja att accumuleras i hjärncellerna. Det skulle kunna liknas med att ta bort bränslefiltret på bilen och fylla tanken med saker som inte hör hemma där. Mängden aluminium säger inget om risken för autism eller andra autoimmuna sjukdomar heller, i länkad intervju nedanför talas det t.o.m. om att små mängder aluminiumhydroxid kan vara värst. Minst risk är dock att inte injicera något vaccin alls. https://youtu.be/ZeORYSHoRUc efter 29 minuter in i intervjun kommer svaret. Men hela intervjun är mycket sevärd. Orsaken till att vaccinet förlorar sin effekt om man tar bort adjuvancet är att adjuvancet triggar igång immunförsvaret eftersom det är ett gift. När du har vaccinerat dig blir du sällan sjuk, eftersom du redan är sjuk på grund av giftet som har injicerats i dig. Med andra ord, att vacciner skyddar mot diverse sjukdommar är en osanning, den enda “effektiva” ingrediensen är adjuvanset. Immunförsvaret reagerar säkert på viruset i vaccinet också men det är adjuvancet som är den skadliga ingrediensen. Men för att vaccin ska verka ha en effekt måste man då vaccinera en gång per år så att immunförsvaret konstant är aktiverat. Men har du ett dåligt immunförsvar redan då du får vaccinet kan du bli riktigt riktig dålig eller “värre”. Viruset kan göra att du får och sprider sjukdomen du blir vaccinerad för. Och de DNA delarna ifrån aborterade foster gör vaccinet oerhört oetiskt att ta. (MRC-5 Dipoloid lung fibroblasts) kallas ingrediensen som egentligen är DNA ifrån foster. Detta är kunskaper som jag samlar på mig medan distriktsläkaren hälsar på min dementa mor och vaccinerar henne mot “säsongsinfluensa”. När jag fick reda på det blev jag inte glad,… Read more »

Astrid Andersson
Astrid Andersson
Gäst
Reply to  Hasse
10 april 2019 kl 21:19

Tyvärr alldeles rätt. Inte riktigt samma jämförelse men har en mor som börjar bli dement o fått lugnande mycket skadliga mediciner som.gjort henne betydligt sämre. Detta helt emot.både hennes o anhörigas vilja. Korttidsboendet anser de som tagit över. Får det verkligen gå till så?

Jan Norberg
Reply to  Astrid Andersson
10 april 2019 kl 21:29

Astrid kontakta Ulf Bittner, han kan det mesta om det dilemma du sannolikt är utsatt för.