Lars Bern om likheten mellan globalister och kriminella gäng

Publicerad

Författare

Ämne

”De gängkriminella använder hot om våld för att styra sin omgivning, dvs. rädsla. På liknande sätt används rädsla av de globalistiska och liberala makterna med allt från klimathot till hot om pandemier. I båda fallen handlar det om att tvinga människor att följa sina egna uppsatta regler. I båda fallen handlar det om att tjäna pengar med hjälp av att skrämma människor.” – SwebbTV

10 KOMMENTARER

 1. Relaterat (NewsVoice): Fd maffiaboss Michael Franzese berättar om klanvåld, Jimmy Hoffa, FBI, JFK

  ”Michael Franzese är en fd maffiaboss som hade allt. Han hade ett privat jetplan, egen helikopter och han kunde köra vilken bil han ville eftersom han ägde två bilföretag, men det han idag saknar mest var kamrat- och familjekänslan som klanlivet var baserat på. Patrick Bet-David som har videokanalen Valuetainment har intervjuat Franzese.”

  https://newsvoice.se/2019/12/maffiaboss-michael-franzese-jimmy-hoffa-jfk/

 2. Vore det inte på sin plats att svenska folket får rösta om vi skall vara med och betala för detta EU ”räddningspaket”? Vi har ju röstat tidigare om euron, för17 år sedan om jag minns rätt och då sa vi Nej-Tack. (Då var det dramatiskt värre härstädes, ty utrikesminister Anna Lindh mördades ju i samma veva!).

  Finns nog anledning att tro att folket ännu en gång säger ett kraftfullt NEJ till att vi skall låta våra barn och barnbarn bära en sådan stor skuld ända fram till 2058, tror jag det var tänkt.
  Att Rosenbad-regimen kommer säga JA råder det ingen tvivel. Ett tydligt folkligt NEJ, kan då vara helt avgörande. Lövfen får i så fall det svårt.
  Alltså en folkomröstning i lagom tid med två röstningsmöjligheter: JA eller Nej.

 3. americans4innovation beskriver hur shadow government i Usa handhas av 500 advokater som själva kan bestämma sina löneförhöjningar.
  Dom har en koppling till det brittiska imperiet genom ngt som kallas susco.
  Dom har börjat lägga ut mer info om Usas invändiga styrning med brittiskt inflytande eftersom det har gjort att den härskande oligarkin stjäl intellektuell egendom patent etc och hela den stora CIA-sociala nätverksindustrin lär alltså profitera på den typen av stöld.
  https://www.youtube.com/watch?v=hSvSqvFwfUk&feature=youtu.be

  • Bestämma sina egna löner? Känns igen från ett hus På Den Helige Andes Holme i Stockholm (Helgeandsholmen). Vilken ironi att självförhärligandet bor en helig holme, där inget är heligt.

  • Peter G, för en gångs skull lämnar du en länk som faktiskt är hyggligt trovärdig. Jag kan faktiskt medge att de som samtalar i detta youtube klipp sannolikt är något på spåren.

   Jag gillar den inledande sammanfattningen: ”The attorneys that control the SHADOW GOVERNMENT through the Senior Executive Services, often called Obama’s army.”

   Om vi nu för en gångs skull kan bortse från de historiska detaljerna som du så ofta fastnar vid så ligger det nog en hel del i detta.

   För hur skall man annars förklara den snart fyraåriga klappjakt på Donald Trump som i huvudsak har hanterats av ett stort gäng Obama/Clinton trogna advokater??

   Efter att noga ha lyssnat mig i genom detta youtube klipp så ställer jag mig frågan, vem fan kan Donald Trump egentligen lita på i sin förvaltning??

   Han får ofta kritik för att använda sin familj på det sätt han gör, och även jag är ju ingen direkt fan av tex Jared Kushner men vem fan ska Trump lita på egentligen??

   Det jag verkligen uppskattar Peter är den här typen av information, den är förvisso lite tillspetsad i vissa stycken men huvudbudskapet är hyggligt enkelt att hålla med om.

   Låt oss hoppas att Trump, när han vunnit sin jordskredsseger i November, verkligen ger sig i kast med ordentliga utrensningar. Jag gillar särskilt idén om att sänka deras löner till symboliska belopp så att de säger upp sig själva.

   Ibland slår du till Peter och då skall du givetvis ja cred!!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mer läsning

Markus Andersson utanför DN - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Nya Dagbladet nekas statligt mediestöd – ”arbetar för mycket ideellt”

0
MEDIA. Nya Dagbladet ser som enda svenska dagstidning ut att nekas statligt mediestöd av de sökande. Trots att tidningen uppfyller samtliga krav för att...
PCR-test. Foto: I. Municipalidad de Santiago (STGO). Licens: Flickr.com

Professor: PCR-testerna skapar en falsk terrorbild av Covid-19

3
ANALYS & DEBATT. "Vi kan fira jul som vanligt om Folkhälsomyndigheten gör vad den ska", skriver Björn Hammarskjöld på sin blogg. PCR-testerna är vetenskapligt...
Kolkraftverket i Moorburg (Hamburg). Foto: Ajepbah. Licens: CC-BY-SA-3.0

Vattenfall får vrakpris för tysk kolkraft

5
EKONOMI. Tyskland har nu enligt affärstidningen Handelsblatt inlett en serie auktioner som undan för undan skall avveckla tysk kolkraft. I en första omgång deltog...
Donald Trump, okt 2019. Foto: Vita Huset, scp.tv

Trumps tal till nationen – valfusket var massivt

9
VÄRLDEN. Trump höll ett tal till nationen under onsdagen svensk tid. Valsystemet utsattes för en koordinerad attack och han visade med diagram hur enorma...
James O’Keefe - Foto: Project Veritas, september 2018

Project Veritas släpper interna samtal – CNN är en ”PR-kanal”

0
MEDIA. James O'Keefe har gjort det ännu en gång. Hans team har avslöjat systemmedia i USA genom att frisläppa interna samtal på CNN där...
Svenska polisen. Licens: redaktionell, Mostphotos.se

Polisen: Det krävs ytterligare krafttag mot ekonomiska bedrägerier

1
Bedrägeribrotten är omfattande och kriminella aktörer är snabba att hitta nya sätt att luras. Polisen tillsammans med banker, andra myndigheter och företag har stora...
Gunnar Jansson (Nakh.net). Pressfoto: Karl-Göran Fougstedt

Febernedsättande kan hindra kroppen från att läka Covid-19

5
Immunförsvaret bekämpar virus med feber. Febernedsättande läkemedel kan därför bromsa tillfrisknandet från Covid-19, varnar naturläkare.
Maneka Helleberg. Foto: Almanova.nu

Regeringen fick bakläxa på coronahanteringen från allians

9
Coronahanteringen - World Freedom Alliance lämnade den 30 november över en rejäl lunta med information om coronaviruset till Regeringen.
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.