Henry Kissinger, Bill Gates, Gordon Brown vill utveckla en ny världsordning i eftersvallet av Covid-19

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 april 2020
- NewsVoice redaktion
Orchestrating a New Concert of Powers

https://www.youtube.com/watch?v=c4Aps2NPe54

Medborgarjournalisten Spiro Skouras konstaterar att starka röster nu efterlyser en ny liberal världsordning med anledning av coronakrisen medan vi alla bevittnar en tidigare oöverträffad global nedstängning av världssamhället.

Spiro Skouras skriver att Västs befolkningar i mer än en generation lärt sig att leva i ett konstant tillstånd av rädsla sedan 9/11. Vi har uppmuntrats att offra vår frihet för en falsk känsla av trygghet, genom att bli betingade mer och mer varje dag för att förlita oss på staten för skydd. Nu börjar även många av oss även lita på att Staten ska betala våra räkningar, fortsätter han.

Allt medan regeringars underskott fortsätter att växa exponentiellt för varje dag som går börjar många inse att det finns mer i den officiella berättelsen än vad vi tror. Nästa fas kan leda oss alla närmare en global och centralstyrd världsregering, misstänker Spiro Skouras.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq