Planerat lagförslag i EU kan placera migrationskritiker i psykiatrisk vård

37
Angela Merkel. Foto: Armin Kübelbeck. Licens: CC BY SA, Wikimedia Commons
Angela Merkel. Foto: Armin Kübelbeck. Licens: CC BY SA, Wikimedia Commons

En advokat som samarbetar med en EU-domare har läckt information om ett planerat nytt lagförslag för EU-länderna som ska ge polisen rätten att gripa, förhöra och sedan överlämna migrationskritiska privatpersoner och journalister till psykiatrisk utredning som kan leda vidare till sluten psykiatrisk vård.

NewsVoice fick som första svenska media informationen för en veckan sedan från Michael Zazzio, som har direktkontakt med advokaten. Zazzio är redaktör för tidningen 2000-Talets Vetenskap som specialiserar sig på hälsa och vård. Enbart några selekterade alternativmedier fick idag möjlighet att få ytterligare information om denna nyhet under en presskonferens på Skype.

Advokaten har tidigare läckt information som visat sig vara korrekt och det har då handlat om förhandsinformation om det som sedermera blev känt som nya åtstramningar mot alternativ vård i Sverige vilket fastslogs inom ramen för den sk KAM-utredningen med Kjell Asplund som utredare. Asplund tillsattes av regeringen. Han var tidigare generaldirektör på Socialstyrelsen.

Angela Merkel uppges vara drivande part för att få igenom ett nytt lagförslag som kan dra dissidenter till psykiatrisk vård. Även om förslaget kan uppfattas som extremt finns indikationer på att denna typ av lagförslag är tänkbart. Senast idag meddelade Sveriges Radio att justitieminister Morgan Johansson föreslagit att svenska journalister som granskar terrorister ska kunna klassificeras som personer i samröre med terrorism. Förslaget innebär att en dömd journalist kan få upp till 2 års fängelse.

Information om ett kommande repressivt lagförslag mot privatpersoner och journalister som kritiserar EU:s migrationspolitik ligger även i linje med tidigare åtstramningar kring lagen om hets mot folkgrupp. I Sverige har många personer förhörts och även fällts i svenska domstolar för hets mot folkgrupp bara för att de delat starka åsikter som andra skrivit på Facebook inom ramen för det statsfinansierade projekt som går under namnet Näthatsgranskaren.

Zazzio frågar retoriskt: “Om denna typ av lag klubbas igenom, vad kommer härnäst?”

Om och när det nya betydligt starkare lagförslaget eventuellt kommer att presenteras är oklart, men det kan ske under första halvan av 2020. Michael Zazzio menar att denna typ av drakonisk lag bryter mot flera mänskliga rättigheter. Samtidshistorian visar tyvärr dock att Regeringar vid flera tillfällen inte drar sig för att införa sådana.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Texten är förtydligad: 16 dec kl 21:14.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

37 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulrik Petersson
Ulrik Petersson
Gäst
20 januari 2020 kl 17:22

Ge tillbaka friheten till svenskarna

Sverige är ett vackert land med fyra årstider vinter, vår, sommar och höst! Vi ska vara rädda om Sverige och gå ut ur EU så vi får tillbaka vår självbestämmanderätt och frihet! Frihet till folket i Sverige!

För Sverige i tiden
För Sverige i tiden
Gäst
27 december 2019 kl 15:56

Vi bor i Sverige och mer psykiatriskt förvar än så här blir det inte.

Savalle
Savalle
Gäst
27 december 2019 kl 11:58

DEEP STATE I SVERIGE

Psykiskt omhändertagande för dem som kritiserar:
(Efter 16 minuter i denna intervju med Olle Dammegård)

https://www.youtube.com/watch?v=RzKRJOkV4Ak
(Krigsförberedelser, fabricerat kaos och mindre frihet. Varför?)

ulf dahl
ulf dahl
Gäst
27 december 2019 kl 11:16

Sovjetiska dissidenter hamnade på sovjetiska mental sjukhus Anledningen var eftersom dom levde i det optimala samhället kunde kritik av dessa tydde ju på psykisk sjukdom Där utsattes dom för tortyr genom insulin chock behandling och iskalla bad i timmar Som en del säjer om Merkel hon kan flytta från DDR men DDR kan man inte ta ut ur henne. Sverige hade en variant på det Chilenare som kom från Chile hade nog PUT innan dom lämnat Arlanda men Kubaner fick aldrig asyl då dom kom från det Socialistiska dröm samhället. Ville man lämna det var säkert psykisk sjuk och psykisk sjukdom var inte asylgrundande

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
22 december 2019 kl 13:30

Vi får väl höja ribban till ett UNix?

siv
siv
Gäst
16 december 2019 kl 17:34

Det här är riktigt farligt.
Om lagen som ger psykiatrin rätt att omhänderta kritiker blir av.
Det finns över 400 diagnoser att välja bland till exempel diagnos för överdriven shopping – rökning mm mm.( Diagnosen homosexuell tvingades psykiatrin ta bort.) I alla fall kan absolut vem som helst, jag menar 100 % av befolkningen kan få en diagnos och tvångsinläggas, helt enligt “vetenskap o beprövad erfarenhet”.
Finns heller inte några kriterier för vad som är friskt. Blir man tvångsintagen väntar droger o elchocker.
Kom ihåg att nya diagnoser röstas fram av psykiatriker.
Ska man kanske vara en exakt kopia av den diagnosticerande psykiatrikern för att dömas som frisk???? Då vill jag inte vara frisk!!
Swexit är nog ingen dum ide.

Steen
Steen
Gäst
14 december 2019 kl 20:07

Vidtgående påstande kræver vidtgående beviser, og det kan Michael Zazzio og en unavngiven jurist vel næppe være

Marc
Marc
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
25 december 2019 kl 05:38

En klar sak i Norge er Synnøve Fjellbakk Taftø

jmm
jmm
Gäst
13 december 2019 kl 18:57

EU har mer roliga internetrelaterade saker på g. Bland annat digital service act som ska förjbuda “desinformation” på nätet. What could possibly go wrong? Läs mer: https://jmm.nu/eu-digital-service-act-mer-censur-pa-g/

Ann Mari Hjorth
Ann Mari Hjorth
Gäst
13 december 2019 kl 17:03

Vill de ha sällskap?

Savalle
Savalle
Gäst
13 december 2019 kl 14:42

Moment 22…

“Straftäterin Angela Merkel? Kommt die Kanzlerin ins Gefängnis?” (Översättning: Brottslingen Angela Merkel? Kommer förbundskanslern i fängelse?”)

Det är temat i denna korta intervju, som faktiskt visats i tysk TV.

https://www.youtube.com/watch?v=9epNpYDtrns

Brottet enligt den intervjuade advokaten: Internationella terrorister som skyddas av staten.

Men…

Regeringen har politisk immunitet.
Och vem beslutar om att denna immunitet ska upphävas? – Regeringen…

Arne Pettersson
Arne Pettersson
Gäst
Reply to  Savalle
17 december 2019 kl 08:45

Ja, ett snyggt upplägg! Vad är det perfekta motdraget?

Hans Högqvist
Hans Högqvist
Gäst
13 december 2019 kl 14:40

Swexit är nödvändigt!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
13 december 2019 kl 11:03

Politikereliten kallar ju de som inte gillar massinvandringen för brunskjortor – och vänsterfolket applåderar denna pk-retorik. Men när det har gått så här långt, när våra politiker själva använder samma politik som nazisterna på 30-talet gjorde och därmed är lika bruna som dessa nazister – då är ju vänsterfolket riktigt färgblinda som inte kan upptäcka brunfärgen på våra egna politiker som ju är de verkliga Nazisterna ! Liten hjärna och stora skygglappar kallas det ! När ska dom vakna ? Kanska när dom själva sitter bakom lås och bom, på order av deras egna kära ledare ?

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
13 december 2019 kl 03:10

Fängelserna i Usa lär ju fungera som strejkfria lågavlönade arbetsplatser.
Det kanske blir liknande Gulagkolonier för de psyksjuka dissidenterna här då som eva-marie nämner.
Och i nästa varv blir det global beskattning (med hänvisning till klimatet?)
https://www.corbettreport.com/the-global-government-is-preparing-a-global-tax-regime/

Ulf ClaréusD
13 december 2019 kl 00:36

Jaha, nu är vi alltså där! Fast det visste vi ju redan för ett år sedan, i december 2018, när Riksdagiset godkände U N Migration Compact Agreement. Då blev vi också tagna på sängen, eftersom någon debatt att tala om, inte hade förts tidigare. Faktiskt hade redan i mars 2018 någon form av svensk organisation bildats, som skulle förbereda det kommande vansinnet. Fast då i mars 2018 fick vi inte veta ett smack, om detta.

Kort innebär det att: Det är en av FN given mänsklig rättighet att söka asyl/uppehållstillstånd och att den måste beviljas och kombineras med hjälp att finna bostad och få alla tänkbara bidrag, samt att om någon person inte gillar detta, så skall denne dömas för Hets mot Folkgrupp och avtjäna ett tidsbestämt straff i knastret. Det sägs även att det är en del av Agenda 2030. Alltså den underbara, hållbara framtid, när ingen längre får inneha privatförmögenhet o dyl. Konkret sagt betyder det: “Proletärer i alla länder, förenen eder”.
Karl Marx sa’ ju det för länge sen’, så nu är vi tydligen framme.
Sverige skall ta emot sisådär 10-20-30 miljoner (Annie Lööfs vision!) från tredje världens länder, vilket garanterar att alla, utom några opportunister, verkligen kommer bli “proletär”, d v s “egendomslös”. (Fritidshus, husbilar etc kommer således rekvireras för att bli bostäder åt Nykomlingarna.

https://globalcompact.se/

Jim
Jim
Gäst
12 december 2019 kl 23:56

Can someone please translate or give a brief synopsis of this article ? Critics of migrants are to be hospitalized in a mental ward ?

eva-marie
eva-marie
Gäst
12 december 2019 kl 23:49

Gulag åter igen, kanske.
Alla politiker som självrättfärdigt stått och mässat ; ” Vi får aldrig glömma historien, så vi inte gör om samma misstag igen.” Just dessa som menar sig värna demokratin blir troligen de som kommer försöka sig på att “göra samma misstag”.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  eva-marie
15 december 2019 kl 11:01

Demokratin är aldrig bättre än vad majoriteten har i tankeboxen. PK = battle for your mind!

Erik Forsman
Reply to  Åke i Sörmland
22 december 2019 kl 15:05

Bra där Åke. “Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade” efter en känd svensk politiker.

jeanette
jeanette
Gäst
12 december 2019 kl 21:41

Nu syns den bruna sörjan i Europa som inte tål bli kritiserade för ansvarslös och farlig invandring till Europa. De är ledarnas psykiska mående i dessa beslut som ska starkt ifrågasättas och tvångsvårdas, inte friska människor med en källkritisk inställning till detta vansinne dummerjönsar! Merkel är ute och seglar på farligt vatten!

Arne Pettersson
Arne Pettersson
Gäst
Reply to  jeanette
17 december 2019 kl 08:39

Bra sagt!

Stig Rydmark
Stig Rydmark
Gäst
12 december 2019 kl 21:24

Nu om aldrig förr är det uppenbart att det är EU-folket som måste omhändertas. Det är skrämmande att dessa människor för röra sig fritt och ges utrymme att framföra så vansinniga tankar. Dags för tvångströjor.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Stig Rydmark
13 december 2019 kl 18:51

99% av folket röstar för 8 EU-vurmande partier, eller andra partier som vägrar valsamverka sig över 4%. Är det dags för tvångströjor för 99,9999%? Nej. Masspsykosen och vanlig samarbetsoförmåga är kan INTE betecknas som en mental sjukdom. Människor är i övrig generellt sett fult mentalt friska. De bara organiserar sig korkat och röstar mot sitt eget bästa intresse.

Det beror på media-inducerad masspsykos/masshysteri, psykopaters (ca 1%) grandiositet hybris och “inlärd hjälplöshet” hos psykopaternas offer (ca 99%).

Man kan likna masspsykosen som pågår vid ett lämmeltåg mot ett stup, där psykopatiska lämlar skriker “fjamåt”. För varje lämmel framstår massans rörelse som fullt logisk. Lämmeln som hoppar av tåget och går i en annan riktning framstår för lämlarna i tåget som onormal eller mentalt sjuk.

På samma vis så framstår lagförslaget som mentalt friskt för kanske 80% som är drabbade av dagens masshysteri. På samma sätt var det för Hitlertyskland. Tyskarna ville invadera Ryssland och när de var på väg att förlora så ville de som lät sig ledas av psykopatin dö hellre än att lägga ner dumheterna och prova ett annat system.

När man inser att de flesta partier leds av narscissistiska psykopater så är det givetvis bättre att starta ett nytt parti och ansluta detta till Valsamverkanspartiet och på så vis erbjuda folket bättre kandidater än dagens EU-vurmande partier och de korkade partier som inte valsamverkar mot 4%-spärren.

Savalle
Savalle
Gäst
12 december 2019 kl 21:23

Den före detta ordföranden i Tysklands författningsdomstol, Hans-Jürgen Papier, har nyligen kommit ut med en bok där han varnar för att det finns mycket starka krafter som verkar för att införa diktatur i Europa.

Bokens titel är VARNINGEN och kan beställas här:

https://www.kopp-verlag.de/a/die-warnung

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
13 december 2019 kl 11:28

Udo Ulfkotte var mycket god vän med förlagsdirektören för Kopp Verlag, Jochen Kopp, som var polis i många år innan han grundade Kopp Verlag.

Därför kunde Udo Ulfkotte publicera sin sensationella bok om köpta journalister och nå ut med sitt budskap till väldigt många människor.

Udo Ulfkotte var en toppjournalist som blev obekväm för etablissemanget. Likt så många andra regimkritiker dog han plötsligt i relativt unga år.

https://newsvoice.se/2017/07/journalists-for-hire-udo-ulfkotte/

https://newsvoice.se/2017/01/visselblasaren-udo-ulfkotte-56-har-gatt-bort/

Kopp Verlag har mycket intressanta böcker i sitt urval, exempelvis Die Kreatur von Jekyll Island och Eine Welt ohne Krebs av Edward Griffin.

Kai
Kai
Gäst
12 december 2019 kl 21:01

Underbart!
Då blir det lagad mat och fri hyra, inga bekymmer bara LSD. Snacka inte med mig om flygskam sen. Kanonidé, men vem betalar?

Erik Forsman
12 december 2019 kl 20:49

Nu börjar det likna gammal sovjetiskt psykiatri, där man tvångsomhändertog regimkritiker samt tvångsmedicinerade dem; men Angela Merkel är ju gammal partifunktionär från forna DDR-tiden, så annat var väl knappat att vänta. Tänk så många friska personer som kommer att berika det psykiatriska klinikerna nu, oc och omvänt förskrämda och hjärntvättade på utsidan, den upp-och-ner-vända världen he he…

sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
12 december 2019 kl 20:11

Gamla beprövade knep när desperation tar överhanden över de mäktiga med vanmäktigt förstånd. Läkaren Semmelweis insåg och visade klart att läkares handtvätt mellan obduktioner och födslar reducerade sjukdom och dödstal på nyfödda enormt. Detta sågs inte med blida ögon av dåvarande etablissemang som, likt Saudiarabien fortfarande idag och tydligen även EY-lagstiftare, ansåg att alla goda förändringar måste komma från överheten. Följaktligen spärrades Semmelweis in på mentalsjukhus efter att ha bevisat sin tes till ett  etablissemang som frivilligt aldrig kunde erkänna att de haft fel.  Han dog även senare på detta mentalsjukhus under oklara former.  Att dagens etablissemang inte har ändrats mycket på 150 år verkar troligt att döma av läckan. Semmelweis hedras dock postumt än idag som banbrytande inom sjukhushygien.
När det gäller invandring kan vi fortsätta kritisera mass-invandring utan mass-resurser. Resultatet ser vi idag i form av segregation och parallella samhällen och extrem brottslighet istället för integration som man säger att man “strävar efter” men inte har några resurser kvar för, utan att demontera det sista av den Svenska (och Tyska?) välfärd som fanns. 
Dessutom bör vi angripa roten till problemen, USAs och NATOs urskillningslösa förstörelse av Irak, Libyen och, nästan, Syrien , baserat på lögner spridda av samma massmedia som aldrig bett om ursäkt för de felaktiga bilder de gav och idag fortsätter att försöka ge, och samtidigt undvika de samhälleliga katastrofer som den oreglerade invandringen hejdlöst fortsätter orsaka.  

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  sten bjorsell
15 december 2019 kl 11:36

varför inte införa en “sanningens helgdag”, belysande att en marxistisk ledare erkänt ha haft fel.

Conny LundbergD
12 december 2019 kl 19:47

Vad som framstår som allt mer uppenbart är att intentionerna bakom lagförslag som dessa och annan liknande repression är ren och skär ondska!!!