Sverige kan fortfarande stoppa det gigantiska stödpaketet till EU

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 31 augusti 2020
- Jan Norberg
Magnus Stenlund, 2020. Foto: SwebbTV
Magnus Stenlund, 2020. Foto: SwebbTV
Magnus Stenlund, 2020. Foto: SwebbTV

DEBATT. Magnus Stenlund borde utses till Årets Svensk. Stenlund är en av mina nya idoler. Jag skulle vilja drista mig till att föreslå någon inom AfS eller att SD rekryterar honom som sin ekonomiske talesperson.

I en ny värld då sozzarna blivit förpassade till den historiska sophög där de hör hemma kommer killar som Magnus Stenlund att kliva fram och då är det en bra investering att ha Magnus som sin man i dessa frågor. Det finns nog inte många som skulle klara en debatt med Magnus. Han mosar alla EU-vänner.

Sensmoralen av Magnus resonemang är att Sveriges Riksdag faktiskt fortfarande har möjlighet att stoppa detta gigantiska stödpaket till EU. Varför skall Sverige vara med om detta gigantiska bedrägeri? Varför skall Sverige betala 190 miljarder kronor utan något tillbaka?

Coronakrisen skall inte användas som ursäkt för att rädda Euron och de tyska och franska banker vilka skulle gå omkull om detta stödpaket inte räddar dem. Det är en gigantisk förmögenhetsöverföring som kostar svenska skattebetalare enorma pengar och som skuldsätter Sverige för årtionden framåt. Varsågod säger vi till våra efterkommande generationer.

Sveriges Riksdag har nu bara ett beslut att fatta

Det återstår nu och se om den svenska Riksdagens alla partier kan ställa upp och försvara den folkliga viljan. Sveriges totala belåning är näst högst i världen, bara Japan är värre. Statsskuld i alla ära men räknar vi in den privata skuldsättningen samt den oerhörda och katastrofala kommunala skuldsättning.

Här har AfS en gratischans att driva sin ”Gå ur EU-kampanj”!!

Om Riksdagen Stefan Löfven och sozzarna fri lejd, trots att EU-nämnden initialt sagt nej och inte givit Löfven carte blanche, att skuldsätta Sverige för årtionden är det nog bara att packa väskorna och flytta ut ur denna sozzediktatur.

Deltag gärna i debatten genom att kommentera här nedan.

Text: Jan Norberg

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq