Förstudie: Bodify Research kan inte dementera Bluetooth-signaler från vaccinerade personer

-

STUDIE. Lennart Fröderberg på Bodify Research genomförde i augusti samarbete med NewsVoice ett fälttest för att verifiera eller dementera ett tidigare test i Spanien. Hypotesen är att covidvacciner, PCR- eller antigentester är “leveranssystem” för att få in MAC-adresser i de vaccinerades kroppar. Förstudien visar att vissa vaccinerade personer avger Bluetooth-signaler.

Hur osannolikt det än kan låta kunde denna enkla förstudie påvisa att det går att replikera tester av samma sort som utförts av läkare och forskare i andra länder. Testet som NewsVoice dokumemnterade består dock endast av 6 personer som ställde upp och ett mer vetenskapligt förfarande behöver betydligt fler testpersoner.

Upprinnelsen till Bodify Research-undersökningen är bland annat tester som utförts av den spanska läkaren dr Luis De Benito som delade med sig av en förhandsrapport om MAC-adressfenomenet hos vaccinerade personer. Benito presenterade tidigare i år sina resultat om de mystiska MAC-adresser med Bluetooth-applikationer.

Benito spekulerar att anledningen till att myndigheter, massmedia och politiker arbetat så hårt för att vaccinera alla egentligen handlar om att ta ifrån oss våra friheter genom att göra oss till IoT-enheter, alltså spårbara internetenheter.

Läs mer: Dr Luis Benito: Covidvaccinerade blir Bluetooth-enheter

Vem som helst kan testa om en vaccinerad person dyker upp som en Bluetooth-enhet på en smarttelefon. En MAC-adress (Media Access Control-address) är ett unikt serienummer som består av 12 tecken och ett exempel är: 00:1B:44:11:3A:B7l.

Bodify Research-testets resultat

5 personer av totalt 6 testpersoner uppvisade oförklarliga MAC-adresser. Av dessa var 1 ovaccinerad. En person som hade MAC-adress var ovaccinerad, men var PCR-topsad minst en gång.

Möjliga felkällor:

  • Oriktiga inlämnade uppgifter från försökspersoner.
  • Dolda och ej avstängda Bluetooth-enheter hos försökspersoner.
  • Signaler från okända Bluetooth-enheter inom en räckvidd på 100 meter.

Eftersom så få försökspersoner kunde ställa upp och eftersom förstudien ändå visade på att vaccinerade personer sänder Bluetooth-signaler finns anledning att det arrangeras ett nytt experiment där samtliga möjliga felkällor elimineras.

Syftet är alltså att försöka dementera alternativt verifiera den studie som gjordes i Spanien sommaren 2021. Vi har inte kunnat dementera den spanska studiens resultat, men vi ska försöka upprepa resultatet som vi erhöll i Stockholm med flera deltagare, gärna runt 40 st varav 20 st i en kontrollgrupp och 20 i en studiegrupp.

PCR-leverans? Mikroskopering: Lennart Fröderberg
PCR-leverans? Mikroskopering: Lennart Fröderberg

PCR-testning kan vara en leveransmetod

Lennart Fröderberg anser att PCR-topsning kan betraktas som en leverans metod. De två fotona längst upp visar en vanlig bomulltops som har en slät och fin yta i bomull som är designad för att hämta material från tex örats gång för att rensa öronvax.

De två bilderna i mitten visar RT PCR som inte enbart hämtar något vid en så kallad Covid-19-test, förklarar Fröderberg, men som också sannolikt utför en leverans eftersom spröten, som syns tydligt på bilderna, lossnar väldigt lätt vid kontakt med vävnad (se det större nedre fotot).

I den nedersta bilden syns tydligt, mot den brandgula bakgrunden, att flera spröt lossnat i en testvävnad. Det syns tydligt efter att vävnanden mikroskoperats i ett videomikroskop med 1500 gångers förstoring.

Material och eventuella ämnen som fastnar i näsans känsliga slemhinnor måste diskuteras och säkerheten måste undersökas, säger Fröderberg.

Text och foto: Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

25 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

25 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christer M
Christer M
Gäst
1 december 2022 kl 11:58

Råkade se denna video och det var länk till artikel https://swebbtube.se/w/7rwxDVDqvrMRgo2fBisifV

Det här är gigantiskt stort scoop som går att mäta och bevisa. Det enda man undrar över är varför ni inte gjort en stor oklandrig studie ännu och är klara med den.40 dagar sedan artikeln och ni är så nära en stor guldskatt.

Gå gärna ut med info till alla oavsett..

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
21 oktober 2022 kl 13:54

“Blåtandsenheterna” på bild.

https://swebbtube.se/w/2XhZriSkPXFYwpLQVFnP5G

Stefan Sjöblom
Stefan Sjöblom
Gäst
21 oktober 2022 kl 10:08

Exakt hur gör man med sin smartphone för att kolla detta?
Behöver man ladda ner någon app, eller?

Erik Forsman
20 oktober 2022 kl 12:02

Tack för detta. Borde det inte vara ganska lätt att förstöra elektroniken i chippen, om det nu finns?

Kortslutning är vad jag har i tankarna. Kan man lokalisera området de sitter i, så borde gå med microstålvåger? Bara mixtra lite med en vanlig microvågsugn och montera bort luckan och lyfta upp ugnen mot nacken (om den nu sitter där?) och rosta skiten? Undra om man då samtidigt gör sig skyldig till skadegörelse av annans egendom?

En annan sak, som anknyter till detta, är om man har upphovsrätten till sin egen hjärna och följdaktligen allt den kan tänkas innehålla?

Tänk efter hur ofta vill inte andra människor veta vad du tänker på? Om du har absolut upphovsrätt till allt som din hjärna kan tänkas innehålla, borde alla försök att få ur mig din vilja också vara ett brott. Det räcker ju med ett uppsåt. Förbryllade att fler människors inte tänker i dessa banor när upphovsrätten ständigt är på tapeten?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Erik Forsman
20 oktober 2022 kl 21:52

Borde det inte vara ganska lätt att förstöra elektroniken i chippen
Det är klokast att bara lokalisera chippen så behövs inte lika stark effekt. Det kan göras så att en ren frekvens f framkallar övertoner i chipen 2f, 3f etc som kan fångas upp starkast när man är som närmast chipen.
Så gör tex FBI när de letar efter dolda trådlösa avlyssningsanordningar.
Men det går att göra en sån mätutrustning mer eller mindre känslig och det är bäst om den är högkänslig för då behövs inte mycket effekt.
WEF och andra elitgrupperingar är antagligen bekymrade över att det går att avslöja alla typer av aktiv elektronik och dom visste nog inte det förrän rätt nyligen.
Därför är det kanske ingen kommersiell näring som vill skylta med att dom utmanar eliterna utan det måste ske diskret utan att något företag är inblandat.
I framtiden hoppas jag verkligen att detta kommer att ingå i ett fungerande rättsväsende att tillhandahålla såna möjligheter.

Erik Forsman
Reply to  petergrfstrm
21 oktober 2022 kl 08:53

Alltså buggdetektor som hittar avlyssningsutrustning: Profession-ell_bu_5469f904cf3eb.jpg (300×300) (pryl-staden.se)
Man skaffar två. Sedan lokalisera med den ena och mixtra med den andra och förstärka signalen i syfte att slå ut chippet.  

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Erik Forsman
21 oktober 2022 kl 22:41

Det år riktigt men jag vet inte hur känslig en sån kommersiell är. Ty avlyssningsanordningar med batteri är inte lika små som chip som injiceras innanför huden och dom vill helst ha lite räckvidd medan injicerade chips bara behöver fungera på kort avstånd.
Det är också riktigt att man kan förstöra dem med starkare signal. Om det är på en själv kan man göra det. Men är det på någon annan bör man kolla så dom inte har en pacemaker som man råkar slå ut på samma gång. En pacemaker kan ha en loopantenn som kanske är mkt känsligare.

Lennrt
Lennrt
Gäst
Reply to  petergrfstrm
21 oktober 2022 kl 16:00

Så ”gjorde” ”vi” när vi letade efter dolda bluetooth enheter inför fälttestet… 😉

Björn Backengård
Björn Backengård
Gäst
Reply to  Erik Forsman
21 oktober 2022 kl 10:51

Manipulerad mikrovågsugn som blir tänkt att riktas mot din kropp?! Absolut inte. Du kan sätta ditt eget blod i kokning och förstöra dig själv.

Martin Hoffman
Martin Hoffman
Gäst
20 oktober 2022 kl 11:25

För snart ett år sedan gjorde jag ett test på mina föräldrar som tagit 3 sprutor.
Jag hade en gammal Huawei telefon som kunde snappa upp Mac adresser. De skulle komma på besök en kväll och jag kolla noga att den inte hittade några bluetooth enheter innan. Föräldrarna har inga smartphones. När vi satte oss till bords så sökte jag med telefonen och 2 Mac adresser dök upp.
När de hade gått någon timme senare så försvann Mac adresserna.
Men sedan gick den sönder och jag köpte en ny telefon. Med den kunde jag inte hitta någon.
Jag testade Huawei telefonen på jobbet och hittade många Mac adresser som måste ha varit vaccinerade. Jag kom ihåg att mina arbetskollegor som hade iPhones eller någon annan ny telefon inte fick upp de Mac adresser som min Huawei fick upp.

MBOCKMAN
MBOCKMAN
Gäst
Reply to  Martin Hoffman
21 oktober 2022 kl 19:55

Gör om försöket en tio gånger och återkom sedan med resultat
Tack på förhand

Fredrik Eriksson
Reply to  MBOCKMAN
21 oktober 2022 kl 20:03

Är det inte bättre att vaccinera 10 ggr och prova en gång till?
Upp till bevis!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
20 oktober 2022 kl 11:12

Den fullkomligt hysteriska testning av personal som vägra vaccinera sig får då en rimlig förklaring. På vissa ställen fick man ju ta PCR test varje dag.

Jag hoppas verkligen man följer upp det här, och att fler grupper gör de här studierna.

Om man chippat alla under förevändningen att de vaccinerats skulle väl kanske skapa lite intressant debatt. Men det är väl “säkert och effektivt” att chippas mot sin vilja får man förmoda.

Men vi skulle väl alla lika väl kunnat andats in skiten från allt de sparyar.Skulle väl inte förvåna mig om vi alla redan är “uppkopplade” enheter på någons super dator.

Martin Hoffman
Martin Hoffman
Gäst
Reply to  Josef Persson
20 oktober 2022 kl 11:31

Jag misstänker att det nya betalsystemet kommer att fungera via radiosignaler (bluetooth). När man tar en vara i butiken så kommunicerar din kropp med RFID på varan som inom kort ska ersätta EAN koden.
Anledningen att de inte gjort det än på alla varor är att priset på RFID chippet har varit för dyrt.
Man har det redan på många dyrare varor.
Enligt EU ska ett nytt betalsystem införas 2025.
Då kommer ingen att kunna köpa eller sälja som inte tar emot “märket” som det står i Bibelns uppenbarelse bok.

Last edited 1 månad sedan by Martin Hoffman
Erik Forsman
Reply to  Martin Hoffman
20 oktober 2022 kl 12:49

Snacka om hur lätt det skulle vara för en affärskedja att pracka på en massor av varor: bara gå i butiken och systemet kommunicerar med ditt chipp och vips är allt borta på kontot och det är du som ska motbevisa att du inte handlat som de påstår du har handlat.

Martin Hoffman
Martin Hoffman
Gäst
Reply to  Erik Forsman
20 oktober 2022 kl 17:37

Det är nog väldigt kort räckvidd. Först när du tar produkten kommunicerar RFID med dig.

Fredrik Eriksson
Reply to  Martin Hoffman
1 december 2022 kl 12:19

Nej!
Blåtand har en räckvidd på ca 2-3 meter.
Det ingår i Agenda 2030.
De vaccinerade får ett unikt ID.
Knutet till deras Vaccin-ID.
Det hela hänger ihop.
Du kan inte köpa och sälja som inte har den
blåtandsfunktion (vifta med handen)
Eller blippa med pannan.

Fredrik Eriksson
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 december 2022 kl 14:26

Wow!
Ja det var ju betydligt längre än jag hade räknat med.

Bra jobbat Torbjörn!
Reiner Fuellmich (ICIC) speaks on nanotechnology in the mRNA injections..https://swebbtube.se/w/nsK4oWwdEt1CkWX2vWUetu

Lennrt
Lennrt
Gäst
Reply to  Martin Hoffman
21 oktober 2022 kl 16:11

Läs gärna de artiklar jag skrivit i ämnet på den enda ocensurerade media plattformen i Sverige. NewsVoice plattformen. Det är bara att skriva in Fröderberg i sökrutan så får ni fram det jag skrivit de senaste 8-9 åren. Skrev en artikel 15 april 2020. Läs gärna den och se hur saker har utvecklats sedan dess. Läs gärna även PRS artikeln i samma ämne. Det finns en en väldigt välgrundad artikel, iaf enligt mig 🙂 som handlar om Aadhaar projektet i Indien mellan åren 2010-2020. Världens hittills största databas med biometriska data (1.4 miljarder indier)i en prototyp test av konceptet ID2020. World bank började finansieras 2014 av Bill & Melinda Gates Foundation för att införa Aadhaar konceptet (ID2020) på global basis. Den Aadhaar artikeln är ett extrakt från en kommande bok i ämnet. Någon som kanske är intresserad av att läsa lite mer?

Lennrt
Lennrt
Gäst
Reply to  Martin Hoffman
21 oktober 2022 kl 16:16

Heh… vet du vad patentet som omfattar teknologin ID2020 heter… som av en händelse ägs av Microsoft (läs Bill Gates) heter… WO2020060606… de har t.o.m köpt patentnumret… Just sayn’n. Go figure! Fakta tills motsatsen bevisats.

Erik Forsman
Reply to  Josef Persson
20 oktober 2022 kl 12:42

Har aldrig tillåtit någon test över huvudtaget, har inte ens tagit ett självtest. Flera nära anhörig har blivit testade mot sin vilja i samband med sjukdomsvistelse, under omständigheter där de inte kunnat värja sig. När vi gått igenom journalen efteråt har det inte funnits någon anteckning om något test resultat eller vem som gjorde testet. Man måste vara väldigt stark i anden för att vägra test i ett utsatt situation.Tänker på Ulf Beijerstran vägran. Han upplevde sjukvistelsen som fantastiskt, tills han vägrade test.

Svaga människor som jobbar inom vården; igen vågar gå mot strömmen även om det aldrig har varit ett krav att vaccinera sig inom vården.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Erik Forsman
20 oktober 2022 kl 19:39

Ja, jag vet hur det är. Pappa dog, mamma låg i respirator och jag var sjuk och hade absolut inget luktsinne alls. ” Du måste testa dig, du måste testa dig, du måste testa dig”. Varför i he___ då fär?. Vad skulle det annars vara? Och närmast person var 500 meter bort, vad är problemet?

Jag har aldrig testat mig heller, och ser ingen anledning till att någonsin göra det.Känner man sig sjuk så håller man sig hemma, och blir man så sjuk så man behöver vård och tror sjukavården kan erbjuda någon sådan så är det väl redan uppenbart vad man har?

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV