Britta Björkholm på FHM kan inte förklara varför vaccinerade räknas som ovaccinerade – Magnetism mot ovaccinerad status

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 februari 2022
- NewsVoice redaktion
Britta Bjorkholm på Folkhälsomyndigheten. Bild från FHM:s video, 27 januari 2022

VACCINSKANDALEN. Britta Björkholm chef på FHM kan inte vetenskapligt eller logiskt förklara varför Folkhälsomyndigheten räknar vaccinerade som ovaccinerade. Den oberoende journalisten Per Shapiro ställde frågor under en presskonferens i slutet av januari. Björkholm svarar: “Ja, nä, jag vet inte riktigt hur jag ska svara”, på den svåraste frågan.

Text: Torbjörn Sassersson (uppd. kl 13:40), videon är oredigerad

Per Shapiro menar att de flesta anser att en injicerad person räknas som vaccinerad, men Folkhälsomyndighetens definition på en vaccinerad person är sedan hösten 2021 en person som tagit två injektioner och det ska ha gått 2 veckor sedan den andra injektionen tagits.

Shapiro säger till Britta Björkholm att FHM klumpar i hop alla personer i den ovan nämnda kategorin med de som är helt ovaccinerade.

Alla de som drabbas av vaccinbiverkningar inom den kritiska perioden strax efter en injicering tillsammans med de som fått diagnosen Covid-19 bokförs sedan som ovaccinerade personer som blivit sjuka. De påstått ovaccinerade får därmed bära skulden för insjuknanden.

Shapiro säger att han förstår att detta förfarande inte är Britta Björkholms eget beslut utan kommer från WHO. Han frågar sedan Britta Björkholm hur hon ser på att FHM-statistiken faktiskt är en manipulation.

Björkholm menar att den nya definitionen på när en person ska räknas som vaccinerad beror på att det tar ett tag för kroppen att uppvisa tänkt immunitet efter injektionen och den är för närvarande 2 veckor efter sista sprutan.

Per Shapiro, 27 jan 2022, eget verk
Per Shapiro, 27 jan 2022, eget verk

Per Shapiro kontrar med att säga att han inte syftar på när en påstådd immunitet infaller utan på de negativa utfallen av injektionerna som FHM flyttar mellan grupperna bestående av vaccinerade respektive påstått ovaccinerade personer. Han menar att det är tydligt att det finns ett “manipulativt mönster”.

Shapiro konstaterar att alla som fått en spruta och sedan blev sjuka placerades i gruppen ovaccinerade. Detta trots att Pfizer i början 2021 gick ut brett med att vaccinet skulle ge ett 95% skydd mot infektion (red anm).

“I dag [18 nov 2020] meddelar de båda företagen [Pfizer/Biontec] att fas III-studien av BNT162b2, som vaccinkandidatens beteckning lyder, nu är slutförd. Över 43 000 personer i olika åldrar och av varierande etnisk bakgrund har deltagit. Enligt företagen är vaccinets skyddseffekt mot symtomgivande covid-19 i genomsnitt 95 procent.”Lakemedelsvarlden.se

Britta Bjorkholm på Folkhälsomyndigheten. Bild från FHM:s video, 27 januari 2022
Britta Björkholm på Folkhälsomyndigheten. Bildruta från FHM:s video

Britta Björkholm kan inte svara

Shapiro fortsätter med att konstatera att de som fått dos två också placerades i kategorin ovaccinerade om de insjuknade, lades in eller avled inom två veckor efter den andra dosen.

“Det här trixandet leder ju till att det alltid ser ut att gå sämre än vad det gör för de ovaccinerade och de gynnar alltid bilden av att [ohörbart, FHM avbryter] oavsett om det handlar om dos ett, två eller tre.

Så min fråga är så här, det här handlar ju inte om vilka siffror som helst. De ligger till grund för diskriminerande åtgärder mot de ovaccinerade som nästan har blivit ett skälsord i samhället idag och lett till en enorm splittring. Så varför grumlar ni den verkliga kontrollgruppen [de ovaccinerade] och när tänker ni redovisa hur det faktiskt har gått för de icke vaccinerade jämfört med de övriga?”

Britta Björkholm svarar:

“Ja, nä, jag vet inte riktigt hur jag ska svara”.

Hon säger sedan:

“Vi har väldigt mycket data. Vi har väldigt mycket siffror på många olika sätt. Vi följer upp på många olika sätt. Vi tycker att vi lämnar ut siffror och data utav de vi har så … jag vet helt enkelt inte vad jag ska svara utan… vi tycker att vi är transparenta och redovisar det som är relevant”.

Det fanns helt enkelt inte svar på den frågan i Björkholms talmanus eftersom systemmedia aldrig skulle ställa den.

Britta Björkholm i heta stolen även i december 2021

Per Shapiros frågor framfördes i slutet av januari 2022, men Britta Björkholm hamnade i hetluften även i mitten på december 2021 då insatta personer i sociala medier avslöjade att Folkhälsomyndigheten fuskat med siffrorna gällande inlagda patienter på IVA.

SVT skriver att bloggaren Emanuel Karlsten var först ut med att påpeka felet. I en graf över antalet nyinlagda på IVA sedan starten på 2021 redovisas vaccinerade som ovaccinerade.

Karlsten hittade felet i “figur 4A” i Folkhälsomyndighetens veckoliga rapport om covid-19. Grafen visade antalet fall på IVA uppdelade i vaccinerade och ovaccinerade inte särredovisade vaccinerade när de var färre än tre. Istället räknades de som ovaccinerade.

Britta Björkholm förklarade bort felet att det var “en olycklig formulering”, att det var ett “missförstånd” och att myndigheten “är angelägna om att vara tydliga och transparenta”.

Att förklara vaccinerade som ovaccinerade sattes i system under hösten 2021.

Debatt: Vaccinerade dras magnetiskt till gruppen för ovaccinerade

Allmänheten kan konstatera att det råder en slags magisk magnetism som drar de vaccinerade tillbaka till ovaccinerad status. Folkhälsomyndigheten rekommenderade 12 januari 2022 att påfyllnadsdos (första booster-sprutan) av vaccin mot Covid-19 bör ges fem månader efter den tidigare dosen. Tidigare var rådet 6 månader.

Ett år senare den 31 januari 2022 rekommenderade Folkhälsomyndigheten att påfyllnadsdos av vaccin mot Covid-19 ges från det att minst tre månader har gått sedan primärvaccinationens sista dos (dvs den andra dosen).

Trenden är att eftersom vaccinerandet uppmanas ske allt oftare och eftersom en person för närvarande räknas som ovaccinerad upp till 2 veckor efter den tredje dosen (första booster-sprutan), föser myndigheterna allt fler vaccinerade personer in i gruppen ovaccinerade.

Det råder en magisk magnetism mot oinjicerad status, vilket gör nästan alla människor till misstänka samhällsfaror enligt det rådande narrativet. Industrin tjänar enormt mycket på detta. Påverkas anställa vid FHM av vaccinindustrins lobbyister eller följer det endast blint läkmedelsindustrins frontorganisation WHO?

Det är detta myndighets- och regeringsbeteende som gör att miljontals människor människor runt om i världen väljer att protestera mot vad man kallar totalitärt maktutövande.

Läs mer: Presskonferens – Vad är syftet med lastbilsbelägringen i Ottawa?

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det finns så mycket dumheter kring hela pandemin att denna lilla fadäs lätt passerar obemärkt förbi, sett till helheten av dumheter.

  Det livsfarliga viruset (som aldrig blivit isolerat) kan passera tre vaccinsprutor + boosters, men tydligen aldrig en ansiktsmask? Tror man på att ansiktsmask skyddar, borde man inte samtidigt då också ifrågasätta varför man överhuvudtaget skall vaccineras, om nu ansiktsmaskerna är så säkra? Om ansiktsmaskerna inte kan stoppa virus, varför då bära dom överhuvudtaget? Men köper man allt detta, blir det samtidigt också så mycket lättare att acceptera att andra bestämmer när man skall anses som vaccinerad eller inte ovaccinerad oberoende när man tagit alla sina shoots, eller inte.

  Själv tror jag det finns en medvetenhet från etablissemanget att hela tiden producera inkonsekventa, motsägelsefulla och negationsliknande påbud som ett sätt att överbelasta det mänskliga psyket, mycket likt en överbelastningsattack mot en server, som till slut inte kan hantera all inkommande data, utan fryser och låser. Tror också att etablissemanget grovt underskattar vanliga människors förmåga att hantera och sobra i högen av motsägelser dessutom underskattar dom också vår förmåga att förstå den underliggande dolda pedagogiken med deras ständiga dumma propåer. Detta påminner mig om en situation på ett företag jag arbetade där företagsledningen ideligen kom ut med tokiga och motsägelsefulla förslag till rationaliseringar, var vid jag skev ihop ett litet kompendium jag tänkte dra för VDn, och begärde således audiens hos VD-sekreteraren. Hon avslog ansökan med motivering: “Stör inte VDn, han har så mycket att tänka på” var vid jag svarade: “eller så lite att tänka med”.

 • Det finns så mycket dumheter kring hela pandemin att denna lilla fadäs lätt passerar obemärkt förbi, sett till helheten av dumheter.

  Det livsfarliga viruset (som aldrig blivit isolerat) kan passera tre vaccinsprutor + boosters, men tydligen aldrig en ansiktsmask? Tror man på att ansiktsmask skyddar, borde man inte samtidigt då också ifrågasätta varför man överhuvudtaget skall vaccineras, om nu ansiktsmaskerna är så säkra? Om ansiktsmaskerna inte kan stoppa virus, varför då bära dom överhuvudtaget? Men köper man allt detta, blir det samtidigt också så mycket lättare att acceptera att andra bestämmer när man skall anses som vaccinerad eller inte ovaccinerad oberoende när man tagit alla sina shoots, eller inte.

  Själv tror jag det finns en medvetenhet från etablissemanget att hela tiden producera inkonsekventa, motsägelsefulla och negationsliknande påbud som ett sätt att överbelasta det mänskliga psyket, mycket likt en överbelastningsattack mot en server, som till slut inte kan hantera all inkommande data, utan fryser och låser. Tror också att etablissemanget grovt underskattar vanliga människors förmåga att hantera och sobra i högen av motsägelser dessutom underskattar dom också vår förmåga att förstå den underliggande dolda pedagogiken med deras ständiga dumma propåer. Detta påminner mig om en situation på ett företag jag arbetade där företagsledningen ideligen kom ut med tokiga och motsägelsefulla förslag till rationaliseringar, var vid jag skev ihop ett litet kompendium jag tänkte dra för VDn, och begärde således audiens hos VD-sekreteraren. Hon avslog ansökan med motivering: “Stör inte VDn, han har så mycket att tänka på” var vid jag svarade: “eller så lite att tänka med”.

 • Bekymrad medborgare ringer till SVT

  “Många som följer Folkhälsomyndighetens presskonferenser har undrat varför SVT:s direktsändningar tycks ha en besynnerlig tendens att brytas precis innan Per Shapiro från Folkets Radio ska ställa sina frågor.
  En av de bekymrade medborgare som ringt SVT för att ta reda på vad det beror på, är Diana Blom från Ystad.”

  https://folketsradio.podbean.com/e/bekymrad-medborgare-ringer-till-svt/

 • Bekymrad medborgare ringer till SVT

  “Många som följer Folkhälsomyndighetens presskonferenser har undrat varför SVT:s direktsändningar tycks ha en besynnerlig tendens att brytas precis innan Per Shapiro från Folkets Radio ska ställa sina frågor.
  En av de bekymrade medborgare som ringt SVT för att ta reda på vad det beror på, är Diana Blom från Ystad.”

  https://folketsradio.podbean.com/e/bekymrad-medborgare-ringer-till-svt/

 • Varför tog ni bort mitt inlägg gällande ?

  CANADIAN TRUCKER VICTORIOUS
  Handlade om en person som blev bötfälld att ha brutit
  mot covid restriktioner men han krävde att få se bevis
  på att de har isolerat sars cov2 virus.
  Där fick han dom på fallrepet !

 • Varför tog ni bort mitt inlägg gällande ?

  CANADIAN TRUCKER VICTORIOUS
  Handlade om en person som blev bötfälld att ha brutit
  mot covid restriktioner men han krävde att få se bevis
  på att de har isolerat sars cov2 virus.
  Där fick han dom på fallrepet !

 • Galet..
  Är det någon som har en ide hur detta skall sluta.
  Allt fler inser ju att hela cirkusen med covid är ett bedrägeri.

  Jag kan inte se hur våra politiker och myndigheter tillsammans med
  ett antal “vaccinkändisar” och media skall kunna axla framtidens samhälle.
  Trovärdigheten är ju numera totalt borta. Alla i riksdagen är ogiltiga eftersom
  ingen enda lyft debatten annat än till varianter av uppmaningen att spruta sig.

  Skulle vara intressant att höra/delta i en diskussion där frågan lyfts.

  LeifB

  • Det slutar när minst 20% av befolkningen har förstod och protesterar öppet annars kommer det att fortsätter tills alla blir tvingat att se den bistra verkligheten som en liten grupp har planerat för världsbefolkningen.

  • Jag instämmer leif. Ftf är det du, Kerstin Salen, några till säkert samt jag som pratar i termer av att de är illegitima, de kan omöjligt sitta kvar efter ‘valet’ i sept. Helt otänkbart att potentiella kriminella kan styra vårt land, utan måste det till en lagligt fungerade övergångsregering som folket väljer. Inte konstigare att välja fram en interimsregering, än en som är sammansatt av de andra..

 • Denna manipulering är närmast ett bedrägeri. Kanske bättre att diskutera vad som är dom hälsosamma ämnen i vazzinet och vilka hälsosamma effekter har dom ämnen på kroppen. Listan blir väldigt kort. Sen kan det diskuteras dom ohälsosamma ämnen i vazzinet och vad illa dom ämnen gör för kroppen. Listan blir lång. Att bara diskutera ett ämne åt gången leder ingenstans,det är helheten som räknas, precis som alltid med vår kropp.

  • Mycket bra skrivet. Detta har pågått i många decennier och har för den som ser blivit så tydligt att man inte kan förbi se detta. Då man tidigt till intet gör dem som ställer obehagliga frågor håller många tyst och tänker på sin professionella framtid, sin familj men inte på samhället. Bara de som är “eremitus” våga i bästa fall öppna munnen.

 • Galet..
  Är det någon som har en ide hur detta skall sluta.
  Allt fler inser ju att hela cirkusen med covid är ett bedrägeri.

  Jag kan inte se hur våra politiker och myndigheter tillsammans med
  ett antal “vaccinkändisar” och media skall kunna axla framtidens samhälle.
  Trovärdigheten är ju numera totalt borta. Alla i riksdagen är ogiltiga eftersom
  ingen enda lyft debatten annat än till varianter av uppmaningen att spruta sig.

  Skulle vara intressant att höra/delta i en diskussion där frågan lyfts.

  LeifB

  • Det slutar när minst 20% av befolkningen har förstod och protesterar öppet annars kommer det att fortsätter tills alla blir tvingat att se den bistra verkligheten som en liten grupp har planerat för världsbefolkningen.

  • Jag instämmer leif. Ftf är det du, Kerstin Salen, några till säkert samt jag som pratar i termer av att de är illegitima, de kan omöjligt sitta kvar efter ‘valet’ i sept. Helt otänkbart att potentiella kriminella kan styra vårt land, utan måste det till en lagligt fungerade övergångsregering som folket väljer. Inte konstigare att välja fram en interimsregering, än en som är sammansatt av de andra..

 • Denna manipulering är närmast ett bedrägeri. Kanske bättre att diskutera vad som är dom hälsosamma ämnen i vazzinet och vilka hälsosamma effekter har dom ämnen på kroppen. Listan blir väldigt kort. Sen kan det diskuteras dom ohälsosamma ämnen i vazzinet och vad illa dom ämnen gör för kroppen. Listan blir lång. Att bara diskutera ett ämne åt gången leder ingenstans,det är helheten som räknas, precis som alltid med vår kropp.

  • Mycket bra skrivet. Detta har pågått i många decennier och har för den som ser blivit så tydligt att man inte kan förbi se detta. Då man tidigt till intet gör dem som ställer obehagliga frågor håller många tyst och tänker på sin professionella framtid, sin familj men inte på samhället. Bara de som är “eremitus” våga i bästa fall öppna munnen.

 • Med andra ord,blir du sjuk eller avlider så är du ovaccinerad.
  Va trygg man känner sig när chefen för en sån myndighet ger svaret “Jag vet inte”, på en välformulerad relativ enkel fråga inom hennes expertice.
  Are you boys and girls feeling safe? :=)

  .

 • Magnefik metodik att “modifiera” statistik!

  Jättebra exempelvis för tonårstjejer som vill undvika kritik:

  Orolig förälder: “Är du på smällen, Ellen?”

  “Nej, nej, de första tio månaderna i havandeskapet räknas man som icke-gravid.

 • Med andra ord,blir du sjuk eller avlider så är du ovaccinerad.
  Va trygg man känner sig när chefen för en sån myndighet ger svaret “Jag vet inte”, på en välformulerad relativ enkel fråga inom hennes expertice.
  Are you boys and girls feeling safe? :=)

  .

 • Ja det var ett mästerligt drag från psykopaterna med 2 sprutor.

  Man säger att “påfyllnadssprutor” inte är något nytt. Och det stämmer ju, men förut var det år mellan sprutorna, dvs när “effekten” gick ur så var man tvungen att trigga systemet igen.

  Men nu reagerar man tydligen inte på en spruta? Utan behöver två! Eller ja man behöver ju tre i alla fall, och då räcker det tydligen med en för att få effekt? Eller ja man behöver ju sen en fjärde spruta osv.

  Man säger att det tar ett par veckor innan man fått ett ordentligt immunsvar från sprutorna, vilket ju är egendomligt eftersom en spruta tydligen inte ger något immunsvar? Ja det är ju så logiskt det hela???

  Ja mästerligt måste man säga! Alla sprutorna 1a, 2a, 3e osv är samma sak säger vården. Samma sak i sprutorna. Så alla i Pfizers studie som reagerade negativt på första sprutan uteslöts ur studien eftersom de inte kunde “fullfölja studien”.

  Vården har förlängt intervallet så det kan nu gå 2 mån mellan 1a och andra sprutan. Så 8 veckor mellan sprutorna, och två veckor tills man fått ett immunsvar från 2a sprutan. Alla som direkt får covid av sprutorna (känner själv 2st), alla som får “långtidscovid” och alla som får biverkningar som liknar covid kan alltså räknas som covid hos ovaccinerade. Helt genialiskt!

  Och de som får biverkningar långsamt medans spikproteinerna från spik fabriken, som FHM vill att vi alla skall bli, bryter ner kroppen. Där kommer de flesta inte att se sambanden.

  Ett genialiskt folkmord, det måste man ge dem. Och vi får betala för att de genomför det. Och FHM tittar på, och låtsas inget veta.
  .

  • Det knipsluga Josef, är att injektionsvätskan för varje spruta kapar immunförsvaret/t-cellsproduktionen alltmer och stänger till slut ner det (därför människor blir sjuka) samtidigt som ‘vccnt’ går in som ‘ersättare’ men producerar bara antikroppar någon månad och därefter behövs ständiga påfyllningar. psykopaterna vill äga människors immunförsvar på samma sätt som de vill äga allt annat på den här jorden

 • Magnefik metodik att “modifiera” statistik!

  Jättebra exempelvis för tonårstjejer som vill undvika kritik:

  Orolig förälder: “Är du på smällen, Ellen?”

  “Nej, nej, de första tio månaderna i havandeskapet räknas man som icke-gravid.

 • Direkt bedrägligt och en förnedring av det SVENSKA FOLKET, inte bara dem som är ovaccinerade och på egen hand tar hand om sitt IMMUNFÖRSVAR utan även resten av SVENSKA FOLKET! ! ! !

   • Okej intressant. Är ju dock lite skillnad på grafenoxid som famtida materiel och grafenoxid i injektioner utan att informera, det är väldigt giftigt och ska givetvis inte finns i några injektioner om man inte vill orsaka skada. Sen är det inte grafenoxid i injektionera, det är grafenhydroxid, iaf enligt Dr Andreas Noack som var av få världsledande experter. Allt det här sluter samman med emf strålning och frekvenser men jag är rätt säker på att dom här 10 länderna som ingår i just nanoteknik/26Ghz experimentet är dom länderna som har högst överdödlighet efter injektionerna vilket lustigt nog även var dom länderna som ställde till mest problem för en viss folkgrupp under andra världskriget. Jag har varit i kontant med strålskyddstiftelsen och Sverige har inga planer förrän år 2025 att dra igång denna frekvensen som aktiverar grafenhydroxid.

    Sen är jag vid det här laget övertygad om att detta “viruset” inte existerar, högst troligt är det emf strålning som gör folk sjuka och även det som dom kallar “post-covid”, det är redan nu absurda nivåer uppmätta, bl.a har Nyadagbladet ett reportage från mätning på Skeppsbron. Denna strålningen ger samma sympton som covid påstås ge och ordet corona är ett förgreningsord ur ordet aureole som betyder strålning på latin och virus betyder förgiftning.

    Här en en ny intressant diskussion från Corona komiten om konceptet virologi om du inte redan har sett den. Det är bra att det börjar debateras och diskuteras.

  • Det är inget påstående, det är fakta. Var god och sök på http://www.orwell.city . Det finns mer än en video på det. Sen vet jag inte om alla får en MAC adress. Det är helt olika innehåll i olika BATCH av sprutorna beroende på datum de sänds ut och vilken kod de har. Inte heller alla blir magnetiska. Det finns inte parasiter i alla. Biverkningsprofilen är helt annorlunda på olika utsändningar.

  • Det faktiska som publicerats visar att det fanns frivillig option i samband med vaccineringen att samtidigt placera en rfid-chip med storlek ung 1cm under huden. För dom som eventuellt fick en sån var det möjligt att per radiosignal läsa av en kod från chipet.
   En MAC-address är bara ett specialfall av en digital kod men i princip vore det möjligt att det förekom men annars kunde det ju även vara en mobil som gav ifrån sig en identifikation.

 • Ja nu börjar den verkliga kampen nämligen att göra oss av med de maktfullkomliga småkonstaplarna som poppat upp som svamp i skogen. Vi kan inte låta någon sitta kvar i regering, folkhälsomyndighet ,läkemedelsverket eller Socialstyrelsen. Och statliga Televisionen med alla sina nickedockor och moraliska väktare.Korruptionen måste slitas upp med rötterna och alla de representanter som uppviglat och överträtt grundlag och mänskliga rättigheter ska ställas till ansvar. Varför inte en Folktribunal ? Äntligen skulle svenska skattepengar användas till något vettigt.Börja genom att tillsättat en självständig grupp forskare som undersöker innehållet i sprutorna med hjälp av de senaste supermoderna mikroskopen. Varför har man funnit parasiter i vätskeinnehållet? Det har mig veterligen inte gjorts av några självständiga undersökningar av myndigheter. Deras förtroende är nu så lågt att bättre tillsätta en helt fristående kommission. Ta reda på vad sprutorna innehåller och gör det som myndigheter skulle gjort för evigheter istället för att blint lita på de kriminella läkemedelsbolagens utsagor.
  Vi är långt ifrån hemma ännu för många har fått blodad tand och vill gärna fortsätta att terrorisera mänskligheten. Titta bara på Frankrike, Österrike, Australien, Canada för att ta några exempel på s.k. demokratier. Än är inte kampen över, den har just börjat.

   • det är ett parasiteliminerande medel, det är parasitglobalisterna som tvingat parasitpolitrukerna att stoppa medlet och det är troligen av självbevarelsedrift..

  • Vi får väl snart se CCN skifta identitet, nu när en miljardär John Malone tagit över aktiemajoriteten. Under vilken sten skall FHM gömma sig?

  • Tack för den Kerstin. Har skrivit samma i åtskilliga repliker. 1Vi kan anta att brott har begåtts, och då är/blir det fråga om en brottsutredning. 2De inblandade är samma individer som vill lura herr o fru Svensk till valurnan. Det kan vi aldrig tillåta, att genom att rösta på potentiella kriminella ‘politiker’ och då också ‘tjpersoner’, riskera att bli indragna i deras härva. ‘politikerna kan då efteråt komma och hävda att; “jamen ni gjorde ju inget, ni röstade på oss istället”. 3En övergångsregering måste tillsättas, och en sådan går att rösta fram i september, så vi får arbetsro att utreda vad f…n som hänt de två senaste åren. 4Det finns inga politiker, ingen regering, tjpersoner, myndigheter, utredningar, granskningskommissioner (jmf Estonia’utredningen’ o Palmeutredningen som hade som enkom syfte att sopa bort alla spår som pekade mot sammansvärjningsbrott) etcetc, kvar i vanlig bemärkelse. Allt är borta som du säger, och vi måste börja om. Och då kan vi lika bra börja med att se till att ingen infiltrerar den kommande krimutredningen och att ingen infiltrerar den nya interimsregeringen

 • Ja det var ett mästerligt drag från psykopaterna med 2 sprutor.

  Man säger att “påfyllnadssprutor” inte är något nytt. Och det stämmer ju, men förut var det år mellan sprutorna, dvs när “effekten” gick ur så var man tvungen att trigga systemet igen.

  Men nu reagerar man tydligen inte på en spruta? Utan behöver två! Eller ja man behöver ju tre i alla fall, och då räcker det tydligen med en för att få effekt? Eller ja man behöver ju sen en fjärde spruta osv.

  Man säger att det tar ett par veckor innan man fått ett ordentligt immunsvar från sprutorna, vilket ju är egendomligt eftersom en spruta tydligen inte ger något immunsvar? Ja det är ju så logiskt det hela???

  Ja mästerligt måste man säga! Alla sprutorna 1a, 2a, 3e osv är samma sak säger vården. Samma sak i sprutorna. Så alla i Pfizers studie som reagerade negativt på första sprutan uteslöts ur studien eftersom de inte kunde “fullfölja studien”.

  Vården har förlängt intervallet så det kan nu gå 2 mån mellan 1a och andra sprutan. Så 8 veckor mellan sprutorna, och två veckor tills man fått ett immunsvar från 2a sprutan. Alla som direkt får covid av sprutorna (känner själv 2st), alla som får “långtidscovid” och alla som får biverkningar som liknar covid kan alltså räknas som covid hos ovaccinerade. Helt genialiskt!

  Och de som får biverkningar långsamt medans spikproteinerna från spik fabriken, som FHM vill att vi alla skall bli, bryter ner kroppen. Där kommer de flesta inte att se sambanden.

  Ett genialiskt folkmord, det måste man ge dem. Och vi får betala för att de genomför det. Och FHM tittar på, och låtsas inget veta.
  .

  • Det knipsluga Josef, är att injektionsvätskan för varje spruta kapar immunförsvaret/t-cellsproduktionen alltmer och stänger till slut ner det (därför människor blir sjuka) samtidigt som ‘vccnt’ går in som ‘ersättare’ men producerar bara antikroppar någon månad och därefter behövs ständiga påfyllningar. psykopaterna vill äga människors immunförsvar på samma sätt som de vill äga allt annat på den här jorden

 • Direkt bedrägligt och en förnedring av det SVENSKA FOLKET, inte bara dem som är ovaccinerade och på egen hand tar hand om sitt IMMUNFÖRSVAR utan även resten av SVENSKA FOLKET! ! ! !

   • Okej intressant. Är ju dock lite skillnad på grafenoxid som famtida materiel och grafenoxid i injektioner utan att informera, det är väldigt giftigt och ska givetvis inte finns i några injektioner om man inte vill orsaka skada. Sen är det inte grafenoxid i injektionera, det är grafenhydroxid, iaf enligt Dr Andreas Noack som var av få världsledande experter. Allt det här sluter samman med emf strålning och frekvenser men jag är rätt säker på att dom här 10 länderna som ingår i just nanoteknik/26Ghz experimentet är dom länderna som har högst överdödlighet efter injektionerna vilket lustigt nog även var dom länderna som ställde till mest problem för en viss folkgrupp under andra världskriget. Jag har varit i kontant med strålskyddstiftelsen och Sverige har inga planer förrän år 2025 att dra igång denna frekvensen som aktiverar grafenhydroxid.

    Sen är jag vid det här laget övertygad om att detta “viruset” inte existerar, högst troligt är det emf strålning som gör folk sjuka och även det som dom kallar “post-covid”, det är redan nu absurda nivåer uppmätta, bl.a har Nyadagbladet ett reportage från mätning på Skeppsbron. Denna strålningen ger samma sympton som covid påstås ge och ordet corona är ett förgreningsord ur ordet aureole som betyder strålning på latin och virus betyder förgiftning.

    Här en en ny intressant diskussion från Corona komiten om konceptet virologi om du inte redan har sett den. Det är bra att det börjar debateras och diskuteras.

  • Det är inget påstående, det är fakta. Var god och sök på http://www.orwell.city . Det finns mer än en video på det. Sen vet jag inte om alla får en MAC adress. Det är helt olika innehåll i olika BATCH av sprutorna beroende på datum de sänds ut och vilken kod de har. Inte heller alla blir magnetiska. Det finns inte parasiter i alla. Biverkningsprofilen är helt annorlunda på olika utsändningar.

  • Det faktiska som publicerats visar att det fanns frivillig option i samband med vaccineringen att samtidigt placera en rfid-chip med storlek ung 1cm under huden. För dom som eventuellt fick en sån var det möjligt att per radiosignal läsa av en kod från chipet.
   En MAC-address är bara ett specialfall av en digital kod men i princip vore det möjligt att det förekom men annars kunde det ju även vara en mobil som gav ifrån sig en identifikation.

 • Ja nu börjar den verkliga kampen nämligen att göra oss av med de maktfullkomliga småkonstaplarna som poppat upp som svamp i skogen. Vi kan inte låta någon sitta kvar i regering, folkhälsomyndighet ,läkemedelsverket eller Socialstyrelsen. Och statliga Televisionen med alla sina nickedockor och moraliska väktare.Korruptionen måste slitas upp med rötterna och alla de representanter som uppviglat och överträtt grundlag och mänskliga rättigheter ska ställas till ansvar. Varför inte en Folktribunal ? Äntligen skulle svenska skattepengar användas till något vettigt.Börja genom att tillsättat en självständig grupp forskare som undersöker innehållet i sprutorna med hjälp av de senaste supermoderna mikroskopen. Varför har man funnit parasiter i vätskeinnehållet? Det har mig veterligen inte gjorts av några självständiga undersökningar av myndigheter. Deras förtroende är nu så lågt att bättre tillsätta en helt fristående kommission. Ta reda på vad sprutorna innehåller och gör det som myndigheter skulle gjort för evigheter istället för att blint lita på de kriminella läkemedelsbolagens utsagor.
  Vi är långt ifrån hemma ännu för många har fått blodad tand och vill gärna fortsätta att terrorisera mänskligheten. Titta bara på Frankrike, Österrike, Australien, Canada för att ta några exempel på s.k. demokratier. Än är inte kampen över, den har just börjat.

  • Vi får väl snart se CCN skifta identitet, nu när en miljardär John Malone tagit över aktiemajoriteten. Under vilken sten skall FHM gömma sig?

  • Tack för den Kerstin. Har skrivit samma i åtskilliga repliker. 1Vi kan anta att brott har begåtts, och då är/blir det fråga om en brottsutredning. 2De inblandade är samma individer som vill lura herr o fru Svensk till valurnan. Det kan vi aldrig tillåta, att genom att rösta på potentiella kriminella ‘politiker’ och då också ‘tjpersoner’, riskera att bli indragna i deras härva. ‘politikerna kan då efteråt komma och hävda att; “jamen ni gjorde ju inget, ni röstade på oss istället”. 3En övergångsregering måste tillsättas, och en sådan går att rösta fram i september, så vi får arbetsro att utreda vad f…n som hänt de två senaste åren. 4Det finns inga politiker, ingen regering, tjpersoner, myndigheter, utredningar, granskningskommissioner (jmf Estonia’utredningen’ o Palmeutredningen som hade som enkom syfte att sopa bort alla spår som pekade mot sammansvärjningsbrott) etcetc, kvar i vanlig bemärkelse. Allt är borta som du säger, och vi måste börja om. Och då kan vi lika bra börja med att se till att ingen infiltrerar den kommande krimutredningen och att ingen infiltrerar den nya interimsregeringen

  • det är ett parasiteliminerande medel, det är parasitglobalisterna som tvingat parasitpolitrukerna att stoppa medlet och det är troligen av självbevarelsedrift..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *