Kalle Hellberg: Vi behöver inte 5G – 6G – 7G för välfärd och ett rikt liv

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 januari 2020
- NewsVoice redaktion
Alla utsätts för strålning från smartphones - Foto: Crestock.com
Alla utsätts för strålning från smartphones - Foto: Crestock.com
Alla utsätts för strålning från smartphones – Foto: Crestock.com
Kalle Hellberg
Kalle Hellberg

DEBATT. Har våra myndigheter, ”experter” och världsorganisationer såsom WHO, FN och EU lurat oss att rikta våra misstankar om Jordens undergång mot något så harmlöst som koldioxid, när det i själva verket finns något mycket viktigare att sätta stopp för, nämligen 5G, 6G och 7G? Det skriver Kalle Hellberg som arbetat 30 år som ingenjör på telekom-jätten Ericsson.

Text: Kalle Hellberg

Det finns allt mer fakta om vad den av människor tillverkade artificiella strålningen från trådlös teknik ställer till med för allt levande. Denna strålning kan omöjligt belasta oss naturligt för den finns inte i naturen i de frekvensområden och nivåer som den trådlösa tekniken orsakar. Därför har inget levande något naturligt skydd mot detta. Vi behöver ju inte skydda oss mot något som inte ska finnas i vår livsmiljö. Följden kan bli att allt det vi kallar liv på Jorden kan förstöras av strålningen inom kort tid framöver.

Vad ställer strålningen till med?

Är denna nya strålning huvudsaklig orsak till den sjukdomsbild som i statistiken ökar lavinartat och det gällande nästan alla typer av sjukdomar?

Alla sjukdomar har en minsta gemensam nämnare, nämligen stress (som hindrar vårt immunförsvar att ”ta hand om” kroppsfientlig påverkan). Strålningen stressar våra celler i kroppen så till den grad att den kan utlösa i stort sett vilka sjukdomar som helst. Se ett urval av diagram från senaste statistik från Socialstyrelsen.

ArcanumSkolan 2024

I TED-föredraget ”Vakna alla” från 2016 uppmanade Jeremy Johnson, en ingenjör som jobbar i Silicon Walley, för den nya strålningen. Johnson drabbades själv av elöverkänslighet och han beskriver i sitt tal hur han har förstått allvaret med den trådlösa tekniken.

Är mobilstrålningen delorsak till växthuseffekten?

Vattenmolekylerna i lufthavet tar upp (absorberar) radiofrekvent strålning och det sker i större grad ju högre frekvens som används. Vid dis och dimma, regn och snö kan upptaget vara nära nog total om frekvenser är väldigt höga, som t ex vid 5G och 6G. Den högre frekvensen är orsaken till att räckvidden blir mycket kort och att basstationer därför måste placeras mycket tätt, jämfört med äldre teknik med lägre frekvens. Effekten i strålningen omvandlas till värme i vattenmolekylerna, så det är ingen tvekan om att trådlös teknik orsakar uppvärmning, men hur mycket?

De leker med våra liv!

CO2 är en naturlig gas som är nödvändig för allt liv på Jorden, en ökning av den gasen ger omedelbart en ökning av växtligheten och därmed matproduktionen. Den gasen vill globaliseringsivrarna minska genom total påtvingad förändring av våra nuvarande livsbetingelser. Strålningen från trådlös teknik är inte förenlig med liv. Den är skadlig för allt levande, men den kommer att öka i så stor omfattning med 5G och 6G att vi kan misstänka att det ligger en helt annan agenda bakom än att få till en teknik för mänsklighetens bästa.

Läs mer av Hellberg: Ericsson-ingenjör: Allt levande är elektriska varelser – faror finns med trådlös teknik

För att övertyga oss om strålningens ofarlighet använder sig våra myndigheter av ”experter” (tex ICNIRP, rådgivande grupper etc) beskriver med vackra ordalag och siffror som bevis för hur ofarligt det är. Vi låter oss gärna vilseledas av detta, utan att förstå att dessa ”experter” bara är välbetalda och lydiga lakejer till den industri som vill göra stora vinster på vår okunskap.

Vi har politiker och mediafolk vars okunskap är så stor att de inte ens förstår att de själva kommer att drabbas negativt av kommande teknik. Denna okunskap har de gemensamt med de flesta inom allmänheten, allt ont drabbar ju endast andra, så att säga.

Sanningen är ju att vi inte behöver någon av dessa moderna trådlösa tekniker för att leva ett bra liv. Tvärt om, all den tid denna teknik stjäl från oss innebär oftast ett fjärmande från människor och natur, till ett avskärmat och kanske sjukligt liv. Vill vi ha det så?

Text: Kalle Hellberg

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: 5G6G
 • Världsvida demonstrationer IDAG, lördagen den 25 januari 2020, mot 5G.

  Sverige:

  STOCKHOLM på Sergels Torg, kl.13.30

  GÖTEBORG Järntorget, kl. 13.00

  SUNDSVALL Stora Torget, 12.30

  UMEÅ Vänortsparken, kl 13.00

  MALMÖ Johannesplan vid Triangelns tågstation 11.00

  GLOBAL PROTEST DAY STOP 5G, över hela världen lördagen den 25 januari. Här har ni den INTERNATIONELLA LISTAN på alla länder och städer som är med hittills! Över 40 städer i 30 länder.

  https://stop5ginternational.org/5g-protest-day/?fbclid=IwAR1wvS4ZwC92H2yCoRfNRRQZLu0RTuvaDuAbpE-EYv-161ZJLQR64E7fpc4

  Ingemar Ljungqvist
  skriver här att 5G är globalisternas nya vapensystem:

  https://newsvoice.se/2020/01/ljungqvist-5g-globalisternas-vapensystem/

 • “Men folk är döva. blinda och nersövda…”

  Alla miljarder i stöd (in-mutning?) till TV och statsfinansierade tidningar…

  (Personkemi:
  Statsmän i förening med reportrar och journalister ger sövande eter?)

  Låt oss skippa och slippa PRAVDA-TV, PRAVDA-press och vakna upp!

 • Skulle vlija dela detta viktiga inlägg på FB men jag hittar inte länken! Jag informerar varje dag om 5G men avfärdas vilket jag struntar i, jag fortsätter. Kalle Hedberg borde ju ha en viss auktoritet bland folk efter alla sina år på Ericsson. Tycker man. Men folk är döva. blinda och nersövda…

 • Artikeln efterfrågar hur mkt energi/uppvärmning den berörda teknologin bidrar med
  Man kan uppskatta det genom att studera hur mkt jorden uppvärms i grader dT per kärnreaktor med effekten P=1GW.
  Soleffekten=Po=1.2*10**17W
  To jordens medeltemperatur 290K
  Det tycks bli ungefär dT=To*P/(4Po)=290*1GW/4.9*10**17=6*10**-7
  Dvs 100000 kärnreaktorer om 1GW vardera som går för fullt dygnet runt ger en uppvärmning av 0,06 grader
  I verkligheten blir det säkert mer komplicerat än en ren strålningsbalans kan uttrycka men det är nog ungefär rätt storleksording

 • Någon som reflekterat över den förändrade inställningen inom politiken till mobilteknologi? När 4G var på gång (LTE/3.9G som vi har egentligen i Europa, även om det är omdöpt till 4G), så tyckte politikerna att det var både för dyrt och onödigt. Jag håller med om detta, när det gäller 5G, då vi med råge klarar oss med LTE/4G. Att allt och alla skall vara uppkopplade 24/7, är dock något som övervakningsstaten gillar …

  Apropå ‘möjligheter’ som prestenterats med 5G. Vem är så lat, att denne inte kan öppna kylskåpsdörren själv, för att se om mjölken börjar ta slut? En fördumningsprocess om något …

 • “Vid dis och dimma, regn och snö kan upptaget vara nära nog total om frekvenser är väldigt höga, som t ex vid 5G och 6G.”

  Geoengineering…

 • Kalle skriver: “Har våra myndigheter, ”experter” och världsorganisationer såsom WHO, FN och EU lurat oss att rikta våra misstankar om Jordens undergång mot något så harmlöst som koldioxid, när det i själva verket finns något mycket viktigare att sätta stopp för, nämligen 5G, 6G och 7G?”

  Javisst är det så.

  Jag minns barndomens skojerier väldigt tydligt, nästan som om det vore igår.

  En grej som fick oss att skratta många gånger:

  Man ställde sig framför någon som man ansåg kunde “ta skämtet”. Så började man vicka foten ftam och tillbaka. När personen framför en tittade ner på foten, så var läget inne för att ge honom en rejäl örfil.

  Vad roligt vi hade…

  Nu är det allvar!

  Hela klimat-spektaklet är som den vickande foten.

  Örfilen är 5G och annan utstuderad teknik.

  Jag vill än en gång hänvisa till följande skrift av Erisson, Kalles arbetsgivare under många år:

  https://www.ericsson.com/en/reports-and-papers/consumerlab/reports/10-hot-consumer-trends-2030#welcometotheinternetofsenses

  Läs igenom detta dokument. Spara det på USB för det kommer med stor sannolikhet att “försvinna”.

  Ericsson har givit ut det.Det är enormt explosivt. Läsa tankar.

  HUR har denna forskning gått till?

  Vi ska stoppa och undersöka!

  Du behövs, för makthavarna har redan valt sida.

 • Det är inte så att ökad koldioxidhalt i luften automatiskt och alltid leder till ökad växttillväxt. Det behövs koldioxid, vatten, ljus och näringsämnen (typ kväve, fosfor, kalium, kalcium mm.) för växter att växa. Någon av dessa ingredienser minimerar växandet. Fattas det vatten hjälper varken mer ljus eller näringsämnen. Fattas det näring hjälper inte mer vatten eller koldioxid. OK, högre halt koldioxid kan “kompensera” lite grand för vattenbrist då klyvöppningarna är lite mer slutna. Att tillsats av koldioxid i tomatväxthus leder till ökad skörd bygger på att man tillför tillräckligt med vatten, ljus och näring. Finns det överflöd av vatten, ljus och näringsämnen, då ökar hög koldioxidhalt tillväxten ! Sedan är det ju så att klimatet sätter de stora gränserna för växtligheten. Är det för kallt på vintern dör tropiska växter. Är det för torrt långa perioder dör växter som gillar vatten osv. osv. Det växer inga palmer i vårt land (det är för kallat på vintern) och det växer inga björkar i Serengeti (det är för torrt för lång tid och björkar behöver en rejält kall period varje år).
  Må så gott.
  / Åke Barklund

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *