Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Forskargrupp obducerade 40 patienter: 30-40% dog av fatala vaccinskador

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 september 2021
- NewsVoice redaktion
Reutlingen-forskarna: professor dr Arne Burkhardt och professor dr Walter Lang.

VACCINSKANDALEN. Den 20:e september 2021 hölls en konferens vid det patologiska institutet i Reutlingen i Tyskland där resultaten från obduktioner av 40 personer som fått Covid-19-vaccin presenterades. Slutsatsen är att minst 30% av dödsorsakerna var resultatet av fatala vaccinskador. Den mer troliga siffran är 40%, enligt forskar-teamet.

Vävnadsanalyser utfördes av patologerna professor Arne Burkhardt och professor Walter Lang. Resultaten bekräftas av professor Peter Schirmacher att fler än en tredjedel av 40 döda personer avlidit på grund av fatala vaccinskador. Samtliga undersökta personer hade avlidit inom 2 veckor efter vaccination.

Se fler videos på NewsVoice Rumble-kanal

Mikroskopiska detaljer från vävnadsprover visades under presskonferensen som också presenterade resultat av en analysen av vaccinprover från en österrikisk forskargrupp, som kommit fram till liknande resultatet som forskare i Österrike, Japan och USA. Alla videopresentationer om forskarnas fynd som postats på Youtube tar snabbt bort.

Vaccinerna innehåller odeklarerade metalliknande komponenter. Det misstänkta ämnet är grafenoxid.

 

Enligt forskar-teamet har de hittat de metalliska komponenterna i alla vaccinampuller som undersökts. Blodproverna som liknar blodprover som tas från cancerpatienter som genomgår kemoterapi. Forskarna kunde se tecken på hjärtmuskelinflammation där drabbadee personer endast har en överlevnadslängd på 10 år efter diagnos.

Forskarna uppskattar att 40% av dödsfallen är vaccinrelaterade. De säger även att obduktioner av coviddöda i princip aldrig genomförs.

Forskarna gör även de mycket anmärkningsvärda uttalandet att ingen vet vad de metallstrukturer och formationer som bildas i kroppen efter vaccinering är eller har för syfte och att tekniken verkar vara som hämtad från framtiden.

Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.
Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.

Massvaccinationen i världen måste stoppas till dess att forskare och läkare vet vad vaccinerna egentligen har för hälsoeffekter

Resultaten av undersökningen har lett fram till juridiska och politiska krav på myndigheter respektive politiker. Ytterligare undersökningar måste genomföras. Till exempel måste indikationer på nedsatt fertilitet hos vaccinerade individer utredas och med hjälp av cancerregistret kan läkare få insikt i utvecklingen av cancer på grund av de genetiska modifieringarna som virala RNA-innehållet medför.

Tills vidare bör all covid-19-vaccination upphöra, meddelar forskar-teamet.

Text: NewsVoice

Relaterat och källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq