France: Hundreds arrested as May Day protest turns violent

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 maj 2019
- NewsVoice redaktion

More than 200 demonstrators were reportedly detained at a May Day protest which was also attended by the ‘Yellow Vests’ demonstrators in Paris on Wednesday.

“Protesters threw projectiles at police officers who in turn responded with tear gas. Demonstrators were also seen crashing a fence of a police station and setting barricades on fire. The French government reportedly deployed more than 7,400 police officers warning about the possible repetition of violence that marked previous ‘Yellow Vests’ rallies and May Day demonstrations.”

Video and text by Ruptly


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *