Clownerna måste nu lösa alla problem de orsakat i Sverige

37
Regeringens clowner
Regeringens clowner. Montage: NewsVoice baserat på foton av bla SSAB, Kristian Pohl och Magnus Liljegren (för Regeringskansliet)

OPINION. Den nya svenska clownregeringen som idag styr Sverige ska nu försöka lösa de problem som de själva orsakat Sverige genom sin inkompetens. Det anser Christer Nilsson som är historiker, författare och samhällsdebattör.

Magdalena Andersson, född 1967, kunde knappast fått en sämre start som statsminister. Nyvald i sju timmar, sedan avsatt och omedelbart återvald igen. Hon tvingades, efter en rejäl vänstersväng, att förhandla med Vänsterpartiet till många socialdemokraters och Annie Lööfs (C) stora förtret.

Sedan kom en omedelbar regeringskris då Miljöpartiet lämnade regeringen, för att i nästa ögonblick tvingas regera med oppositionens höstbudget i stället för med sin egen. Allt detta är fullständigt unikt i svensk politisk historia.

Magdalena Andersson införde därefter, 1 december, snabbt de nya coronapassen som inskränker människors fri- och rörlighet. Inom kort ska hon pytsa ut 73 miljarder kronor av våra skattepengar, antagligen som ren gåva, till företag som drabbats av den nya omikron-krisen. Detta av en f.d. finansminister som berömde sig om att ”samla i ladorna”.

I stället har hon nu spräckt skuldtaket och låter Riksbanken nytrycka pengar i svindlande takt och omfång. Som Stefan Löfvens närmaste medarbetare, under nästan åtta år, ”såg inte heller hon det komma” (gängbrottslighet, klanvälden, sprängningar, våldtäkter, dödsskjutningar).

Nu tänker hon ”vända på varje sten” för att bekämpa den brottslighet vars uppkomst hon själv har varit delansvarig för. Det kommer garanterat att bli ett stenhårt arbete.

Det finns anledning att närmare syna den nya regering som Magdalena Andersson valt: Annika Strandhäll, född 1975, klimat- och miljöminister, utbildad till hårfrisörska, ett yrke hon aldrig praktiserat, tillhör den absoluta gräddan av ”sosseadeln”, stamkund, i likhet med Mona Sahlin, hos Kronofogden. Hon har haft nio olika skulder där sedan 2018 (källa: TV4 Nyheterna).

Anders Ygeman, född 1970, är ny integrations- och migrationsminister, ansvarig 2017 för en av de största IT-läckorna någonsin på Transportstyrelsen. Han fick sparken efter skandalen, men benådades efter ett par år och blev digitaliseringsminister.

Ygemans statssekreterare Ann Linde, född 1961, fick tidigt, 2015, kännedom om skandalen, men teg som muren (och borde också ha fått sparken). I stället befordrades hon till utrikesminister. I augusti 2021 anmäldes hon till Konstitutionsutskottet (KU) efter att naivt ha låtit lura sig av två ryska busringare.

Anna Ekström, född 1959, utbildningsminister, fuskade graverande med PISA-resultaten, men avslöjades när hon hade försökt trolla bort invandrade elever som exkluderats från provet.

Lena Hallengren, född 1975, omvald som socialminister, yttrade i december 2021 följande hårresande fascistoida lågmärke: ”Det handlar om att (för regeringen) göra hemläxan och försöka kartlägga vilka som inte är vaccinerade, var de bor, vad de gör, hur gamla de är” (källa: SVT 1 Rapport).

Ida Karkiainen, född 1988, ny civilminister – blev påkommen med att göra Hitlerhälsning och att ha umgåtts med hårdrockare (hennes sambo och trummis i bandet) som hyllat Hitler och sydstatsflaggan.

Peter Hultqvist, född 1958, omvald försvarsminister, kände också till skandalläckan på Transportstyrelsen, men teg även han (och borde ha fått sparken). Han har anslagit en rå och polariserande ton i politiken när han skrev att ”hur mycket man än sminkar en gris så är det en gris”, med anspelning på SD:s ledarstab (källa: Dala-Demokraten).

Karl-Petter Thorwaldsson, född 1964, ny näringsminister. Efter åtta år som LO-ordförande lämnade han förbundet mer eller mindre i spillror. För honom, den sanne politruken, var LO mer en politisk plattform än att företräda medlemmarna och då går det som det går, precis som ABF som också ligger i spillror när Thorwaldsson lämnade över till sin efterträdare.

Ingen av LO-medlemmarna begrep heller varför han hela tiden flirtade med Vänsterpartiet. Knappt nio procent röstade då på (V) – och nu är (SD) och (S) lika stora inom LO med (M) på tredje plats.

Det här är bara några av de personer som nu ska styra Sverige, mest liknar det Magdalena Anderssons kompisgäng. Hade hon verkligen velat ”knäcka de maffialiknande förortsgängen” som hon upprepat som ett mantra, så skulle hennes regering sett helt annorlunda ut, i stället fylld med kompetens, handlingskraft och kunskaper, vilket nu saknas.

Text: Christer Nilsson, historiker, författare

 

 

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

37 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
7 januari 2022 kl 13:03

Tackar så mkt NewsVoice, begriper fullkomligt varför kommentarsgranskning är där, mktmkt väl

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
7 januari 2022 kl 12:59

Meen NewsVoice,..ni kan ju inte ta bort en kommentar som hör ihop med ngn annan. Då är det bättre ni tar bort bägge två. Jag replikerade Erik Forsman, och ni lämnar en kvar..Hur ska kontexten då kunna förstås. Jag utgår förstås fr att det är en replikgransking och att den återkommer

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
7 januari 2022 kl 11:24

En mörk muppetshow! Att regeringen och myndigheter är korrupta och det sedan årtionden i stor skala är tydligt, men förmodligen rör det sig om betydligt längre tidsperiod än så. Svenska folket har varit lydiga nickedockor under staten så pass länge att det är en del av svensk kultur och kanske är det en förklaring till passiviseringen, undergivenhet och konflikträdsla som blivit en del av “folksjälen”. Hur kan man acceptera detta galleri av tydligt inkompetenta figurer? MSM är ett svar.

Ett starkt folk som bakbundits, försetts med munkavel och den höga moralen blev vägen in till fårmentalitet, för man lyder för man ska ju vara en “god medborgare”. Fogligt har man tillåtit kittet som håller ihop landet demonterats genom att de folkvalda förklarat att den egna kulturen, traditioner, språket och folkets särprägel får inte värnas för det vore rasism. Det på senare tid, innan dess har svensken trimmats för att bli en lydig kugge i statens maskineri. Vi har haft avsevärt mindre frihet än vi insett, inte bara nu utan även tidigare.

Vägen till frigörelse är att få upp ögonen för den destruktiva manipulationen. Stå upp för sin egen sanning och inte tralla på som en sömngångare utan självbevarelsedrift. Den självmedvetenhet svensken behöver kan inte serveras på silverfat, svensken måste själva komma till insikt. Åter till det här med tuffa utmaningar är vägen till medvetenhet. När han/hon (avskyr “hen”) väl gör det faller bitarna på plats, något förenklat.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
7 januari 2022 kl 12:33

Precis Åsa, dock är det inte lätt att veta näär man blir manipulerad. Jag har blivit det hela mitt liv (inte av min familj, vänner el kolleger då de inte heller vetat om att de blivit det), men när man smält faktumet och anar sig till el vet vem det är som står bakom,, då då då då sker medvetandehöjningen med matematisk hastighet (2,3,4 el 5 upphöjt till x)

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Åsa Torp
7 januari 2022 kl 13:39

Ett förtydligande och korrigering för undvika missförstånd och stämpeln “främlingsfientlig” används flitigt: “värna” är inte så bra benämning i andra stycket ovan. Bättre uttryckt vore att tillåta känna att svenska folkets identitet också betyder något, att det som skapar särprägel i form av t.ex. kultur och sättet att vara är något att värdesätta och däri slå vakt om det goda. Absolut inte för det skulle vara bättre och överordnat och att inga andra influenser är önskvärda. Det vore främlingsfientligt. All sund och berikande kultur är en produkt av utbyte och öppenhet.

Avsikten med delar av svenska politik tycks ju vara en medveten strategi att slå i sönder samhörigheten, känslan av egenvärde, förminska det folket uppskattar med slutmålet att demoralisera, och jag kan inte annat än att tänka mig att den övergripande tanken har varit att skapa makt över en försvagad nation och folk. Kort och gott besegra Sverige. Så dramatiskt att det enkelt kan avfärdas som konspiration. Men tillåt då en värdig och öppen debatt!

Hur inplanteras denna strategi i maktstrukturen? Individuell korruption naturligtvis, det förkommer säkert hot ibland, men varifrån kommer alla möjliga styrdokument ifrån som myndigheterna arbetar utifrån? Dessa i sin tur blir riktmedel för politiker. Denna bakgrund vore intressant att få mer belyst.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
7 januari 2022 kl 14:20

Jadu Åsa, du är så rätt på det i dina frågeställningar; vem är det som levererar ‘direktiven’/orderna (skulle jag vilja kalla det, eftersom ‘de’ sitter på all finansiell -och ‘media’ ‘makt’), vem är det eg, vad vill ‘de’ och varför. Jag är längre egentligen själv inte så intresserad av svaren på de frågorna,, jag Vet bara att det sker, mitt framför nästippen på oss, så är det

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 januari 2022 kl 17:29

Att det skulle existera en extern ondska, dvs. något utanför människan som påverkar har jag länge avfärdat eftersom en förvirrad människa orsakar så mycket elände i sig själv. Och mänskligheten har sin utveckling, sina läxor och eget karma.

Men utifrån erfarenhet vet jag att stänga dörrar pga en begränsad uppfattning leder inte till kunskap. Var kritisk men ha en sund öppenhet. För att göra en lång historia kort tror att ondskan i den globala dårskapen (t.ex. plandemin) ytterst inte är mänsklig. Däremot påverkar den vissa människor som har en mörk läggning och därmed en öppenhet att följa den pga. egen vinning och bisarra idéer.

För att ondskan ska kunna spelas ut behövs aktörer och mottagare. De som sätter stenen i rullning tror jag är den berömda eliten, dvs. vissa släkter. Den ondska de lyssnat till leder till en manifestation av denna ut i världen via företag, regeringar, stiftelser och enskilda individer. Ett mottagande av mörker sker i omedvetna människor. Människan i sin helhet är på vägg “upp” och efterhand kan inte ondskan nå fram, så den tvingar fram sin egen undergång. Livet har en inneboende logik!

Bra du släpper intresset för “de” för det är ytterligare ett kaninhål. För att undslippa ondskans klor följer du dina högre känslotillstånd, bejakar det ditt hjärta uttrycker, men framför allt höjer du dig över rädsla. Det är bästa försvaret! Rädslan som sprids är mörkrets väg in i våra medvetanden och enda sättet att manipulera människor.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
8 januari 2022 kl 15:11

Menmen Åsa, menar du på fuuullaste allvar att det inte existerar en ‘extern kraft’ som orkestrerar detta kaos och denna förvillning..’kraften’ är av sk jordiskt ursprung. Om det sedan finns en metakraft som styr den sk jordiska, vet jag inte. Men jag vet att 1% äger 99% av jordens tillgångar, det räcker iallafall för mig för att förstå vem som bakomliggande i detta fördärv. ‘de’ behöver inte Oss, Vi är en plåga för dem eftersom Vi håller på att komma på ‘deras’ parasiterande beteende. Det är fr om nu ‘dem’ el Vi. Antingen överlever ‘dem’ el Vi. ‘de’ har förklarat krig mot Oss, och ‘de’ ska få känna på vad det innebär

Erik Forsman
7 januari 2022 kl 10:37

Såg en film häromdagen “Cass” om en svart adopterad pojke i en tidstypisk vit arbetarfamilj London. Filmen handlar om hans resa som fotbollshuligan under mitten av 80-talet. Bodde själv i London under samma tidsperiod. Det som slog mig var ungdomarnas närhet till protest och våld. Varför är svenska ungdomar så lågt från detta; jag menar det behövs nu mer än någonsin. Situationen är i dag mycket värre för svensk ungdom än den var för engelska på många sätt. Denna rörelse var inte politiskt, inte ens identitetpolitisk. Huliganer lojalitet låg hos klubben och medlemmarna kunde vara både socialister, nazister eller opolitiska. Gemensamt var kampviljan och den beroendeframkallande adrenalinkicken.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Erik Forsman
7 januari 2022 kl 12:43

Så sant, bara det att det aldrig funnits några ‘nazister’, dvs nsdap kallade sig aldrig så,, utan är ett öknamn ‘uppfunnet’ av parasiterna. Samma parasiter som idag vill ha bort oss. Tvärtom, hade nsdap inte föregått bolshevikparasiterna med två veckor, så hade det vi kämpat för nu varit lost redan då (Viktor Suvorov, the chief culprits,, wearswar.com)

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Erik Forsman
7 januari 2022 kl 12:49

Nej, är inte politisk i bemärkelsen partipolitisk eftersom jag tycker det är löjeväckande. Dock lyssnar jag på allas röster, som har ngt vettigt att säga,, vare sig de kommer fr ‘vänstr el högr’, vilket jag också tror är en konstruktion för att förvilla/distrahera/se till att Vi inte får upp väderkornet för the chief culprits

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 januari 2022 kl 04:41

Två problem till som nu måste lösas akut!

Swebbtv nyheter 5 januari 2022 bevisar hur PCR-tester ljuger, CDC tagit bort dem, fulmedia tiger2022-01-06 06:54

http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2780.html

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Magnus Lindgren
7 januari 2022 kl 05:42

Som någon sa till mig härom dagen, var beredd, svenska myndigheter kommer snabbutreda PCR-testerna bara för att komma fram till att de fungerar tillfredsställande.
Svenska myndigheter kan ju inte ha fel. De är duktiga på att utreda sig själva för att komma fram till att de alltid gör rätt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
7 januari 2022 kl 06:10

Hallå Torbjörn!

Låter fullt möjligt när de trixade bort fungerande kärnkraft lagom till elbehovet är som störst genom att byta folk i vattenfallledning.

10 min in) http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2780.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 januari 2022 kl 10:49

Tack för den, nu vet vi. Gillar när pussel går ihop. Har länge misstänkt varför parasiterna håller fast vid pcr-testet..Jo därför det är det mest effektiva av dna-extraheringsinstrument som finns (noblpriset -93 som vi vet). Vidare gick Karey Mullis bort en månad efter han uttryckligen sade att ‘mitt instrument iinte fungerar för att detektera virus’. Hade han inte ‘gått bort’, hade han avslöjat vaarför det används. Alltså, vad återstår av primära frågor; Varför dog Karey Mullis en månad efter att han själv som upptäckare, dementerade testen som absolut otillförlitliga för virusspårning; Varför håller parasiterna fast vid det. Första frågans svar är givet. Andra frågan handlar om att ‘de’ kommer inte ge upp pcr-testet förrän så mkt som möjligt av dna-material har insamlats. Vi mååste ha i åminnelse att detta är psykopatparasiter, avfolkningsfanatiker och massmördare. Jo, vet att det är en psykologisk käftsmäll men när tröskeln passerats (dvs man måste inre systemmässigt smälta att det finns ‘individer’ som tycker att vi är så värdelösa/läs farliga därför vi kommit på dem,, att vi ska utrotas). Detta är helt i enlighet med psykopaters tänk, att utrota om de inte får som de vill. Och ja, det blir en chock för det inre systemet. Men när tröskeln är passerad, så återstår planeringen för hur parasiterna och de värdelösa genomkorrupta ‘politikerna ock sk myndighetspersonerna’ ska bort..jes

Björn Backengård
Björn Backengård
Gäst
5 januari 2022 kl 14:09

Ännu mer om Peter Hultqvist.

Den 16 maj 2017 höll Peter Hultqvist ett tal vid Johns Hopkins School of Advanced International Studies i USA.
https://www.folkkampanjenmotnato.se/Kap01_NyhKomm/Y2017/K_170602_TalAvPH.html

Talet är rent extremt. Mot slutet: “För det första kvarstår våra gemensamma utmaningar med Ryssland och världen runt de kommande åren.”

Den 12 mars 2020 talade han hos Chatham House som är en av världens främsta tankesmedjor om internationella frågor.
https://www.folkkampanjenmotnato.se/Kap01_NyhKomm/Y2020/K_200321_forsv-min-avsatt.html

Talet ser ut som om det kom från USA eller från Natos generalsekreterare.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Björn Backengård
5 januari 2022 kl 15:31

Haha !

En annan “pikant” detalj är att vår samvetslöse krigs provocerare Peter Hultqvist undvek egen värnplikt pga “samvetsskäl” !
https://www.svd.se/hultqvist-slapp-varnplikt-av-samvetsskal

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Björn Backengård
5 januari 2022 kl 16:13

soggarna har troligen många hållhakar på ‘honom’ och de andra i ‘regeringen’ ooch i ‘riksdagen’, det är ju så parasiterna ‘jobbar’, det har ‘de’ själv uttryckt i sina ‘protokoll’..

Ulf ClaréusD
5 januari 2022 kl 14:02

Jovisst är vår nya sosse-regim en tragikomisk outfit av hjärntvättade hycklare, styrda av materialistisk egennytta, den enda filosofi dom begriper, vid sidan av en påklistrad godhetsrasism. Fast allt detta är inget nytt och kan inte ens enbart tillskrivas Sosseriet. Skiten fick genomslag hos alla partier, då när Vänstervågen rullade in under tokliberal hänförelse i mitten av 60-talet. Bonnierpressen och Fp var banérförarna och S och K hängde på till den milda grad, att vänstern splittrades upp en masse.
Vi som var med då, har sedan i ett drygt halvsekel haft en frustrerande och otrevlig resa in i en divergent nedgående cirkel, som nu är närmast att likna vid en stört-spiral, omöjlig att häva och komma ur. De rätt få borgerliga regeringar som sett dagens ljus, kan endast betraktas med en djup besvikelse. Invandringsvansinnet försökte borgarna inte ens att stävja på minsta sätt.
M och Mp införde fri arbetskraftsinvandring före 2014-valet, vilket fortfarande gäller, trots att SD platsar i Riksdagiset. Dags att vakna, Jimmy!

Efter det anglo-amerikansk-sionistiska “9-11-självmålet” (2001) och med Sverige på plats i Afghanistan i 20 år kunde man tro, vilket jag gjorde länge, att vår del i den Nya Världsordningen, var mer av perifer art.
Nu vet jag bättre: Sveriges del i den kriminella Djupa-Staten-verksamheten är och har så varit omfattande i mer än 100 år. Som Carl Norberg så förtjänstfullt plägar säga, har vi stått för telekom-underrättelsetjänsten (plus kraftförsörjningen) genom de industrier som har högsätet på Arsenalsgatan 8C, Sthlm och med representation i sådär 180 länder runt klotet. Norbergs ofta upprepade tes är, att det moderna kriget är till 80% “telekomunderrättelse”, 15% är av ekonomisk art och endast 5% är kinetisk militär verksamhet. Därför skall vi inte förundras att Ericsson står under uppsikt av Justice Dept sedan 2019. En bot på 10 miljarder kr har utkrävts. Vi har satsat allt på Fusk-Biden, förtalat Trump, men RÄKNINGEN är nu på ingående.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
7 januari 2022 kl 15:08

Ojoj, läste din kommentar precis, så rätt så rätt

Björn Backengård
Björn Backengård
Gäst
5 januari 2022 kl 12:50

Mer om Peter Hultqvist.

“Mannen [Peter Hultqvist] måste avsättas innan han gör obotlig skada för vårt land.”

Ja så skriver Peter Krabbe i en lysande artikel om Hultqvist och försvarspolitiken.
https://peterkrabbe.wordpress.com/2022/01/05/sitting-duck/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Björn Backengård
5 januari 2022 kl 13:44

Tack för den artkl, ja fänrikfjun är verkligen patetisk. En äkta sog’minister’

Thomas Ferraton Nilsson
Thomas Ferraton Nilsson
Gäst
5 januari 2022 kl 08:14

Inavel har alltid på sikt skadat samtliga inblandade och märk väl även (räddarna!) muslimerna

Richard
Richard
Gäst
5 januari 2022 kl 05:54

Så bara Ida Karkiainen som är helt ren?

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
4 januari 2022 kl 17:33

Sverige har vare sig i forntid eller övrigt drabbats av en sådan hord degenererade dilettanter som den under Magdalena Andersson?
Dessa kommer aldrig att kunna ställas för det miserabla lidande de åsamkat den svenska befolkningen.
Det är upplagt för muhammedanerna att ta över hela riket.

Last edited 1 år sedan by samuelafugglas
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
5 januari 2022 kl 07:45

Kanske det vore ide’ att låna in Victor Orban från Ungern, att rätta upp skutan?
Nu är ju inkomstskatt en form av inkrementellt slaveri, så lite motmedicin vore Orbans livstids skattefrihet efter fjärde barnet?
Det vore enormt mycket billigare än nuvarande sossepolitik med importerad icke-arbetskraft.
Go woke, go broke!
Fy, men då bevarar man ju svensk-kulturen! Tänkte inte på de!

Björn Backengård
Björn Backengård
Gäst
4 januari 2022 kl 17:18

Men rent farlig av dessa är försvarsminister Peter Hultqvist som lämnar ut Sverige till främmande makt.

Läs en insändare i tidningen Sydöstran 8 januari 2021, “Sverige alliansfritt?”.
https://www.sydostran.se/insandare/insandare-sverige-alliansfritt-7c8196b6/

Där kan vi läsa att när amerikanska soldater samövade med svenska specialförband i Blekinge skärgård, sade en USA-officerare att det är för att “lära känna terrängen”.

Fortsätt med att läsa en artikel i Dagens Arena 12 december 2020, “När USA intog svenska skärgården”.
https://www.dagensarena.se/essa/nar-usa-intog-svenska-skargarden/

Och Europaportalen skriver 17 november 2021:
“De baltiska länderna [Nato-medlemmar] vill inrätta en träningsmission i Ukraina. Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) stödjer idén och kan tänka sig svenskt deltagande.”
https://www.europaportalen.se/2021/11/sverige-redo-skicka-militara-utbildare-till-ukraina

I stället för dessa galenskaper vill vi ha svensk alliansfrihet, i praktiken och inte bara i ord.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Björn Backengård
5 januari 2022 kl 13:40

Visst vill det och det kommer bli så. Alla Sveriges nuvarande sk ‘engagemang’ skall/kommer att avvecklas, men först måste soginfiltrationen helt upphöra, alla ‘ministrar’ bort inkl sk ‘regeringen’. Sverige ska ha ett oberoende försvarsdepartementet som lyder under en självständig regering direktvald av folket i en direktDemokrati. Allt ska förändras, efter den krigsförklaring mot Mänsklighten som iscensatts av parasiterna. Det gäller alla västländer dessutom. Allt måste bort. Resan blir lång men det är värt allt, för Vi fightas för de yngsta, de nya samhällsbärarna. De som parasiterna nu vill och försöker komma åt

PatrikD
Patrik
4 januari 2022 kl 16:59

Dom utsätter Sveriges befolkning för mordförsök, mördat hundratusentals potentiellt miljontals så fokusera på att få dom hängda till att börja med. Att dom är strategiskt utplacerade enbart för att dom just är extremt korkade och inkompetenta borde vara tämligen uppenbart vid det här laget. Det är EU kommissionen och tekonkraterna som styr Sverige och deras slutmål är offentliga uppgifter. Sprid information, studier, meddela högsta domstolen samt dom drivande juristerna i dom internationella domstolarna. Förvältningsrättsdomstolen, åklagare etc. Ring försäkringsbolag, begravningsbyråer, sjukhus och sammanställ kommande data med befintlig, det är ingen tveksan om vad som försiggår. 5G 26GHz frekvensen är på gång att rullas ut 2022 (den som grafenoxid/hydroxid reagerar på) och att 9 av 10 master/slavsändare sitter på ålderdomshem, sjukhus och pensionärsboenden är knappast någon tillfällighet. Massmord för att undvika deflation medan bankmaffian rullar ut en ny ekonomisk modell i bakgrunden samtidigt som folk blir sjuka i cancer så att dom kan sälja sina kommande cancervacciner. Jag har jätte gärna fel, men alla data och vetenskap tyder på att det är detta som är tillvägagångsättet och anledning till injektionerna.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Patrik
5 januari 2022 kl 13:28

Jajamän Patrik, och mer mkt mer finns i deras illaluktande pipeline

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 januari 2022 kl 16:00

Pinocchionäsor hade kunnat vara ett kul alternativ, men kanske svårt att ta närbilder då…?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 januari 2022 kl 13:23

Hehe, precis så

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
4 januari 2022 kl 12:37

Ja blir nog bra det här!

Så fort Strandhäll lyckats räkna kärnkraftverken kan hon säkert lägga ner dem.

Ann Linde kan delge lite “hemlig underrättelse info” från säkra källor till Hultqvist så han kan mucka gräl med Putin.

Och när kriget kommer kan Eliasson gå in och styra upp krigslagarna så vi kan låna stora summor från Maggans IMF till riktigt schyst ränta.

Och när vi fått våra digitala slantar kan Ynkeman ha dem i säkert förvar.

Ett tryggt och säkert kompisgäng helt utan egna intressen, och med Sveriges bästa alltid på första parkett.

IMF Maggan kan nog dock få lite svårare än Löven att spela efterbliven? Men man vet väl aldrig? Dokusåpan Konungariket Sverige fortsätter.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
4 januari 2022 kl 12:32

Eftersom en socialist är mentalt så lågfrekvent, så övervägande delen av deras beslut alltid blir inverterade. Detta är en naturlag, att livet är en mångfald och socialismen är enfald, att resultatet blir det omvända än “tänkt”.
Ta varvsindustrin t.ex. där ca en halv miljon av världens större fartyg behöver bytas ut vart 20-ånde år och Sverige kan idag i stort endast bottenmåla en båt åt gången. Och Sverige var en gång världens tredje skeppsbyggarnation. En statlig bank t.o.m. sänkte Consafe en gång, med skadeglädje!!
Go woke, go broke!

Conny LundbergD
4 januari 2022 kl 12:08

Det nya året kommer att bli ett Harmageddon för den nya clownregeringen!

Mange L
Mange L
Gäst
Reply to  Conny Lundberg
5 januari 2022 kl 00:32

Hoppas den Harmageddon kommer innan valet, vi har inte råd med dom här uppkomlingarna i Magdalåna Andrapengarssons regering 4 år till.