Fauci uppbackad av Trump: “När vi har vaccinet är militären på plats!”

publicerad 20 september 2020
- Börje Peratt
Donald Trump. Foto: Gerd Altmann. Licens: CC0 1.0, Pixabay.com

DEBATT. Presidenten för världens mäktigaste nation talar i klartext om för befolkningen att om ni inte vaccinerar er så skickar jag militären på er. Hur mycket behöver Trumpfans för att inse vad denne man är i stånd till?

Text: Börje Peratt, ordförande föreningen Humanism och Kunskap | Artikeln har tidigare publicerats på föreningens hemsida | Artikelbild: Donald Trump. Foto: Gerd Altmann. Licens: CC0 1.0, Pixabay.com

Trump säger att då man har vaccinet framme så kommer man att genomföra Covid-19-vaccinering med militären uppradad. I praktiken har Donald Trump delegerat makten över militären till dr Anthony Fauci vid NIAID.

Detta vaccin och alla de risker den för med sig till trots så finns en sådan utbredd rädsla bland människor att många hoppas på och kanske tror att ett fulvaccin ska ge skydd när det i själva verket sannolikt är tvärtom.

Det innebär att Fauci med militärens hjälp planerar en massvaccinering för att säkerställa miljardvinster.

Man brukar ju prata om insiderbrott när en person har fullständig inblick i ekonomiska faktorer som gör att denna person före alla andra kan satsa rätt och göra stora vinster. I detta fall handlar det om en person som gjort mycket mer än så.  Faucis organisation äger patent på Covid-19-vaccinet, NIAID. Anthony Fauci var också initiativtagare till utvecklingen av detta coronavirus och har medverkat till att finansiera det. Fauci har patent på allt som rör smittan, testmätning, behandling och vaccin. När alla indicier pekar på en skyldig hur kommer det sig att detta får pågå utan att världens ledare, företag och organisationer reagerar. Har denna Fauci tillförskansat sig sådan total kontroll över världen att han är oantastlig? Ja, enligt filmaren Mikki Willis pekar mycket åt det hållet. Se hans dokumentärfilmer Plandemic.

För att ytterligare förstärka hotbilden har hans organisation under Bill Gates och Tedros som regerar WHO fått all världens idrott att stänga ned och tvingar sedan aktiva och funktionärer att använda munskydd även fast läktarna är tomma.

Detta munskyddsanvändande har en enda funktion och det är att förstärka rädslan.

Läkaren John Ziegler går i videon nedan till offentlig attack mot skräckpropaganda och lutar sig mot forskare som avfärdar munskyddet.

Sedan detta inslag har John Ziegler fått stort stöd inte minst i den nya folkrörelse i USA

Burn Your Mask’ challenge

Denna kampanj för mänskliga fri och rättigheter sprids nu snabbt i USA. Länk1, Länk2, Länk3, Länk4, Länk5, Länk6, Länk7.

Burning mask. Foto: WFMY News2
Gruppen ReOpen North Carolina skapade: “Burn Your Mask Challenge” (#burnyourmask). Foto: WFMY News2. “On Monday, Gov. Roy Cooper said he would consider making masks mandatory. Reopen NC burned masks in response.”

Vi vet nu vilka det är som ligger bakom inskränkningarna och vilka som har makten att få hela världen in i ett beteende med avsikt att framkalla rädsla och distansera människor från varandra.

Sättet att bygga upp detta med att bland annat rapportera smitto- och dödssiffror i ett tidigt skede för att dra all uppmärksamhet till sig är ett klassiskt säljtrick som i sammanhanget är absurt då en vanlig säsonginfluensa smittar så många fler än detta påstådda C19. När man konstaterar alla mätfel kommer väl också denna så kallade pandemi att försvinna? Eller?

Ja, vi har varje år en säsonginfluensa som smittar uppemot 2-300 tusen och av dessa dör uppemot 2000. Om detta har det varit fullständigt tyst. Svensk officiell dödsstatistik visar inte på några större avvikelser från tidigare år förutom en överdödlighet i april sannolikt kopplad till vanvård av äldre.

Obducenten fann inget virus i påstådda Covid19-patienter

Det är uppenbart att testmätningar ger fel statistik och att de flesta insjukna har inte drabbats av Covid 19 utan sannolikt har de fått en förkylning, en influensa eller en inflammation som felaktigt diagnosticerats C19. Med detta sagt blir polisstatsageranden mer skrämmande än C19 och tänk om det också i Sverige leder till tvångsvaccinering mot ett virus som internationellt ansedda forskare menar inte är särskilt farligt eller smittsamt med få undantag.

Hur hälsovådligt är då det planerade vaccinet?

I Norditalien genomfördes en vaccinationskampanj sommaren/hösten 2019 med ett fulvax (en cocktail av några av de farligaste influensorna) vilket enligt italienska läkare låg bakom det stora antalet döda. Se en video med en italiensk läkare som hävdar att Covid19 är en plan för massutrotning. Ja, det är en konspirationsteori.

En kanadensisk statlig studie har kommit fram till att dessa årliga vaccinationer mot influensa/virus är oprecisa och kan vara kontraproduktiva eftersom de sänker immunförsvaret. En sådan vaccinationskampanj skulle således kunna vara farlig för den äldre sårbara populationen. Denna risk bör de äldre få kännedom om. Särskilt nu då skurkarna i sina scenarier från 2019 har övat in en ny “pandemi” med start hösten 2020.

Text: Börje Peratt, ordförande föreningen Humanism och Kunskap


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Så nu har Newsvoice sällat sig till msm Fake News. Hur vore det om ni lyssnar på källan innan nu tolkar hans budskap. Här har ni lyckats vända hela skeendet till dess ytterliga motsats mot vad Trump gång på gång har uttalat.
  Militären ska distribuera vaccinet för att ha koll på att det inte blir ett verktyg i Faucis och Gates händer. För att säkerställa att det är rent, effektivt, utan biprodukter och att ingen tvingas eller övertalas att ta vaccinet. Han är helt EMOT obligatorisk vaccinering.
  Mycket illa skött Newsvoice!

 • Trump är ett lockbete uthängd av Deep State.
  De har redan proppat oss fulla med lögner när det gäller vaccination och denna bluffpandemi. Och som vanligt folk tror att det är sant.

  Nu idag frossade SVT loss ordentligt i programmet Forum med att orsaken till de metabola sjukdomarna beror på att vi sitter för mycket.
  Ingenting om insulinresistens , näringsbrister, belastning av mikrober.

  Trist att Carolina Klyft ställer upp på det. Feta fyra-åringar får se till att sluta sitta så de blir guldmedaljörer.

  Nu har jag visserligen inte sett hela programmet, jag orkar inte med denna dumhet.

  Jag hoppas verkligen att Michael Sazzio 2000-tusentalets vetenskap har rätt när han påstår att staten inte kan tvångsvaccinera Svenska medborgare.

  Jag tycker inte om att Sverige har blivit ett lydrike under USA.

 • Jag tycker att Trump har visat att han deltar i denna Plandemi cirkus helt öppet och han gör det för att han är lika insyltat i den djupa staten som alla de andra som kör detta race? Pandemin är en Plandemi ett helt hitta på scenario från början till slut.
  Varför och hur detta upplägg går till beskrivs väldigt bra av John Kaminski – http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=213845

  På YouTuben finns det en mycket informativ videoserie om denna Plandemi som redan via Rockefellers, Gates och WHO med Kina i spetsen rullar in denna kommunistiska diktatur. Zakleo Se Bumbar har gjort en gedigen research, och det finns flera videos som avslöjar personerna bakom denna Plandemi
  https://www.youtube.com/watch?v=-0b1uaQrVes

  • Tack för denna info Agneta, jag tycker själv att jag har hygglig koll på den politiska situationen i USA men den här informationen har gått mig förbi, dvs att Trump i all tysthet har stängt ute Fauci från sin upphöjda roll.

   Å andra sidan blir jag återigen imponerad av Donald Trump hur han skickligt tar sig runt ett problem med Birx och Fauci. Och detta utan att ens murvlarna fångat upp detta, kan ju vara iofs vara så att jag missat det oxå.

   Trump för ju en veritabel kamp mot CNN, NBC, och de andra inom MSM och hur han då skickligt sätter ut Fauci i farstun utan att Fake News slår upp det stort tyder på att han nu lärt sig spelet i Washington betydligt bättre än vid sitt tillträde.

   Vad socialistiska svenska dogmatiker än säger så är Donald Trump världens enda hopp om vi någonsin skall kunna få bukt med the Deep State inte bara i USA, men det börjar där.

   Personligen tror jag att Trump är mycket väl medveten om SES och annat inom the Deep State men att han avsiktligt väntar till sin andra och sista mandatperiod för då kunna itu med all denna korruption.

   Han har ju alltmer öppet börja tala om det militärindustriella komplexets ilska att han inte startar några nya krig, han har oxå påpekat att Big Pharma till och med annonserar emot honom för att han driver på om den läkemedelsprisreform som han beslutat om.

   Trump är en vagel i ögat på alla särintressen som tidigare haft politiker i sin sold till litet eller inget gagn för det stora folkflertalet.

   Låt inte gamla socialistiska stofiler som Börje Peratt och Ingemar Ljungkvist få sätta bilden av Trump som en amerikansk despot, han är attans så mycket bättre än alla andra alternativ.

   • Tack för dina kommentarer. jag hade också missat att Trump har flyttat fokus från Fauci. däremot blev jag mkt fundersam över att Fauci börjat prata på sistone om att masker är onödiga och att folk borde ta vitaminer!

    • Ja en rejäl omsvängning får man säga från Faucis sida. Vittnar det om en omsvängning som kommer från Trumpadministrationen och Fauci försöker rädda sitt eget skinn? Vi får se.
     Tror förändringarna måste ske lite steg för steg. Blir spännande att följa.

 • De talar logistik ingenting annat. Militären har blivit utvald att sköta distributionen för att säkerställa att det blir en jämn fördelning.
  Han vill förmodligen hålla kontrollen för att undvika att Billy boy och den djupa staten tar över. Om han skulle ha några planer på tvångsvaccinering så kommer han att förlora valet. Han har större saker än detta att ta hand om som ligger i prioritet.
  Vi borde nog hålla bättre koll på vad som utspelar sig på vår egen arena. Kanske dags att hänga ut de våra som går i WHO, FN:s och Gates Koppel.

 • Åtminstone 15 maj i är har Trump under en utfrågning klart uttalat att det inte handlar om tvångsvaccinering. Inget i Perrats presenterade video utsäger heller att Trump skulle ha ändrat ståndpunkt och har han för övrigt inte sedan dess avskedat Fauci och ersatt honom med en vettigare och trovärdigare person (en läkare och professor om jag inte missminner mig, men minns inte hans namn)?

  Här ett utdrag ur utfrågningen, som man hittar i länken nederst:
  ” Q Let me go to the mic. Sorry. Let me repeat that now I’m closer to the mic. Do you mean a fully approved vaccine for everyone? The full public? Or a partially approved vaccine with emergency use?

  THE PRESIDENT: No, we’re looking for a full vaccine for everyone that wants to get it. Not everybody is going to want to get it.”
  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-vaccine-development/?fbclid=IwAR2XW8xno9zelEdRDygbxsGKtZkFK8lTeE3GdVjtjzZqExmR2277J60HgJI

 • Nästan allt i texten av Börje Per(R)ratt kan jag ställa upp på. Men där finns två allvarliga enorma fel i slutsatserna Börje drar. 1) Skurkarna bakom Corona bedrägeriet: Visst är de skurkar men de står ju rampljuset. De riktigt stora skurkarna bakom , de som sitter i pyramidens topp, de har förstånd nog att inte visa upp sig. 2) Slutsatsen om Trump är också förhastad. Trump är ytterst affärsmannen som kastar ut ett förhandlingsbud, för att se hur de andra mottar det. Här går Fauci fällan och köper förhandlingsbudet om att militären ska medverka för att tvångsvaccinera stora delar av amerikansk befolkning. Trump står därmed fri att göra något annat speciellt nu när det visar sig att Coronans första våg var fullt jämförbar i dödlighet med en gängse säsongsinfluensa.
  Men alla varningar om våg nr 2 ska man vara uppmärksamma på. De förekommer oerhört sällan naturligt. Undantag Hongkong på 1950-talet.
  Alltså är det fullt motiverat att varna för att ett nytt rekombinerat virus snart kommer ut. Alternativt att all 5G utrustning kan användas för att påverka det befintliga SARS2 så att det blossar upp igen.

  • [Personangrepp tillåts inte. Textavsnitt raderat.]

   Du skriver:

   “Här går Fauci fällan och köper förhandlingsbudet om att militären ska medverka för att tvångsvaccinera stora delar av amerikansk befolkning.”

   Vadå förhandlingsbud och tvångsvaccinering??

   Har du och andra socialister svårt och ta in att det inte är fråga om någon “tvångsvaccinering”??

   Ägna din tid åt att istället svara på mina frågor i din tidigare artikel som jag tjatat om en längre tid nu, men det är för mycket begärt att en socialist som du skall bemöta frågor på saklig nivå. Då får ni ju inte tid att agitera på sedvanligt socialistiskt sätt.

   • Trump är briljant! Han är ingen politiker utan en av folket..Pence är den ansvarige för Corona “gänget” och Trump flyter med men har alltid full koll och ligger 10 steg före. Använder sig även av mottot ” Keep your enemies close”… Dessutom får folk välja om de vill vaccinera sig eller ta en medicin, typ hydrochloroquin som visats sig mycket effektivt..Nu distribueras allt med hjälp av militären! Det kan verka lite skumt men kom ihåg att hans uppdrag är att ” Drain The Swamp” så…tänk själva vad det kan betyda!!!

 • Röde Börje i farten igen, denna gång med en hyggligt sann beskrivning som många av oss kan stödja. Dock med ett stort undantag, vaccinationer är inte obligatoriska och Donald Trump har heller aldrig någonsin försökt få dem obligatoriska. Fake News Börje!!!

  Att Trump ställer militären till förfogande för att klara den logistiska utmaningen som det innebär att distribuera alla dessa miljontals doser som snabbt skall nå alla som vill bli vaccinerade är en helt annan sak.

  När denna “nyhet” spreds tidigt i våras så var det många vilka liksom Röde Börje missuppfattade detta, till och med Mike Adams “the Healthranger” gick i taket, när dimmorna skingrats så tvingades alla belackare att lugna ned sig och ta tillbaka ännu en missuppfattning kring hur Donald Trump uttryckt sig.

  Det är illa nog att Fauci, Bill Gates, mfl lyckats iscensätta denna gigantiska Plandemi, syftet är ju givetvis att skrämma upp jordens alla länders befolkning så att de frivilligt kavlar upp för att få vaccinet itryckt i armen.

  Nästan lika illa att Trump är så pass mycket populist att han inte förmår stå emot när Big Pharma dvs vaccinindustrin med sina enorma resurser och sin skrämseltaktik genomför århundradets bluff. Tyvärr är folk lättskrämda och det måste Trump förhålla sig till om han vill vinna valet i November.

  Däremot är det både en lögn och en ohederlig debatt teknik och påstå att Donald Trump delegerat makten över militären till dr Anthony Fauci vid NIAID. Fake News Börje!!!

  Jag vill erinra om att Trump tagit USA ur WHO så Trump gör inte allt fel betr denna globala bluff. Det som stör mig är att Fauci inte plockats bort av Trump, där är Trump svag då han befarar att OM han kickar Fauci så minskar hans chanser att bli omvald då detta drag skulle få MSM i USA att gå i taket och då göra allt för att använda detta mot Trump.

  • Tack för din fina och uttömmande kommentar – så slapp jag lägga en kvart på att skriva nästan exakt vad du skriver, för jag delar din uppfattning helt och fullt.
   Vill tillägga att Trumps problem är att folk i USA är så indoktrinerade att tro att vaccin är lösningen, när det nu blivit så uppskrämda, att Trump måste låtsas vara vän med vaccin, när han i själva verket inte tror på vaccin – han har genomskådat bluffen för länge sen.

   Säga vad man vill om Trump, han är sannolikt världens största narcissist och kanske inte helt och enkel att älska – men faktum är att han inte bara är den bästa presidenten på mycket länge (århundraden) utan också världens enda hopp ur den tyranni vi annars riskerar hamna i. Trump har nog fått med sig många världsledare, då han aldrig skulle reda ut det själv – men om Trump inte vinner valet kommer sannolikt ingen annan fullfölja de planer Trump sannolikt redan satt i verket.

   Spännande tider indeed.

   Gällande artikeln i övrigt håller jag med, men inte gällande Trump, han är på folkets sida!

 • Donald Trump är mycket mycket intelligent. Han posterar ut militären under denna förevändning när det egentligen gäller att hålla ner upproren som inträffar när han vunnit valet och demokraterna med BLM-rörelsen i spetsen kommer att “go berserk”.
  Allt det andra håller jag fullkomligt med om.
  Vilken tur att man lever i Sverige!

  • Det var precis min tanke också om militära efter att jag hade läst om att Clintonmaffian förbereder en militär kupp om deras valfusk inte går vägen

   • Det måste vara en slump på miljarden att du Anna Kurnikova som vi mest känner som tennisspelare är här på Newsvoice och kommenterar! Med utseende och pengar som den rätta Anna Kournikova då behöver man inte kommentera här på Newsvoice,då köper man makt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *