Våldsamma protester i Paris mot globalister och nytt repressivt lagförslag

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 november 2020
- NewsVoice redaktion

VÄRLDEN. Demonstranter i Paris tände eld på bilar och försökte även sätta eld på Frankrikes centralbank efter att den franska Regeringen vill införa ett förbud mot filmning av polisbrutalitet. Demonstranterna anser att polisen är ett globalistverktyg.

Våldsamma sammanstötningar och bränder har utbrutit i Paris under massprotester mot polisbrutalitet och ett lagförslag som ska förbjuda allmänheten att filma polisbrutalitet. Lagförslaget kommer kort efter att en video spridits i sociala medier på poliser som slår en svart musikproducent.

Demonstrationer genomfördes under lördagen och natten till söndag i 70 franska städer. Arrangörerna hävdar att var över en halv miljon deltagare, men franska myndigheter uppskattade antalet till cirka 150,000 (skillnaden kan bero på hur beräkningar görs).

Övervakningskameror slogs ner från sina stolpar.

Mer video: Våldsamma protester mot coronarestriktioner i London

Vid ett tillfälle tände demonstranter på ingången till Frankrikes centralbank (Banque de France), medan brandmän kämpade för att nå platsen genom blockerade gator, polisstängsel, provisoriska barrikader och brinnande sopor.

Text: NewsVoice | Video: Ruptly.com | Källa: RT.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Vad händer? Har alla människor blivit tokiga? Ingen måtta eller balans i några vare sig åtgärder eller protester.

    • Artiklarna i NewsVoice om Frankrike och England är bara två exempel av många över hela världen. Nej, folk är inte galna. De är desperata eftersom lockdowns förstör deras ekonomier, för att regeringar slutat lyssna på sina medborgare, för att polisens brutalitet har skydd av regeringar, för att våra friheter och rättigheter dras in över allt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *