2 personer på äldreboenden dog strax efter coronavaccination

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Hospital sjukhus. Foto: Rawpixel.com. Licens: Pixabay.com (free use)
Hospital sjukhus. Foto: Rawpixel.com. Licens: Pixabay.com (free use)
Hospital sjukhus. Foto: Rawpixel.com. Licens: Pixabay.com (free use)

VACCIN. Den norska läkemedelsmyndigheten meddelar att två personer på vårdhem har avlidit några dagar efter att ha mottagit Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin. En utredning har inletts om dödsfallen.

“Vi måste bedöma om vaccinet är dödsorsaken, eller om det är en tillfällighet att det hände strax efter vaccinationen”, säger den medicinske chefen Steiner Madsen i ett uttalande om dödsfallet.

Steiner Madsen noterade också att eftersom människor i hög ålder får vaccinet först är det möjligt att dödsfallet kan vara en tillfällighet. Cirka 400 personer dör varje vecka på norska vårdhem.

Rapporterade biverkningar från vaccinet har varit mindre och tillfälliga i Norge, även om det har rapporterats om allergiska reaktioner i USA och Storbritannien bland personer som tidigare redan har allergier.

Läs mer: 41-årig sjukvårdsarbetare dog efter coronavaccinationen

Det norska läkemedelsverket och folkhälsoinstitutet undersöker nu dödsfallen. Vaccinationer med vaccinet från Pfizer-BioNTech startade i Norge den 27 december 2020.

ArcanumSkolan 2024

Text och översättning: NewsVoice | Källa: Dødsfall hos sykehjemsbeboere etter koronavaksinering

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det finns läkare i vårt land som inser att konsekvenserna av de vacciner – som nu i stor skala har börjat injiceras i framför allt gamla människor – är mer än allvarliga. Sture är en av dem. Så här skriver han i en kommentar Som jag nu för andra gången refererar till, eftersom den är så oerhört viktig. Kommentaren av läkaren och medicinske forskaren Sture publicerades den 12 november, 2020 kl. 23:11 på Peter Krabbes krönika “Har vi sett det förut?”

  Så här skriver denna svenska läkare:

  “Dr. Christiane Northrup är en berömd gynekolog och förlossningsläkare i USA, som skrivit fyra bestseller böcker om kvinnors hälsa, intervjuats av Oprah Winfrey 8 gånger, varit med i massor av TV-program, bl.a. Dr. Oz (känd TV-kirurg i USA). Det speciella med Dr. Christiane Northrup är att hon alltid blandat sitt skolmedicinska kunnande med alternativmedicin, där detta varit tilllämpligt. Hon har på senare tid satt sig noggrannt in i det kommande COVID-19 vaccinet och ger här en mycket skarp varning för detta.

  Inget tidigare vaccin är som detta och det är egentligen inget vaccin utan en RNA-kod (kallas RNA-vaccin), som ger en trans-infection och förändrar människans hela DNA: Normala vacciner har toxiska metaller, som gör dessa till antenner för 5G, detta har bitar av icke humana DNA-delar som gör oss till ”chimers”, det finns ett patent från MIT (Massachussetts Institute of Technology) av ett färgämne kallat ”luciferase”, som upptäcker med belysning vilka som är vaccinerade och inte (fluorescens). Vad man vill göra är att lagra all vår ”biometrics” i molnet, detta vaccin kommer att ha nano-kristallina partiklar, som små antenner, som fungerar som robotar, som fångar upp allt om personen, hjärtfrekvens, andning, sexuell aktivitet , vart du reser, vad du dricker, vem du är tillsammans med etc., etc. och lagrar detta i ”molnet”.

  I mars 22-26 mars 2020 ansökte Bill och Melinda Gates Foundation om ett patent nr 060606 (tänk: 666), som med detta ger oss en bar-code och förbinder oss med ”krypto-valuta”, så att vi blir slavar under systemet. Detta kommer att bli slutet för det privata och slutet för friheten. Genom att förbinda vaccinationen med krypto-valuta gör man om hela mänskligheten till sina föremål. Detta är ett virus som 99,9% av mänskligheten återhämtar sig ifrån. Så varför behöver vi ett ”vaccin” för detta? Dessa motåtgärder går långt utöver våra vanliga epidemiers. När dessa nanopartiklar kommit in kan man inte längre detoxifiera och bli av med dem. Nano-partiklarna går in i DNAt och man blir programmerbar och med 5G blir människan en antenn.

  I den initiala Madurno studien på detta ”vaccin” fick 100% biverkningar av de som fått den högre dosen (och dessa var mycket, mycket friska människor). I den lägre dosen fick 80% biverkningar, och detta är egentligen inte biverkningar utan så som ”vaccinet” verkar. enligt forskaren Bruce Lipton. En del av patienterna fick ”transverse myelitis” vilket egentligen är polio. Det som oroar henne här är de patienter som ställer sig i kö för att få detta vaccin. Det finns egentligen inga studier på människa, men de på djur visade att djuren klarade sig bra tills de något år senare stötte på den patogen, de skulle skyddas emot. Då blev de extremt dåliga (dvs. motsatt effekt mot vad man utlovat).
  Vad som händer nu är att allt som hon trott på som doktor, t. ex. intravenöst C-vitamin förtalas, allt som är naturligt, örter, kryddor etc., etc.
  sedan redogör hon för några studier som visar att om man får influensa-vaccin så är man 4,4 gånger mera mottaglig mot andra luftvägs-patogener och väldigt mycket mera sannolikt att man blir väldigt sjuk i COVID-19. Redan i april sade CDC (den amerikanska Folkhälsomyndigheten) att COVID-19 inte längre var mera än en vanlig influensa. Ändå har man i Massachussettes gått ut och beordrat alla fr. o.m. 0,5 år att vaccinera mot influensa, när man vet att man då blir mottaglig för andra virus, dessutom har det aldrig varit 100% mot influensa. Man vet aldrig om det vaccinet man gjort är effektivt mot årets speciella virus. Det bästa man lyckats uppnå är 40% effektivitet.
  Frekvensen 60 Hertz från 5G påverkar också hämoglobinets förmåga att binda syrgas, vilket verkar vara vad som hände initialt i Kina och New York.

  Christiane Northrup har deltagit i förhör av föräldrar, som påstått att deras barn skadats av vaccination. Nästa alla hennes kollegor slog dövörat till, som om detta inte hänt eftersom en biverkan av vaccination skulle bara kunna ske en på miljonen. Men som mamma känner man på sig vad som hänt (maternal intuition).

  Idag vaccinerar man friska gravida kvinnor i hela världen, Christiane Northrup förstår inte detta. Idag vaccineras dessutom 99 % av barn i USA mot hepatit B, som innehåller 15 gånger mera aluminium än vad som rekommenderas av FDA, vilket innebär att vi nu har en hel generation barn som fått i sig stora mängder aluminium, trots att hjärna ännu inte är färdigbildad. (Aluminium är en av de spårmetaller som biologiskt liv förkastar och int tar upp) Hon menar att detta är ett brott mot mänskligheten.
  Framtid:
  Vi måste bilda informerade grupper, som undervisar våra barn. Detta är en agenda som drivs av en liten, liten grupp människor som tror att vi behöver dem. Detta är ”The Great Awakening” som profeterats om.”

  Sedan hänvisar läkaren till en videointervju med Dr. Christiane Northrup, som tyvärr inte går att bifoga här. Jag försökte nyss men då försvann hela kommentaren – och samma sak hände förra gången jag hänvisade till denna så viktiga kommentar – så det är väl någon algoritm som vakar för censur instoppad i systemet här… Men om ni letar upp kommentaren på Krabbes blogg så finns intervjun där att lyssna på!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *