Coronakrisen kan leda oss in i ett globalt masskontrollsystem

En analys av Pirbright-institutets coronaviruspatent

27
4672
Ett globalt masskontrollsystem. Licens: Shutterstock.com
Övervakningssamhället. Licens: Shutterstock.com
Lennart Fröderberg, privat foto
Lennart Fröderberg, privat foto

ANALYS & DEBATT. Lennart Fröderberg som grundade ”Bodify – Immune Defense System” på Facebook har analyserat Pirbright-institutets coronaviruspatent. Han presenterar ett inte osannolikt scenario i dyningarna av Covid-19-krisen, en utveckling som han misstänker lägger grunden för ett globalt masskontrollsystem som innebär både masschippning och massvaccinering.

Text: Lennart Fröderberg

Scenariot kan delas upp i fyra steg:

Steg 1. Masstestning av Covid-19

Alla måste testas för att se om de är drabbade av en Covid-19-infektion genom nyttjande av ett så kallat Covid-19 testkit (”swabbing”) [2]. Det som egentligen sker vid nyttjandet av Covid-19 testkitet är bla att personens DNA samlas in i ett centralt register och kopplas till personens namn, personnummer och generella identitet.

Steg 2. Covid-19-vaccin med ett biometriskt chip introduceras

Ett Covid-19-vaccin blir obligatoriskt och administreras genom massvaccinationer. Vaccinet kan administreras via ögondroppar, via nässpray, via injektioner eller via dricksvattnet. Vid vaccinationen chippas personen med ett personligt chip som har personens DNA som unik ID-nyckel inhämtad i steg 1. Chippet som administreras via vaccinet, i linje med det som beskrivs i konceptet ID2020 (The Digital Identity Alliance), kommer att ha personens DNA som en unik identifierare på global nivå.

Chippet påstås initialt bara hantera information kopplat till vacciner, men det kommer senare att visa sig att chippet kommer ta över allt som har med identifieringen av en person att göra. Det betyder att chippet kommer fungera som ID vid betalningar, röstning och i ett otal andra sammanhang där tidigare ID-kortet och passet användes [3].

Steg 3. Vaccininducerat dricksvatten

Dricksvatten kommer att ”berikas” av coronavirusvaccinet som Pirbright-institutet har patenterat [1]. Ett beslut tas på WHO att ländernas dricksvatten ska ”kryddas” med Pirbright-institutets coronavirusvaccin utan befolkningens medgivande eller ens vetskap.

Steg 4. Världens populationer kan övervakas i ett globalt masskontrollsystem

Institutets coronavirusvaccin i steg 3 kommer sannolikt att erfaras som ett ”Vaccine Induced Enhancement” [4].

Bodify rekommenderar den svenska befolkningen följande:

 • att inte låta sig testas för att se om du har en infektion av covid-19-viruset med hjälp av ett Covid-19-testkit.
 • att inte ta något vaccin som inte visat sig vara säkert i oberoende vetenskapligt genomförda säkerhetsstudier.
 • att införskaffa ett reningssystem för allt inkommande vatten till bostaden. Inte bara dricksvatten utan även för övrigt hushållsvatten, inklusive duschvattnet.

Frågan är fri. Diskutera i kommentarsfältet eller ställ frågor direkt till Lennart via hans privata mail.

Text: Lennart Fröderberg, lennart.froderberg[snabel-a]gmail.com

Referenser

[1] Patentet, EP003172319B1 (PDF)
[2] En artikel i The New York Times som beskriver Covid-19 testkitets s.k ”Swabbing”: Start-Ups Jump the Gun on Home Kits for Coronavirus Testing
[3] Hur ID2020 är tänkt att fungera
[4] Hur Vaccine Induced Enhancements fungerar: Vaccine-induced enhancement of viral infections – PubMed, NCBI


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

27 KOMMENTARER

 1. Det parasiterna KAN göra, kommer de också att göra, så analysen speglar ett trovärdigt scenario. Att biovapnet släpptes ut så direkt efter generalrepetitionen i oktober, tyder enligt min mening på att det blev bråttom – antagligen för att allt fler har gluttat bakom skynket och förstått vilka som står där bakom. Med anledning av de akut kollapsande kineserna på gatorna i början av rapporteringen, tycks det finnas en koppling till implementeringen och testkörningen av 5G, och vi vet ju sedan gammalt att parasiterna klämmer så mycket som möjligt ur sina tilltag – jämför t ex med Titanic och 911, vilka omfattade en rad dråp och bedrägerier. Gällande Covid-19 kan man t ex spekulera i om det finns något samband mellan 5G-installationerna på äldre- och demensboenden och de anmärkningsvärt många fallen av Covid-19 där. Likaså kan man fundera på om det kan tänkas finnas en koppling mellan de i statistiken överrepresenterade fallen i Kista/Spånga och de 5G-tester som förekommit där.
  Många menar att eftersom C-vitamin har god effekt på Corona-19, men antas inte påverka strålnings-relaterade andningsproblem, kan inte 5G ha med saken att göra. Såsom lekman kan man ju bara spekulera…
  Om kontrollstaten kommer igång ordentligt, finns orsak att fundera över om det kommer att finnas allmänna val 2022, eller åtminstone 2026. Det är därför väsentligt att om så är fallet, att INTE rösta eftersom det är det bästa sättet att stjälpa det representativa systemet och tvinga fram direkt demokrati. Likaså kan vi tvinga fram skuldavskrivningar genom att strunta i att betala krediter så att kronofogden och tingsrätterna imploderar. Alternativet är att sitta och vänta på politikernas lösningar. Genom att förekomma kan folket ta problemformuleringsinitiativet och reformera penningsystemet, i annat kommer det aldrig att bli direkt demokrati eller ett vettigt penningsystem.

  • Notera att den typen av revolutionen bygger på underlåtenhet, men den kräver förstås samordning kring nästa valdatum.

  • Pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken. Vi måste ändra penga skapandet och reglera telecominfrastrukturen så att Ericsson och huawei tappar kontrollen och folket få ts makten. Sen den viktigaste delen är också att ”bli en leva människa” ta bort sjöfartlagen. UCC regler som fär att vi är furidiska personer.

 2. Det här är en allra högst väsentlig artikel vi behöver återkomma till – och sprida vidare – i kontrast till den spridning som somliga andra är upphov till…

  – Det är nog nu – absolut!!!!!!!

  –> Läs på om det som Fröderberg skriver om – tills du kan ”mumla det i sömnen” – gå sedan ut och berätta för varenda ”kotte” om vad som pågår!!

 3. 2000 år gammal profetia:
  Upp 13: ”16Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, 17så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 18Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.”
  (hebriska motsvarar 666=www)

  http://www.bibeln.se/las/1917/upp#q=Upp+13

  • Tack – hade inte läst alla verser tidigare. Ja, så här post-corona blir det väl näthandel som gäller, och utan kort eller BankId funkar ju inte det. Smart sätt att bakvägen införa det kontantfria samhället, för vad ska man till kontanter till då?!
   Vi får nog se mycket byteshandel, arbete mot överenskommen mat och lokala valutor framöver, men i storstäderna blir troligen plundring och rån vanligare.

   • Skatteintäkter minskar med byteshandel och kostnader ökar med rån etc., bägge resulterar i en skralare statskassa. I en desperat och nyckfull värld med mer pandemier, ekonomiska kriser etc. skralare statskassor så blir Chip (märket?) dessvärre en lösning (som man enligt bibeln absolut inte skall ta emot om man är kristen). Ja denna kris eller en kommande kommer säkert att användas för att chippa upp mänskligheten. Det är många av profetiorna som klockar in nu, lyssna på när forskaren Jacob Nordangård intervjuas om Rockefeller & krafterna bakom klimat hysterin, där framträder tydligt även odjuren som handlar om ”en ekonomi, en politik och en religion” som också beskrivs i Upp. Ett tillägg, med bön och bibelläsning öppnas ögonen.

    • Hittade på tal om Bill Gates och 666 ett nytt avsnitt från The Dollar Vigilante. Hela videon är intressant, men bibelkopplingen till 666 kommer 16 minuter in.

     • Chippet skall vara i chipps påsen, men nu liknar det mer Uppebarelseboken ur Bibeln Vildjurets Märke. som skall vara på pannan eller handen. Det går frammåt väl hand i hand med 5G Tekninken det här. Det bara rullar på, så snart har vi det.

  • Har många gånger funderat på varför många sajter envisas med att skriva ut just www innan domännamnet , det finns ju ingen som helst anledning eftersom det inte finns något annat nät. Kan det vara svaret att detta ska tryckas upp i ansiktet på oss ?

    • Men menar du i så fall att du kollat upp den hebreiska betydelsen för att det är så vanligt förekommande ? Eller var det någon annan orsak ?

     • Jag har alltid varit lite mer intresserad av de profetiska böckerna och Uppenbarelseboken är den jag läst flest gånger. För ca 10 år sedan, tror jag det var, när jag satt och läste dessa verser om märket i Upp kap 13 och hörde om betalningstjänsterna som bankerna höll på att utveckla så gjorde jag kopplingen till mobiler, betaltjänster och www. Så det jag menade var att om www inte varit exponerat som Du skrev om, så hade jag kanske inte gjort den kopplingen. ”World Wide Webb” kommer alldeles säkert att ha en central roll i det globala styret som Upp delvis handlar om.

 4. Jag ber till dig Jesus Kristus vår allas far som är frälsta och älskar dig ta hem oss som tillhör dig nu innan det blir så besvärligt att leva här på jorden ingen av oss vill ha något märke på handen eller i pannan för att få köpa eller sälja ingenting annat heller kommer att fungera utan det där hemska märket, snälla underbara Jesus hämta hem oss innan den totala katastrofen är ett faktum för den katastrofen är inte långt borta nu.

   • Erik, jag tror Niklas skrev meningarna under ångest, det är nämligen en av de största varningarna som finns beskriven i bibeln att inte ta emot det märket (punkter och kommatecken mindre viktiga). Han skrev en bön för att vi skulle få hjälp och för att varna.

    Det är många av profetiorna som klockar in nu, lyssna på när forskaren Jacob Nordangård intervjuas om Rockefeller & krafterna bakom klimat hysterin, där framträder tydligt även odjuren som handlar om ”en ekonomi, en politik och en religion” som också beskrivs i Upp. Ett tillägg, med bön och bibelläsning öppnas ögonen.

    • Precis som du så uppfattade jag också att texten var skriven i ett ögonblickets ingivelse på ren inspiration och då blir kommatecken och punkter av underordnad natur.

   • Snälla Erik , jag tror att du många gånger om diskvalificerat dig själv som språkpolis , och när det dessutom inte handlade om några textmassor så kan det ju inte varit så svårt att till sig budskapet.

 5. Vilddjurets märke som bibeln påpekar på, kommer troligen vara knutet till 5G och ett vaccinationsprogram.
  Många vet inte om att vattnet är fluoriderat samt klorerat och bromerat.
  Allt på samma gång för att ytterligare göra oss sjuka både från vattnet (chemtrails),
  med nano-molelkyler (de kallar det global dimming, men är något helt annat iverkligheten).
  Luftfartsverket kallar det global dimming, FN och WHO likaså, men det är global death.
  Chemtrails innehålller mängder med kemikalier och partiklar och synteriserade molekyler för att göra oss så sjuka som möjligt (utan att vi själva är medvetna om det).-Nu kanske ni är det!
  Partiklar som aluminium,kalk, och lithium (som används att döva sinnena.
  Luften innehåller aluminium, vattnet innehåller fluorid, och brödet bromid och klor.
  Allt för att göra oss så sjuka och negativt laddade som möjligt.
  5G är bara toppen på ett isberg (vad det gäller vilddjurets märke).
  Vaccinet (som måste tas pga av alla ovanstående (Corona-är bara kröningen på isberget),
  kommer förmodigen vara ett slags plåster med taggar på, som kommer att innehålla vaccinet
  i de små taggarna.
  Plåstret som innehåller taggarna kommer laddas och sparas i skinnet och kan lysas med UV-ljus
  och därmed vara reversibelt, kunna kontrolleras och framförallt manipuleras åt båda hållen.
  Svenskarna och Regeringen i synnerhet är totalt ovetandes och litar blint på WHO och FN och Unicef
  att låta dom sätta taggarn i pannan och eller i handen.
  Plåstret kommer att sättas i handen eller pannan.
  Vi mäter ju som bekant temperaturen i pannan med en lasermätare (på samma sätt fungerar märket).
  Bibeln beskriver att vilddjuret ska övertyga alla, dvs 100% att ta emot märket på sin högra hand,
  eller i pannan.
  Utan det kommer du inte kunna köpa och sälja, så det kommer förmodligen vara kopplat
  till Socialstyrelsen, och Livsmedelsverket i Sverige.
  Utomlands och via nyhetsbolag som FN,WHO och Unicef för att bedra alla.
  Det kommer förmodligen och med största sannolikhet vara kopplat
  till Bank-ID samt Mastercard och VISA mfl betalsystem, tex då Klarna etc.
  Dvs utan påvisat immunitetsplåster (dvs vaccinet sitter i taggarna) kan du inte köpa
  och sälja (eller gå utanför lägenheten) för det har WHO nu nyligen kommit framt till.

  Källor.www.anthonypatch.com (avhandling om 5G och immunförsvaret samt vaccinationsprocessen).
  Elana Freeland.Under an Ionized sky.( bok om aluminium i luften)
  Fluoride the aging factor (bok om Fluoride i vattnet)

 6. svar till Erik Forsman är du blind??Jag
  bara undrar nämligen, när du inte ser att Jag har komma tecken och punkt som du efterfrågar eller hade inga brillor på dig när du läste vad jag skrev??

 7. Corona-krisen är en skapad kullis för en augmenterad och neuro-förstärkt Agenda.
  Där skolundervisning,nyhetsflöde och television,
  samt underhållning, är skapat till att förslava oss.

  En nutida parameter som många kristna har missat är
  hur ett framtid skolsystem skulle kunna koherera med
  ett neurologiskt kognitivt lärosäte styrt från Uppsala och Karolinska Universitets-väsendet.
  Dvs även Göteborgs Universitet mfl lärosäten.

  Poängen är att Covid-19 är och (i mitt tycke) iscensatt för att implementera:

  1.Neurologiskt förstärkt undervisning hemifrån (dvs styrt från AI).
  -Dvs ställ inga obehagliga frågor.
  -Dvs socialism,kommunism, och kapitalis, agerar broms
  åt Riksbanken, 1668.

  2.Iscensättande av Agenda 2030 och det hållbara sammhället.
  -Dvs det görs lättast med att isolera människor som är svaga
  och ”värdelösa ätare” icke producenter.
  Sjuka,förståndshandikappade,lytta,gamla, mfl.
  Detta kallas eugenics och ingår i FN:s Agenda 2030,
  för att framhålla det hållbara samhället lättare.

  3.Minimilön som har vaccinations-krav.
  -Dvs vad vore lättare att implementera Agenda 2030,
  med proteinkrav på 20 gram om dagen än att ge
  medborgarna minimilön.
  Motkravet från Riksbanken (SOM NU KÖPER UPP LÖSÖRE I REKORDFART)
  kommer vara att ta vaccinet/plåstret och/eller märket,
  som tydligör att du är en god pålitligt medborgare
  som ”tänker på dina medmänniskor”.
  Dvs en logisk människa (återigen se punkt:1) styrs av AI
  och neural preprogramming (via och meddels chemtrails och 5G).

  4.Tjallare och skavllrare
  -Se punkt 3.
  För att få minimilön och medborgarlön, (medborgardöd)
  är motkravet att du tjallar på in granne, vän, älskarinna
  eller fabror morbror, eller i värsta fall din mor,
  för att hon bryter mot karantänregler (som krävs enligt Agenda 2030).

  5.Augmenterad och förstärkt verklighet i vilddjurets rike.
  När du väl har blivit undervisad av Expressens och Aftonbladets excellenta
  reportrar som agerar lydhund åt både Säpo oc Riksbanken är steget inte långt
  mot en återskolning i deras verklighetsbaserade lögn.
  Lögnen är Agenda 2030 och styr värdlsbanken, Davos och Trilaterala Kommisssionen och Bilderberger-gruppen.
  Alla har samma Agenda men uttrycker sig lite olika potent och med olika reflektion och infallsvinkel.

  6.Avdelningsbarhetens hemligt!
  Chemtrails,nano-bot,piezo-elektriska partiklar,lithium och aluminium,
  kommer i framtiden tillhöra vardagsmat för oss Svenskar.
  Kanske redan i höst.
  Detta för att snabbare accelera Agenda 2030 (eugenics) samt det hållbara
  samhället.
  Med hållbara samhället menas förstås att 90% av all mänsklighet måste
  (för oss allas bästa) elimineras på ett så skonsamt och humant (hållbart)
  sätt som möjligt).

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här