Henry Kissinger, Bill Gates, Gordon Brown vill utveckla en ny världsordning i eftersvallet av Covid-19

45

Medborgarjournalisten Spiro Skouras konstaterar att starka röster nu efterlyser en ny liberal världsordning med anledning av coronakrisen medan vi alla bevittnar en tidigare oöverträffad global nedstängning av världssamhället.

Spiro Skouras skriver att Västs befolkningar i mer än en generation lärt sig att leva i ett konstant tillstånd av rädsla sedan 9/11. Vi har uppmuntrats att offra vår frihet för en falsk känsla av trygghet, genom att bli betingade mer och mer varje dag för att förlita oss på staten för skydd. Nu börjar även många av oss även lita på att Staten ska betala våra räkningar, fortsätter han.

Allt medan regeringars underskott fortsätter att växa exponentiellt för varje dag som går börjar många inse att det finns mer i den officiella berättelsen än vad vi tror. Nästa fas kan leda oss alla närmare en global och centralstyrd världsregering, misstänker Spiro Skouras.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

45 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ingrid
Ingrid
Gäst
10 april 2020 kl 10:45

Bill Gates tentakler når överallt (även till svenska universitet)… Samtidigt som han verkar som “välgörenhets-eugeniker” är han också en stor donator till WHO:s ekonomi mm… vars chef vi kan lära oss mer om här:
https://www.youtube.com/watch?v=9uWriZEC8BQ
(Fauci Ignores WHO Boss Crimes Against Humanity)

Dr Rath är en seriös läkare som även samarbetat med Linus Pauling (C-vitamin)… Dr Rath har även ett gediget intresse för mångfacetterade frågor som hur exempelvis vår nuvarande tillvaro hänger ihop med tidigare tilldragelser i historien… och WHO mm… Dr Rath foundation förmedlar följande:
https://www.dr-rath-foundation.org/2020/02/the-coronavirus-outbreak-what-the-world-health-organization-isnt-telling-you/
(The Coronavirus Outbreak: What The World Health Organization Isn’t Telling You)

Dr Rath förordar även att det skall vara en mänsklig rättighet att få tillgång till – naturligt preventiva hälsometoder: https://www.dr-rath-foundation.org/the-barletta-declaration/

–> Med tanke på den rådande existerande situationen & WHO:s uppbyggnad samt rådgivning mm mm… – Anser jag personligen att det nu är dags för ett rejält paradigmskifte – rörande alla led i det nuvarande styrande medicinska systemet… – För vem vill dö pga vettvillingars injektioner – och som dessutom vill hävda att detta är välgörenhet… ??

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Ingrid
11 april 2020 kl 07:45

Jag finner det oerhört väsentligt att försöka förstå “dagens medicinska system” samt hur den preventiva medicin som Dr Rath förespråkar – verkligen kontrasterar på så många sätt (se länken ovan och lyssna gärna på hans föreläsning som finns på den länken). —> Dessutom – hur förhåller sig Gates Foundation – till Dr Raths Foundation… ???

Vad som också inspirerar är att Dr Rath Foundation engagerat sig för att förstå hur WHO med flera institutioner förhåller sig till varandra tillika Codex Alimentarius mm –
samt även EU:s framväxt: http://www.relay-of-life.org/en/2016/10/the-nazi-roots-of-the-brussels-eu/

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Ingrid
11 april 2020 kl 14:33

I sökandet efter SANNINGEN – bakom NWO – är länken till boken ovan rejält intressant… –> Den finns även som ljudbok: http://www.radiofreeuk.org/blogs/alan/category/nazi-roots-of-eu/

Jag har precis börjat att lyssna på ljudboken – den kan absolut rekommenderas 😉

ingemar ljungqvist
Reply to  Ingrid
12 april 2020 kl 14:36

Mycket bra kommentar Ingrid. Själv fick jag en fyratimmars specialintervju med Matthias Rath. Efter den kan jag stryka under på att hans analyser, både de medicinska och de politiska har oerhört stor bärkraft. Den intervjun gav bl.a upphov till denna newsvoiceartikel:
https://newsvoice.se/2017/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
10 april 2020 kl 10:43

Ett ämne att studera lite närmare är att Trump höll ett tal nyligen utan presidentsigill, men marinens flagga i bakgrunden. Och nu kommer rykten om att Treasury har tagit över FED?
OBS! symboliska signaler här. Är han nu VD över FED och Marinen är styrelsen? Tänk bolagsordning.
Kolla runt lite!

Ulf ClaréusD
Reply to  Åke i Sörmland
11 april 2020 kl 16:46

Jovisst, nu är mycket riktigt det kokta fläsket stekt: Den finansiella stommen i den nya världsordningens omnipotenta regering är nu klar och på plats (inföll 24/3 2020). Finanspressen, liksom svenska media har inte sagt ett pip, mig veterligt. BlackRock’s CEO Larry Fink blir nu klotets mest mäktiga man och skall överse inte bara FED’s nya, $4.5 trillion (Am) slush-fond, men skall även “managera” $27 trillion av den globala ekonomin. Blackrock var redan tidigare världens största “asset manager” med sina $7 trillion för sina globala riskkapitalister och detta tillsammans med ytterligare $20 trillion för andra klienter med sitt finansiellt risk-uppföljande mjukvara, som passande nog kallas för Alladin.
Matt Taibbi, känd ekonomireporter , kallar den nya Wall Street bailouten för “a bailout of the last bailout” in 2008. Händelsevist var det också Larry Fink som var synnerligen tongivande även 2008.

CounterPunch: “BlackRock Takes Command” by Joyce Nelson April 8, 2020.
https://www.counterpunch.org/2020/04/08/blackrock-takes-command/

Ulf ClaréusD
Reply to  Ulf Claréus
12 april 2020 kl 13:00

Länken nedan är en bra översikt över tillståndet i världen, vid tiden för den nya världsordningens införande:

“The Hidden Powers Behind the Destruction of America
The Khazarian Mafia Takes Complete Control of the United States of America”

http://themillenniumreport.com/2019/12/the-hidden-powers-behind-the-destruction-of-america/
The Millennium Report December 9, 2019

Ivan
Ivan
Gäst
10 april 2020 kl 09:10

Nerkortad version från lång artikel om NWO, globalism och “USA:s ledarskap”. https://www.unz.com/tsaker/nwo-globalism-and-us-leadership-rip/ Det har länge varit uppenbart att det AngloZionistiska imperiet inte är livskraftigt. Det kollapsar förr eller senare. Det finns två huvudscenarier som vanligtvis beaktas för denna kollaps. En extern kris (ett stort militärt nederlag) eller en intern (ekonomisk kollaps). Det första scenariot.. en favorit plats för ett så katastrofalt militärt nederlag (för USA) är Iran och Mellanöstern. Oavsett vilket scenario man föredrar är det uppenbart att Imperiet inte är livskraftigt. Inte heller reformerbart. Detsamma gäller för USA:s politiska system. Det är ett stort problem. Kvaliteten och den stora storleken på den AngloZionist-propagandamaskinen har varit framgångsrikt med att hålla de flesta människor i väst i total okunnighet om dessa verkligheter. Obama eller Trump med sina patriotiska flagg-viftande ceremonier och hänvisningar till en oumbärlig nation som ger vitalt ledarskap tack vare dess “den bästa ekonomin i historien, historiens bästa militär och till och med otroliga verkställande ledare och otroliga politiker och till och med otrolig diplomatiska egenskaper”. Meddelandet har varit enkelt: “vi är de bästa, bättre än alla andra och vi är oövervinnliga”. Då hände COVID19.. Den första reaktionen i USA på pandemin var att antingen avvisa detta helt eller skylla på kineserna. En annan exceptionellt dum teori var att viruset bara drabbade asiater. Andra myter, och till och med riktiga lögner, visade sig vara mycket motståndskraftiga, åtminstone ett tag. Då hände “Italien”. Snart följt av Spanien och Frankrike. Då hände “New York” och hela helvetet lossnade för den “oumbärliga nationen” och den “imperialistiska parasiten” som denna nation var värd. Till och med Trump bytte från att “det kommer att vara över vid påsk” till att prata om att rädda “miljoner””amerikaner”, (USA bryr sig inte om icke-amerikaner). Den imperialistiska propagandamaskinen kan helt enkelt inte dölja katastrofens omfattning, även i länder som USA eller Storbritannien. Inledningsvis avskedades läkare och till och med USN-fartygschefer för att ha talat sanning. Sanningen är att hela planeten redan insåg att detta är en enorm kris och att länder som Ryssland eller Kina svarade nästan oändligt bättre än USA. Planeten vet också att USA:s “hälsa intecare-systemet är trasigt, korrupt och mestadels dysfunktionellt och att Trumps initiala optimism baserades på ingenting. Trump är helt utan kontakt med verkligheten. I Internet-tidsåldern är detta en verklighet som till och med den amerikanska propagandamaskinen inte kan dölja från den amerikanska allmänheten för evigt. Det är nu tydligt att den kapitalistiska… Read more »

Roger
Roger
Gäst
9 april 2020 kl 18:25
Ulf ClaréusD
9 april 2020 kl 15:04

Gates, Fauci, Big Farma ……. , ja, varenda kotte, blottlägges in på skinnet av denne Dr Shiva. Lyssna och njut!

Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About Coronavirus
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205396

Planetär generalstrejk, kanske, om vi inte lyckas med att DELITE THE ELITE, på annat sätt!

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
9 april 2020 kl 10:02

vad hela denna teater börjar likna fastighetsuppköpen i London efter Nappes förlust i Waterloo. Skräm folket att sälja, nu aktier etc, och hela infrastrukturer blir nästan gratis. När så bankirer et cohortes har köpt upp allt med värde, då kommer prishöjningen p.g.a. “brister” i leveranser och det blir trångt om plats under broarna.

Ingrid
Ingrid
Gäst
9 april 2020 kl 08:46

–> Hur kan någon vilja ta livet av miljarder människor… ???
Bill Gates bakgrund:
http://johnnycirucci.com/gates-foundation-eugenics/

En viktig dokumentär rörande hur bl a pengar har format historien, bitvis är den riktigt hemsk – men den lär oss mycket om hur “spelet har förts”…
JFK To 911 Everything Is A Rich Mans Trick:
https://www.youtube.com/watch?v=xyZj2uFvp14&feature=emb_title

Intervju med Jüri Lina om frimureri, corona & Trump:
https://www.youtube.com/watch?v=LDVcBl_Pc70

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Ingrid
11 april 2020 kl 07:20

Jyri Lina är värd mycket uppmärksamhet för det han förmedlar via sina filmer och böcker!!
https://jyrilina.com/svenska/

https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI&gl=US
(In the Shadow of Hermes by Jüri Lina)

ingemar ljungqvist
Gäst
9 april 2020 kl 07:01

Bästa artikeln , video som Newsvoice publicerat om bakgrunden till Covid-1984.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
8 april 2020 kl 19:41

Hoppas att människor förstår paradoxet av både B. G. och Kissinger. Då båda är förespråkarna för eugenik dvs en total begränsning av antalet människor till 500 milj. så är det ju svårt att förstå att de skulle vilja rädda oss från Covid -19 genom vaccination. Eller är det inte så att vaccinationen är den sista spiken på den mänskliga kistan? Det gäller bara att säga ifrån i tillräckligt stor omfattning.

Sture B
Sture B
Gäst
8 april 2020 kl 19:38

Men å andra sidan så har de nu också inlett en massiv attack på hela jordens befolkning vilket gör dem rätt sårbara eftersom de riskerar ett globalt uppvaknande. Mycket kan hända innan den här skiten är över.

Linda
Linda
Gäst
8 april 2020 kl 19:16

Om 10 år vill jag inte ens fantisera om hur fruktansvärt livet kommer vara för dom flesta som överlever eller orkar kämpa för att hålla sej levande. Själv ser jag bara sovande människor, och ju mer jag försöker väcka dom desto mer skrattar dom åt mej. Vi är i grav minoritet när folk vill gå i sitt tunnelseende. Människor tar livet av sej för att maktfolket ser till att det blir så. Många orkar inte kämpa emot det som är och de kommer vara ännu värre mot oss. Ibland funderar jag själv hur länge jag orkar. Lycka till till oss alla inför den galna och hemskt sjuka framtiden som väntar.

Diddno
Diddno
Gäst
Reply to  Linda
9 april 2020 kl 04:34

@Linda, ge inte upp, bli med och se finalen, se bara till att inte bli smittad av den enda mycket smittsamma och obotliga sjukdom som existerar, nämligen enfald.

Linda
Linda
Gäst
Reply to  Diddno
9 april 2020 kl 09:38

Enfald är inget för mej. Jag kämpar på med sanningen. Att förmedla den.

pelle
pelle
Gäst
Reply to  Linda
9 april 2020 kl 10:49

om 10 år är systemet borta.

Anders Wiman
Gäst
8 april 2020 kl 18:29

Vilken tur att vi har importerat så många sprängexperter de kan ju spränga bort skiten efter att de är uppsatta. De verkar också ha en förmåga att vara osynliga för väldigt få verkar ju bli avslöjade.
Så, dessa experter är de som vi får förlita oss på. Denna utbildning som de besitter kommer att vara oss bra till pass när dessa 5G master växer upp överallt.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Anders Wiman
8 april 2020 kl 19:26

Ja, jag tror att det är metoden som gäller om vi ska slippa skiten. Många har börjat sabotera världen över. En ökande skara har insett att det är nu det gäller!

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Anders Wiman
9 april 2020 kl 08:35

Ja det blir ju lite upp och nedvända världen med invandrare och svennar i grannsamverkan mot brott. Nödvärnsrätten har ett rätt vittgående tolkningsutrymme då även upplevt nödläge är skäl nog att agera iaf för polismän, -kvinnor och ospecificerade -hens. Sen väger väl “Natural Law” tyngre än “Man Made’s” alla små petitess tillägg för annars är det kokta fläsket stekt eller åtminstone lite mikrat.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
9 april 2020 kl 19:29

Varför inte? Kampen mot 5G kan kanske bli en förenande faktor mot den gemensamma fienden parasiterna på nationell och global nivå. FN:s deklaration gäller och den finns ju inskriven i regeringsformen (2 kap, 19§ om jag inte minns fel), men får parasiterna röja vidare lär de inte bli gamla. Regelverket för att få ändra i grundlagen kan väl också förändras p g a coronakrisen?

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 21:14

Tja, ingenting förenar som en gemensam fiende. Sen ligger det där med grundlagsändring troligtvis redan på ritbordet. Det går ju inte att utfärda undantagstillstånd i fredstid så de fick göra den här kompromissen med sedvanligt spelad opposition från andra delar av enpartistaten. Ska bli spännande att se vad mer för skit det tänker hitta på de kommande tio åren.

Lennart Gustafsson
Lennart Gustafsson
Gäst
8 april 2020 kl 17:09

De har ju betalat för eländet och kräver återbäring i form av världsdiktatur på djur natur klimat osv .De har tappat hela frontloben i sina huvuden .Om de tog sina jävla rymdskepp som skattebetalare har betalat hittils och drar till Mars eller något annat hittepåställe så skulle alla leva mycket bättre.

RMG49
RMG49
Gäst
8 april 2020 kl 16:11

Att UZA är den största faran för oss alla har jag påstått de senaste 35-40 åren. Denna redogörelse bekräftar vad dom har för planer. Ondskan presenterar sig som räddaren i nöden. Det enda jag kan göra är att varna alla tänkande människor för UZA och deras planer för den ultimata kontrollen av människor.

RMG49
RMG49
Gäst
8 april 2020 kl 15:44

Jag misstänker att denna pandemi är skapad av Deep State som befinner sig i konkursläge. The new world order är planerad sedan läääänge. Den nya ordningen ska rädda de ondskefulla kvar vid makten. Det är alltid mycket värre än man tror. Och tro ska man göra i Kyrkan.

pelle
pelle
Gäst
Reply to  RMG49
9 april 2020 kl 10:47

Du menar i den liberala kyrkan. Egoismens hemvist. Där alla TROR att de blir miljardärer, men bara en eller två blir det. En härlig liberal bluff. För om ALLA blir miljardärer, då kollapsar systemet.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
8 april 2020 kl 14:06

Tack! Det kan gå snabbt – lyckas parasiterna installera sin 5G-utrustning i tillräckligt hög grad tillräckligt snabbt, så är vi nog dessvärre både rökta stekta! Det gäller alltså att folk hålls i karantän tillräckligt länge medan arbetsmyrorna gnor. En förstår ju angelägenheten i att övertyga om att viruset faktiskt är problemet och inget annat.
Här installeras utrustning för fullt i närheten av dagis: https://twitter.com/redmad41/status/1245472944693882882

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
8 april 2020 kl 17:54

Angående Sverige så kollade jag upp den planerade 5G-utrullningen på teleoperatörernas hemsidor.

Telia, Telenor, Tele2 och Tre kommer alla att rulla ut 5G i storstadsregionerna under 2020, så det kommer sammanfalla med höstens förutspådda “Corona-pandemin” – den andra vågen.

Men hey, vi kommer ju i alla fall få snabb och laggfri uppkoppling.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
8 april 2020 kl 18:19

Haha! Jag har en bok av en Barbara Ehrenreich med titeln “GILLA LÄGET – Hur allt gick åt helvete med positivt tänkande.”

Citat från baksidetexten:
…// Barbara Ehrenreich ilsknade till när hennes läkare uppmanade henne att se sin cancersjukdom som en gåva //…

Jaha minsann, redan 2020. Ja då får man huka i buskarna ett tag till om man vill slippa få hjärnan och lungorna grillade. Arbetslösheten efter nedstängningarna drabbar ju många ungdomar och de kommer förstås att tvingas bege sig till mot storstadsregionerna, förty det är väl endast där som restauranger, fik, hotell och nagelteknologisalonger kan överleva i framtiden. De är ju så påhittiga i den permanenta regeringen!

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
8 april 2020 kl 18:56

Positivt tänkande är ett direkt resultat av att inte ha all information och ljuset i tunneln är ett mötande tåg, så glaset är nog fan halvtomt. 🙂

Sätter man mikrovågsugnen på låg effekt tinar den långsamt och vrider man upp effekten på högsta går det riktigt fort. Fåglar har känsligare lungor än vi och när de börjar droppa ned ur luften kan det vara ett litet varningstecken från skyn. Men den officiella förklaringen är väl att de blev trötta i vingarna.

Men om och när de vrider upp 5G till 60 GHz så påverkar det där syret vi har i vår kropp. https://ourgreaterdestiny.org/2020/02/5g-60-ghz-oxygen-absorption-you-and-coronavirus/

Att de använder karantänen till att snabba upp 5G-utrullningen är i mina ännu ej sönderstekta ögon rätt talande. Eller hur gick diskussionen egentligen? “Öööh, vi har en global masspandemi där det ligger döda människor i drivor, så vad ska vi göra? Jag vet, vi ger dem snabbt och laggfritt mobilt bredband”. Yeah right.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
8 april 2020 kl 19:12

Sen tror jag verkligen att det finns äkta visselblåsare med mänskligt principfasta karaktärer. Men mycket av informationen kommer nog också från ockultisterna själva, som typ ovan. Om de lägger fram information om vad de tänker göra och vi varken gör någonting åt det eller ens protesterar så befriar det dem från synd, enligt de karmalagar du själv brukar skriva om.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
8 april 2020 kl 19:23

Ja, helt klart! Såg ett foto med tre kusiner i ungdomsåren i någon Youtubepublikation. De hette alla Greenberg, men en bytte namn till Snowden och en annan bytte namn till Zuckerberg. Assange däremot är förstås äkta, och det har han ju fått erfara konsekvenserna av…

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 14:42

Apropå Corona och 5G så “Göteborg har haft relativt få fall, och har legat på ungefär samma nivå under en ganska lång tid, vi förstår oss inte riktigt på det, säger Anders Tegnell.” https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/tegnell-om-smittspridningen-i-g%C3%B6teborg-f%C3%B6rst%C3%A5r-oss-inte-riktigt-p%C3%A5-det-1.26582798

Lägger man då till en möjlig parameter Tegnell inte tar upp så håller Tre på och testkör 5G vid Globen och i Enskede. https://www.mobil.se/nyheter/tre-oppnar-5g-nat-i-stockholm-sa-kan-du-bli-en-av-100-som-far-testa

Ska man ändå spekulera kan man lika väl göra detta utanför agenda-ramarna.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
9 april 2020 kl 15:37

Kan inte läsa betalartikeln om Göteborg, men kanske ligger de efter med implementeringen av 5G? Testkörningen i Stockholm går nog på moderata nivåer frekvensmässigt spekulerar jag. Efter implementeringstiden i storstäderna kör de nog dock igång grillen på max!
Javisst är det spekulationer, eller kanske brain storming för nya infallsvinklar och hypotesprövningar.
Igår försökte jag i ett inlägg länka till London Reals intervju av David Icke, men fick en varning och sedan försvann inlägget. Det är en lång intervju på 2,5 timmar men han täcker upp och underbygger kopplingen. Den blev borttagen på Youtube och Vimeo, men låg kvar på BitChute iaf igår. Den finns också på DI:s sida.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 16:03

Testkörningen vid Globen/Enskede går säkert på moderata nivåer, men om utrustningen ändå redan är på plats är det ju ingenting tekniskt som hindrar att testa på andra nivåer. Om man så vill. Eftersom Tegnell sen ställer sig frågande så försöker jag fylla i luckorna, som en god “samhällsmedborgare”. 🙂 Sen har jag själv bara läst ingressen och inte tagit del av den djuplodade analysen men misstänker ändå att 5G inte är en av parametrarna.

Sen har jag inte kunnat hitta något om 5G i Göteborg mer än att de har fått tillstånd på bl.a. Lindholmspiren 11, Vädursgatan 5, von Utfallsgatan 1, Kemivägen 9. https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2019/06/tillstand-for-experiment-med-5g-har-ar-listan-over-adresserna/ Men vet inte om de även testar i skarp läge.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 16:29

Tillståndet för testkörningen på Finlandsgatan 7 i Kista är på 39,5-40 GHz. Påverkan på syre skulle då vara kring 60 GHz. Men Kista ligger väl kring det invandrardominerade område där de haft en hög dödlighet i denna s.k. “Corona-infektion”, vilket tillskrivits språksvårigheter, trångboddhet och kulturella aspekter.

Men ska man vara korrekt ska man väl ha med precis alla möjliga aspekter, TEGNELL. Kan bli livat i förorten om invånarna, trots språksvårigheter, tar till sig denna eventuella möjlighet.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Sture B
9 april 2020 kl 16:50

Pravda skriver att det är en högre dödlighet i området.

“Spånga och Kista särskilt drabbat av coronaviruset” https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/spridning-av-covid-19-i-spanga-och-kista

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
9 april 2020 kl 17:13

Detta faktum är parasiterna förstås särskilt nöjda och glada för! Att kunna reglera lite upp och ner beroende på behov och testhumör, måste vara en våt dröm. Utan strålningsmätare känner ingen till dagsdosen för vardera ställe. Det är kanske en strålningsmätare var och en behöver skaffa sig?!

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 17:24

Skulle det ligga till på det här viset så är ju tillståndet för vilka frekvenser de får använda inte ens relevant. Kan de köra på 40 GHz så pallar utrustningen även för 60 GHz. Vem kollar detta mer än de som kör testet?

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 april 2020 kl 15:43

Tre i Sverige ägs till 60 % av Hongkongbaserade CK Hutchison och till 40 % av svenska Investor AB. Investor är ett investmentbolag som grundades 1916 av familjen Wallenberg. https://www.tre.se/privat/varfor-3/vilka-ar-3/oversikt/

Marcus Wallenberg sitter i Bilderberggruppens styrkommitté och Henry Kissinger brukar ofta vara närvarande på dessa globalistmöten. https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
9 april 2020 kl 17:15

Say no more…