Sluta hyckla och inför Islam och sharia i Sverige

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 5 juni 2019
- Jan Norberg

DEBATT. Jonas Jedidjah Karlsson hotas till livet när han vill predika om Jesus på den islamska orten Hjällbo nära Göteborg.  När man sett denna video inser den normalbegåvade att svensken i allmänhet och den svenska kyrkan i synnerhet måste ha något allvarligt fel som inte inser hur Sverige kommer att se ut om vi inte gör något för att nu på allvar stoppa Islams utbredning i Sverige.

Text: Jan Norberg | Video med Jonas Jedidjah Karlsson och en kollega (kristna) som jagas bort i Hjällbo av muslimer.

Jonas Jedidjah Karlsson, privat foto
Jonas Jedidjah Karlsson, privat foto

Funderar man ett par varv på vad som pågår rakt under våra näsor på Sveriges gator och torg så går det egentligen bara att komma till en slutsats, Islam måste stoppas här och nu. Ibland kan det dock vara långsiktigt bättre att låta förfallet gå snabbare, så varför inte lägga sig helt platt för den våldsideologi som Islam är?

Det skulle ju i alla fall bli den väckarklocka för den avtrubbade svenska originalbefolkningen, som den så väl behöver. Eva Brunne, biskop inom svenska kyrkan anser sig ju ha mer gemensamt med Islam än med svenska konservativa vita män för att använda hennes egna ord.

Låt Antje Jackelen, Eva Brunne, med flera inom svenska kyrkan upphöra med sin egen verksamhet och släpp loss Islams förespråkare. Träd tillbaka Antje och Eva, ni är ju så goda att ni säkert har samma andliga skydd av Jesus som de killar vilka attackerades av de islamska männen som hotade dessa kristendomens kärleksapostlar.

Inför sharialagar fullt ut i Sverige och sluta hyckla om det

Redan idag så tar ju rättsvårdande myndigheter som polisen, åklagare och domstolsväsendet Islams parti när det gäller rättstillämpningen. Sluta hyckla och inför i stället Islam och sharia, ersätt svensk lagstiftning med islam och gör det snabbt och utan minsta tvekan. Det verkar ju finnas ett tyst stöd för denna ordning inom tex den svenska kyrkan så vad väntar vi på?

Den svenska allmänheten tycks ju heller inte ha så mycket att erinra mot införandet av Islam och sharialagar.

Svensken verkar ju gilla att bli hunsad av denna invasiva våldsideologis företrädare, så därför är det väl hög tid att låta Islam bli ny svensk statsreligion och att sharialagar införs så att svenska rättsvårdande myndigheter inte behöver gå på tå för att kunna dölja att de redan i dag tillämpar sharia.

Alla människors lika värde, men med en avgörande skillnad. Islams människovärde är betydligt högre än alla andra människors värde.

Text: Jan Norberg

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq