Är Sveriges folkhälsa hotad av migranterna?

50% av Portugals befolkning är emot vaccinationer

46
Migranter i Rumänien längs "Balkan route" (2015). Foto: Gémes Sándor, SzomSzed (Szegedma.hu). Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons
Migranter i Rumänien längs “Balkan route” (2015). Foto: Gémes Sándor, SzomSzed (Szegedma.hu). Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

DEBATT. Det finns en konstig motsägelse vad gäller vaccinationer runt om i världen. Som exempel är cirka 95% av Portugals befolkning vaccinerad, men bara 50% tror att dessa vaccinationer kommer att förhindra sjukdomar de vaccinerats för.

59% av Västeuropas befolkning tror att vaccinationer kommer att skydda mot de sjukdomar som vaccinationer ska ge skydd emot och 79% på global basis tror detsamma.

“Fransmännen är de som har sämst förtroende för vaccin i hela världen. Det visar en global undersökning, där man studerat allmänhetens inställning till hälsa och vetenskap och intervjuat 140,000 personer i 144 länder. En tredjedel, 33 procent, av det franska folket tror att vaccin kan vara osäkert eller farligt. Mer än hälften av befolkningen, 55 procent, tror dessutom att vetenskap och teknologiutvecklingen kommer att öka arbetslösheten.” – Det Goda Samhället

Sveriges dilemma

Jan Norberg (Portugal, 2018) - privat fotoSverige som numera har EU:s högsta införsel av migranter per capita från länder där vaccination är ett relativt okänt begrepp, har därmed kommit i en besvärande situation då det gäller vaccinationer. En betydande andel migranter från dessa länder bär rimligen på en del olika sjukdomar som vi i Sverige länge sett som nästan utrotade. Frågan blir då hur dessa migranter ställer sig till vaccinationer.

Sverige som med sin positiva särbehandling av den tredje världens migranter kommer sannolikt att pga religiösa skäl inte tvinga dessa migranter att ta dessa vaccinationer och hur det påverkar den svenska originalbefolkningens vilja att vaccinera sig är osäkert.

Detta dilemma är bara ytterligare ett exempel på de konsekvenser denna “massinvasion” får för en befolkning som tvingas anpassa sig konsekvenserna av massinvasionen.

Notera att detta inte är ett inlägg i den så kallade vaccinationsdebatten, vare sig för eller emot, men att Sverige skaffar sig en nationellt sämre hälsoläge pga denna massinvasion råder det nog inga tvivel om.

Eller vad tror du?

Text: Jan Norberg

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

46 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Forsman
11 juli 2019 kl 16:42

Antagligen har du rätt. Det kan vissa sig att invandrarna, som vägrar att vaccinera sig, kommer att vara friskare och leva längre än oss etniska svenskar som låtit sig vaccineras. Antagligen ett faktum som våra politiker kallt också räknat med samt dessutom välkomnar.

Erik Forsman
11 juli 2019 kl 12:15

För övrigt: säger som Stefan Sauk: “lite AIDS skall väl en karl tåla”… 🙂

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Erik Forsman
11 juli 2019 kl 18:10

Och om karln är lite ömtålig, så finns ju alltid LDN!

https://www.youtube.com/watch?v=rll1A3aFhjc

(Dr Bihari is Interviewed about Low Dose Naltrexone LDN for Normalizing Immune System Function)

Nedtystad och bekämpad metod att bota/förbättra MS, AIDS, ALS…genom att höja egenproduktionen av endorfiner mångdubbelt.

Smärtlindrande, motverkar depression, fertiliserande…

Här är en enormt bra berättelse av en som drabbats. Hennes make insjuknade i progressiv MS:

https://www.bokus.com/bok/9781432711504/up-the-creek-with-a-paddle/

Bli medlem i LDN-Yahoo-grupp och ta del av alla som berättar om bot och bättring, många av dem var tidigare MYCKET svårt sjuka.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Savalle
11 juli 2019 kl 20:00

Jag botade två av mina cancersjuka hundar med denna metod.

Fiskargubben
Fiskargubben
Gäst
11 juli 2019 kl 12:02

Vi som drabbades av asiaten på 50-talet fick ett naturligt skydd mot svininfluensan. Båda sjukdomarna är släkt med spanska sjukan, konstigt nog.

Erik Forsman
Reply to  Fiskargubben
11 juli 2019 kl 12:34

Ja, när Pandemrixvaccinet (vaccinet mot svininfluensen) var som mest hetast, så hade alla som då var över sjuttio ett naturligt skydd (som du säger) och svininfluensen var en lågsymtomsinfluensa, så på barn märktes det knapp. Riskgruppen var, om jag förstådd det rätt svara grupper som hjärtsjuka osv. Men alla svaga grupper är ju alltid riskgrupper vid alla pandemier. Förr, när jag var liten, gavs de årliga influensapandemierna inte minst uppmärksamhet. För var influensavåg stärks ju bara immunförsvaret.

För dem som vaccinerar sig får ju dessutom längre tid på sig att smitta föra smittan vidare till andra, då dem är uppe och springer för att dem inte blir lika sjuka som dem som drabbas av smittan naturlig väg, som av förståeliga skäl slår ut personen. Det får den ironiska effekt att ju fler som vaccineras, ju fler blir insjukna – och det är ju precis det Big Pharma vill åstadkomma för att kunna sälja in ännu mer vaccin – med argumentationen att fler blivit sjuka av pandemin.

Vaccineras ingen, slås dem som blir drabbade och sjuka fort ut, och smittar inte andra när dem ligger närbäddade och väntar på att bli friska.

Örjan Wedin
Örjan Wedin
Gäst
10 juli 2019 kl 22:31

Det är tydligen så att det just bland somalier är en spridd uppfattning att mässlingvaccinering ger autism . En skillnad mot antroposoferna är att somalierna har stor respekt för sjukdomen . De skickar inte sina barn på mässlingspartyn.
En mer seriös debatt kräver preciseringar . Vilka sjukdomar avses . Vilken eller vilka religioner är emot vaccinering .

Erik Forsman
Reply to  Örjan Wedin
11 juli 2019 kl 12:01

Men vad är det för trams jag läser? Har haft alla barnsjukdomar som finns: mässling, påssjukan, röda hund, vattkoppor, kikhosta, halsfluss scharlakansfeber osv (öroninflammation). Mins att de andra barnen på gatan stod på rad för att bli smittade så fort som möjligt. På så sätt boostades föräldrarna barnens immunförsvar och samtidigt kunde dem planlägga tiden för barnen sjukperioder. Speciellt tjejerna kom när jag hade röda hund. Utöver dessa planerade infektionsperioder mins jag aldrig att något barn var sjukt och inte kunde komma ut och leka. Det var en annan tid. En mer sansad och nyktrare tid. Fanns knappt tillstymmelse till propaganda som vi har idag. Ingen Big Phara eller Big Food.

Har varit frisk som en nötkärna livet igenom (peppar peppar). Luffade runt ett halvår eller så i Indien mitten av 80-talet. Åt all mat och drack allt vatten på alla syltor och stationer. Blev inte ens förkyld.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Erik Forsman
11 juli 2019 kl 12:16

Mycket bra kommentar Erik. Kan bara hålla med.

Pentti Kinnunen
Pentti Kinnunen
Gäst
10 juli 2019 kl 16:21

Jan Norberg, du har en klart rasistisk inställning. Du skyller nästa allt dåligt på den svenska invandrarpolitiken, men du kan inte skilja på invandring och integration. Det är inte invandringen det är fel på utan integrationen. Där saknas utbildning från början av det svenska samhället, där saknas möjligheter för invandrare att under asylprocessen ta jobb enligt svenska löner, där saknas utbildning om just vilka sjukdomar vi saknar i Sverige. Genom den sista delen kan vi t.ex. kräva att inkommande invandrare provtas för vissa sjukdomar och starkt rekommendera vaccination alt. isolering enligt de regler vi har för svenskar som drabbas av vissa sjukdomar.
Snälla Jan, sluta peka på problem utan att ge ett enda förslag (förutom att stoppa invandringen) om hur vi skall lösa problemet!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
10 juli 2019 kl 16:44

Pentti – ursäkta att jag lägger mig i ditt resonemang här, men det måste du väl förstå att det stora felet, det grundläggande felet här är det stora antalet invandrare som får asyl i Sverige. För hade det inte varit för det stora antalet människor som kommer hit då hade integrationen inte varit så bedrövlig som den är idag. Så det absolut viktigaste och bästa draget som våra politiker nu kan göra är att omgående stoppa all invandring – och inte fylla på med fler invandrare förrän läget i Sverige är bra – och det var mycket länge sedan det var bra i Sverige !!!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
10 juli 2019 kl 18:52

Pentti, nu är du allt ute och cyklar igen. Ja jag säger igen, för du kommer tyvärr väldigt sällan med kloka och genontänkta kommentarer, som inte är typiskt PK-uppfattningar. Sådant kallar jag för feghet och ynkedom.

Du ber Jan att sluta peka på problem, men förstår du inte att problemet är massinvandringen, och att den nödvändiga och samtidigt akuta lösningen är att stänga gränsen? Självklart återstår därefter manssor av ytterligare problemlösningar för att reparera det sargade Sverige, om det nu överhuvudtaget går.

Detta förstår ju varenda svensk som bara har ett uns av intelligens och analysförmåga. Du tycks ju helt sakna detta!

Bo Persson
Bo Persson
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
10 juli 2019 kl 19:51

Pentti ! Nu är du ute och cyklar säger jag också och du vinglar rejält. Du säger att det inte är fel på invandringen utan integrationen. Det är väl för fa… invandrarna som ska integreras? Du har också kommit lika långt i debatten som politikerna att du vågar säga att det är fel på integrationen. Det är det enda politikerna vågar kritisera
numera. Sen kan vi skylla ALLA Sveriges problem på invandringen. Därför fungerar inte skolan, polisen, sjukvården, tandvården, försäkringskassan(fusk), äldrevården, kommunerna(ekonomin),rättsväsendet.
anstalterna (fulla)m.m m.m. Lösningen har du redan nämnt. Det finns bara en lösning.Stoppa invandringen.
Nämn ett land bara där integrationen av muslimer tillsammans med homosexuella, kristna- och demokratiska värderingar har fungerat? Då får du höstens Nobelpris kan jag garantera dig. Lite om sjukdomar som har kommit till Sverige igen p.g.a invandringen. TBC är tillbaka med besked. Man stängde sista sanatoriet på 50- talet. Nu har man fått öppna ett igen i Göteborg. Mässlingen var i stort sett utrotad.
Nu är den allmän. Dödliga bakteriesorter. Sen ifjol höll det på att bli Bingo i Västerås tror jag det var. Då misstänkte man ett fall av Ebola.Nu var det som tur inte det. Men hade det varit så att den utlöst en epidemi så hade det blivit en normal samhällsnorm i framtiden. Det är sådan smällar myndigheterna säger man får ta om man vill inkludera sig i mångkulturen. Det är därför vi har mångkultur.Vi har nämligen saknat Ebola och ditt tyckande Pentti.

Erik Forsman
Reply to  Bo Persson
11 juli 2019 kl 13:06

Du har säkert rätt i det du skriver att udda och tidigare sjukdomar som vi sedan länge har sluppit i Sverige har kommit tillbaka; men om rätt skall vara rätt så reser vi så oerhört mycket mer i dag och exponeras då för allsköns skadesjukdomar och parasiter och mikrober vi inte gjorde tidigare så som: fluglarven Cordylobia (som lägger ägg under huden) malariaparasiten, dvärgbandmask, snäckfeber, leishmania, bandmasken, spolmasken, konstiga amöbor och giardia.

Just Ebolaviruset kan ha en rätt snabb inkubationstid och då hinner inte de insjukna infektera andra, som med fallet är HIV t ex.

Fiskargubben
Fiskargubben
Gäst
10 juli 2019 kl 14:33

Ett av mina barn fick feberkramp efter en vaccinering. Min fru skrek och jag bar ut flickan på den kalla balkongen. Hon låg livlös med öppna ögon i mina armar och jag gav henne konstgjord andning. Hon kom tillbaka, men vilken chock det var.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Fiskargubben
10 juli 2019 kl 16:19

Jag tillbringade stor del av min tid på sjukhus under mina första fem levnadsår. Allt är dokumenterat av min mamma. Min älskade mamma skrev regelbundet om både mig och min bror ämda fram till början av tonåren och vi fick böckerna när vi blev äldre.

Jag minns denna fruktansvärda tid mycket väl på sjukhuset i Karlskrona med ensamhet, tvångsoperationer, övergivenhet, hårdhet och instängdhet. Jag minns hur jag ser ut genom fönstret på taken och marken under mig och förgäves försöker hitta på ett sätt att kunna fly.

Jag minns de ovänliga sjuksköterskorna och hur de kämpade med mig och höll fast mig när jag skulle sövas och hur jag vaknade upp och kräktes blod med den äckliga eter-lukten kvar i mina andningsvägar.

Jag vaccinerades… sedan blev jag enormt svag, dödssjuk…

Ibland fick jag komma hem och jag bad mina förtvivlade föräldrar att aldrig mer lämna mig där.

Hur länge har detta onda försiggått?

Fiskargubben
Fiskargubben
Gäst
Reply to  Savalle
11 juli 2019 kl 11:55

Jag var på sjukhus som fyraåring med en brännskada och fick veta att jag inte skulle störa sköterskan. En annan magpumpade mig och ännu en pressade en etertrasa mot mitt ansikte. En läkare punkterade min trumhinna flera gånger och då förlorade jag synen varje gång. Inte undra på att jag misstror sjukvården.

Mycket var bättre förr, men det fanns baksidor också och dem ska vi berätta om.

Erik Forsman
Reply to  Fiskargubben
10 juli 2019 kl 18:21

Samma här. Ångrar mig nu i efterhand. Hade vaken.se funnit i början av 90-talet, hade jag aldrig vaccinerat mina barn. Pandemrixvaccinet – det vill säga vaccinet mot svininfluensen; tja. där hann jag dock läsa på annan så där blir det inga vaccinationer inte heller någon mot vaccination mot HPV.

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
10 juli 2019 kl 11:35

Vaccination är ett hot mot folkhälsan. Vaccination är ett ypperligt bra biologiskt vapen. Det är därför vissa politiker ideligen försöker få riksdagen att införa tvångsvaccinering.

Hur du uttalar dig om att invandrarna skulle bära på sjukdomar som vi svenskar länge sett som nästan utrotade visar att du inte har någon kunskap om hur människokroppen fungerar.

Därför har du som de flesta andra svalt betet att vaccination förhindrar sjukdom.

Det skulle vara väldigt intressant att få veta om mässlingsfallen som rapporterats nyligen i media är den mässling som bara vaccinerade få. Den registrerades som en biverkning i listan av biverkningar som amerikanska staten skulle ersätta de drabbade med.
Så läkemedelsföretagen inte skulle drabbas utan fortsätta att tillverka sina gifter.

Vore också intressant att få veta hur många invandrarbarn som fått sina liv förstörda av svenska vaccinationsprogrammet. Men det bokförs väl inte.

Vård och omsorg är hårt belastad därför att vi har skolmedicinen som drivs av kapitalistiska intressen.

Det är trådryckarnas agenda att plåga alla länders befolkningar och dit hör massinvandringen.

Ale
Ale
Reply to  Jan Norberg
10 juli 2019 kl 13:13

Men du Jan kan ju inte kontrollera inläggen här. Tar du upp vaccination i din artikel så är det väl inte så konstigt om debatten landar där? Det finns logiska motsägelser i din artikel du inte kan kommer undan.

När logiken får stryka på foten för en politisk ideologi upptäcker läsarna det. Newsvoice har nästan gjort det till sin devis. Vad avser artikel att bylsa: Är vaccination av onda eller icke? Eller att det är det fel på den “svensk positiva särbehandling av den tredje världens migranter”.

Blir du inte nöjd med inläggen, kanske det beror på kvalitén på artikeln? Här kanske en aktiv redaktör kunde hjälpa till, lite på traven, och justera artikeln före publicering?

Pentti Kinnunen
Pentti Kinnunen
Gäst
Reply to  Jan Norberg
10 juli 2019 kl 16:10

Var gärna litet mer vänlig när du angriper någon. Ditt svar ger ingenting till debatten. Mitt svar på trådstarten kommer senare.

Bengt Fors
Bengt Fors
Gäst
Reply to  Jan Norberg
12 juli 2019 kl 04:21

Hur får du av hennes kommentar till att hon är en kommunist, bara för att hon skriver
“skolmedicinen drivs av kapitalistiska intressen”, vilket ju är sant. Kommunism och Kapitalism är två sidor av Samma Mynt, precis som Nazism och Sionism. Du kanske tittade dig i spegeln samtidigt som du skrev och där såg du kommunisten och dess fula tryne och därfoförskämd lr blev du oförskämd.
“Learn how to see and realise that everything is connected to everything else” -Leonardo da Vinci

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
10 juli 2019 kl 09:25

– Nej, skulle vara mitt första svar på rubrikfrågan.
Men visst, det är mycket troligt att det är som du skriver Jan, att Sverige härmed skaffar sig ett sämre hälsoläge. Men jag tror att det är lätt att förminska det här problemet, därför att problemet tillhör nog inte de större invandringsproblemen. Men då tror jag att man gör fel, därför att om man tar upp Ett, enskilt, ”mindre” problem med invandringen så tror jag att det är lättare för kritikerna att slå bort det, att förminska det – och därför tror jag att det här problemet måste ses i bakgrund av alla andra ”småproblem” som massinvandringen medför.

Så, jag föreslår att man adderar vaccinationsproblemet till en rad andra problem som massinvandringen har skapat för Sverige – just det att invandrarna kräver mer resurser av svenska samhället än vad svenskarna gör. T.ex. att invandrarna tar med sig TBC till Sverige, att de tar med sig vägglöss hit, att de använder sjukvården i högre utsträckning än svenskarna, att de röker i betydligt större utsträckning än svenskarna, att de har mer skulder än svenskarna, att de sliter ner en lägenhet på mycket kortare tid än svenskarna, att de har sämre skolresultat än svenskarna och därmed kräver mer resurser, att de i större utsträckning är arbetslösa än vad svenskarna är, att de tar in vapen i Sverige och därmed är mer kostnadskrävande, att de tar in narkotika i Sverige tull kostnader, att de är i högre utsträckning mer benägna att begå övrig grov brottslighet än svenskarna m.m.

– Ja, jag vet, jag går ifrån frågan en aning här, men jag tycker alltså att dessa ”småproblem” sammantaget utgör ett gigantiskt problem för Sverige. Så, Jan, jag förminskar alltså inte vaccinationsproblemet som du tar upp här – jag bara adderar detta problem till allting annat som har drabbat Sverige med invandringen, så att man ska få en bredare förståelse om att invandringen kostar det svenska samhället enorma pengar.

– Ja, jag vet också att etablissemanget anser att man är negativ om man tar upp invandringskostnaderna, men jag anser att man måste ta upp detta om man ska kunna ge en rättvis bild av massinvandringen.

Erik L
Erik L
Gäst
10 juli 2019 kl 09:01

Om man nu anser att vacciner är verkningslösa, alternativt rent farliga, så kan man ju inte mena att Sverige får ett sämre hälsoläge av en massa ovaccinerade. Det borde ju i så fall förhålla sig tvärt om på hela populationen.

Ale
Ale
Reply to  Erik L
10 juli 2019 kl 13:00

Kan bara hålla med. Man måste välja slagsida i debatten. Aningen är vacciner bra för folkhälsan, och då bör alla vaccineras eller så dem: “verkningslösa, alternativt rent farliga” om då alla invandrare förblir friskare än etniska svenska som är vaccinerade, så torde det vara ett intressant fält att studera hur människokroppen på egen hand tar hand om farliga sjukdomar.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Erik L
10 juli 2019 kl 13:48

Grejen är ju den att risken är att de kommer hit med en massa sjukdomar som sedan lång tid tillbaka är näst intill utrotade i Sverige. Sjukdomar som vi idag därför inte behöver vaccinera oss mot.

Erik Forsman
Reply to  Öystein Rönne
10 juli 2019 kl 18:03

Ja, och då skall artikel handla om det, och inte om vaccination, som är en annan debatt. Anser jag i vart fall.

Harriet Larsson
10 juli 2019 kl 07:13

Dubbelmoralen hos våra makthavare är välbekant. När det handlar om föräldrar, som av olika skäl låter bli att vaccinera sina barn är ropen höga av förakt, men tystnar tvärt när det handlar om ovaccinerade nysvenskar, som kliver i land. Här får den kulturella identiteten inte utsättas för något tvång. Hälsoundersökningar är frivilliga, att gamla sjukdomar kommer åter, som TBC, farliga mag/tarmbakterier och ohyra beror enbart på att vi svenskar reser för mycket…..
Förlossningsavdelningar läggs ner på löpande band, senast var det Karlskogabor som protesterade för döva politiker öron, pengar måste ju fram till alla invandringsrelaterade förturer. Medel finns till speciella hjälperskor/tjänarinnor sk. “douler” på vissa förlossningsavelningar. Jag kan endast konstatera att värdlandets befolkning har blivit “douler” hela bunten.
http://word.harrietsblogg.se/2019/02/19/nya-yrket-tjanarinnor-douler-till-nyanlandas-hjalploshet/

Ann Mari Hjorth
Ann Mari Hjorth
Gäst
Reply to  Jan Norberg
10 juli 2019 kl 12:47

Föreslå vaccination vid gränsen som krav för asyl.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Jan Norberg
10 juli 2019 kl 13:43

Ha-ha-ha Jan, det var synnerligen träffsäkert uttryckt. Och sant! Bra artikel för övrigt! Själv hade jag inte själv tänkt i dessa banor, så det var en ögonöppnare för mig.

Tack!

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
10 juli 2019 kl 15:26

Hur många barn har gjorts autistiska genom att vacciner med tillsatser av kvicksilver, aluminium, formaldehyd… injicerats rakt in i blodet på dessa oskyddade små liv, alltmedan föräldrar och vådrpersonal levat i god tro?

https://lakemedelsverket.se/upload/allmanhet/allmant-om-lakemedel/Artikel-Vad-innehaller-vacciner.pdf

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Savalle
10 juli 2019 kl 15:30

Hoppsan, min kommentar var avsedd som en respons på Jans kommentar två snäpp högre upp.

Chris
Chris
Gäst
Reply to  Jan Norberg
10 juli 2019 kl 20:17

Efter att ha läst kommentarerna kan jag bara konstatera att Mats Sederholms benämning; Rabies-Janne, var otroligt träffande.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Jan Norberg
11 juli 2019 kl 11:19

Ja, en mycket vis Chris!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Savalle
11 juli 2019 kl 12:13

Chris, vem är det???

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
11 juli 2019 kl 12:20

Kanske något av deras verkliga ess som de skickar ut när det krisar…

En spar-Chris som man tar fram vid verkligt allvarliga lägen, ett argumentations-fenomen…

Per Börjesson
Per Börjesson
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
11 juli 2019 kl 15:27

Cris är Börje Peratt.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
11 juli 2019 kl 19:10

@ PeR Börjesson

Presentera bevis för detta, om du kan.

Börje Peratt är i mina ögon en hederlig person.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Jan Norberg
11 juli 2019 kl 19:05

Jan, mycket bra att du tar upp riksdagsledamot Sofia Arkelsten och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll!

Politiker högre upp i hierarkin är alltför värdefulla och skyddade för att vi ska kunna komma åt dem i nuläget.

Vi ska använda oss av fiendens arsenal!

” One cartload of the enemy’s provisions is equivalent to twenty of one’s own,…”
(Sun Tzu: Art of War)

Sun Tzu: ART OF WAR – jesuiternas manual för att förinta oss – säger att fienden ska attackeras där han är som svagast.

Två genomkorrupta, högt uppsatta politiker, utan starkt skydd, är ett lämpligt mål att attackera.

Vi behöver belysa samarbete med läkemedelsindustrin och undersöka vilka
ekonomiska förändringar hos dessa indidider.

Det skulle bli en stor seger om vi kan ta några fula fiskar rätt högt upp – en öppning.

Peter mitakidis
Peter mitakidis
Gäst
Reply to  Jan Norberg
13 juli 2019 kl 11:01

Hej

Är osäker på om du är för vaccin eller inte!?

Enligt mig så är iallafall vaccin den största scammen någonsin dels för att den ger ett falskt skydd ca 10% gällande immuniteten och dels för att de innehåller Nagalase, som är indirekt cancerframkallande men även aluminium, kvicksilversalter (Tiomersal) det giftigaste som finns för kroppen) och även Formaldehyd, sammanfattningsvis ett sk softkill och en direkt påverkan av folkhälsan.vilket ju är visat genom 3 stora studier i Tyskland och Danmark men nu även i USA.

Dvs människor som är ovaccinerade är betydligt friskare än vaccinerade och dessa ovaccinerade människor har 100% immunitet efter genomgångna barnsjukdomar, dessutom och mycket viktigt är att de inte smittar med.ex atypisk mässling såsom ex de som är vaccinerade gör och denna Mässlingsform är betydligt mycket allvarligare (nästintill obotlig) än ex mässlingen i vanlig form, som lätt botas med A-vitamin.

Ovanstående informeras svenskar inte om vilket ju är fördjäkligt