Unger-Salén: Ivermectin botar effektivt Covid-19 i Indien och Afrika

publicerad 11 oktober 2021
- Kerstin Unger-Salén
Temabild: Ivermectin. Foto: NCI. Licens: Unsplash.com
Temabild: Ivermectin. Foto: NCI. Licens: Unsplash.com
Temabild: Ivermectin. Foto: NCI. Licens: Unsplash.com

IVERMECTIN. Vissa medier och myndigheter i världen har sedan många månader larmat om att Covid-19 effektivt kan botas med Ivermectin. Trots det vägrar regeringar och massmedier berätta om dessa framgångar. Allt ska handla om vacciner. Kerstin-Unger Salén sammanställer.

Trots massmediernas absoluta tystnad om det som borde varit sensationella nyheter, är det samtidigt välkänt att Indien lyckades minska antalet Covid-19 sjuka drastiskt, fastän man enligt massmedias rapportering i april, uppmätte den högsta covidincidensen i världen och upp till över 300 000 döda om dagen.

 

Nobelpris för Ivermectin

Det var en mänsklig katastrof, men så småningom, lyckades Indien av någon anledning, vända på trenden. Det berodde inte på att man har ett högt antal människor som vaccinerats eftersom man i augusti inte vaccinerat mer än 7,87 % av befolkningen. Däremot beslutade man att Ivermectin skulle användas på sjukhus och i hemmen i förebyggande syfte, vilket så småningom lyckades minska antalet covidincidenser till ett minimum.

Ivermectin, det ”livsfarliga” parasitmedlet förbjöds i västvärlden, när det visade sig att medlet effektivt botar Covid-19.  William C. Campbell fick nobelpriset i medicin år 2015, för att ha upptäckt Ivermectin, så det är inte precis ett outforskat och snabb framtaget läkemedel. Lyssna gärna på hans tal när han tog emot nobelpriset.

Läkemedelsbolagens manus styr

Läkemedlet Ivermectin har lyckats rädda många liv i de länder där man tillät det användas i preventivt syfte och som botemedel för Covid-19. De som ligger bakom och som har medverkat till förbud att använda Ivermectin, trots att det är ett läkemedel som använts under fyra decennier utan allvarliga biverkningar, är naturligtvis de läkemedelsbolag som låter sig styras av girighet snarare än ett genuint intresse att hjälpa mänskligheten i en oerhört komplicerad hälsosituation.

De som förbjudit Ivermectin har åberopat “lack of safety data” vilket motsägs av de säkerhetsdata som WHO publicerat tidigare. 3,7 miljarder doser av läkemedlet Ivermectin har delats ut under mycket lång tid. Ivermectin har, som jag redan nämnt, visat sig vara en osedvanligt säker medicin.

Forskningen visar dessutom att Ivermectin fungerat mycket effektivt för att förbygga och bota de som smittats med Covid-19 (speciellt Delta varianten) just i Indien och exempelvis delar av den afrikanska kontinenten.

Problemet med Ivermectin är att det är ett billigt läkemedel vars patent gått ut och är därför inte längre lönsamt för läkemedelsbolagen.

mRNA-vaccinerna har misslyckats

De så kallade mRNA-vaccinerna har med myndigheternas och Världshälsans (WHO) försorg och genom otillbörliga (korrupta) påtryckningar på världsledare, påtvingats jordens befolkning. Det handlar om en invasiv och toxisk injektion vars riskfyllda konsekvenser vi börjar ana och som visar sig inte alls vara så effektivt efter 4 till 6 månader.

Injektionerna har inte lyckats undvika ny smittspridning, de fungerar sämre mot andra varianter och är inte heller säkra. De medför istället fler biverkningar och dödsfall än några andra “vaccin” någonsin gjort.

Enligt nya data (Project Salus som utförts av Department of Defense i USA den 28:e september, är 60% av de som numera har lagts in på sjukhus för Covid-19, dubbelvaccinerade! Det förefaller till och med att de som vaccinerats har sämre odds att slippa smittas än de som redan haft Covid-19 och/eller inte vaccinerats alls. 

Covid-19 sprutan har blivit det största ekonomiska kap läkemedelsbolagen drömt om och det har skett på befolkningens bekostnad.

Ivermectin i Indien
Ivermectin i Indien. Graf: thedesertreview.com

Ivermectin får stor framgång i Indien och Afrika

Det finns botemedel för Covid-19. Det betyder inte att alla botas av Ivermectin men skillnaden är stor i de länder som skrivit in det i sina sjukhusprotokoll som. officiell behandling för Covid-19 patienter.

I Indien har ett advokatsamfund, Indian Bar Association, stämt WHOs chief scientist dr Soumya Swaminatha den 25:e maj, för att ha förorsakat dödsfall hos indiska medborgare, genom att ha gett missledande och negativ information om Ivermectin.

Swaminathas uttalanden ledde till att regeringen i Tamil Nadu drog in Ivermectin för behandling av covidpatienter på sina sjukhus. Bland de mest prominenta exemplen av stater som använde Ivermectin är Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand, och Goa, där antalet covidfall föll med 98%, 97%, 94%, och 86%, i respektive stat.

Däremot i Tamil Nadu som inte tillät Ivermectin, fortsatte Covidfallen att stiga och är den stat vars befolkning uppvisade mest fall i hela Indien. I Tamil Nadu ökade dödsfallen 10-falt.

Folkmord

WHO representanten i Indien är anmäld för folkmord. The Indian Bar Association har också inlett ett domstolsförfarande mot Indiens Folkhälsomyndighet och, den uppmanas utrota korruption och börja spara liv.

Vid det här laget råder det knappast någon tvekan om att läkemedelsbolag (speciellt de som producerar mRNA-sprutan) har otillbörligt inflytande över regeringar, tillståndsmyndigheter och sjukvården. Det kallas för korruption.

När hälsomyndigheter och deras representanter nu börjar åtalas, kommer det att sända kraftfulla signaler.

Desinformationskampanjer som orsakar dödsfall kan få allvarliga konsekvenser för dem som ställt upp och låtit sig korrumperas och medverkat till censur av ett botemedel som klart visar att det kan rädda liv. Var så säkra detta är bara början.

Den låga frekvensen av SARS-CoV-2/COVID-19 och dödsfall i några afrikanska länder har fått uppmärksamhet 

Data från 19 länder som regelmässigt använt Ivermectin i förebyggande syfte under perioden 1995 till 2015 (av andra skäl än Covid) och som fortsatte använda medlet under Covid, visade sig ha signifikant lägre Covid-incidens och dödsfall.

Ivermectin är tex förbjudet i Sydafrika för användning mot Covid.

Den tionde juni rapporterar Reuters:

Sydafrika har påbörjat en tredje våg av COVID-19 infektions fall, meddelar the National Institute for Communicable Diseases (NCID). Sydafrika är kontinentens värst drabbade land och har registrerat. 9,149 den fall den 10 Juni.”

Verkligheten kommer till slut i kapp sagan

Verkligheten talar sitt tydliga språk och sanningen om Ivermectin borde leda till att berörda. myndigheter tillåter behandling med Ivermectin, för att ge patienten en bättre chans att överleva. Undertryckande av ett befintligt botemedel för Covid-19 kallas för folkmord, var det än sker.

Vi ska inte glömma att det faktum att man kunde förbjuda Ivermectin bidrog till att WHO och andra konstaterade att det inte ansågs finnas ett bot för SARS CoV -2 och därmed började man massvaccinering och en häxjakt mot dem som vill avvakta eller inte ville ta denna experimentella och toxiska spruta.

Dessutom ska man nu påtvinga barn och ungdomar att ta sprutan fastän de överhuvudtaget inte har någon hälsoanledning att ta sprutan, utom tvärtom riskerar miocardit, infertilitet och andra allvarliga biverkningar. Det är kriminellt att utsätta oskyldiga barn för denna spruta och de som har propagerat för barn och ungdomsvaccinering borde åtalas först och snarast möjligt.

 Text: Kerstin Unger-Salén

Referenser och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tack, bra artikel. Där fick vi de väsentliga delarna av hur WHO och läkemedelsbolagen, dvs. gäng illasinnade individer med tillhörande planer, styr händelseförloppet på ett fullständigt skruvat vis. Obegripligt att det kan fortgå när det är bortom allt tvivel att det rör sig om att vaxxa så stor del av världens befolkning som möjligt på kortast möjliga tid utan hållbara motiv. Kanske är sanningen så innerligt obehaglig att det helt enkelt är brådskande att vaxxa alla innan sanningen kommer ut – mängder av människor sjuka och döda, sterila och kanske är övriga vaxxade till stor del i händerna på en teknik vi inte ännu sett omfattningen av. Vi lever i en tid som i flera avseenden slår det mesta i historien. Djupt frustrerande att Svensson tror att allt är frid och fröjd och jamsar med. Kan något annat än systemkollaps bli konsekvensen? Nå, det är väl också det högre syftet med det här stålbadet de Lux.

  • Ett värstascenario är alltid välgörande för det intellektuella försvaret, hur märkligt det än kan låta kanske, men enl devisen ‘vill du ha fred, förbered dig för krig’. Dock ett bästascenario behövs för att balansera, dvs så man inte låser sig vid det värsta. Eftersom inte ens en nanopartikel av ngt ‘c19virus’ någonsin isolerats o eftersom pcr ‘testerna’ är en falskflagg (uppfinnaren själv har sagt att de inte fungerar i det avseendet)(Vaken.se, pcr tester) för att Människor ska tro det är ett mätinstrument, då undrar iallafall jag vem ‘de’ avser skulle vara ‘viruset’…Kriget mot ‘viruset’ är då kriget mot…

  • Instämmer helt!

   En av alla modiga läkare som vågar gå emot vaccinagendan och som visat att läkemedlet Ivermectin är enormt effektivt mot Covid 19 är Pierre Kory.

   Här är en bra artikel om vad läkaren Pierre Kory uppnått i sina behandlingar med detta parasitdödande läkemedel:
   https://newsvoice.se/2020/12/ivermectin-behandling-covid-19/

   Pierre Kory har framträtt inför senaten i Texas och vittnat om effektiviteten med Ivermectin:
   https://www.youtube.com/watch?v=MGboD4KAgbM
   (Anti-Vaccine doctor testifies before the Senate | FULL HEARING)

   • Bra artikel, videon får jag ta mig an en dag då tiden tillåter. Motståndet mot Ivermectin är absurt och dessutom framgår det med stor tydlighet att Big Pharma ligger bakom. För varje någorlunda allmänbildad person torde det stå klart att läkemedelsbranschen dikterar i detalj vad som är rätt och fel i denna virushysteri. Konsekvensen är uppenbar, myndigheter och politiker spelar ovetandes. Ren brottslighet!

    Min egen protest mot Big P är att så långt som möjligt upprätthålla god näringsbalans, i synnerhet för immunförsvarets del, och undvika mediciner i så stor utsträckning som möjligt. Hemma har jag en arsenal med tillskott i den händelse någon i min närhet drabbas av suspekta influensor. Ett litet lager Ivermectin kunde vara bra, om man inte hittar en läkare som är villig att skriva ut det. Går det att beställa till rimligt pris, äkta vara utan alltför besvärlig procedur?

    • Mitt tips är att ta kontakt med Ingemar Ljungqvist, ALMA NOVA som är en ENORMT kunnig och omtänksam människa med väldigt många och goda kontakter.

     • Skummade genom några artiklar på Almanovas sajt. En intressant sådan med hypotesen att influensavaccin öppnat upp immunförsvaret i en av corona hårt drabbad Italiensk region. Just Ingemar som författat den Utbrottet i Surahammar – koppling till influensavirus? | AlmaNova. Det känns som mitt planerade råd till min gamla mor att inte ta influensavaccin inte är så dum idé. Har dock tvekat då risken är att hon får flunsan och då lär släkten skinnflå mig.

      • Ge din gamla mor 4000 UI av Vitamin D3 per dag i kombination med 500 mg magnesiumcitrat, så kan hon träffa vem hon vill och krama om dem.

      • Tack. D-vitamin (4 – 5000 IE) i kombination med K2, Zn, kolloidalt silver, Mg (varierar sorten) är det jag tillser hon intar regelbundet. Hon ogillar det, men sköter det hyfsat. Att just magnesiumcitrat är bra för immunförsvaret har faktiskt passerat mig.

      • Jag har förstått av de kloka rådgivare vi har här i Newsvoice, exempelvis den enormt insatte Per Melin, att magnesiumcitrat är lättare upptagligt än andra magnesium-preparat, men som enbart “beläst lekman” kan jag inte detta ordentligt.

       Det alla trovärdiga experter framhåller är att D3 skyddar mot i stort sett alla sjukdomar, men att magnesium behövs för att D3 ska tas upp i cellerna.

       Kanske läser Per Melin – eller någon annan med gedigna kunskaper om detta det här – och kan ge oss god information…?

      • Hallå Åsa!

       När mina föräldrar levde provade de influensavaccin och blev båda två jätte sjuka i influensasymptom och gjorde inte om detta misstag.

       I början av “pandemin” talades det om att de som
       var influensavaccinerade löpte större risk för “corona”.

       Man sa i början tom med teckningar på tv 4 att vissa mediciner gav extra receptorer som kunde ta upp corona.

       bla ansågs ace2 hämmare vara en sådan riskmedicin.

       Om blodtrycket anses för högt är det ofta så enkelt att det är kaliumbrist (som förvärras av urindrivande)

       ang ACE-hämmare

       Ungefär 973 resultat (0,44 sekunder) 

       SökresultatWebbresultat
       ACE-2 och coronavirus – en fråga om balans och dynamik?https://lakartidningen.se › kommentar › 2020/04 › ace-…

       17 apr. 2020 — ACE-2 (angiotensinkonvertas-2) är den huvudsakliga receptorn för coronavirusen sars-cov, (som gav begränsat utbrott 2002–2004) och sars-cov-2 …

       Lugnande besked om ACE-hämmare vid covid-19 – Dagens …https://www.dagensmedicin.se › infektion › lugnande-b…

       4 sep. 2020 — Det har spekulerats i om att blodtrycksläkemedel av typen ACE-hämmare eller ARB kan förvärra en pågående infektion med det nya coronaviruset …

       Vanliga blodtryckssänkare utreds som covid-19-risk – Svensk …https://www.svenskfarmaci.se › 2020/03/18 › vanliga-b…

       18 mars 2020 — Läkemedel som hämmar renin-angiotensinsystemet, som ACE-hämmare och A-II-blockerare, leder till en uppreglering av uttr

      • Roligt att du beaktar mitt kaliumtips!

       (observera att jag tipsar av privata erfarenheter)

       Enklast är att använda mer mjölkprodukter, äta potatis och banan men värt att tänka på är att lakrits faktiskt påverkar kalium negativt. Jag har själv “provat” detta när min blodtrycksmätare gick i botten efter större fyndköp av lakritsgodis.

       (Även agendans framkallade ilska, stress och oro gör att vi pinkar mera och förlorar mer mineraler)

       Vårdens lägsta kalium gräns är numer höjd till 3,6 mmol per liter blod ifall du har blodprov taget.

       (gamla människor brukar ramla ihop redan vi 3,3)

       lycka till!

       Kalium
       http://alternativmedicin.se/Mineraler/Kalium.html

       Hypokalemi
       https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/endokrinologi/hypokalemi/

       Följande livsmedel innehåller kalium
       http://matkalkyl.se/naringsamnen57.php

      • Tidigare i år beställde jag ett par burkar Mg på Internet, fick en sådan och felaktigt en kalium, som jag fick behålla. Kanske ville “livet” ge mig en vink.

       Faktum är att jag lever hälsosamt så det förhöjda blodtrycket kan jag ha ärvt efter min far. Jag tränar på gym, konditionen, äter mycket grönt, går raskt i stort sett dagligen en längre runda, men sitter alldeles för mycket under dagarna.

      • Hallå igen!

       Ja får också ofta sådana värdefulla hintar.

       Kalium är även nervlugnande och antiseptiskt men ett bekymmer är att vi naturlig tappar vätska med åren och när mindre mängd skall leverera syre och näring kompenserar kroppen behoven med högre tryck och eller puls.

       Det kan därför vara värt att kolla syresättningen
       och stärka hjärtat med hagtorns te vid behov.
       En 83 årig bekant blev så dålig efter sin andra phizer spruta att syresättningen bara var 88.

       Efter två koppar hagtorn steg syresättningen till
       93 samma kväll och han blev märkbart piggare.
       Hagtorn stärker åldrade hjärtan och reglerar rytm och blodtryck och sägs rensa hjärtmuskeln från gifter.

       Han har dock förtroende för sin läkare och skall nu akut flytta in på äldreboende efter “vaccinet”

      • Tack för tipsen! Har haft relativt högt blodtryck sedan unga år trots jag varit mycket vältränad, starkt (idrotts-) hjärta osv. Hagtornste, det är på bären? Reglerar blodtrycket, läste jag. Mandlar, kalium, rödbetsjuice, spenat är några nya inslag sedan en tid för att försöka få ned blodtrycket. Uppskattar allt naturligt som främjar kroppen så hagtornste ska provas, tack.

      • Kul!

       Det här med arv kan nog mer bero på att vi är olika känsliga för amalgam och kvicksilver i sk “vacciner” som vi nästan alla fått som barn.

       Tungmetall är njurskadligt och kan vara orsak.
       Njurarna hänger ihop med blodtrycket och gillar
       Gullris te som rensar och stärker dessa filter,

       Havsalger och selen är också bra för att få ut kvicksilver. Men om det är måttligt förhöjt tryck räcker det säkert med hagtorn.

       Här kommer hagtorn länkar om regler effekten.

       Hagtorn ökar eller sänker blodtrycket: läkarnas svar
       Hagtorn: ökar eller sänker blodtrycket (designluxpro.com)

       hagtorn
       http://www.alternativmedicin.se/Medicinalv%C3%A4xter/Hagtorn.html

        
       Hagtorn – komplementärmedicinens viktigaste
       medicinalväxt för behandling av hjärtsjukdomar

       av Karl-Otto Aly
       http://www.friskareliv.se/karl-otto.aly/hagtorn0011_0012.htm

      • Tack! “Rådgör med läkare” rörande form av hagtorn vid intag, stod det i en av texterna. Skulle vilja påstå att de flesta läkare har noll koll på örter och även liten kunskap om näring i största allmänhet.

       Jag ska träffa en näringsterapeut inom kort för att kanske lära mig nytt och göra lite kontroller. Hon skickade ett formulär till mig där jag skulle svara på frågor om amalgamfyllningar och vacciner bl.a. Jag kan minnas två vacciner i ung ålder, varav den ena på höften. Minns inte vilka men den senare gav upphov till ett djupt, cirkulärt sår som inte läkte på veckor.

       Sedan över att halvår kör jag utrensning med chlorella, nässelpulver, gurkmeja, MSM, andra vanliga vitamin/mineraltillskott och intermittent fasta. Inte just för mitt bt utan mer en känsla av jag skulle göra det.

      •  “Rådgör med läkare”  är ju bara ett standard uttryck som inte betyder något annat än att att vi får klara oss själva eller prata med någon som trotsat big pharma och förlorat sin legitimation,

       Hagtorn är dock harmlöst och reglerande
       och fortfarande en stor produkt i Tyskland tex.
       .

  • Såg en video, kommer ej ihåg vilken, där en person hävdade att första sprutan innehåller mer koksalt och mindre aktiv substans vilket ändå skulle ta ned immunförsvaret med ca 50 %.

   Andra sprutan skulle innehålla mindre koksalt och med aktiv substans, vilket låter troligt då den sprutan ger mer problem än första, vilket i sin tur tar ned immunförsvaret ytterligare 25 %.

   Sen kommer 1:a, 2:a, 3:e o.s.v. booster-injektionen att göra resten.

   Upplägget har en tillräckligt pervers logik för att vara sannolikt. Sen är ju hela experimentet en klinisk studie som avslutas tidigast maj 2023 och då borde det väl även ingå rena placebo-injektioner.

   Oavsett vilket så är det ändå skönt att tillhöra den icke-injicerade kontrollgruppen.

   • Det verkar som sprutornas innehåll varierar, inte bara efter tillverkare, utan möjligen geografiskt, hur det nu är möjligt. I vissa länder tycks dödsfallen vara avsevärt högre än i t.ex. Norden. Ren spekulation.

    Ja, skönt att inte ha valt sprutan. Samtliga i min nära släkt är injicerade med något undantag. Inte lätt att diskutera med dem då två varit sjuka i c19 varav den ena allvarligt. En syskonson sa att han fortfarande hade problem med luktsinnet efter 9 månader. Samtliga verkar helt bortom nåbarhet då de är hjärntvättade. De har enbart kunskap som teve spottat ut.

    • Har också läst att innehållet varierar och det är även vad jag själv tror. Hade det vara the real deal för alla skulle det varit för många dödsfall och allvarliga biverkningar. Slänger man även in lite koksaltinjektioner så blir mottagarna av dem de bästa förespråkarna för att “vaccinet” är ofarligt.

     Men det där med att trycka ned immunförsvaret är nog inget självändamål, utan det är väl för att kroppen inte ska angripa den oredovisade teknologi de sprutar in. Men med taskigt immunförsvar så blir ju människor sjuka av allt möjligt.

     Har försökt få människor jag känner att avvakta med injektionen utan någon större framgång. Det går ju inte att tvinga någon utan var och en får göra sitt eget val som ta konsekvenserna av det valet. Men hoppas verkligen att jag har fel om allt.

     • Ja, immunförsvaret sätts mig veterligen ned av samtliga vaxxin. Min äldre mor fick influensavaccin hösten 2019. Därefter hade hon två lunginflammationer varav den sista strax innan plandemin iscensattes. Jag försökte ihärdigt ge henne information som skulle övertyga henne om att inte ta c-vaxxet, men det gjorde hon tidigt utan min vetskap. Hon var mycket bekymrad över min reaktion, men jag tog det med godan ro i övertygelsen att till syvende sist måste alla ta eget ansvar och vi måste få göra egna val. Detta är fundamenten i livets skola.

      I lördags var jag på släktmiddag. En bit in i den hör jag min syster fråga brorsans fru om hon fått boostern som det vore en ny tröja. Jag undvek att lyssna men till sist sa jag ifrån: det har dött 25 000 i bara EU, hur skulle det vara om ni tänkte på det?! Svägerskan kontrade: var och en får väl göra sina val….Helt rätt sa jag, sen rann diskussionen ut i sanden. Absurd situation när samtliga kring bordet tror på det officiella narrativet och avfärdar kritik som konspirationsteorier och rena dumheterna. Det är därför jag är rädd för (lidandet) mycket obehagliga konsekvenser av sprutorna framöver som innebär stort uppvaknande. Förhoppningsvis begriper folk utan att halva samhällen stryker med.

      • Jag tittade återigen på ett föredrag av läkaren och neurologen Andrew Moulden. Han gick emot läkemedelsindustrin angående “vacciner” och sen dog han lite mystiskt vid 49 års ålder. Sen har han blivit kraftigt smutskastad efteråt och om de även förföljer någon efter döden så ligger det nog något i vad denne sa.

       Han hävdade att precis alla “vacciner” ger proppar i kapillärerna. Händer det i hjärnan blir det en mikrostroke och eventuell hjärnskada. Precis som andra läkare har hävdat kring detta nya s.k. “vaccin”.

       Dr Moulden menade på att saker som t.ex. Bells palsy är en hjärnskada och ingen nervskada. Att autism, ADHD, inlärningssvårigheter o.s.v. är ett resultat av dessa mikrostrokes. Sker en sån stroke nära andningscentrum riskerar barnet att dö i SIDS. Men att även “vaccination” i vuxen ålder skulle kunna resultera i demens och autoimmuna sjukdomar m.m.

       Han visade på bilder av små barn före och efter “vaccination” där skelning som hängande mungipa gick att hänföra till en hjärnskada. Men då nästan i princip alla barn “vaccineras” så finns det knappt något friskt jämförelsematerial.

       Att människor är svåra att nå kanske inte bara beror på ren indoktrinering utan vi alla är väl mer eller mindre hjärnskadade av alla de “vacciner” vi påtvingats som barn.

       Neurologist Andrew Moulden Murdered for Exposing Vaccine Racket https://www.henrymakow.com/2021/10/Andrew-Moulton-MD.html

       https://www.bitchute.com/search/?query=dr%20andrew%20moulden&k

  • Inget förvånar längre, o bevisen på en massmordskampanj radas upp,, sorry behöva säga det men dessvärre kan det vara så. I s a s bästa fall är det ‘bara’ en experimentell kampanj, i värsta fall det värsta som tänkas kan. Såg på Anthropocene.life (Lars Berns webbsida) en artikl om maskrosteextrakt för de som ‘vcvnrts’, skulle neutralisera el skölja ur kroppen på spikproteiner

 • Tack, bra artikel. Där fick vi de väsentliga delarna av hur WHO och läkemedelsbolagen, dvs. gäng illasinnade individer med tillhörande planer, styr händelseförloppet på ett fullständigt skruvat vis. Obegripligt att det kan fortgå när det är bortom allt tvivel att det rör sig om att vaxxa så stor del av världens befolkning som möjligt på kortast möjliga tid utan hållbara motiv. Kanske är sanningen så innerligt obehaglig att det helt enkelt är brådskande att vaxxa alla innan sanningen kommer ut – mängder av människor sjuka och döda, sterila och kanske är övriga vaxxade till stor del i händerna på en teknik vi inte ännu sett omfattningen av. Vi lever i en tid som i flera avseenden slår det mesta i historien. Djupt frustrerande att Svensson tror att allt är frid och fröjd och jamsar med. Kan något annat än systemkollaps bli konsekvensen? Nå, det är väl också det högre syftet med det här stålbadet de Lux.

  • Ett värstascenario är alltid välgörande för det intellektuella försvaret, hur märkligt det än kan låta kanske, men enl devisen ‘vill du ha fred, förbered dig för krig’. Dock ett bästascenario behövs för att balansera, dvs så man inte låser sig vid det värsta. Eftersom inte ens en nanopartikel av ngt ‘c19virus’ någonsin isolerats o eftersom pcr ‘testerna’ är en falskflagg (uppfinnaren själv har sagt att de inte fungerar i det avseendet)(Vaken.se, pcr tester) för att Människor ska tro det är ett mätinstrument, då undrar iallafall jag vem ‘de’ avser skulle vara ‘viruset’…Kriget mot ‘viruset’ är då kriget mot…

  • Instämmer helt!

   En av alla modiga läkare som vågar gå emot vaccinagendan och som visat att läkemedlet Ivermectin är enormt effektivt mot Covid 19 är Pierre Kory.

   Här är en bra artikel om vad läkaren Pierre Kory uppnått i sina behandlingar med detta parasitdödande läkemedel:
   https://newsvoice.se/2020/12/ivermectin-behandling-covid-19/

   Pierre Kory har framträtt inför senaten i Texas och vittnat om effektiviteten med Ivermectin:
   https://www.youtube.com/watch?v=MGboD4KAgbM
   (Anti-Vaccine doctor testifies before the Senate | FULL HEARING)

   • Bra artikel, videon får jag ta mig an en dag då tiden tillåter. Motståndet mot Ivermectin är absurt och dessutom framgår det med stor tydlighet att Big Pharma ligger bakom. För varje någorlunda allmänbildad person torde det stå klart att läkemedelsbranschen dikterar i detalj vad som är rätt och fel i denna virushysteri. Konsekvensen är uppenbar, myndigheter och politiker spelar ovetandes. Ren brottslighet!

    Min egen protest mot Big P är att så långt som möjligt upprätthålla god näringsbalans, i synnerhet för immunförsvarets del, och undvika mediciner i så stor utsträckning som möjligt. Hemma har jag en arsenal med tillskott i den händelse någon i min närhet drabbas av suspekta influensor. Ett litet lager Ivermectin kunde vara bra, om man inte hittar en läkare som är villig att skriva ut det. Går det att beställa till rimligt pris, äkta vara utan alltför besvärlig procedur?

    • Mitt tips är att ta kontakt med Ingemar Ljungqvist, ALMA NOVA som är en ENORMT kunnig och omtänksam människa med väldigt många och goda kontakter.

     • Skummade genom några artiklar på Almanovas sajt. En intressant sådan med hypotesen att influensavaccin öppnat upp immunförsvaret i en av corona hårt drabbad Italiensk region. Just Ingemar som författat den Utbrottet i Surahammar – koppling till influensavirus? | AlmaNova. Det känns som mitt planerade råd till min gamla mor att inte ta influensavaccin inte är så dum idé. Har dock tvekat då risken är att hon får flunsan och då lär släkten skinnflå mig.

      • Ge din gamla mor 4000 UI av Vitamin D3 per dag i kombination med 500 mg magnesiumcitrat, så kan hon träffa vem hon vill och krama om dem.

      • Tack. D-vitamin (4 – 5000 IE) i kombination med K2, Zn, kolloidalt silver, Mg (varierar sorten) är det jag tillser hon intar regelbundet. Hon ogillar det, men sköter det hyfsat. Att just magnesiumcitrat är bra för immunförsvaret har faktiskt passerat mig.

      • Jag har förstått av de kloka rådgivare vi har här i Newsvoice, exempelvis den enormt insatte Per Melin, att magnesiumcitrat är lättare upptagligt än andra magnesium-preparat, men som enbart “beläst lekman” kan jag inte detta ordentligt.

       Det alla trovärdiga experter framhåller är att D3 skyddar mot i stort sett alla sjukdomar, men att magnesium behövs för att D3 ska tas upp i cellerna.

       Kanske läser Per Melin – eller någon annan med gedigna kunskaper om detta det här – och kan ge oss god information…?

      • Hallå Åsa!

       När mina föräldrar levde provade de influensavaccin och blev båda två jätte sjuka i influensasymptom och gjorde inte om detta misstag.

       I början av “pandemin” talades det om att de som
       var influensavaccinerade löpte större risk för “corona”.

       Man sa i början tom med teckningar på tv 4 att vissa mediciner gav extra receptorer som kunde ta upp corona.

       bla ansågs ace2 hämmare vara en sådan riskmedicin.

       Om blodtrycket anses för högt är det ofta så enkelt att det är kaliumbrist (som förvärras av urindrivande)

       ang ACE-hämmare

       Ungefär 973 resultat (0,44 sekunder) 

       SökresultatWebbresultat
       ACE-2 och coronavirus – en fråga om balans och dynamik?https://lakartidningen.se › kommentar › 2020/04 › ace-…

       17 apr. 2020 — ACE-2 (angiotensinkonvertas-2) är den huvudsakliga receptorn för coronavirusen sars-cov, (som gav begränsat utbrott 2002–2004) och sars-cov-2 …

       Lugnande besked om ACE-hämmare vid covid-19 – Dagens …https://www.dagensmedicin.se › infektion › lugnande-b…

       4 sep. 2020 — Det har spekulerats i om att blodtrycksläkemedel av typen ACE-hämmare eller ARB kan förvärra en pågående infektion med det nya coronaviruset …

       Vanliga blodtryckssänkare utreds som covid-19-risk – Svensk …https://www.svenskfarmaci.se › 2020/03/18 › vanliga-b…

       18 mars 2020 — Läkemedel som hämmar renin-angiotensinsystemet, som ACE-hämmare och A-II-blockerare, leder till en uppreglering av uttr

      • Roligt att du beaktar mitt kaliumtips!

       (observera att jag tipsar av privata erfarenheter)

       Enklast är att använda mer mjölkprodukter, äta potatis och banan men värt att tänka på är att lakrits faktiskt påverkar kalium negativt. Jag har själv “provat” detta när min blodtrycksmätare gick i botten efter större fyndköp av lakritsgodis.

       (Även agendans framkallade ilska, stress och oro gör att vi pinkar mera och förlorar mer mineraler)

       Vårdens lägsta kalium gräns är numer höjd till 3,6 mmol per liter blod ifall du har blodprov taget.

       (gamla människor brukar ramla ihop redan vi 3,3)

       lycka till!

       Kalium
       http://alternativmedicin.se/Mineraler/Kalium.html

       Hypokalemi
       https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/endokrinologi/hypokalemi/

       Följande livsmedel innehåller kalium
       http://matkalkyl.se/naringsamnen57.php

      • Tidigare i år beställde jag ett par burkar Mg på Internet, fick en sådan och felaktigt en kalium, som jag fick behålla. Kanske ville “livet” ge mig en vink.

       Faktum är att jag lever hälsosamt så det förhöjda blodtrycket kan jag ha ärvt efter min far. Jag tränar på gym, konditionen, äter mycket grönt, går raskt i stort sett dagligen en längre runda, men sitter alldeles för mycket under dagarna.

  • Såg en video, kommer ej ihåg vilken, där en person hävdade att första sprutan innehåller mer koksalt och mindre aktiv substans vilket ändå skulle ta ned immunförsvaret med ca 50 %.

   Andra sprutan skulle innehålla mindre koksalt och med aktiv substans, vilket låter troligt då den sprutan ger mer problem än första, vilket i sin tur tar ned immunförsvaret ytterligare 25 %.

   Sen kommer 1:a, 2:a, 3:e o.s.v. booster-injektionen att göra resten.

   Upplägget har en tillräckligt pervers logik för att vara sannolikt. Sen är ju hela experimentet en klinisk studie som avslutas tidigast maj 2023 och då borde det väl även ingå rena placebo-injektioner.

   Oavsett vilket så är det ändå skönt att tillhöra den icke-injicerade kontrollgruppen.

   • Det verkar som sprutornas innehåll varierar, inte bara efter tillverkare, utan möjligen geografiskt, hur det nu är möjligt. I vissa länder tycks dödsfallen vara avsevärt högre än i t.ex. Norden. Ren spekulation.

    Ja, skönt att inte ha valt sprutan. Samtliga i min nära släkt är injicerade med något undantag. Inte lätt att diskutera med dem då två varit sjuka i c19 varav den ena allvarligt. En syskonson sa att han fortfarande hade problem med luktsinnet efter 9 månader. Samtliga verkar helt bortom nåbarhet då de är hjärntvättade. De har enbart kunskap som teve spottat ut.

    • Har också läst att innehållet varierar och det är även vad jag själv tror. Hade det vara the real deal för alla skulle det varit för många dödsfall och allvarliga biverkningar. Slänger man även in lite koksaltinjektioner så blir mottagarna av dem de bästa förespråkarna för att “vaccinet” är ofarligt.

     Men det där med att trycka ned immunförsvaret är nog inget självändamål, utan det är väl för att kroppen inte ska angripa den oredovisade teknologi de sprutar in. Men med taskigt immunförsvar så blir ju människor sjuka av allt möjligt.

     Har försökt få människor jag känner att avvakta med injektionen utan någon större framgång. Det går ju inte att tvinga någon utan var och en får göra sitt eget val som ta konsekvenserna av det valet. Men hoppas verkligen att jag har fel om allt.

     • Ja, immunförsvaret sätts mig veterligen ned av samtliga vaxxin. Min äldre mor fick influensavaccin hösten 2019. Därefter hade hon två lunginflammationer varav den sista strax innan plandemin iscensattes. Jag försökte ihärdigt ge henne information som skulle övertyga henne om att inte ta c-vaxxet, men det gjorde hon tidigt utan min vetskap. Hon var mycket bekymrad över min reaktion, men jag tog det med godan ro i övertygelsen att till syvende sist måste alla ta eget ansvar och vi måste få göra egna val. Detta är fundamenten i livets skola.

      I lördags var jag på släktmiddag. En bit in i den hör jag min syster fråga brorsans fru om hon fått boostern som det vore en ny tröja. Jag undvek att lyssna men till sist sa jag ifrån: det har dött 25 000 i bara EU, hur skulle det vara om ni tänkte på det?! Svägerskan kontrade: var och en får väl göra sina val….Helt rätt sa jag, sen rann diskussionen ut i sanden. Absurd situation när samtliga kring bordet tror på det officiella narrativet och avfärdar kritik som konspirationsteorier och rena dumheterna. Det är därför jag är rädd för (lidandet) mycket obehagliga konsekvenser av sprutorna framöver som innebär stort uppvaknande. Förhoppningsvis begriper folk utan att halva samhällen stryker med.

      • Jag tittade återigen på ett föredrag av läkaren och neurologen Andrew Moulden. Han gick emot läkemedelsindustrin angående “vacciner” och sen dog han lite mystiskt vid 49 års ålder. Sen har han blivit kraftigt smutskastad efteråt och om de även förföljer någon efter döden så ligger det nog något i vad denne sa.

       Han hävdade att precis alla “vacciner” ger proppar i kapillärerna. Händer det i hjärnan blir det en mikrostroke och eventuell hjärnskada. Precis som andra läkare har hävdat kring detta nya s.k. “vaccin”.

       Dr Moulden menade på att saker som t.ex. Bells palsy är en hjärnskada och ingen nervskada. Att autism, ADHD, inlärningssvårigheter o.s.v. är ett resultat av dessa mikrostrokes. Sker en sån stroke nära andningscentrum riskerar barnet att dö i SIDS. Men att även “vaccination” i vuxen ålder skulle kunna resultera i demens och autoimmuna sjukdomar m.m.

       Han visade på bilder av små barn före och efter “vaccination” där skelning som hängande mungipa gick att hänföra till en hjärnskada. Men då nästan i princip alla barn “vaccineras” så finns det knappt något friskt jämförelsematerial.

       Att människor är svåra att nå kanske inte bara beror på ren indoktrinering utan vi alla är väl mer eller mindre hjärnskadade av alla de “vacciner” vi påtvingats som barn.

       Neurologist Andrew Moulden Murdered for Exposing Vaccine Racket https://www.henrymakow.com/2021/10/Andrew-Moulton-MD.html

       https://www.bitchute.com/search/?query=dr%20andrew%20moulden&k

 • Inget förvånar längre, o bevisen på en massmordskampanj radas upp,, sorry behöva säga det men dessvärre kan det vara så. I s a s bästa fall är det ‘bara’ en experimentell kampanj, i värsta fall det värsta som tänkas kan. Såg på Anthropocene.life (Lars Berns webbsida) en artikl om maskrosteextrakt för de som ‘vcvnrts’, skulle neutralisera el skölja ur kroppen på spikproteiner

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *