Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Kan samhällskaos leda till en ny ordning?

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 juni 2019
- Torbjörn Sassersson
Erik Wiklund, eget verk

DEBATT & SAMHÄLLSFILOSOFI. Vad kan vi förvänta oss för reaktioner från folket den dagen som avslöjanden kommer fram om att makteliten medvetet har fört världens folk bakom ryggen? Den dagen som stora avslöjanden sker, den dagen kommer att bli en svår dag för många politiskt korrekta människor runt om i världen.

Text: Erik Wiklund

Sverige och världen håller sakta, men säkert på att gå mot en kollaps på grund av ledarnas egensinniga och maktfullkomliga politik. Vi kan varje dag läsa om politikernas misstag, hur de missköter sitt uppdrag, där de verkar göra allt de kan för att utplåna den lilla harmoni som fortfarande finns kvar i samhället.

Sakta men säkert är vårt samhälle på väg att sjunka allt djupare, likt en båt som ohejdat tar in vatten. Man undrar varför den styrande kaptenen och hans besättning inte säger någonting till folket om att läget är prekärt, när alla kan se det. I stället spelar de upp till dans på yttre däck, och där ser man kaptenen som dansar med sin besättning och skålar med varandra i champagne. Man frågar sig – vad har de för dold agenda?

Vårt gamla, väl fungerande samhälle håller nu på att monteras ner av etablissemanget, politiker och deras trogna bundsförvant massmedia. Detta är en skrämmande syn när man ser på allt som har varit bra i vårt samhälle, men som nu, steg för steg ersätts med något som är sämre tex indragningar på arbetsplatser som skapar stress, oreda i skolorna, indragningar i äldrevården, långa väntetider till operation, långa bostadsköer och högre kriminalitet mm.

Men att detta nya, icke fungerande samhällssystem inte kan hålla länge till, utan kommer att spåra ur och falla sönder är ju samtidigt någonting som är bra, för de flesta av oss vill inte ha detta konstgjorda och känslokalla stressamhälle som politikerna har pådyvlat oss. Många människor tycker att våra maktfullkomliga ledare har använt sin förstörelse-iver alldeles för länge och att detta vansinne måste få ett slut. Ett slut på vanstyret det skulle, med all säkerhet, vara en stor glädje för den stora majoriteten.

Men återigen, å andra sidan, det kanske inte enbart kommer att bli ett lyckligt slut när allt kommer omkring. För när krisens tid väl är här då kommer det säkert fram många otäcka sanningar till allmän beskådan, där korrumperade och välkända politiker kommer att ställas i skamvrån inför allas blickar.

Vi kan tex komma att få veta att vårt samhälle sedan en lång tid tillbaka har varit kidnappat av en dold maktelit som har haft en egen mörk agenda för världens folk, där det kommer fram att eliten och dess politiker steg för steg har utökat sin egen makt, och samtidigt minskat på folkets rättigheter, utan att stora delar av folket har haft den minsta misstanke. EU är ett exempel.

Den dagen som stora avslöjanden sker (förmodligen med start i USA), den dagen kommer att bli en svår dag för många politiskt korrekta människor runt om i världen. Mest kommer det nog att gälla det hatfyllda vänsterfolket som har lurat sig själva att tro på det politiska vänsteretablissemanget och det ser ut som att det är dessa amerikaner som kommer att starta ett samhällskaos mot Donald Trump, om Trump skulle införa någon form av undantagstillstånd – alltså innan vänsterfolket har fattat att deras eget Demokratiska partiets ledare har lurat dem och sedan, när de väl förstår att de har blivit lurade av sina egna vänsterledare, kommer deras världsbild att vändas helt upp och ner. Därmed kommer de gå in i ett mentalt kaos. Hela övriga världen står sedan på tur.

Då kommer det att vara viktigt för varje människa att hitta en lugn plats inom sig själv och vara sansad och behärskad, mitt i stormens öga. För detta är en plats för den kloka människan som redan har vaknat, som redan har förstått vad det hela handlar om och därför kommer denne inte dras in lika kraftigt i kaoshysterin.

Först kaos – sedan ordning

Den dagen kommer först och främst det politiskt korrekta folket att väckas upp bryskt ur sin sömn och först då kommer de att förstå politikernas stora svek mot folket, men vart ska alla dessa upprörda människor då vända sig? Vad kommer de då att ta sig till när deras falska trygghet försvinner, när allt som de har trott på visar sig vara lögner?

Dessa politiskt korrekta människor har under en lång tid blivit lurade att tro på etablissemangets falska politik, där de har slutat att tänka självständigt och istället litar på politikerna och massmedia. Men för att dessa sovande människor ska kunna vakna upp ur sin suggestion så behöver de väckas upp på ett bryskt sätt. Det gäller då att dessa pk-individer förstår att de har blivit lurade och att de måste återerövra sitt eget tänkande, sitt suveräna tänkande som de en gång frivilligt gav bort till samhällets auktoriteter, då de lurades att tro att samhällets auktoriteter är bättre och klokare människor än vad de själva är.

Karin Boye sa att det gör ont när knoppar brister – med andra ord, hon säger att det gör ont att utvecklas. Detta är sant, för det är kaos att födas in i en ny verklighet, och det gör ont, men det gör också gott. Det handlar om en mental uppgradering och självrannsakan som måste göras av alla människor som vill hänga med i en framåtskridande utveckling.

Kaos är alltså någonting bra, för det erbjuder människor att stanna upp och tänka om, kaos gör helt enkelt så att människor väcks till större medvetenhet och detta ger dem ett bredare perspektiv på sig själva och på livet som helhet.

Så, om det nu är så att en stor del av världens befolkning är sovande politiskt korrekta människor, då kommer det att bli ett enormt stort uppvaknande runt om i världen, den dagen som avslöjanden sker. Detta skulle gynna alla samhällen på ett mycket positivt sätt – därför att dessa PK-individer är just de människor, som tillsammans med eliten, som har utgjort en stor bromskloss för en positiv samhällsutveckling under en mycket lång tid.

Vi har förhoppningsvis att förvänta oss ett stort samhällsuppvaknande inom en snar framtid – och i och med detta – en början på en ljus framtid för alla människor på jorden. Så snart det bara börjar spricka upp lite grand i kulisserna på den stora scenen, så pass mycket att folket får en glimt av vad som pågår där bakom – så kan denna stora process ta sin början.

Text: Erik Wiklund


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq