Stoppa de experimentella genvaccinerna och covidhysterin

publicerad 14 december 2020
- Gästskribent
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com

DEBATT. Det finns ingen pandemi längre. WHO tog bort “pandemi” för flera månader sedan och kallar det för “globalt utbrott av Covid-l9”. Ett simpelt matematiskt misstag lade grunden för att det skulle klassas som ”pandemi”. Experter trodde att 1 % skulle dö, men med facit i hand så har tex Sverige, som inte beslutat om lockdown, haft en dödlighet på enbart 0,0058 %. Ytterligare oklara siffor finns bla angående covidtester, statistik och dödsorsaker.

Text: Heléne Karlsson

Överge pandemilagen och genvaccinerna

Vaccinet är extremt experimentellt. Dr Sanna Ehdin tillsammans med en grupp kompetenta initiativtagare informerar i en artikel som blivit viral:

 • Många världsledande experter, läkare och forskare uttrycker nu oro för att vaccinationerna kan leda till sterilitet och att så många som en av tio personer kan få så allvarliga biverkningar att de dör.
 • Dr Sanna Ehdin är även immunolog och uttrycker att hon kan dra slutsatsen att detta nya RNA-vaccin riskerar att på sikt skapa immunkollaps med svåra autoimmuna reaktioner.
 • Läkemedelsindustrin är helt befriade från ansvar för detta Covid-l9-vaccin. Det kommer att bli skattebetalarna som får stå för notan. Vi kommer alltså genom skattesedeln både få betala både för vaccin och för skadestånd till de som skadas av det. Helt genialiskt upplägg för medicinindustrin.
 • Vidare visar läckta dokument att vaccinet som nu i all hast skall ut på marknaden kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall.
 • Dessa nya experimentella genoccin/vaccin har inte behövt genomgå annars obligatoriska tester som berör säkerhet och analyser om toxitet (förgiftning).  Vi vet för lite om säkerheten.
 • Det innehåller också den starka kemikalien PEG (polyethylen glykol) som kan ha förödande konsekvenser för folkhälsan.
 • Det finns inga långtidsstudier, så vi vet ingenting om dess långtidseffekter på kroppen. Trots allt detta så har Pfizers VD gjort uttalanden som: ”det största medicinska genombrottet på 100 år” efter en endast 28 dagars lång studie på ca 40.000 personer och två injektioner. Detta är mycket märkligt då de inte vet något om vad som sker i kroppen efter 3, 6, 12 eller 24 månader.
 • Tvärtom injicerade de även kontrollgruppen med vacciner efter avslutat försök, vilket gör att det inte går att få fram långtidsresultat av studien.
 • PCR-test för diagnos av Covid-l9 är heller inte tillförlitliga, och man beräknar att mellan 80-90 procent är falskt positiva provresultat.

Klokare insatser

Initiativet med namninsamling pekar också på klokare insatser för vårt land;

 • Pengarna ska istället läggas på att ge snabba insatser och isolering till de som blir sjuka, särskilt i riskgrupper. Sjukvården kan snabbt vända även en allvarlig infektion idag med den kunskap och forskning som finns.
 • Stärk svenska folkhälsan – stimulera immunförsvaret genom att: inspirera och undervisa i hälsofrämjande livsstil och dela ut gratis kosttillskott som är immunstärkande.

Det finns ingen ”pandemi” längre

Som ovan nämnt tog WHO bort ”pandemi”-stämpeln för flera månader sedan och kallar det nu för ett ”globalt utbrott av Covid-l9”, men systemmedia fortsätter att blåsa upp faran, rädslan och paniksiffrorna.

Skrivunder.com: Vi protesterar mot pandemilagen och C19-vaccin

Text: Heléne Karlsson | Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com

Referenser

 1. Läs mer om hur experterna räknat fel
 2. Artikeln om namninsamlingen


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq