Britta Björkholm på FHM kan inte förklara varför vaccinerade räknas som ovaccinerade – Magnetism mot ovaccinerad status

51

VACCINSKANDALEN. Britta Björkholm chef på FHM kan inte vetenskapligt eller logiskt förklara varför Folkhälsomyndigheten räknar vaccinerade som ovaccinerade. Den oberoende journalisten Per Shapiro ställde frågor under en presskonferens i slutet av januari. Björkholm svarar: “Ja, nä, jag vet inte riktigt hur jag ska svara”, på den svåraste frågan.

Text: Torbjörn Sassersson (uppd. kl 13:40), videon är oredigerad

Per Shapiro menar att de flesta anser att en injicerad person räknas som vaccinerad, men Folkhälsomyndighetens definition på en vaccinerad person är sedan hösten 2021 en person som tagit två injektioner och det ska ha gått 2 veckor sedan den andra injektionen tagits.

Shapiro säger till Britta Björkholm att FHM klumpar i hop alla personer i den ovan nämnda kategorin med de som är helt ovaccinerade.

Alla de som drabbas av vaccinbiverkningar inom den kritiska perioden strax efter en injicering tillsammans med de som fått diagnosen Covid-19 bokförs sedan som ovaccinerade personer som blivit sjuka. De påstått ovaccinerade får därmed bära skulden för insjuknanden.

Shapiro säger att han förstår att detta förfarande inte är Britta Björkholms eget beslut utan kommer från WHO. Han frågar sedan Britta Björkholm hur hon ser på att FHM-statistiken faktiskt är en manipulation.

Björkholm menar att den nya definitionen på när en person ska räknas som vaccinerad beror på att det tar ett tag för kroppen att uppvisa tänkt immunitet efter injektionen och den är för närvarande 2 veckor efter sista sprutan.

Per Shapiro, 27 jan 2022, eget verk
Per Shapiro, 27 jan 2022, eget verk

Per Shapiro kontrar med att säga att han inte syftar på när en påstådd immunitet infaller utan på de negativa utfallen av injektionerna som FHM flyttar mellan grupperna bestående av vaccinerade respektive påstått ovaccinerade personer. Han menar att det är tydligt att det finns ett “manipulativt mönster”.

Shapiro konstaterar att alla som fått en spruta och sedan blev sjuka placerades i gruppen ovaccinerade. Detta trots att Pfizer i början 2021 gick ut brett med att vaccinet skulle ge ett 95% skydd mot infektion (red anm).

“I dag [18 nov 2020] meddelar de båda företagen [Pfizer/Biontec] att fas III-studien av BNT162b2, som vaccinkandidatens beteckning lyder, nu är slutförd. Över 43 000 personer i olika åldrar och av varierande etnisk bakgrund har deltagit. Enligt företagen är vaccinets skyddseffekt mot symtomgivande covid-19 i genomsnitt 95 procent.”Lakemedelsvarlden.se

Britta Bjorkholm på Folkhälsomyndigheten. Bild från FHM:s video, 27 januari 2022
Britta Björkholm på Folkhälsomyndigheten. Bildruta från FHM:s video

Britta Björkholm kan inte svara

Shapiro fortsätter med att konstatera att de som fått dos två också placerades i kategorin ovaccinerade om de insjuknade, lades in eller avled inom två veckor efter den andra dosen.

“Det här trixandet leder ju till att det alltid ser ut att gå sämre än vad det gör för de ovaccinerade och de gynnar alltid bilden av att [ohörbart, FHM avbryter] oavsett om det handlar om dos ett, två eller tre.

Så min fråga är så här, det här handlar ju inte om vilka siffror som helst. De ligger till grund för diskriminerande åtgärder mot de ovaccinerade som nästan har blivit ett skälsord i samhället idag och lett till en enorm splittring. Så varför grumlar ni den verkliga kontrollgruppen [de ovaccinerade] och när tänker ni redovisa hur det faktiskt har gått för de icke vaccinerade jämfört med de övriga?”

Britta Björkholm svarar:

“Ja, nä, jag vet inte riktigt hur jag ska svara”.

Hon säger sedan:

“Vi har väldigt mycket data. Vi har väldigt mycket siffror på många olika sätt. Vi följer upp på många olika sätt. Vi tycker att vi lämnar ut siffror och data utav de vi har så … jag vet helt enkelt inte vad jag ska svara utan… vi tycker att vi är transparenta och redovisar det som är relevant”.

Det fanns helt enkelt inte svar på den frågan i Björkholms talmanus eftersom systemmedia aldrig skulle ställa den.

Britta Björkholm i heta stolen även i december 2021

Per Shapiros frågor framfördes i slutet av januari 2022, men Britta Björkholm hamnade i hetluften även i mitten på december 2021 då insatta personer i sociala medier avslöjade att Folkhälsomyndigheten fuskat med siffrorna gällande inlagda patienter på IVA.

SVT skriver att bloggaren Emanuel Karlsten var först ut med att påpeka felet. I en graf över antalet nyinlagda på IVA sedan starten på 2021 redovisas vaccinerade som ovaccinerade.

Karlsten hittade felet i “figur 4A” i Folkhälsomyndighetens veckoliga rapport om covid-19. Grafen visade antalet fall på IVA uppdelade i vaccinerade och ovaccinerade inte särredovisade vaccinerade när de var färre än tre. Istället räknades de som ovaccinerade.

Britta Björkholm förklarade bort felet att det var “en olycklig formulering”, att det var ett “missförstånd” och att myndigheten “är angelägna om att vara tydliga och transparenta”.

Att förklara vaccinerade som ovaccinerade sattes i system under hösten 2021.

Debatt: Vaccinerade dras magnetiskt till gruppen för ovaccinerade

Allmänheten kan konstatera att det råder en slags magisk magnetism som drar de vaccinerade tillbaka till ovaccinerad status. Folkhälsomyndigheten rekommenderade 12 januari 2022 att påfyllnadsdos (första booster-sprutan) av vaccin mot Covid-19 bör ges fem månader efter den tidigare dosen. Tidigare var rådet 6 månader.

Ett år senare den 31 januari 2022 rekommenderade Folkhälsomyndigheten att påfyllnadsdos av vaccin mot Covid-19 ges från det att minst tre månader har gått sedan primärvaccinationens sista dos (dvs den andra dosen).

Trenden är att eftersom vaccinerandet uppmanas ske allt oftare och eftersom en person för närvarande räknas som ovaccinerad upp till 2 veckor efter den tredje dosen (första booster-sprutan), föser myndigheterna allt fler vaccinerade personer in i gruppen ovaccinerade.

Det råder en magisk magnetism mot oinjicerad status, vilket gör nästan alla människor till misstänka samhällsfaror enligt det rådande narrativet. Industrin tjänar enormt mycket på detta. Påverkas anställa vid FHM av vaccinindustrins lobbyister eller följer det endast blint läkmedelsindustrins frontorganisation WHO?

Det är detta myndighets- och regeringsbeteende som gör att miljontals människor människor runt om i världen väljer att protestera mot vad man kallar totalitärt maktutövande.

Läs mer: Presskonferens – Vad är syftet med lastbilsbelägringen i Ottawa?

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

51 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
28 februari 2022 kl 10:29

“Först av allt skulle jag vilja framhålla att vi aldrig skulle behövt ha denna diskussion om vi hade levat i en sann demokrati med äkta hälsovård.”

Så inleder docent Olle Johansson, världsledande expert på skador av 5G-strålning, detta viktiga samtal om Covid och elektromagnetisk strålning.
https://www.brighteon.com/d35b18a7-da4d-4ae7-a54c-36246347a96b

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
27 februari 2022 kl 20:47

Forskaren och läkaren Erik Enby censurerad på sociala media:
https://www.frihetsverige.se/eneby-censurerad-pa-sociala-media/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
26 februari 2022 kl 17:47

Det finns många insiktsfulla läkare i vårt land och i hela världen som reagerar öppet och kraftfullt mot corona-agendan. Här skriver en av dem, docent Sture Blomberg ännu en avslöjande artikel:
https://trovetandeochvetenskap.se/457-2/

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
26 februari 2022 kl 20:20

STUDY ON THE ELECTROMAGNETISM OF VACCINATED PERSONS IN LUXEMBOURG Synthesis and conclusion of the survey work carried out by Amar GOUDJIL European Forum for Vaccine Vigilance

The survey is stopped for reasons of conscience and morals because the investigator is no longer able to cope with the helplessness of people whose faces become petrified when they realise that they have been injected with a substance of which they know nothing. The investigator, who has studied management techniques and psychosociology in the past, is very uncomfortable with these people who are wondering what is happening to them. People become pale, white, nervous, put a hand to their forehead or cross their arms and pinch their bottom lip. Some sweat from their hands as they are seen wiping them on their hips or thighs. These effects and expressions usually occur in states of anxiety, extreme stress or really measurable tension. For the respondents, these uncontrolled physical manifestations are indicative of a deep malaise when they realise afterwards that they may have done something irreparable. The act of vaccination being an irreversible act.

https://efvv.eu/actions-lawsuits/study-on-the-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg

https://homunizam.files.wordpress.com/2022/01/graphene-oxide-is-toxic-to-human-blood.pdf

-Nu kanske ni förstår varför man startar ett krig i Ukraina?….

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
25 februari 2022 kl 20:26
Erik Forsman
15 februari 2022 kl 09:21

Det finns så mycket dumheter kring hela pandemin att denna lilla fadäs lätt passerar obemärkt förbi, sett till helheten av dumheter.

Det livsfarliga viruset (som aldrig blivit isolerat) kan passera tre vaccinsprutor + boosters, men tydligen aldrig en ansiktsmask? Tror man på att ansiktsmask skyddar, borde man inte samtidigt då också ifrågasätta varför man överhuvudtaget skall vaccineras, om nu ansiktsmaskerna är så säkra? Om ansiktsmaskerna inte kan stoppa virus, varför då bära dom överhuvudtaget? Men köper man allt detta, blir det samtidigt också så mycket lättare att acceptera att andra bestämmer när man skall anses som vaccinerad eller inte ovaccinerad oberoende när man tagit alla sina shoots, eller inte.

Själv tror jag det finns en medvetenhet från etablissemanget att hela tiden producera inkonsekventa, motsägelsefulla och negationsliknande påbud som ett sätt att överbelasta det mänskliga psyket, mycket likt en överbelastningsattack mot en server, som till slut inte kan hantera all inkommande data, utan fryser och låser. Tror också att etablissemanget grovt underskattar vanliga människors förmåga att hantera och sobra i högen av motsägelser dessutom underskattar dom också vår förmåga att förstå den underliggande dolda pedagogiken med deras ständiga dumma propåer. Detta påminner mig om en situation på ett företag jag arbetade där företagsledningen ideligen kom ut med tokiga och motsägelsefulla förslag till rationaliseringar, var vid jag skev ihop ett litet kompendium jag tänkte dra för VDn, och begärde således audiens hos VD-sekreteraren. Hon avslog ansökan med motivering: “Stör inte VDn, han har så mycket att tänka på” var vid jag svarade: “eller så lite att tänka med”.

Last edited 11 månader sedan by Erik Forsman
Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 februari 2022 kl 22:06

Bekymrad medborgare ringer till SVT

“Många som följer Folkhälsomyndighetens presskonferenser har undrat varför SVT:s direktsändningar tycks ha en besynnerlig tendens att brytas precis innan Per Shapiro från Folkets Radio ska ställa sina frågor.
En av de bekymrade medborgare som ringt SVT för att ta reda på vad det beror på, är Diana Blom från Ystad.”

https://folketsradio.podbean.com/e/bekymrad-medborgare-ringer-till-svt/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
8 februari 2022 kl 04:42

Såg igår (Fria Tider) att ‘regeringen’ beviljat sig 3000kr extra i månadspeng

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
8 februari 2022 kl 12:01

De fortsätter håna oss. Årliga injektioner enl ‘regeringen’ samt fmh, ska det vara nu (sett på Nya Dagbladet och Vaken). När ska dom väntas..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
8 februari 2022 kl 13:47

..när ska de vältas

Stimme Der DDRD
Stimme Der DDR
7 februari 2022 kl 20:34

Varför tog ni bort mitt inlägg gällande ?

CANADIAN TRUCKER VICTORIOUS
Handlade om en person som blev bötfälld att ha brutit
mot covid restriktioner men han krävde att få se bevis
på att de har isolerat sars cov2 virus.
Där fick han dom på fallrepet !

Stimme Der DDRD
Stimme Der DDR
7 februari 2022 kl 20:09

CANADIAN TRUCKER VICTORIOUS
Skulle bli bötfälld för att ha brutit”covid” restriktioner i Kanada.
Den fällda kräver att de bevisar att sars cov2 virus är isolerat.
Det kan dom inte bevisa och det är där det roliga börjar 🙂

https://rumble.com/vu8y4s-canadian-trucker-victorious.html

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
7 februari 2022 kl 13:13

Galet..
Är det någon som har en ide hur detta skall sluta.
Allt fler inser ju att hela cirkusen med covid är ett bedrägeri.

Jag kan inte se hur våra politiker och myndigheter tillsammans med
ett antal “vaccinkändisar” och media skall kunna axla framtidens samhälle.
Trovärdigheten är ju numera totalt borta. Alla i riksdagen är ogiltiga eftersom
ingen enda lyft debatten annat än till varianter av uppmaningen att spruta sig.

Skulle vara intressant att höra/delta i en diskussion där frågan lyfts.

LeifB

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  leif bengtsson
7 februari 2022 kl 20:05

Det slutar när minst 20% av befolkningen har förstod och protesterar öppet annars kommer det att fortsätter tills alla blir tvingat att se den bistra verkligheten som en liten grupp har planerat för världsbefolkningen.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  leif bengtsson
8 februari 2022 kl 12:53

Jag instämmer leif. Ftf är det du, Kerstin Salen, några till säkert samt jag som pratar i termer av att de är illegitima, de kan omöjligt sitta kvar efter ‘valet’ i sept. Helt otänkbart att potentiella kriminella kan styra vårt land, utan måste det till en lagligt fungerade övergångsregering som folket väljer. Inte konstigare att välja fram en interimsregering, än en som är sammansatt av de andra..

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
7 februari 2022 kl 10:51

Denna manipulering är närmast ett bedrägeri. Kanske bättre att diskutera vad som är dom hälsosamma ämnen i vazzinet och vilka hälsosamma effekter har dom ämnen på kroppen. Listan blir väldigt kort. Sen kan det diskuteras dom ohälsosamma ämnen i vazzinet och vad illa dom ämnen gör för kroppen. Listan blir lång. Att bara diskutera ett ämne åt gången leder ingenstans,det är helheten som räknas, precis som alltid med vår kropp.

Fredrik Eriksson
Reply to  stig lönnqvist
7 februari 2022 kl 11:52

Bravo, du har förstått hur fienden tänker!

Hemligheten stavas avdelningsbarhet, eller på engelska compartmentalization.
Denna mycket intressanta funktion har som nyttomaximering i fallet med vaccinen vad?

Denna hemlighet skapar vattentäta skott mellan informationskedjorna och bara den som har stor kunskap kan se (bristfälligt) mellan dessa avdelningar.

Läkarna får under sin utbildning inom immunisering ofta bristfällig eller kortvarig,utbildning inom vaccin och adjuvanter. Det sker alltså påfallande snabbt iom att tillsatserna i vaccinen i högsta grad bidrar att ändra ,(enligt min mening)ett immunförsvar i standby, istället så blir det ett ständigt berett immunförsvar som är redo att attackera alla fiender. Vårat immunförsvar är inte anpassat för dessa adjuvanter. Eller ens att ständigt behöva fyllas på (med Nano Graphene Bio-Markers).

Du blir en Fitbit?

Detta får man tex inte kritiskt granska på läkarprogrammet, inte till fullo.
Iom och tack vare avdelningsbarheten.

Teknik, religion och andra beslut tas på högre ort. De enda som kan klaga och ge kritik är såna som Lars Bern som ändå inte har något att förlora.

Några korridorer bort befinna sig människor som forskar om Grafenet och det vore ju inte bra för deras forskningsanslag.

Därav heter namnet på min sida följdaktligen KorsFrukt.
Det är alltid frukten, dvs resultatet som räknas.
Oavsett vad politiker, militärer,bankirer och läkare påstår.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compartmentalization_(psychology)

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
7 februari 2022 kl 20:03

Mycket bra skrivet. Detta har pågått i många decennier och har för den som ser blivit så tydligt att man inte kan förbi se detta. Då man tidigt till intet gör dem som ställer obehagliga frågor håller många tyst och tänker på sin professionella framtid, sin familj men inte på samhället. Bara de som är “eremitus” våga i bästa fall öppna munnen.

Harad Samuelsen
Harad Samuelsen
Gäst
7 februari 2022 kl 09:55

Från 1:40 i videon, att ens försöka räkna ögonblinkningar är helt omöjligt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Harad Samuelsen
10 februari 2022 kl 16:26

Blinkalilla “stjärna” där…

https://www.youtube.com/watch?v=7u14V5DlQPk

Kanske är den uppochned…?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 februari 2022 kl 16:33

Och här är en lämplig uppföljning på “stjärnan” som utsetts att löpa gatlopp för dessa statliga tokerier:

https://www.youtube.com/watch?v=5nrHY1dd4JI

Tack, Ingemar Ljungqvist!

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
6 februari 2022 kl 23:47

Med andra ord,blir du sjuk eller avlider så är du ovaccinerad.
Va trygg man känner sig när chefen för en sån myndighet ger svaret “Jag vet inte”, på en välformulerad relativ enkel fråga inom hennes expertice.
Are you boys and girls feeling safe? :=)

.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
6 februari 2022 kl 22:26

En lägervakt av socialistiskt snitt?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
6 februari 2022 kl 22:09

Magnefik metodik att “modifiera” statistik!

Jättebra exempelvis för tonårstjejer som vill undvika kritik:

Orolig förälder: “Är du på smällen, Ellen?”

“Nej, nej, de första tio månaderna i havandeskapet räknas man som icke-gravid.

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
6 februari 2022 kl 22:30

Inte om Fadern kom från Karolinska Institutet.
Där sker befruktningen omedelbart.

Tors vrede
Gäst
6 februari 2022 kl 18:42

Kanske inte så lyckat att skriva, då man kan få PK kvinnor mot sig.
Men det börjar på K………E problem.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
6 februari 2022 kl 17:39

Ja det var ett mästerligt drag från psykopaterna med 2 sprutor.

Man säger att “påfyllnadssprutor” inte är något nytt. Och det stämmer ju, men förut var det år mellan sprutorna, dvs när “effekten” gick ur så var man tvungen att trigga systemet igen.

Men nu reagerar man tydligen inte på en spruta? Utan behöver två! Eller ja man behöver ju tre i alla fall, och då räcker det tydligen med en för att få effekt? Eller ja man behöver ju sen en fjärde spruta osv.

Man säger att det tar ett par veckor innan man fått ett ordentligt immunsvar från sprutorna, vilket ju är egendomligt eftersom en spruta tydligen inte ger något immunsvar? Ja det är ju så logiskt det hela???

Ja mästerligt måste man säga! Alla sprutorna 1a, 2a, 3e osv är samma sak säger vården. Samma sak i sprutorna. Så alla i Pfizers studie som reagerade negativt på första sprutan uteslöts ur studien eftersom de inte kunde “fullfölja studien”.

Vården har förlängt intervallet så det kan nu gå 2 mån mellan 1a och andra sprutan. Så 8 veckor mellan sprutorna, och två veckor tills man fått ett immunsvar från 2a sprutan. Alla som direkt får covid av sprutorna (känner själv 2st), alla som får “långtidscovid” och alla som får biverkningar som liknar covid kan alltså räknas som covid hos ovaccinerade. Helt genialiskt!

Och de som får biverkningar långsamt medans spikproteinerna från spik fabriken, som FHM vill att vi alla skall bli, bryter ner kroppen. Där kommer de flesta inte att se sambanden.

Ett genialiskt folkmord, det måste man ge dem. Och vi får betala för att de genomför det. Och FHM tittar på, och låtsas inget veta.
.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Josef Persson
6 februari 2022 kl 17:45

Det tillhör nutidens bröd och skådespel.

robert öjefors
Reply to  Josef Persson
6 februari 2022 kl 19:28

En väldigt bra förklaring varför vi skall låta oss injekteras.

Fredrik Eriksson
Reply to  Josef Persson
6 februari 2022 kl 22:29

Detta borde Torbjörn göra ett särskilt reportage om.
Skarp betraktelse, Covid-19 och Statistik-lögnen!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Josef Persson
8 februari 2022 kl 13:03

Det knipsluga Josef, är att injektionsvätskan för varje spruta kapar immunförsvaret/t-cellsproduktionen alltmer och stänger till slut ner det (därför människor blir sjuka) samtidigt som ‘vccnt’ går in som ‘ersättare’ men producerar bara antikroppar någon månad och därefter behövs ständiga påfyllningar. psykopaterna vill äga människors immunförsvar på samma sätt som de vill äga allt annat på den här jorden

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
6 februari 2022 kl 15:53

Direkt bedrägligt och en förnedring av det SVENSKA FOLKET, inte bara dem som är ovaccinerade och på egen hand tar hand om sitt IMMUNFÖRSVAR utan även resten av SVENSKA FOLKET! ! ! !

Last edited 11 månader sedan by Samuel af Ugglas
robert öjefors
Gäst
6 februari 2022 kl 15:33

Per Shapiro,verkar som han är en av dom sista”riktiga” journalisterna.
All heder åt Per,Jag högaktar den mannen!

Douglas
Douglas
Gäst
6 februari 2022 kl 14:51

https://youtu.be/9jMONZMuS2U

Sprid detta Senate Hearing till alla nära och kära, på Facebook, er egen Youtubekanal, er blogg, twitter, Instagram, Rumble osv osv.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Douglas
6 februari 2022 kl 18:58

https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

Hela originalet, för den som har en liiiiten stund över.
Ord och inga visor numera.

Björn P
Björn P
Gäst
6 februari 2022 kl 14:36

Vad hände med Newsvoice påstående om att vaccinerade fick en MAC-adress?

PatrikD
Patrik
Reply to  Björn P
6 februari 2022 kl 18:03

Sverige är inte ett av dom 10 länderna som är med i det transhumanistiska grafenhydroxid/nanoteknik experimentet, även Argentinas regering erkänner detta.

https://dailyexpose.uk/2022/02/01/researchers-explain-nanotechnology-in-covid-injections/

Fredrik Eriksson
Reply to  Patrik
6 februari 2022 kl 18:34

Sverige är tyvärr ledande på Grafen-oxide.
Läs min analys av Framtidsvisionen från bla, Karolinska Institutet.

Sidan 38+24.

Börja där och fråga dig själv!

Vart är du på väg när du påstår att Sverige inte har något med Grafenoxide att göra när Sverige har både kunskapen och tekniken på ett intrikakt sätt?

-De önskar det och har planerat det.

Över 70% av de vaccinerade har av  La QuintaColumna visat sig
spårbara vilket är oroande nog.

Ingen av de ovaccinerade gick att spåra.
Grafenoxide är START magnetisk och ledande.
Grafenoxide kan användas på många sätt,, bland annat
forma antenner mfl sätt.

A key figure worth noting is Leif Johansson who was educated at Chalmers University of Technology in Gothenburg. Chalmers University is a key manufacturer and distributor of the Graphene oxide that’s allegedly been found to be in the gene therapy shots. Johansson is a powerful Swedish businessman, and very close to the Wallenbergs – he was Chairman of Ericsson from 2011 until 2017 and is currently Chairman of AstraZeneca plc, which all links Sweden and the Wallenbergs, graphene oxide, and the gene therapy treatment together with future AI /cashless / microchip / 5G systems.

https://carlnorberg.se/2022/02/06/brittisk-folkbildning/

Last edited 11 månader sedan by Fredrik Eriksson
PatrikD
Patrik
Reply to  Fredrik Eriksson
6 februari 2022 kl 21:47

Okej intressant. Är ju dock lite skillnad på grafenoxid som famtida materiel och grafenoxid i injektioner utan att informera, det är väldigt giftigt och ska givetvis inte finns i några injektioner om man inte vill orsaka skada. Sen är det inte grafenoxid i injektionera, det är grafenhydroxid, iaf enligt Dr Andreas Noack som var av få världsledande experter. Allt det här sluter samman med emf strålning och frekvenser men jag är rätt säker på att dom här 10 länderna som ingår i just nanoteknik/26Ghz experimentet är dom länderna som har högst överdödlighet efter injektionerna vilket lustigt nog även var dom länderna som ställde till mest problem för en viss folkgrupp under andra världskriget. Jag har varit i kontant med strålskyddstiftelsen och Sverige har inga planer förrän år 2025 att dra igång denna frekvensen som aktiverar grafenhydroxid.

Sen är jag vid det här laget övertygad om att detta “viruset” inte existerar, högst troligt är det emf strålning som gör folk sjuka och även det som dom kallar “post-covid”, det är redan nu absurda nivåer uppmätta, bl.a har Nyadagbladet ett reportage från mätning på Skeppsbron. Denna strålningen ger samma sympton som covid påstås ge och ordet corona är ett förgreningsord ur ordet aureole som betyder strålning på latin och virus betyder förgiftning.

Här en en ny intressant diskussion från Corona komiten om konceptet virologi om du inte redan har sett den. Det är bra att det börjar debateras och diskuteras.

Last edited 11 månader sedan by Patrik
Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Björn P
6 februari 2022 kl 21:04

Det är inget påstående, det är fakta. Var god och sök på http://www.orwell.city . Det finns mer än en video på det. Sen vet jag inte om alla får en MAC adress. Det är helt olika innehåll i olika BATCH av sprutorna beroende på datum de sänds ut och vilken kod de har. Inte heller alla blir magnetiska. Det finns inte parasiter i alla. Biverkningsprofilen är helt annorlunda på olika utsändningar.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Björn P
11 februari 2022 kl 07:45

Det faktiska som publicerats visar att det fanns frivillig option i samband med vaccineringen att samtidigt placera en rfid-chip med storlek ung 1cm under huden. För dom som eventuellt fick en sån var det möjligt att per radiosignal läsa av en kod från chipet.
En MAC-address är bara ett specialfall av en digital kod men i princip vore det möjligt att det förekom men annars kunde det ju även vara en mobil som gav ifrån sig en identifikation.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
11 februari 2022 kl 12:10

RFID-teknologi är så 80-tal.
Nu är tekniken mycket mer avancerad.
Bio bio-fotonisk energi (din egen elektroniska “aura” eller energi)
producerar tillräckligt med energi för att alstra
ett kommunikationsfält i stil med RFID men chippet behövs inte.

Grafen-Oxide omvandlas naturligt (enligt LaQuintaColumna) till
en sökbar Mac-adress enligt Bluetooth-standard.

Dessutom skulle de vaccinerade inte godkända att bli vaccinerade med ett chip. Däremot omedvetet att bli uppkopplad mot ett digitalt köp och sälj-system via Bluetooth går bra. Dvs injektons-nålen kan KANSKE bli preparerad med en i förväg placerat chip MEN, ett stort MEN ett sådant chip går att skära eller operera ut.
Grafen Oxide går inte att skära eller operara ut, eftersom det blir
en DEL AV DIG.
Så påståendet att de 70% som testades positivt för en Bio-ID-Markör (dvs spårbar Mac-adress enligt Bluetooth-standard håller inte).

Visserligen nära men om chippet skulle går att spåra skulle de givetvis operara ut eller skära ut chippet.

Jag tror helt enkelt att det är de vaccinerades bio-elektriska energi från tex pannan eller handen som gör att deras Mac-adress går att spåra.
Enligt artikel-serien var det 70% av de injicerade som gick att spåra.
Och 0% av de icke vaccinerade.

RFID är 80-tals teknologi. Det är bara en psy-op inuti psy-open för
att lura och bedra de vaccinerade.

Kerstin Salen
6 februari 2022 kl 13:58

Ja nu börjar den verkliga kampen nämligen att göra oss av med de maktfullkomliga småkonstaplarna som poppat upp som svamp i skogen. Vi kan inte låta någon sitta kvar i regering, folkhälsomyndighet ,läkemedelsverket eller Socialstyrelsen. Och statliga Televisionen med alla sina nickedockor och moraliska väktare.Korruptionen måste slitas upp med rötterna och alla de representanter som uppviglat och överträtt grundlag och mänskliga rättigheter ska ställas till ansvar. Varför inte en Folktribunal ? Äntligen skulle svenska skattepengar användas till något vettigt.Börja genom att tillsättat en självständig grupp forskare som undersöker innehållet i sprutorna med hjälp av de senaste supermoderna mikroskopen. Varför har man funnit parasiter i vätskeinnehållet? Det har mig veterligen inte gjorts av några självständiga undersökningar av myndigheter. Deras förtroende är nu så lågt att bättre tillsätta en helt fristående kommission. Ta reda på vad sprutorna innehåller och gör det som myndigheter skulle gjort för evigheter istället för att blint lita på de kriminella läkemedelsbolagens utsagor.
Vi är långt ifrån hemma ännu för många har fått blodad tand och vill gärna fortsätta att terrorisera mänskligheten. Titta bara på Frankrike, Österrike, Australien, Canada för att ta några exempel på s.k. demokratier. Än är inte kampen över, den har just börjat.

Ulrik Tuvelid
Reply to  Kerstin Salen
6 februari 2022 kl 14:07

visst är det märkligt att ivermektin som är ett parasitmedel fungerar mot det här påstådda viruset https://www.dagensmedicin.se/opinion/debatt/ivermektin-skulle-kunna-vara-det-som-avslutar-pandemin/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
7 februari 2022 kl 14:55

det är ett parasiteliminerande medel, det är parasitglobalisterna som tvingat parasitpolitrukerna att stoppa medlet och det är troligen av självbevarelsedrift..

robert öjefors
Reply to  Kerstin Salen
6 februari 2022 kl 17:49

Mycket väl talat.Kan bara hålla med!

Å. Södegren
Å. Södegren
Gäst
Reply to  Kerstin Salen
7 februari 2022 kl 08:40

Vi får väl snart se CCN skifta identitet, nu när en miljardär John Malone tagit över aktiemajoriteten. Under vilken sten skall FHM gömma sig?

Tiwazji
Tiwazji
Gäst
Reply to  Kerstin Salen
7 februari 2022 kl 11:55

#FOLKTRIBUNALNU KOLLA FACEBOOK

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tiwazji
7 februari 2022 kl 13:10

Vad innebär det, använder mig inte av fakebook. Vad gör dom på folktribubalnu..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Kerstin Salen
7 februari 2022 kl 13:47

Tack för den Kerstin. Har skrivit samma i åtskilliga repliker. 1Vi kan anta att brott har begåtts, och då är/blir det fråga om en brottsutredning. 2De inblandade är samma individer som vill lura herr o fru Svensk till valurnan. Det kan vi aldrig tillåta, att genom att rösta på potentiella kriminella ‘politiker’ och då också ‘tjpersoner’, riskera att bli indragna i deras härva. ‘politikerna kan då efteråt komma och hävda att; “jamen ni gjorde ju inget, ni röstade på oss istället”. 3En övergångsregering måste tillsättas, och en sådan går att rösta fram i september, så vi får arbetsro att utreda vad f…n som hänt de två senaste åren. 4Det finns inga politiker, ingen regering, tjpersoner, myndigheter, utredningar, granskningskommissioner (jmf Estonia’utredningen’ o Palmeutredningen som hade som enkom syfte att sopa bort alla spår som pekade mot sammansvärjningsbrott) etcetc, kvar i vanlig bemärkelse. Allt är borta som du säger, och vi måste börja om. Och då kan vi lika bra börja med att se till att ingen infiltrerar den kommande krimutredningen och att ingen infiltrerar den nya interimsregeringen