24.3 C
New York
spot_img

Swedish Freedom Movement – Interview with Max Winter

-

WORLD. Aga Wilson interviewed the founder of the Swedish Freedom Movement. Winter explains the driving forces, the reasons for it, the base in Natural Law, and how the movement became successful. Soon a new web site will be launched to further spread the grassroots.

Feel free to contact Max Winter at: iammaxwinter.com
Coming web site: FreedomMovement.world

Interview by Aga Wilson for Free Voice @ NewsVoice | Text, video, and editing Torbjorn Sassersson, editor, NewsVoice | Music by TheStoryShop (Envato.com)

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

8 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
8 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin (@perra)
25 oktober 2021 kl 10:02

Det vore intressant om Aga Wilson ville intervjua kanadensiska molekylärbiologen och journalisten Rosemary Frei, som hela tiden i vissa avseenden har varit skeptisk till Geert Vanden Bossches uttalanden beträffande COVID-19, “vaccinerna” och immunflykt:

The Vanden Bossche Caper Continues

I exposed Geert Vanden Bossche’s disinformation campaign in a March 16, 2021, article. Unfortunately, he continues to fear-monger, with the active support of high-profile leaders in the Covid-sceptic community Rosemary Frei, MSc October 24, 2021

https://www.rosemaryfrei.ca/the-vanden-bossche-caper-continues/

Last edited 1 månad sedan by Per Melin
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Per Melin
25 oktober 2021 kl 10:51

Om innehållet i det s.k. “vaccinet” kan interagera med 5G och eventuellt orsaka skada hos de “vaccinerade”, så har dessa herrar lagt grunden för något som pekar bort från det sambandet.

Basing
Basing
Gäst
Reply to  Anders Johansson
25 oktober 2021 kl 22:50

5G och vaccin ojoj tokigare och tokigare.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Basing
25 oktober 2021 kl 23:46

Typ lobotomerade oneliners.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Basing
26 oktober 2021 kl 02:29

Ja så tokigt “Baising”

När Investors “vaccin” (som regeringen köpte) blev en flopp

Astra Zenecas mångårige styrelseledamot Marcus Wallenberg vägrar kommentera stoppet av Astra Zenecas vaccin. Wallenbergkontrollerade Investor har aktier för 43 miljarder kronor i läkemedelsbjässen.
https://www.dagensps.se/bors-finans/bors/svd-wallenbergs-rykte-pa-spel-i-vaccinstormen/

så anses istället nu 5G vara bra köp mot “corona krisen” enligt Marcus Wallenberg och “vi” har ju råd att att låna, (när “vi” har höjt pensionsåldern och offrat hemlösa SGI nollades gående sjukersättningar)


SÅ SLÅR CORONAVIRUSET MOT EKONOMIN

Marcus Wallenberg: ”Det finns mycket vi kan göra”
Marcus Wallenberg, ordförande i storbanken SEB och vice ordförande i familjens maktbolag Investor, uppmanar regeringen att använda det låneutrymme som finns för att investera Sverige ur krisen. Infrastruktur samt 5g pekas ut som två lämpliga investeringsområden.

”Jämfört med andra nationer har vi ett väldigt stort utrymme att agera om vi vill”, säger han i en stor intervju med Di.”

https://www.di.se/nyheter/marcus-wallenberg-det-finns-mycket-vi-kan-gora/

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Douglas
Douglas
Gäst
Reply to  Per Melin
25 oktober 2021 kl 13:09

Vad menar hon är fel i hans resonemang, i korta drag?

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
29 oktober 2021 kl 12:12

Max nämner att vi skall lämna ett gammalt system och äntra ett nytt.
Del därav kommer att bli förståelse av den emotionella trädstrukturen i politiken. När väl den kunskapen är i hamn kommer despotism aldrig att komma över en gräns på ca 2% i politiken.
Den gränsen harmonierar med antalet psykopater, som finns bland oss.(Läs NWO).
En “viktig” detalj i obskurantismen är att vidmakthålla memet “Höger vs Vänster”, som i verkligheten inte finns, när det i verkligheten finns mängder av nyanser i grått. Vad vi nu ser är att hålla en befolkning i skräck vilket är liktydigt med inget förnuft. Skräck är en emotion!
Vilken produkt har skräck? Att gömma sig eller fly!
Det tog nästan 30 år att avslöja StorBank “feodalismen”, så låt se hur lång tid det tar för politikens egentliga drivkrafter att värka fram.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
1 november 2021 kl 19:10

För att skarva på mitt tidigare inlägg ,ser jag idag ett fenomen som aldrig synts i debatten. Eftersom jag är pensionär har jag sett en gigantisk förändring i det sammanhanget. Före “snuvan” var pensionärer tämligen nöjda och glada, medan efter injektioner har den emotionella frekvensen sjunkit enormt. Nu är de injicerade rädda utan like för de o-injicerade. Detta har aldrig hänt tidigare efter en vaccinering. Nu har helt plötsligt i sinnet vaccin ingen verkan, eftersom det blir stor uppståndelse, när frisk person äntrar ett sällskap med injicerade.
Alltså kan man antaga att injiceringen denna gång sänker frekvenser från NÖJD till RÄDSLA. Passligt eller…?

NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
8
0
Kommentera gärnax
()
x