SFI-lärare avslöjar hur svenskarna luras om migrationspolitiken

17
107

DEBATT. Detta sanningsvittne delger oss en del fakta som är obehagliga att ta del av, så innan du ser på intervjun vill jag uppmana dig att verkligen först ta dig tid att överväga hur du ska förhålla sig till de påståenden som framförs i inslaget.

Text: Jan Norberg | Bild: Simon Karlsson, SFI-lärare intervjuad av SwebbTV i maj 2019. Foto: SwebbTV 

Jag vill verkligen inte starta en debatt som handlar om flyktingpolitik utan mer om vilka politiker vi har som är ansvariga för att Sverige ser ut som det gör med anledning av den förda flyktingpolitiken.


Det är sällan som jag blir ordentligt berörd av en berättelse som denna, men här finns egentligen hela den svenska migrationspolitikens effekter synnerligen väl beskrivna. Hur många tror att vi svenskar verkligen är rasister efter den här berättelsen?


 

Vi blir alla vilseförda av de ansvariga politikerna och deras handgångna män och kvinnor i den myndighetsutövande yrkeskår som har som sitt jobb att omhänderta dessa människor som sägs vara på flykt från krig och elände.

Föraktet känner inga gränser för dessa medlöpare. De är de riktiga svikarna vilka varje dag går hem väl medvetna om att de medverkat till den vansinniga massinvasionen som ständigt pågår.

Det är glädjande att detta sanningsvittne kunnat få plats och tid att ge sin berättelse så att vi andra kan börja fundera över vart vi är på väg. Det vore intressant om vi tillsammans kunde starta en debatt om innehållet i denna persons vittnesmål, alla åsikter är välkomna.

Text: Jan Norberg | Video: Swebb TV


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

17 KOMMENTARER

 1. Mycket bra och trovärdig information presenterad på ett sansat sätt.

  Det som slår mig är dock trovärdigheten till det påstådda procentantalet anhängare av shia i Syrien.
  Min erfarenhet från resor i arabisktalande länder är att de har väldigt svårt för siffror och att de skulle på ett korrekt sätt skulle kunna uttrycka sig i procent ställer jag mig tvivlande till. De har enligt min mening lätt att dra till med en siffra som de tycker passar och gärna lägga på en tiopotens ellr två om de tycker det är passande för deras ståndpunkt.

  Det viktiga i denna intervju tycker jag är framhållandet att en stor del av de nyanlända kommer av enbart materiella skäl och de medvetet letat ut det land som som ger mest fördelar.
  Det skrämmande är våra politikers och myndigheters medvetna mörkande av information samt medias enkelriktade propaganda och censur av det de inte klassar som PK.

 2. -Ja vi alla har ju också hört att många vänster, miljö- och sossar som arbetar på migrationsverket sitter och stämplar GODKÄND där det absolut inte ska stämplas godkänt.
  Jag har sagt det förr och jag säger det igen – Det finns en ond toppstyrd agenda mot Sverige och svenskarna !

 3. http://www.vitbok.se/10/c.html
  ”Vitbok.SE – Mångkulturellt facit”
  Juridiskt kan man hävda, att denna i de flestas ögon märkvärdiga befolkningspolitik, endast är en logisk följd av Riksdagsproposition 1975:26, beslutad 27/2 1975 och undertecknad av Olof Palme och Anna-Greta Leijon, som utsade att Sverige hädanefter skulle vara ett multikulturellt land.
  Jag kan själv inte minnas något större rabalder i MSM, då på den tiden eller av själva händelsen. SvD prenumererade vi på då och under lång tid framöver, ända fram till tidningen en bit in på 2 000-talet blev husorgan för amerikanska neocons. Dagen innan beslutet klubbades, hade jag fyllt trettio år och fått ett tennisrack i present. Björn Borg var det som media snackade om, men hade jag då begripit vad som hänt, kan jag lova att jag flugit i taket, genom taket och blivit svensk astronaut, långt före Fuglesang!
  De som betydde mest för propositionens tillkomst var DN och den judiske förintelseöverlevaren David Schwarz, som hade kommit till Sverige från Italien runt 1950, där han hade vårdats för lungsjukdom. Gå gärna till Wikipedia, se nedan:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/David_Schwarz

 4. Inget nytt! Detta stod väl ganska klart redan för några år sedan…någon som är förvånad? Vet inte heller vad en debatt skulle leda till, det hjälper föga att vi sitter här på Newsvoice och har åsikter om våra svikare till politiker. Allt följer nog en noga uttänkt plan.Kanske stället dags att plocka fram våra ”blågula” västar.

  • Vad är felet på så otroligt många svenskar? Varför är det alltid ok att orera negativt om oss själva araber, ryssar, kineser men inte judar? Judar har frizoner(förmåner/minoritetsrättigheter) i nästan alla västliga länder samt deras sioniststat Israel. Judarna är betydligt många fler en svenskarna. Ska vi dessutom jämföra maktpositionerna och kapital per capita mellan svenskar och judar så är det som att jämföra en svenska verkstadsarbetare med familjen Wallenberg! Vi svenskar hade bara Sverige som frizon, nu har vi inte ens Sverige som frizon. Jag tänker fortsätta orera om judar lika mycket som om alla andra folk som kräver av andra, förstör eller invandetar andras nationer. Vem fan har bestämt vilka vi får orera om?

    • Det har allt att göra med såna som släpper in asen och lobbar för dom på det ena eller andra viset. Om poletten inte slunkit ner ännu så är ju Barbara Lerner Spectre toppen på isberget. Vidare läsning av Kevin B Macdonald, uttalande av Joe Biden ”Joe biden thrills antisemites”, observationer av khazarvingmuttrar som Peter Wolodarski.. Det är bara att följa det sedvanliga mönstret med predikandet av tolerans bara det att andra ska betala för den och så korkade eller fega Sverigedemokrater som inte vågar göra annat än att fjäska för en av dom riktiga rötterna till vadfan det man nu ser i dag ska liknas med.. Weimar kanske?

     Och sen alla jävla ”revolutionära” rörelser. Bolshevism är en bra början att nysta i. Bolsjeviker, påstått ”röda” svin till största del utgjorda av guds utvalda arabbombare. Sponsrade av storfinansen. Precis samma skit som i dagsläget men nyttiga idiotjävlar i form av internationalist”vänster” som går globalisters ärenden inkluderat svamlande pseudorevolutionärer i form av f-d lärare numera i form av byfånar som förläst sig på någon marxistisk avart. Möjligtvis rör det sig om den s.k nyvänstern.

     Kan kika vidare på Weinmar-republiken och gärna på ANC, Joe Slovo och hans kompisar som sett till att förändra Sydafrika till en skithåla. Kan ju hoppas Magnus skriver en artikel och så kan det ju startas insamling då han antagligen får böta p g a lögnen (och projektionens) mästare drabbats av rövsmärta p g a dom utpekade lögnerna. Ingen slump att somliga kastas ut 109 gånger ur olika länder och påstår sig ha blivit förintade i antal 6 miljoner gånger åtskilliga gånger sedan början av 1900 talet och troligtvis även innan.

     https://www.youtube.com/watch?v=h5kbm3HUtes där är några exempel på några ”förintelser” med samma talmudiska siffra 6 miljoner tillämpad flera gånger. Och det använts i politiskt syfte för skadestånd samt dras det upp för att legitimera ”invandringen” av huvudsakligen manliga rynkbarn eftersom att inte släppa in alla är ekvivalent med ytterligare en ”förintelse”. Kanske t o m kan få den mest tröga sionistdemokrat att reagera men jag vet inte.

 5. Svar Nej, jag är ej klotter!
  All denna polarisering vi ser i Sverige och i väst har mycket att göra med judar och skruppellösa européer. Det går inte att bara diskutera ett problem i taget utan att diskutera helheten och rötterna till problemen. Alla dessa artiklar från MSM eller de motsatta från alternativmedia skapar bara mer motsättningar mellan de olika maktlösa folken. Jag är så otroligt upprörd över all censur och i synnerhet när det gäller grupper som besitter särrättigheter och makt.

 6. Jag kan ibland tycka att det är märkligt hur en debatt i kommentarsfältet snabbt hamnar i diket.

  Den här killen ser jag som ett mycket initierat sannningsvittne för den svenska migrationspolitiken har havererat. SFI är en väsentlig del av de svenska politikernas strävan att bistå massinvasionens människor med att lära sig det svenska språket, något som jag personligen i grunden tycker är en bra idé. Hur skall vi annars på allvar kräva att dessa människor skall kunna assimileras (ej integreras!)??

  Att en SFI lärare får ta del av dessa människors syn på sin situation är en ganska naturlig följd av interaktionen dem emellan då de genomgår SFI utbildningen.

  Vad SFI-läraren delger oss andra i denna intervju är dock skrämmande läsning på en lång rad områden, det är det vi behöver kommentera och inte judarnas situation. Judar är inte en fråga för denna diskussion då det mig veterligen inte finns några judar (har iofs inte kollat detta) vilka deltar i SFI-undervisningen som gratis tillhandahålls av svenska skattebetalare.

  Judarnas ställning kan mycket väl diskuteras men då separat och under rätt artikel, jag instämmer med redaktören. Skriv en egen separat artikel på detta tema.

 7. @ Inga-Britt 5 May, 2019 at 12:45

  Inga-Britt, jag delar inte helt din uppfattning betr det lönlösa att debattera tex här på Newsvoice. Det behövs också.

  Om vi inte debatterar med varandra så kommer den extremt vänsterorienterade dominansens fake news (MSM) att hålla kvar alla lättledda svenska medborgare i sitt socialistiska grepp.

  Genom stigmatisering skräms alla svenska medborgare till att inte våga visa sin frustration och sin avsmak för den fortsatta socialistiska dårskapen.

  Vill vi ändra på dagens situation så är det främst genom opinionsbildning och den kan ske på många olika sätt, att sätta på sig de blå-gula västarna är ett sätt.

 8. Idag lämnade jag in bilen (!) på service här i Portugal och gick för att äta lunch på en enkel men väl frekventerad restaurang (mestadels vanliga förvärvsarbetande portugiser) och killen som drev näringsstället kunde ju se att jag var ”invandrare” från nåt annat land så han frågade varifrån jag kom.

  Till saken hör att han själv var i från Pakistan, när fick klart för sig att jag kom i från Sverige så tog han genast, och utan omsvep, upp frågan vad som pågår i Sverige vad avser migrationen till Sverige från alla muslimska länder.

  Jag frågade artigt om han kunde utveckla sin fråga, han hävdade då att alla i hans bekantskapskrets (både landsmän och portugiser) pratar mycket om vad som egentligen pågår i Sverige då det gäller massinvasionen av muslimer.

  Han hade helt klart för sig att om Sverige inte stoppar den kravlösa massinvasionen så kommer ursprungssvenskar att vara i minoritet om ett antal år.

  Hans fråga var ju om all denna information verkligen var sann??

  Vad svarar man som svensk i förskingringen på en sån fråga??

  När han utvecklat sina tankar kunde jag inte annat än bara ta mig för pannan, hans upprördhet gick verkligen inte att ta miste på. Han framlade en teori om att Sverige, genom att inte ha deltagit i ww2, fått dåligt samvete och därför släppt alla krav på att alla migranter skall ta seden dit de kommer.

  Förbluffad över hans detaljkunskap om Europas alla länder då det gäller migration styrkte mig dock i uppfattningen att kunskapsnivån ibland alla människor vilka skall välja land att försöka ta sig till noggrant undersöker och jämför vad olika länder kan erbjuda för fördelar.

  Jag frågade därför vad som fick honom att välja Portugal, han nickade då mot tjejen i kassan som var hans flickvän och personliga pull factor. Men han underströk också att det aldrig rått någon tvekan om att han som migrant från Pakistan förväntades arbeta från första dagen och att någon motsvarighet till det svenska ”smörgåsbordet” av välfärdsförmåner inte var något han kunde räkna med.

  Han trivdes dock alldeles utmärkt trots att han jobbade ca 12 timmar 6 dagar i veckan, han betonade att en normal människa måste visa sin tacksamhet mot det land som tagit emot honom.

  Nästan tårögd kunde jag konstatera att det är så som riktig migration skall fungera, dvs ta seden dit du kommer, arbeta hårt och betala din skatt. Därefter kan du räkna dig som invandrad portugis och kräva din rätt till pension och annat.

  Kanske man skall bjuda in honom att ställa dessa frågor till svenska politiker???

  • En tidigare artikel som du skrivit som handlade om statik över invandring har legat och gnagt i mig. Du säger att du betalat 300 000 kr i skatt till invandringen. Har du kunnat räkna ut hur mycket av din inbetalda skatt som går till invandringen? Eller var det all din skatt ? Oj, vilken inkomst du måtte ha.

   Jag undrar över hur mycket jag betalar i skatt till sjukvården ? Denna kapitaliststyrda sjukvård som inte botar utan handikappar och dödar sina patienter. Och resten av skatten som går till insatser inom omsorg och skola för att ta hand om dessa lemlästade människor ?
   Kan du vara snäll och ge oss lite statistik på det !

   Massinvandringen, lögnen om global uppvärmning och den ”sjuka vården” är komna från samma källa. Kapitalister och de flesta finns i USA.

   Hur har du tjänat dina pengar inom något som tjänar dessa kapitalister ?

  • Ja du Jan, Sverige är verkligen en ”skyddad verkstad” som metodiskt jobbar sig ner mot avgrunden.

   Framtida generationer kommer att ställa sig frågorna, – vad sysslade dom med? Varför förstörde man sitt eget land?

   Samtidigt kommer dagens politiker att i historieböckerna bli omnämnda som landförrädare. Deras barn och barnbarn kommer att skämmas och troligen tvingas gå under jorden och/eller byta namn.

 9. Som gammal sjöman och när man lyssnar på denna intervju, så slås jag av hur vi som sjömän redan på 50-talet visste vad den intervjuade talar om här, medan intervjuaren tycks väldigt blåögd. En grundläggande attityd som jag upplevde om detta folket var en vinstmaximering på bekostnad av allt annat än sig själv. Jag hade en gång en ME-person som granne och han fick en repa på sin bil och han beskyllde mig för skadan för att få bilen omlackad. Då var jag på resa för den beskyllningen så det sprack.
  Den intervjuade säger på slutet, att man ser det som en vinst att erövra annans egendom …etc. Ungefär som svenska kungars och generalers attityd på 1500-talet, när vagnslaster med stöldgods(krigsbyte) drog norrut genom Europa.
  Kulturer kan ju grovt liknas vid sportsregler och med partiska domare(FN). Ex. ett herr-fotbollslag skall spela mot ett damlag i handboll och domaren dömer åt det håll, som gagnar den personliga vinsten.
  Som en muslimsk bekant uttryckte det: Sverige är som en flaska destillerat vatten som slängts i en soptunna.
  Godtrogna idioter, svenskarna!
  När uppvaknandet sker kan man hoppas på en skadereglering av all den ekonomiska skada dessa politiska överlöpare har åsamkat oss gammelsvenskar. Inget av att ”ta sitt ansvar med avgång” här inte, utan med hård valuta skall gälla.

 10. Detta med att hela Syrien inte var inblandat i kriget är ju känt om man läst på lite.
  Finns flera svenska sidor där det finns syrier och andra som redovisat just detta, och……. de är känt i regeringens korridorer. Men att det inte visas utåt är bara ett bevis för att alla inte vill att det skall bli känt, av kända orsaker. Världen hade lätt kunnat stoppa flyktingströmmarna om medel hade omfördelats och hjälp hade satts upp i dessa områden.

 11. Jag arbetar i ”samma bransch” och har haft samma erfarenhet som Simon Karlsson. Vi måste kunna diskutera detta öppet utan att bli anklagade för att vara rasister. Det handlar i grund och botten om resurser och en eventuell ekonomisk kollaps.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här