Medborgargrupper redo att stänga vaccincenter i England för att stoppa pågående brott

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Bilder från Harborough polisstation, England.

En medborgargrupp har anmält vaccinbrott på en polisstation i Harborough, Storbritannien. Många i landet har skadats eller dött av injektionerna, uppger gruppen. Videon ovan visar hur aktivister anmäler pågående misstänkta brott mot allmänheten och hur en polisman informeras. Tidigare i januari har en pensionerad polis överlämnat ett omfattande bevisunderlag till polisen i Hammersmith. Medborgargrupper i landet är nu redo att stänga vaccincenter om polisen inte agerar.

Den pensionerade polisen Mark Sexton har levererat 115 undertecknade uttalanden till kriminaldetektiv Tobias Hussey vid Hammersmith Criminal Investigation Department i förra veckan. En kvinna vid namn Lois Bayliss och hennes team förberedde bevisunderlaget. 103 utlåtanden består av personer som uppger att blivit skadade av mRNA-vaccinerna mot Covid-19. Vissa utlåtanden kommer från anhöriga till avlidna. 12 uttalanden kommer från identifierbara NHS-visselblåsare (brittiska National Health Service).

Tobias Hussey hänvisar även till en kriminalteknisk rapport producerad av Craig Paardekooper, som beskriver vaccinampullernas innehåll och giftighet.  Sammantaget bevisar det omfattande underlaget ett överlagt mord, menar Mark Sexton. Materialet offentliggjordes även av Wolfgang Wodarg i en intervju med den tyska toppadvokaten Reiner Füllmich.

Tobias Hussey skriver att dr Michael Yeadon, tidigare VD på Pfizer, och hans kollega dr Bhakti ska diskutera hur polisen bäst kan ta emot och dokumentera bevismaterialet.

Mark Sexton och hans team menar att bevisen innebär att all vaccination med mRNA-vacciner omedelbart måste stoppas och att alla vaccincentra ska stängas utan dröjsmål. Oanvända vaccinampuller måste beslagtas som bevis.

Bevisen är nu så överväldigande att polisen inte har något val att agera, uppger Sexton.

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading

Teamet slår fast att polisen hittills misslyckas med att skydda allmänheten från skada och att allmänheten därför har både skyldighet och lagligt stöd att med hjälp av Section 3 of The Criminal Law Act 1967 stänga dessa vaccincentra och beslagta ampullerna.

Mark Sexton tillägger att det nu finns ett betydande antal människor över hela Storbritannien som är redo gå till omedelbar handling för att beslagta ampuller och genomföra stängningar samt understödja en pågående brottsutredning.

Section 3 i den brittiska lagen slår fast att:

“En person får använda sådant våld som är rimligt med hänsyn till omständigheterna för att förebygga brott, eller för att verkställa eller bistå vid laglig arrestering av förövare eller misstänkta förövare eller av personer som är olagligt på fri fot.”

Bilder från Harborough polisstation, England.
Bilder från Harborough polisstation, England.

Ett viktigt medborgerligt ingripande

Två videor från den 17:e och 18:e januari visar hur en medborgargrupp anmäler pågående brott mot allmänheten och hur en polisman informeras.

I den första videon ovan dokumenteras hur en medborgare överlämnar bevismaterial till en civil handläggare på Market Harborough Police Station i Leicestershire, Storbritannien. I den andra videon informeras polisen P.C. Steve Winn (med polisnummer 1524) om sakläget och anmälans innehåll.

Kvinnan är vänlig och bestämd och förfarandet kan fungera som ett idéunderlag för hur ett medborgerligt ingripande för att säkerställa lag och ordning kan gå till på ett fredligt och professionellt sätt (red anm).

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör

Relaterat

Youtube "Strike 2" mot NewsVoic, 19 jan 2022e
Youtube “Strike 2” mot NewsVoice, 19 jan 2022e

Videon ovan togs omedelbart ner av YouTube. NewsVoice Youtube-kanal fick en varning (strike 2) och kan inte ladda upp videor på 2 veckor. Youtube uppger att videon som togs ner innehåller “felaktig medicinsk information”. Om kanalen får ytterligare en varning stängs kanalen och allt innehåll raderas uppger Yoytube. Vi placerade därför videon på vår Odysee-kanal.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Med kunskap om den emotionella frekvensskalan blir ytterligare ett brott fört fram i ljuset. Enligt egen observation har stuckna gått nedför skalan och fastnat i rädsla! Rörligheten på skalan är borta! Detta betyder att hela befolkningar blir inkapaciterade till eget sunt tänkande och mottagliga för skrämselpropaganda. M.a.o. mental ohälsa.

 • Med kunskap om den emotionella frekvensskalan blir ytterligare ett brott fört fram i ljuset. Enligt egen observation har stuckna gått nedför skalan och fastnat i rädsla! Rörligheten på skalan är borta! Detta betyder att hela befolkningar blir inkapaciterade till eget sunt tänkande och mottagliga för skrämselpropaganda. M.a.o. mental ohälsa.

 • Detta är en formidabel video, och ett prydligt uppträdande av anmälare och polis, och borde blåkopieras över till vårt land,, kvickt. Precis som anmälaren säger; ‘det är löjligt att öht tro att vi skulle adressera ‘politikerna’, det är de som är förövarna och därför är detta polisens uppgift’. Kan vi få detta att ske i Sverige, med vår nuvarande lagstiftning och har vi någon juristgrupp i vårt land som är på g

 • GÖR DET DÅ!!!! snacka inte massa dynga, bränn ner allt. Så jävla trött på det här nu efter flera år. Injektionerna skadar dig och är en del av deras tekonokratiska ideologi om att världen ska styras av ett fåtal och människan ska vara en digitalt kontrollerad slavras där minsta felsteg innebär eliminering.Tar du inte dagsinjektionen så avrättas du, det är inte svårare. Det här är ingen konspirationsteori utan det är så här det är, andra naiva teorier är långt ifrån intressant, jag har följt massvis med experter senaste åren. Varför vaknar inte folket upp? Det är så fruktansvärt uppenbart vid det här laget hur är det ens möjligt att inte vakna upp? Att försöka undvika uppvaknadet just för att världen att vakna upp i är ingen värld värd att leva är en kortsiktig lösning. Det är krig mot folket, alla måste informera och väcka alla ni känner, dom kommer inte att ge sig. Ser det ut som korthuset faller så är det just för att det ska se ut som att korthuset faller.

  Statistikt, bekräftat massmord. VART ÄR ALLA LEDARE??? Pondus, Ryggrad och Hjärta behövs för att vända det här. Det här är inget som bara plötsligt försvinner, kaninhålet går hur djupt som helst. Teknokratiskt slaveri, digitalt kontollerat, E-kronan står redo. Detta är en mardröm som inte bara går att vakna ifrån, sen var du befinner dig i mardrömmen är helt upp till dig själv. Förlorar vi denna fighten så dör hela mänskligheten.

  • Dr Robert Young senaste kortvideo: https://www.bitchute.com/video/FbPKH0rDgV8Z/

   Catherine Austin Fitts – Planet Lockdown:https://www.bitchute.com/video/OfUvXQAxGnsy/

   Jag tänker inte gå all in med data för alla övriga tusentals experter och världsledande forskare, ni vet det mesta redan. Anledningar till injektionerna får ses som en “konspirationsteori” som allt annat men viktigt att alla förstår vilka vi slåss emot. Den här teknokratiska världsregeringen går hur djupt som helst, Ernst Wolf har en del intressant att berätta om WEF/EU/FN etc.

   Ernst Wolf: https://www.bitchute.com/video/nKDjgtSBjaCQ/

  • Och vad är anledningen till detta “awaiting for approval” hela tiden när man länkar? Är det någon specifik granskning eller enbart länkar eller är det specifika ord?

   Regeringen röstade idag ja till sossarnas förlängning, efter att dom tog bort dom 100 största motståndarna till förlängning ur reginergen dagen innan p.g.a “smitta”, annars hade det blivit 2 månader utan möjlighet till förlängning.

  • Förstår och står upp för dig och övriga med samma tankegångar!

   Vem går det att lita på längre då det kan vara kontrollerad oppositionen?
   Världshistorien är ett upprepande av just detta.
   Kontrollerande angivare! K. Marx dröm bygger på detta.
   Skriven för kapitalet för att gynna just kapitalet och dess makt.
   Dom nyttiga idioterna som Lenin uttryckt detta får blöda under revolutionerna dom trott
   på för arbetarens rätt till ett skäligt liv. BLM. Antifa samma agenda som makten skapar.
   Vi står mot varandra än en gång då ELITEN får bestämma. C19. Folket mot folket.

   Revolutionen idag måste vara oblodigt, just då kan vi segra för det är inte förväntat.

  • ” Massformatering “. Kontinuerlig och massiv propaganda är gamla beprövade metoder för att tvinga på en befolkning allehanda övertygelser. De som inte litar riktigt på sitt omdöme blir lätt byten och följer massan. Kan kräva någon form av ” avprogrammering ” typ samtal med kloka och sansade människor som inte låter sig duperas. Eventuellt psykoterapi. Det kan ta tid. En vaknar inte upp ur övertygelse. Det är ett svårt tillstånd.” Jorden är platt – solen roterar runt jorden “.
   Lögnare är enkelt att avslöja. Övertygade människor icke så. Vi får vara tydliga och vänliga i sådana samtal. Irritation , respektlöshet och klent tålamod gör att den manipulerade polaren går på defensiven och skyddar ännu starkare sin villfarelse. Ingen skam över att ha blivit lurad. Det har vi alla blivit och därmed fått möjlighet att lära oss hur vampyrerna agerar.

 • Detta är en formidabel video, och ett prydligt uppträdande av anmälare och polis, och borde blåkopieras över till vårt land,, kvickt. Precis som anmälaren säger; ‘det är löjligt att öht tro att vi skulle adressera ‘politikerna’, det är de som är förövarna och därför är detta polisens uppgift’. Kan vi få detta att ske i Sverige, med vår nuvarande lagstiftning och har vi någon juristgrupp i vårt land som är på g

  • Det räcker inte, hoppas britterna förstår detta och omgående börjar agera mot dessa gangsters som gangsterna agerat mot britterna under 2år. Rättsligt dock, och lugnt så länge banditerna håller sig lugna

 • GÖR DET DÅ!!!! snacka inte massa dynga, bränn ner allt. Så jävla trött på det här nu efter flera år. Injektionerna skadar dig och är en del av deras tekonokratiska ideologi om att världen ska styras av ett fåtal och människan ska vara en digitalt kontrollerad slavras där minsta felsteg innebär eliminering.Tar du inte dagsinjektionen så avrättas du, det är inte svårare. Det här är ingen konspirationsteori utan det är så här det är, andra naiva teorier är långt ifrån intressant, jag har följt massvis med experter senaste åren. Varför vaknar inte folket upp? Det är så fruktansvärt uppenbart vid det här laget hur är det ens möjligt att inte vakna upp? Att försöka undvika uppvaknadet just för att världen att vakna upp i är ingen värld värd att leva är en kortsiktig lösning. Det är krig mot folket, alla måste informera och väcka alla ni känner, dom kommer inte att ge sig. Ser det ut som korthuset faller så är det just för att det ska se ut som att korthuset faller.

  Statistikt, bekräftat massmord. VART ÄR ALLA LEDARE??? Pondus, Ryggrad och Hjärta behövs för att vända det här. Det här är inget som bara plötsligt försvinner, kaninhålet går hur djupt som helst. Teknokratiskt slaveri, digitalt kontollerat, E-kronan står redo. Detta är en mardröm som inte bara går att vakna ifrån, sen var du befinner dig i mardrömmen är helt upp till dig själv. Förlorar vi denna fighten så dör hela mänskligheten.

  • Dr Robert Young senaste kortvideo: https://www.bitchute.com/video/FbPKH0rDgV8Z/

   Catherine Austin Fitts – Planet Lockdown:https://www.bitchute.com/video/OfUvXQAxGnsy/

   Jag tänker inte gå all in med data för alla övriga tusentals experter och världsledande forskare, ni vet det mesta redan. Anledningar till injektionerna får ses som en “konspirationsteori” som allt annat men viktigt att alla förstår vilka vi slåss emot. Den här teknokratiska världsregeringen går hur djupt som helst, Ernst Wolf har en del intressant att berätta om WEF/EU/FN etc.

   Ernst Wolf: https://www.bitchute.com/video/nKDjgtSBjaCQ/

  • Och vad är anledningen till detta “awaiting for approval” hela tiden när man länkar? Är det någon specifik granskning eller enbart länkar eller är det specifika ord?

   Regeringen röstade idag ja till sossarnas förlängning, efter att dom tog bort dom 100 största motståndarna till förlängning ur reginergen dagen innan p.g.a “smitta”, annars hade det blivit 2 månader utan möjlighet till förlängning.

  • Förstår och står upp för dig och övriga med samma tankegångar!

   Vem går det att lita på längre då det kan vara kontrollerad oppositionen?
   Världshistorien är ett upprepande av just detta.
   Kontrollerande angivare! K. Marx dröm bygger på detta.
   Skriven för kapitalet för att gynna just kapitalet och dess makt.
   Dom nyttiga idioterna som Lenin uttryckt detta får blöda under revolutionerna dom trott
   på för arbetarens rätt till ett skäligt liv. BLM. Antifa samma agenda som makten skapar.
   Vi står mot varandra än en gång då ELITEN får bestämma. C19. Folket mot folket.

   Revolutionen idag måste vara oblodigt, just då kan vi segra för det är inte förväntat.

  • ” Massformatering “. Kontinuerlig och massiv propaganda är gamla beprövade metoder för att tvinga på en befolkning allehanda övertygelser. De som inte litar riktigt på sitt omdöme blir lätt byten och följer massan. Kan kräva någon form av ” avprogrammering ” typ samtal med kloka och sansade människor som inte låter sig duperas. Eventuellt psykoterapi. Det kan ta tid. En vaknar inte upp ur övertygelse. Det är ett svårt tillstånd.” Jorden är platt – solen roterar runt jorden “.
   Lögnare är enkelt att avslöja. Övertygade människor icke så. Vi får vara tydliga och vänliga i sådana samtal. Irritation , respektlöshet och klent tålamod gör att den manipulerade polaren går på defensiven och skyddar ännu starkare sin villfarelse. Ingen skam över att ha blivit lurad. Det har vi alla blivit och därmed fått möjlighet att lära oss hur vampyrerna agerar.

  • Det räcker inte, hoppas britterna förstår detta och omgående börjar agera mot dessa gangsters som gangsterna agerat mot britterna under 2år. Rättsligt dock, och lugnt så länge banditerna håller sig lugna

 • Ja, detta måste ske och per omgående,, men endast när allt är organiserat på ett tillräckligt effektivt och rationellt sätt så genomförandet sker simultant om möjligt, för att undvika undansmusslande av forensiskt bevis (ja, använder mig av deras eget konstlade språk för att vara lite syrlig) men föredrar hederligt svenskt vokabulär, dvs teknisk bevisning. Det ska säkras, förvaras och granskas av legitimerade likasinnade oss (kanske nödvändigt tillsammans med deras personal, men fysiska bevisen ska iinte släppas ur sikte) dokumenteras och sedan överlämnas till rättsvårdande system som under inga omständigheter får vara korrupt och därför måste granskas, även denna del innan rättsprocess inleds. Jo vet det låter storvulet, men är inte avsikten, dock inga möjligheter får försittas. Enda vägen för att komma åt de som åsamkat oss detta är via en regelrätt rättsprocess som mediagenomlyses på ett korrekt sätt (altmedia).

  • Ja, och ett förbud emot att ljuga och vara elak när vi ändå är inne i önskebubblan. Regeringar är en illusion, demokratin är en illusion. Det har du väl märkt dom senaste åren där grundlager och människors värde körs över av ekonomiska incitament och agendor. Det ända som kan stoppa det teknokratisk styrda digitala kontrollsamhället där folket agerar slavras efter medborgarlöner är folket själva. Ser det ut som att korthuset faller så är det just för att det ska se ut som att korthuset faller. Rättsväsendet är betalt, det medger även Fuellmich som den mest meriterade advokaten i Europa. Det skulle väl vara ICC isåntfall men efter två år så har dom knappt rört i papprerna så jag är högst tveksam. Det här går oerhört djupt, har du lyssnat till Ernst Wolf eller Catherine Austin Fitts?

   • Hehe, ja kanske men försök måste dock göras. Är fullständigt medveten om att det är ett storskaligt krig (det största och enda någonsin riktat rakt mot Mänskligheten, dvs där Vår fiende har Oss som direkt och enda måltavla) mot oss som förs, men Vi kan inte bara plöja åstad. Det är det ‘individerna’ vill. Jmf Capitolium..o hur patrioterna agerade.
    ‘de’ som lurar som mest i bakgrunden har planerat detta länge och oväl, och äter false flags till frukost. ‘deras’ ända mål och strävan är konflikter, ju större desto bättre därför det utarmar mest. ‘de 100’ må vara ‘rikast’ i världen (och den ‘rikedomen’ vet vi hur den skapats de 300 senaste åren) och ‘de’ må ha 30 milj korrumperade ‘politiker’, ‘tjpersoner’, ‘regeringr’, ‘ngo,s’, ‘who,s’, ‘centrlorg’ (‘eu’, ‘fn’, ‘icc’ etcetc) i sin sold, men Vi är fler och är mer bildade än ‘dem’. Vi har upprättat en connection mll hjärta och hjärna. De resurser Vi kan tillgå är oändligt mkt större än vad ‘de’ har att uppbåda. Vi ska bara sköta det här på ett snyggt sätt, formera oss, inventera vad vi har, kan och vill göra samt skrida till verket när tid är inne och det vet vi när den kommer. Då ska vi stå redo. icc är ett legobygge och ingen instiution som går att använda, som inget övr korrupt heller. Men institutioner kommer att behövas precis som lagar och regler, och även där kommer en inventering att behövas, och av dem som befolkar dem, enl citatet; ‘ju mindre antal institutnr o regler i ett land, ju mindre korruption. Så, jag förstår dig

   • På vår hemsida svenskarna.org under fliken Manifest och rubriken Kommer jag att återintroducera, kan du se vad som kommer att hända dem som kan visas ha ljugit vid utövandet av sin uppgift”.

 • Ja, detta måste ske och per omgående,, men endast när allt är organiserat på ett tillräckligt effektivt och rationellt sätt så genomförandet sker simultant om möjligt, för att undvika undansmusslande av forensiskt bevis (ja, använder mig av deras eget konstlade språk för att vara lite syrlig) men föredrar hederligt svenskt vokabulär, dvs teknisk bevisning. Det ska säkras, förvaras och granskas av legitimerade likasinnade oss (kanske nödvändigt tillsammans med deras personal, men fysiska bevisen ska iinte släppas ur sikte) dokumenteras och sedan överlämnas till rättsvårdande system som under inga omständigheter får vara korrupt och därför måste granskas, även denna del innan rättsprocess inleds. Jo vet det låter storvulet, men är inte avsikten, dock inga möjligheter får försittas. Enda vägen för att komma åt de som åsamkat oss detta är via en regelrätt rättsprocess som mediagenomlyses på ett korrekt sätt (altmedia).

  • Ja, och ett förbud emot att ljuga och vara elak när vi ändå är inne i önskebubblan. Regeringar är en illusion, demokratin är en illusion. Det har du väl märkt dom senaste åren där grundlager och människors värde körs över av ekonomiska incitament och agendor. Det ända som kan stoppa det teknokratisk styrda digitala kontrollsamhället där folket agerar slavras efter medborgarlöner är folket själva. Ser det ut som att korthuset faller så är det just för att det ska se ut som att korthuset faller. Rättsväsendet är betalt, det medger även Fuellmich som den mest meriterade advokaten i Europa. Det skulle väl vara ICC isåntfall men efter två år så har dom knappt rört i papprerna så jag är högst tveksam. Det här går oerhört djupt, har du lyssnat till Ernst Wolf eller Catherine Austin Fitts?

   • Hehe, ja kanske men försök måste dock göras. Är fullständigt medveten om att det är ett storskaligt krig (det största och enda någonsin riktat rakt mot Mänskligheten, dvs där Vår fiende har Oss som direkt och enda måltavla) mot oss som förs, men Vi kan inte bara plöja åstad. Det är det ‘individerna’ vill. Jmf Capitolium..o hur patrioterna agerade.
    ‘de’ som lurar som mest i bakgrunden har planerat detta länge och oväl, och äter false flags till frukost. ‘deras’ ända mål och strävan är konflikter, ju större desto bättre därför det utarmar mest. ‘de 100’ må vara ‘rikast’ i världen (och den ‘rikedomen’ vet vi hur den skapats de 300 senaste åren) och ‘de’ må ha 30 milj korrumperade ‘politiker’, ‘tjpersoner’, ‘regeringr’, ‘ngo,s’, ‘who,s’, ‘centrlorg’ (‘eu’, ‘fn’, ‘icc’ etcetc) i sin sold, men Vi är fler och är mer bildade än ‘dem’. Vi har upprättat en connection mll hjärta och hjärna. De resurser Vi kan tillgå är oändligt mkt större än vad ‘de’ har att uppbåda. Vi ska bara sköta det här på ett snyggt sätt, formera oss, inventera vad vi har, kan och vill göra samt skrida till verket när tid är inne och det vet vi när den kommer. Då ska vi stå redo. icc är ett legobygge och ingen instiution som går att använda, som inget övr korrupt heller. Men institutioner kommer att behövas precis som lagar och regler, och även där kommer en inventering att behövas, och av dem som befolkar dem, enl citatet; ‘ju mindre antal institutnr o regler i ett land, ju mindre korruption. Så, jag förstår dig

   • På vår hemsida svenskarna.org under fliken Manifest och rubriken Kommer jag att återintroducera, kan du se vad som kommer att hända dem som kan visas ha ljugit vid utövandet av sin uppgift”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *