fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

Giftiga, metalliska föreningar hittas i alla covidvacciner som analyserats av tyska forskare

-

COVIDVACCINERNA. En grupp oberoende tyska forskare hittade giftiga komponenter – mestadels metalliska – i alla covid-19-vaccinprover som de analyserade med hjälp av moderna medicinska och fysiska mättekniker.

Text av Enrico Trigoso för The Epoch Times | Artikeln publicerades även av The Defender – Children’s Health Defense | NewsVoice återpublicerade enligt CHD:s regler en översättning till svenska

Arbetsgruppen för analys av covidvaccin säger att några av de giftiga beståndsdelarna som finns inuti injektionsflaskorna med AstraZeneca, Pfizer och Moderna inte fanns med i ingredienslistorna från tillverkarna.

Följande metalliska grundämnen hittades i vaccinerna: cesium (Cs), kalium (K), kalcium (Ca), barium (Ba), kobolt (Co), järn (Fe), krom (Cr), titan (Ti), cerium (Ce), gadolinium (Gd), aluminium (Al), kisel (Si) och svavel (S).

Dessa ämnen:

“är dessutom synliga under mörkfältsmikroskopet som distinkta och komplexa strukturer av olika storlekar, kan endast delvis förklaras som ett resultat av kristallisations- eller sönderdelningsprocesser, [och] kan inte förklaras som kontaminering från tillverkningsprocessen”, fann forskarna.

De förklarade fynden som preliminära.

Fynden “bygger på arbetet från andra forskare i det internationella samfundet som har beskrivit liknande fynd, såsom dr Young, dr Nagase, dr Botha, dr Flemming, dr Robert Wakeling och dr Noak och dr Janci Lindsay, en toxikolog som inte är involverad i studien, skriver Epoch Times.

“Antalet och konsekvensen i anklagelserna om enbart kontaminering, tillsammans med den kusliga tystnaden från globala säkerhets- och tillsynsorgan, är besvärande och förbryllande när det gäller “transparens” och fortsatta anklagelser från dessa organ om att de genetiska vaccinerna är säkra”, tillade Lindsay.

Jämförelse av kristaller i blodet och i vaccinet; till vänster finns kristallina formationer i blodet hos testpersoner vaccinerade med Comirnaty (BioNTech/Pfizer), bilderna till höger visar att dessa typer av kristaller även finns i Comirnaty-vacciner. Bildkredit: Helen Krenn

“Vi hade lämnat in det till deltagarna i regeringen och ytterligare adresser från tidningar med plattformen open-debate.eu, i Tyskland, Österrike och Suisse”, sa Helena Krenn, gruppens grundare till Epoch Times.

Två andra viktiga fynd var att blodprover från de vaccinerade hade “markerade förändringar” och att fler biverkningar observerades i proportion till “stabiliteten hos höljet av lipidnanopartiklarna”.

En lipidnanopartikel är en extremt liten partikel, ett fettlösligt membran, som är lasten för budbärar-RNA (mRNA).

”Med hjälp av ett litet urval av analyser av levande blod från både vaccinerade och ovaccinerade individer har vi bestämt att artificiell intelligens (AI) kan skilja med 100 % tillförlitlighet mellan blodet från de vaccinerade och de ovaccinerade. Detta indikerar att covid-19-vaccinerna kan skapa långsiktiga förändringar i blodsammansättningen hos den vaccinerade utan att den personen är medveten om dessa förändringar”, står det i studien.

Begravningsentreprenör larmar: dödstalen ökade dramatiskt när injektionerna startade – Alla skulle märkas som dödsfall pga Covid-19

Korsvaliderade resultat

Fynden av akuta och kroniska fysiologiska förändringar i blodet hos de som inokulerats med vaccinerna, konsekvent urskiljda via AI-mjukvara, “återspeglar också resultaten från många andra forskare och stöder påståenden om kontaminering och/eller förfalskning”, sa Lindsay.

“Vi har fastställt att covid-19-vaccinerna konsekvent innehåller, förutom föroreningar, ämnen vars syfte vi inte kan fastställa”, säger deras studie.

Gruppen består av 60 medlemmar, inklusive läkare, fysiker, kemister, mikrobiologer och alternativvårdare samt jurister och psykologer.

Anomala föremål i Johnson & Johnsons Janssen vektorvaccin. Det bör noteras att föremål av denna typ inte hittades i alla prover. Bildkredit: Helen Krenn

Forskarna hävdar att deras resultat har korsbekräftats med hjälp av följande mättekniker:

“Scanning Electron Microscopy, Energy Dispersive X-ray Spectroscopy, Mass Spectroscopy, Inductively Coupled Plasma Analysis, Bright Field Microscopy, Dark Field Microscopy and Live Blood Image Diagnostics, samt analys av bilder med hjälp av artificiell intelligens.”

Analytikerna förklarar att de har samarbetat med andra grupper i olika länder som har genomfört liknande undersökningar och har fått resultat som överensstämmer med deras egna.

“Resultaten från vår analys av vaccinerna kan följaktligen betraktas som korsvaliderade”, står det i sammanfattningen av deras resultat.

“Det bör naturligtvis erkännas att [Tyska arbetsgruppens] arbete beskrivs som “Preliminära fynd”, som ännu inte har publicerats i en referentgranskad tidskrift och att vårdnadskedjan såväl som identiteten för många av dessa forskare är okänd.”

“Men i detta tungt laddade och censurerade klimat när det kommer till eventuella utmaningar för “säkerheten och effektiviteten” av de genetiska vaccinerna, kan jag själv intyga svårigheterna med att bedriva grundforskningen, än mindre att publicera samma forskning i en peer-granskad tidskrift, för att kunna ställa dessa frågor samt sprida resultaten”, säger Lindsay.

Comirnaty-vaccinet från BioNTech/Pfizer uppvisar en mångfald och ett stort antal ovanliga föremål. Det stora antalet kristallina blodplättar och former kan knappast tolkas som föroreningar. De förekommer regelbundet och i stort antal i alla prover. Bildkredit: Helen Krenn

Astra Zeneca, Moderna, Pfizer och J&J svarade inte på en begäran om kommentar.

Text av Enrico Trigoso för The Epoch Times

Rapporten: Report from Working Group of Vaccine Analysis in Germany

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading
NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
19 september 2022 kl 11:03

Att detta sprids via den USA-kontrollerade epochtimes förstärker min misstanke att åtminstone en del av COVID-skandalen är avsett att möjliggöra för USA att utpressa EUs etablissemang.
Det känns som om det nu finns en ökande sannolikhet för att de europeiska ansvariga och dess företag verkligen ställs till ansvars.
Att USA är helt skyldiga betyder ju inte att det finns någon tillräckligt mäktig instans som kommer att sätta dit dom även om EU bedöner att dom själva riskerar att straffas.
Utpressning med stora skadestånd kontra att fortsätta ta stryptag på den egna energiförsörjningen.

Örjan Wedin
Örjan Wedin
Gäst
16 september 2022 kl 14:29

Nästan allting är giftigt i tillräckligt stor mängd. Frågan är ju hur stor mängd av sagda metaller som hittades.

Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
16 september 2022 kl 13:40

Tar den här Historian aldrig, slut?

Såg på Tv, det var Fotboll. genast reagerade jag, när en ung spelare fick bäras ut från plan. Han höll sig för hjärtat, och tydligen totalt ojämna hjärtslag, jag kopplade direkt, det är ju Covid vaccinet.

Nu, är det faktisk rent läskigt, så många Idrottsutövare, som fått hjärtfel, och då talar vi ju bara inom idrotten, där kroppar tränas, och äter nyttig mat, och skall tåla påfrestninsgar.

Men tyvärr, bryter Covid vaccin det mönstret, En rent fysiskt frisk person kan bara falla ner, av oförklariga anledningar??? och ta, sig runt hjärt trakten. (Nästan spöklikt, när ingen lyfter frågan, ingen lyfter heller frågan, Kan det vara Covid vaccinet. Censuren, är Spöklik, kuslig.)

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
16 september 2022 kl 12:33

Redan för något år sedan publicerades rapporter från obducenter om massförekomst av massiva blodproppar hos injekterade med mRNA-preparat som dött.
Givetvis tystas allt sådant systematiskt av MSM/Public Service liksom av olika länders “tillsynsmyndigheter”.

Är personalen idag anställd mest för att de är hypnotiskt indoktrinerade av kultur-marximens olika yttringar.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
16 september 2022 kl 10:22

Relaterat: High School football player undergoes emergency surgery to remove abnormal clots up to 6 feet long

“On August 1, 2022, a teenager from Wauseon, Ohio was admitted to the emergency room after experiencing sudden pain and swelling in his legs. It was just a few days before the start of the football season. The young junior athlete, Kaden Clymer, was looking forward to practicing with his team and starting in his first game on Friday night. That’s when he came down with sudden, severe pain that radiated through his legs and back. His mother said that her son’s calves swelled up, making his legs four inches larger in circumference. Clymer’s father rushed him to the emergency room. Clymer spent nine days at the Toledo Children’s Hospital, where surgeons removed abnormal, string-like blood clots that measured up to six feet long!”

https://chemicalviolence.com/2022-09-09-hs-football-player-undergoes-surgery-blood-clots.html

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV