Studie: 89% av de som dog av Covid-19 var vaccinerade

De som vaccinerats löpte större risk att både få och dö av Covid-19.

22
Covidkrisen. Foto: US Navy, Harley K. Sarmiento, specialist, masskommunikation
Covidkrisen. Foto: US Navy, Harley K. Sarmiento

OPINION & ANALYS. Det är förståeligt att nyheter om Covid-19 nu dränks av nyhetsrapportering från ett krigshärjat Ukraina. Emellertid är det viktigt att vi inte tar ögonen från de nya rapporterna om de verkliga siffrorna om dödsfall och biverkningar av covidsprutan. EU har inte heller gett upp hoppet om att kunna kontrollera människor med vaccinmandat och digitala vaccinpass.

Text: Kerstin Unger-Salén

En synnerligen uppseendeväckande rapport har nyligen publicerats av Storbritanniens Regering, utan någon medial uppmärksamhet, trots att resultaten visar ett skrämmande resultat. 9 av 10 som dör av Covid-19 idag har tagit mRNA sprutan.

Den senaste rapporteringen från brittiska UKHSA Vaccine Surveillance Report visar att 91 % av som fått Covid-19 var vaccinerade och över 18 gamla. Av dessa dog 4,861 av Covid-19 och av dessa personerna var 3120 trippelvaccinerade. Enbart 559 var ovaccinerade bland dödsfallen.

89% av de som dog var vaccinerade med en eller två eller (majoriteten) med tre doser. De som vaccinerats löper således större risk att få Covid och därmed också att dö av Covid-19.

Det är vad statistiken visar. 

Tittar man längre tillbaka i tiden, november till december och hur utvecklingen såg ut då, förstår man att det går bättre och bättre för de ovaccinerade och sämre för de som låtit vaccinera sig. Detta är inget att applådera utan är synnerligen tragiskt.

Även om vi tar hänsyn till att ungefär 80% av Storbritanniens befolkning är vaccinerad och att det därför är logiskt att fler dödsfall registreras i denna grupp än i en ovaccinerad grupp, var ju hela tanken bakom mRNA-covidsprutan att folk inte skulle få Covid-19, färre skulle hamna på sjukhus och framför allt att färre dödsfall skulle registreras i den ”vaccinerade” gruppen. Så var inte fallet. Det blev tvärtom och detta faktum kvarstår hur man än vrider och vänder på siffrorna.

Om allmänheten känt till alla de risker som anmäls in och de oegentligheter, som framför allt omgett Pfizers kliniska studier (ännu inte avslutade), hade de flesta svalt att avstå från sprutan.

BlackRocks fd portfoliochef: covidsprutan är skadlig

Kristi Leigh intervjuade BlackRocks före detta portfoliochef Edward Dowd. Det är en synnerligen avslöjande konversation där Dowd exponerar Pfizers bedrägeri.

Kristi Leigh och Edward Dowd. Foton: egna arbeten
Kristi Leigh och Edward Dowd. Foton: egna arbeten

Edward Dowd har ett ekonomiskt perspektiv. Han påpekar att de som arbetar på Wall Street alltid måste ligga före för att bedöma värdet av ett företag eller vad som håller på att hända i världen.

Modernas värde har gått ner med 70% och Pfizers värde är inte längre på uppgående. Ett tecken på att man redan vet att information som är på väg ut kommer att visa att dessa företag är involverade i ett bedrägeri och att sanningen från deras kliniska studier nu kommer att publiceras mot Pfizers vilja, enligt Dowd.

Han förstod på ett tidigt stadium att covid-sprutan inte var säker och har därför avstått från att låta sig injiceras.

EudraVigilance officiella sida har 40 000 människor anmälts döda på grund av covidssprutan [i slutet av februari] och över 3.6 miljoner anmälningar om biverkningar. Om vi sedan tar med i kalkylen att endast en bråkdel av fallen anmäls (kan vara så lågt som 1%) kan magnituden anas vad denna spruta har åstadkommit i dödsfall och hälsorisker.

FDA är tillståndsmyndigheten i USA som möjliggjort att världen godkände mRNA covidsprutan för Emergency Use.

Vid det här laget förstår vi att både FDA och CDC är helt korrupta. Europeiska EMA är inte bättre. Alla har deltagit i ett bedrägeri mot allmänheten och ingen av dem har gjort sitt yttersta för att värna om säkerheten med dessa sprutor. Tvärtom om. Man har underlättat godkännande av en spruta som är fylld med hälsorisker och som aldrig borde få ha sett dagens ljus.

Därmed förnekas inte att vi hade ett stort problem med Covid-19. Men man kan inte utsätta människor för nya svåra hälsoproblem för att lösa en annan hälsokris.

Text: Kerstin-Unger Salén

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

22 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
6 juli 2022 kl 10:10

Edward Dowd: “I’m Never Taking Another Vaccine Again”

https://www.redvoicemedia.com/2022/07/ed-dowd-im-never-taking-another-vaccine-again-videos/

Sten B
Sten B
Gäst
6 april 2022 kl 21:31

Jag lyfter det igen eftersom det verkar passera rakt genom folks medvetanden: 40 000 anmälda som avlidna av sprutorna i EU och det är officiella siffror. Inte ens i detta forum höjer någon på ögonbrynen. Hur är det möjligt att fortsätta driva kampanjer för sprutorna med sådant stort dödligt utfall? Är alla så innerligt avtrubbade bortom allt förnuft?

Thomas Lillieskold
Thomas Lillieskold
Gäst
21 mars 2022 kl 16:25

Det som vore intressant att veta i sammanhanget är hur många vaccinerade resp ovaccinerade var insjuknade i covid-19 vid tillfället. Då skulle de intressanta procenten dyka upp som kan berätta risken att dö i covid-19 som vaccinerad respektive ovaccinerad.

björn wiklund
Gäst
20 mars 2022 kl 22:19

Jaa tror jag såg dessa data från UK osså . . som kuriosa så slutade FoHM att redovisa ovaxade och vaxade et. al. strax innan jul. MEN då hade andelen insjuknande vaxade överstigit andelen insjuknande., Sedan blev statistiken bara skräp….. MEN man flyttade måttet för vaxade… från 2 doser till 1 år sedan senaste booster och nu ligger man på 6månader innan man blir ovaxad igen…. osså har myndigheterna sedan en månad kört en drive för att vaxa med det gamla vaxet, finns inget annat, det trista är att dels försvagas immunförsvaret efter varje dos dels har det gamla vaxet intet skydd mot Omicron…. och sedan talar man om att vaxa 80+ dos 4…. samtidigt säger Pfiz.. att de skall tillverka en kombo mot alfa och Omicronoch som av en händelse kommer även den att betecknas dos 4… kommer de gamla får en extra dos 4 eller kommer de att vara i princip utan skydd……tack för dina artiklar… uppskattas…. fån 4 till 1 preparat osså finns 3 deaktiverade vax som man inte plockar in i landet…..

Folke Sandvik
Folke Sandvik
Gäst
19 mars 2022 kl 12:09

Jag är76 år och valde att avvakta med vaccination. Fick en känsla av att det gick på tok för fort. Nu tycks jag ha fått rätt.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 mars 2022 kl 17:22

TOP SECRET PFIZER DOCUMENT LEAKS ONLINE…
https://www.bitchute.com/video/8wyZWfxoCT85/

Pfizerdokument med listande biverkningar nu offentligt efter domstolsorder
https://www.flashback.org/t3397742

Tipsare: “Pfizerdokument gällande biverkningar som man försökte dölja ifrån allmänheten har nu blivit offentligt efter domstolsorder.”

björn wiklund
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
21 mars 2022 kl 02:20

Denna lista över biverkningar hörde jag inte var upptäckta biverkningar utan ett dokument där man kunde fylla i de biverkningar som man såg… hur skulle man kunna bland 45.000 i de två grupperna göra något annat än notera nästan på gissningar…. över tusen åkommor att välja bland…… för kan verkligen läkare se dessa biverkningar och känna igen? Med den kastpassning som denna studie gjordes….. känns denna långa av biverkningar antingen som en skenmanöver eller också något hämtat från någon lärobok för det är väl i alfabetisk ordning? … intressant blir ju då dokument över biverkningar i testet hittas såväl som det vården borde göra typ VAERS där man kan se hur många biverkningar som hittats bland de miljarder som fått en dos….. kort jag tror inte att man så himla seriöst letat biverkningar snarare tvärtom….. men det ser ju bra ut…. men läs hur studien genomfördes…..

Mayne Sundewall-Hopkins
Reply to  björn wiklund
21 mars 2022 kl 02:41

En länk till ett stort antal studier betr. biverkningar: ”For those who like peer-reviewed studies, here you have 1000 peer-reviewed studies…”
1000 Peer Reviewed Studies Questioning Covid-19 Vaccine Safety (informedchoiceaustralia.com) 

Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 mars 2022 kl 14:33

Det är denna artikel i Daily Expose som Kerstin hämtar underlaget från. Där finns en rad grafer och tabeller.

The Daily Expose: Whilst you’ve been distracted by Russia’s Invasion, the UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
14 mars 2022 kl 11:07

Erik Ottoson (M) fortsätter oförtrutet med sina motioner om tvångsvaccinering:
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/_H9022230?fbclid=IwAR1dtQ810yB7R7UWYeorIuerH0EQqwjfiT15RqNNU2gZH7DGUBG5fdyqu-E

Moderaterna har haft ett antal riksdagsledamöter som gång på gång motionerat om tvångsvaccinationer. Den mest notoriska av dem var nog Sofia Arkelsten, men hon försvann bort till ett toppjobb på en av de lobbingfirmor som har svängdörrar till den politiska ledningen.

Moderar betyder ju måttfull, sansad, hovsam, återhållsam, skälig, måttlig, försiktig. Det passar dåligt in på den politik deras ledande representanter förespråkar, så jag tycker att det vore passande för dem att byra namn till RABIATA SAMLINGSPARTIET.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
14 mars 2022 kl 04:58

Socialisterna vill ju att 100% av alla som AVLIDER skall vara vaccinerade.

Fredrik Eriksson
Reply to  Samuel af Ugglas
14 mars 2022 kl 19:21

Googla på Eugenics och Margret Sanger.

Magdalena Anderson är så att säga en mini-kopia på denna “döds”-ekonomi.

-Useless eaters=gamla,sjuka,svaga, handikappade, (de som först vaccinerades).
-Ja jag tror ni förstår vad det kommer sluta..

Alla ska vara med (på den ekonomiska) dödsstöten…

anne person
anne person
Gäst
13 mars 2022 kl 22:09

Hur har ni räknat ut döda med vaccination respektive döda ovaccinerade? I studien ser det tvärtom ut att vaccinerade klarar sig bättre. Jag önskar en uträkning förklarad. Det finns ingen källhänvisning till studien vad jag kan se. Hittade den ändå men i alla fall. Hälsningar Anne

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
13 mars 2022 kl 18:20

Kerstin-Unger Salén Har du sett obestridlig vetenskaplig bevis på att “covid19” existerar?

Du få jättegärna dela med dig den informationen isåfall,för själv har jag inte lyckats hitta den,trots oändligt letande.

Fram till dess tycker man att du ska ändra rubriken på artiklen till:

Studie: 89% av de som dog av Influensan,stark förkyllning,försvagat immun system,och andra underliggande sjukdomar var vaccinerade

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
13 mars 2022 kl 16:05

VACCINER OCH ATT VACCINERAS har aldrig räddat och kommer aldrig rädda mänskligheten mot svår sjukdom eller död.
ATT VACCINERA sig är att ge tillstånd till en förgiftad kropp och obefintligt immunförsvar – DET ÄR VACCINERNA SOM SKADAR dig och lägger öppen ridå för CANCER, HANDIKAPP, SVÅR SJUKDOMAR OCH FÖR TIDIG DÖD.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
13 mars 2022 kl 15:26

Hur vänder man 89 %, så att sörplarna av Likströmmen blir kvar i sin illusion?

Jo, man “fixar till” statistiken!

Vem är vaccinerad…?

Ja, FHM säger att inte Fan det de som injicerats med “VACCINER!

Är detta en komedi, en tragikomedi eller en oerhörd TRAGEDI?
https://newsvoice.se/2022/02/britta-bjorkholm-folkhalsomyndigheten/

Likatrömsmedias döda – i form av ytligt flytande döda journalister, reportrar och övergödda, stinkande “experter, typ Guillou, Bodström och hela det feta, fula fisk-fiaskot, mynnar ut i Döda Hafsviken!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
13 mars 2022 kl 13:37

Här är jätteeffektiva munskydd för blinda följare av onda makters anvisningar, som även visar att de nog kan passa in på orden i Matteusevangeliet 15:14: “”De är blinda ledare för blinda. Och om en blind leder en blind, faller båda i gropen.”.
https://www.amazon.se/Frimurare-frimurarsymbol-kvinnor-justerbar-ansiktsscarf/dp/B08P4BBGMB

Dessa blinda, ledande fånar följer ju sin “Okände suverän”.

Pelle Andersson
Pelle Andersson
Gäst
13 mars 2022 kl 13:02

Det är mycket värre än så, alla över 100 dör!

PatrikD
Patrik
13 mars 2022 kl 12:28

Det blir nog inte så dumt med en ordentlig avfolkning. Är rätt trött på folk som under ett år tagit 3-4 experimentella injektioner och ända springer runt och skriker “konspirationsteori” år konkrat data och kallar oinjicerade för idioter. EudraVigilances rapporterar endast någon procent av dom egentliga siffrorna, bara i Tyskland har nästan 40000 dött efter injektionen enligt försäkringsbolagen, 3 miljoner skadade. I USA har 62000st 25-44år dött och 380 000st 45-90år efter injektionen. Lägger man ihop det med 0% effektivitet, negativt skydd efter några månader, samt dom 1291 allvarliga sjukdomarna som man kan utveckla efter injektion så är det nog bättre att kolla på “kiriget” och bli rädd.

olapousette
olapousette
Gäst
Reply to  Patrik
14 mars 2022 kl 12:19

Ordentlig avbefolkning? du är inte bättre än gates vampyrer.
Knip käft.

Sten B
Sten B
Gäst
13 mars 2022 kl 11:44

Hade önskat EudraVigilances statistik över antalet avlidna pga. [email protected]@inen funnits med bland källorna.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
13 mars 2022 kl 10:44

https://www.bitchute.com/video/rC17sc4OGeAh/
ALBERT BOURLA CEO OF PFIZER MRNA VACCINE WAS COUNTERINTUITIVE (intressant, bourla börjar stämma i bäcken här….och svär sig fri från mRNA VAXXET)
https://www.bitchute.com/video/IkKpYjiZUntg/
DEATHS ALMOST EXCLUSIVELY IN VACCINATED!!! WEEK 10 VACCINE SURVEILANCE REPORT. UK GOV!!!
https://www.bitchute.com/video/tMxUt3O9Icq8/
CRAIG-PAARDEKOOPER: THE MORTALITY BOMB
https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
Pfizer – Outside of the USA (How bad is your batch)