Covidvaccin för alla barn mellan 5-11 år skrotas i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Britta Björkholm, avdelningschef. Pressfoto: Folkhälsomyndigheten
Britta Björkholm, avdelningschef.
ArcanumSkolan

VACCINSKANDALEN. Folkhälsomyndigheten lämnar nu beskedet att barn mellan fem och elva år rekommenderas att inte ta vaccin mot Covid-19. “Den medicinska nyttan av två doser vaccin för barn bedöms i nuläget vara liten”, säger avdelningschefen Britta Björkholm.

Folkhälsomyndighetens råd presenterades på en presskonferens i går torsdag.

Myndigheten tycker dock att barn mellan 5-11 år som är extra känsliga för luftvägsinfektioner kan vaccineras mot Covid-19.

“Utifrån den kunskapen som vi har nu, med den låga risken för svår sjukdom för den här barngruppen – och ju yngre desto lägre risk – så ser vi inte att det finns en tydlig nytta av vaccinationen för de enskilda barnen och därför rekommenderar vi inte det nu.”

Folkhälsomyndigheten tror fortfarande att mRNA-vaccinerna är säkra trots att miljontals människor runt om i världen har dött eller skadats i anslutning till vaccination.

“Även om det är säkra vacciner med få biverkningar finns alltid en minimal risk. Det är viktigt att nyttan överväger när man vaccinerar barn, vi ser inte att den gör det just nu”, Britta Björkholm.

Kunskapsläget

Den mer smittsamma men lindrigare omikronvarianten har fungerat som ett naturligt vaccin, enligt experter som NewsVoice skrivit om.

Folkhälsomyndigheten uppger att de kontinuerligt bedömer kunskapsläget och den så kallade pandemins utveckling i Sverige och övriga världen, men myndigheten verkar inte ta till sig kritik mot vaccinerna.

“Detta är mycket allvarligt – det här är de största brotten mot mänskligheten som någonsin begåtts i mänsklighetens historia”, säger den brittiska advokaten Anna de Buisseret.

I en intervju från slutet av oktober 2021 förklarar Buisseret att de ansvariga kommer att hållas ansvariga enligt lagen i förhållande till de experimentella injektioner som rullats ut i hela världen.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • BREAKING RIGHT NOW!
  I chatten meddelas det att det just nu finns cirka 1,4M convoy people i Ottawa och det beräknas bli dubbelt så många.

  Canada meddelas nu förbjuda vissa samlingar längs vägarna men obekräftat.

  ​Ottawa city is replacing the videos of the cameras with old videos to make it look like is nobody there !!!

  De har också stängt av massor av vägkameror längs infartsvägarna.

   • Japp, det ville ‘dom’ tydligen, hörde jag. Får återstå att se vad som kommer att ske med det ottowanska ‘parlamentet’ och dess innehåll av korrupta. Som jag förstått det är det hitintills 1 parlamentsledamot (kan vara fler) som varit på konvojens sida fr början. Men de andra har sprungit o gömt sig,, ojoj ‘stackars’ människor när de blir ifatthunna..hoppas iallafall det bli en fair process, ngt de inte gav oss, innan krigslagens strängaste straff klubbas..

 • BOOOOOOOM!!!!!!

  https://twitter.com/PolcaDorka/status/1487257829052452866/photo/1
  EFTER OTTAWA DÄR TRUCKAR FRÅN USA ANSLUTIT – PLANERAS KONVOJEN KÖRA NED TILL USA OCH SAMLAS DÄR MED USA TRUCKERS OCH KÖRA PÅ WASHINGTON DC!
  Epoch Times

  >>> Italiens truckers har anslutit!!!

  DETTA EXPANDERAR TILL WORLD WIDE FREEDOM CONVOY 2022!!!
  Förutsättningarna finns i nästan alla västländer…. det är bara att ansluta!!
  (Checka detta Torbjörn och gör en artikel om det verkar ok. Demo-arrangörer i Sverige – är detta något som kan fungera även i Sverige även om vi inte haft den hårdaste repressionen… att ansluta som en solidaritetshandling med goda effekter även här….känns som saker skulle kunna hända nu…)

  Samlas följande kategorier så utgör man lagen!
  (om bara småföretagare eller truckers i samlad fason sätter ned foten så är man lagen) Individen och hans verksamheter har rätt att säga nej och ingå vilka kontrakt som passar. Globalismen är bara ett bedrägeri utan erbjudande som parasiterar på en lurad befolkning. När individen reser sig upp så är spelet slut.
  jurister – läkare – sjuksköterskor – småföretagare – medborgare – truckers

  En fantastisk intervju i Freedom Convoy 2022 i Canada!
  Massformationen/Hypnosen verkar ha släpp på bred front.

  “We just stopped playing the Game, sade en deltagare.
  The Game Is Over….

  Det är detta som händer över hela världen nu. WWIII är ett krig om folks föreställningar. Massformationen släppte nu i Canada och det sprider sig över hela världen – allting rullas tillbaka och folk vaknar upp…. det är vår.
  Våga tro på det här och anslut!

  (Alla politiska rörelser är infiltrerade – det går inte att undvika – men allting jag sett hittills tyder på att det här är äkta och det upp till nu drivs av äkta passion av vanliga människor. Jag tror det här har möjligheten att ha mycket stora goda effekter. Om jag ser något annat kommer jag antagligen skriva en kommentar här….)

  • Hoppas verkligen det blir så. Om konvojen går mot smutsington och dirty house.. (en gång det Vita Huset, men alldedes för mkt disgusting har försigått där, så det krävs en mkt grundlig Sanering) så får creepy joe lämna plats för en det förberetts länge för..Neej, hela ‘admin’ måste bort och till närmaste högsäkerhetsfängelse

 • Lite sent att försöka backa, men visst, är man gravt underbegåvad så varför inte. Bra och logiskt beslut att inte spruta in gift i barnen, även om beslutet i sig verkade sitta långt inne.

  • Tack, har missat just det där, MSM har ju en tendens att klippa bort det som inte stämmer med narrativet. Jag har personligen ringt runt en del sedan i somras till olika IVA avdelningar och i princip alla som varit inlagda med “covid” har varit “vaccinerade”, men klassats som “ovaccinerade” då dom inte tagit tillräckligt många doser eller nyligen tagit en ny dos. Det är korruption på högst nivå för att dölja dom direkta dödsfallen som normalt sker inom 14 dagar efter injektion, dom följer Fauci/CDC. Slår du det på totalen hos dom som dött inom 14 dagar efter någon injektion så är det många tusentals som sorgligt nog har dött av sprutorna i Sverige. Umeå intitutet hade räknat på ca 4000 st döda av injektionen redan i somras, vissa länder har upp emot 65% överdödlighet sedan injektionerna startade. Jag litar inte heller på SCB då sossarna styr den myndigheten och det finns ju några tundratusentals extra att ta av i Sverige om man vill manipulera data då dom vägrat folkräkning sedan tidigare. Korruptionen i Sverige är så djupt indoktrinerat så förövarna själva inte ens begriper konceptet, lyckligtvis så går allt sånt här att kolla upp när väl rättsväsendet tar över.

   • SVT/Pravda kör samma bedrägliga retorik och de är ju megafon åt staten.

    De skriver Från oktober 2021 till 10 januari 2022 har 441 personer över 16 år med covid intensivvårdats. 301 av dem var ovaccinerade och 140 vaccinerade med minst två sprutor.
    https://www.svt.se/datajournalistik/vaccinerade-och-ovaccinerade-pa-iva/

    Vilket betyder att i gruppen ovaccinerade finns även de som “vaccinerat” sig med en dos. Men eftersom antalet inte redovisas så skulle alla 301 st ovaccinerade kunna vara “vaccinerade” med en dos och att det kanske är denna “vaccination” som är den verkliga orsaken till att de ligger just på IVA. Men det är ju lite svårt att veta eftersom de trollar med definitionerna i denna s.k. “redovisning”.

    Om lögnen blivit en del av regelverket så behöver de inte längre bry sig om huruvida det är sant eller ej eftersom det är en regel.

    • Exakt, o då bryr de väl sig, i logikens namn, heller inte om huruvida Rättsprocesserna kör osthyvelprincipen vv deras överlagda brottsgärningar. Den ‘myndigheten’ bland alla de andra, har nu visat på grovt uppsåt. Återigen, stackars människa som inte insett hon varit en front, en mkt användbar..sådan

     • Det är svårt att diskutera verkliga problem med några som lever i en sagovärld där de hittar på allteftersom sagan utspelar sig. Sen är de ju, som i SVT-artikeln, ändå rätt öppna med delar av bullshitten och det är ett sorgligt betyg att inte alltfler reagerar.

    • Om dom siffrorna verkligen stämmer så finns det 3 tänkande människor av 20 och det där skapar lite undergångsstämning.

      • Men än vet vi inte heller om “vaccinet” slutligen kommer ha en effekt på de injicerades beteende. Skulle det visa sig ha detta så ligger det här bortom psykologi.

     • Hehe, ingen fara Anders. Ju fler som vaknar, ju större är chansen att än fler vaknar än snabbare. Ungefär som ett drev (i negativ mening) när ‘de’ i sin lögn’media’ jagar människor, fast alltså i detta sammanhang som ett positivt ‘drev’. Min förhoppning iallafall

      • Det är även min förhoppning. Men sen är jag också medveten om att det är vi som eventuellt kommer bli tvungna att arbeta oss igenom den zombieapokalyptiska massan för att släcka kontrollsignalen. 🙂

  • Bland det mest avskyvärda jag skådat fr ‘myndighetshåll’. Stackars människa, hon vet verkligen nog inte vad hon hamnade i o skulle komma att hamna i, när hon påbörjade sin karriärresa. Hoppas hon inte blir så hårt åtgången, när det är dags för stenhårt räfst o rättarting. Hon är ju egentligen på något sätt tvingad att skyffla lögner. Men visst, absolut, hon har ett val,, att säga upp sig. För hennes skull hoppas jag hon gör det, verkligen

   • De har bättre koll än vi och att de då trots detta fortsätter driva det här är en tydlig indikation på att de är hjälplöst förlorade.

    • Om en människa inser att hon genom sitt handlande medverkar till stort lidande, sjukdom, ofrihet och död för andra, så är det hög tid att ändra sitt handlande.

     • Men de är ju såpass insatta att de redan i inledningsskedet borde ha förstått att deras gärningar kommer bidra till stor misär för andra. Två år senare så har de också facit på det. Men trots detta så verkar de flesta bara fortsätta utan vare sig ändring eller ånger.

       • T.ex. kriminella av den lite äldre stammen har i alla fall någon form av tjuvheder där de inte ger sig på åldringar, kvinnor och barn.

        Vad finns det för räddning för de individer som medvetet skadar värnlösa äldre och barn? Om de själva saknar mental spärr mot göra det här så kommer ingen annans tillrättavisning att kunna rehabilitera dem.

        Har själv saker jag aldrig skulle göra oavsett vilken morot eller piska som används eftersom jag vet att vissa handlingar ligger bortom någon återvändo.

   • jonnyjonson Finns tyvärr alltför många som i likhet med dig börjar tycka synd om plågoandarna så snart de får det hett om öronen. Men de har själva – mot bättre vetande – valt att medverka till att skada och döda sina medmänniskor och visar ingen ånger. Därför förtjänar de inget medlidande. Nog sagt!!!

  • Avdelningschef Britta Björkholm på FHM ställs till svars i viedon som Josef länkar till ovan.

   Jämför med den här artikeln:

   “Alla ljuger, oavsett om de vill erkänna det eller inte. Och även om det bara handlar om en liten vit lögn så finns det små, små tecken som avslöjar även den mest slipade av lögnare.Här är FBI-agenten Mark Boutons bästa tips för att avslöja en ljugis.”
   https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/enkelt-knep-sa-vet-du-direkt-om-nagon-ljuger/

   • Och lägg märke till kvinnan vid MSB-skylten, som ingriper och avbryter!

    I Sovjetunionen fanns alltid politruker med i alla viktiga sammanhang och de kunde när som helst ta över kommandot – även i U-båtar. Det var åsiktspoliser, som skulle övervaka att allt handlande följde de politiskt korrekta dogmerna.

   • Annars tycker jag Johan Carlsson är bästa exemplet.

    Den här videon är ju inte den bästa, här är han ju ändå avslappnad.
    https://www.youtube.com/watch?v=iO9df7tKZ8s

    Men Mr Ticks är ju en studie i en människa som förkroppsligat ljugandet, manipulerande och den Svenska tjänstemannens ständiga skruvande och vridande på sanningen.

    Har själv varit i kontakt med en rad tjänstefolk i strålningsfrågan. Genomgående tema är alltid den fullständiga bristen på ansvar. Även om det alltid kryper fram förr eller senare att de vet. Så är det aldrig deras ansvar. “Vad skall en enskild tjänsteman göra” som en sa.

    Sluta ljuga för FAN!

    Prata själv med en syrra på IVA när en anhörig hamna där. Enligt henne var vaccin eller inte ovidkommande, “vissa bara hamnar här” sa hon. Det verkar inte spela någon roll.

   • Efter 3:10, lite stressad kanske? Men det här är ju en parodi på det som stod i artikeln du referera till.

    https://www.youtube.com/watch?v=PkC5fzicUH0

    Man borde kanske inte sitta och skratta. Men det här är alltså “Generalen” i Sveriges ljugarme under 1a världskanylkriget!

    Jag har sagt det förut. Verkligheten trumfar fictionen!

    Lite sorgligt är det, och man känner ett vist mått av medkänsla. Men dessa ryggradslösa amöbor hos Svenska myndigheter överträffas väl enbart av antalet amöbor i Sveriges “sterila” testkitt?

  • Bestyrks av den händelsen där en pilot som skulle landa på ett hangarfartyg! Han fick hjärtkrångel och måste nöd-skjuta ut sig och där gick en miljard i sjön. Många piloter e’ re!

 • Det lägsta straffet borde då bli livstids fängelse.

  Jag föreslår dock att de med rakad skalle ska gå nakna en timme varje söndag i närmsta stad.

  Själva straffet borde vara att de får bo trångt och fattigt samt förbjuds att ta emot hjälp från andra än staten. Givetvis elektroniskt och fysiskt övervakade.

 • “Den medicinska nyttan av två doser vaccin för barn bedöms i nuläget vara liten”
  När har nyttan varit motiverad!!??

 • Det här skitsnacket har de ju kört med tidigare där de “i nuläget inte ser bla bla bla…” och sen har de ändå lik förbannat gjort precis det de först påstod inte var nödvändigt.

  Den här slemmigt förtroendeskapande retoriken är bara till för att ge sken av att de verkligen bryr sig om vad de utsätter andra människor för så att de ska följa deras s.k. “hälsoråd”.

  • Exakt, man måste tänka spegel. Men de tror att folk inte kan avkoda deras dubbeltänk a’la 1984,, krig är fred, slaveri är frihet..blablaj

  • Der sa du det, jeg irriterer grauten av meg med deres farlige utspill som du så riktig uttaler er et “fortroendeskapande retorisk”, jeg legger til ” våpen.” – Det er jo nettopp dette som utspiller seg. Mange barn/unge – og eldre har blitt og blir skadet og det som verre er. Ingenting kan forsvare deres unnfallenhet, disse lokkemenn og kvinner. Vaksine-innholdet er kjent nå. For en forbrytelse (pågående) og ingen stopper dem.

   Takk for redigeringsmulighet her redaktør 🙂

 • Lögnerna står sig i politiska tjänstemän
  “… det är säkra vacciner med få biverkningar …”
  ignoransen inför FAKTA är rent obskyr, okänd, ljusskygg.
  Ja fatalt GöringStyrt i 30-talets välkända anda med all manipulation av mänskligt förstånd. RÄDSLAN för att dö – när
  99,7% av folk kan skaka av sig
  skräpet med en axelryckning.

  Lååååååångt värre är dessa SpikProteiner som i luftfukten sprids i luften och attakerar var o ens svagaste organ. Djävulsk Agenda med gift- och metallskrot i injektionerna ända till transverse myelitis som för Joel Wallskog och 19-åriga flickan i Sundsvall.
  Är vi redo att sudda ut Göringpartiet 2022 ?!

  • Finns inget göringparti, ‘de’ är bolsjevikfascister och inget annat (samma bolsjeviker som mördade 65 milj kristna ryssar och ukrainare) finansierade av svindlerikapitalet fr the square

    • Javisst, för att nå ‘dom’ ska man veta vem ‘de’ är, the real enemy; ‘know your enemy’; SunTzu. politrukerna är bara deras förlängda ‘arm’ (parasiter har ju inga armar) och inget är klart förrän ‘de’ är utrökta

   • Her kommer Canadas Truckers; i protest mot prime minister Trudeau som vil tvinge hele befolkningen til å vaksinere seg; Vaccin Mandate. Samtidig krever de statsministerens AVGANG.

    Mot Ottawa kjøres det nå fra hele landet for med sine “truckers” å sperre grensen mot USA.

    Langs veien (mange mil) heier det kanadiske folket på heltene, Bønder o.a. slår følge med sine kjøretøy.

    Info war kommer til å holde/holdt på hele 3 timer
    Folket ringte inn med takk, både voksne og barn – langs veier og broer sto folk med plakater og herjet på dem. telefonerbeskjeder ramler inn fra både voksne, og barn. Fantastisk.

    Jeg har bare sett begynnelsen – programlederen gråter og tørker tårer – derpå forbanner han Paul Scwabb, Bill Gates med flere. Og synger ut at reset er utelukket.

    Nettopp kommet fra:
    https://www.bitchute.com/video/woPpf1fvU7gY/. Følelsesutbrudd fra programlederen, han gråter. Helt naturlig over for hva som utspiller seg fra sosiopater side idag.

    Off topic? Måtte bare finne et sted å dele dette. Kunne holdt med lenken kanskje. Håper deres flotte redaktør godtar utspillet. NYT!

    • Ja Ragnhild, ser ut som ‘de’ är long gone. Men nu ska aalla jagas ifatt, och jag menar aalla,, var ‘dom’ än sitter och hur ‘rika’ ‘dom’ än är. ‘deras’ stulna ‘egendom’ (fasta, lösa, kontanter, bankkonton, rubbet) ska beslagtas samt ska ‘de’ dömas. ‘de’ har förlorat alla rättigheter som existerar i ett civilt samhälle, att kallas medborgare vilket innebär krigsrättegångar och medföljande straffsatser. De som startat kriget mot Oss, ska betala slutnotan och därefter ska ‘de’ aldrig få äga ngt mer, el rättare sagt det kommer ‘de’ ju inte kunna göra..
     Ett normalt samhälle bygger på små- och medelstora företag, en sund socialpolitik där de minsta, äldsta, djur och natur tas
     om hand först och där statens finanser (läs penningtryckpressen) ägs av landets Folk utan att folket ska betala falskränta på sina egna pengar. Vad äär det för ett j…A trams. Det måste få ett stopp nu..

     • En plats på superbunkern Fenix, som är ett högriskfängelse i fängelset, kostar en plats i snitt 2.3 miljoner per fånge och år. Ett rep kostar några ören metern om man köper många rullar med mängdrabatt. Do the math.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *