24.3 C
New York
spot_img

Meryl Nass: They Use Fear to Keep a Grip on You – And How to Get Free

-

Meryl Nass, MD, and Biological Warfare Epidemiologist, join Aga Wilson to discuss her background as an Anthrax expert and her experience with many previous pandemics and epidemics Globally as well as vaccine safety.

Meryl has recently had her license suspended for alleged covid misinformation. Like many other doctors and scientists who are speaking out against the safety and efficacy of the Covid-19 vaccine, Meryl is facing having her license removed for speaking her truth.

Transcript

Extract focusing on how to be free of the harmful System:

Aga Wilson: It’s almost been two years. And some people are skeptical. They’re ready to give up. They think that, how are we going to win this war? Are we ever going to get through to the other side? So what do you think, Meryl, about that?

Meryl Nass: Well, it’s a process. I thought this would be over by now, but now we’re about three years in, and we realize it’s not going to be over for a long time because. The plan is not only about a pandemic; it’s not only about making money for pharma; it’s about controlling the food supply, reducing the population, controlling energy, et cetera.

And while at the same time, the process of fighting it has introduced me to the most wonderful, interesting people. So that enjoy every day, enjoy what I’m doing, which is trying to understand what’s going on, helping others to understand it, you know, write, speak and strategize.

So and some, you know, when it’s warmer, work in my garden a little bit and learn how to grow food, which I’ve been working on for about eight years. So I’ve been perfecting my methods to make me resilient.

And I have three-quarters of an acre, and that’s enough to grow enough food if necessary. And I don’t think it’s going to be necessary, but I think the process of learning how to do it and helping others and connecting with farmers and supporting them and using the land we have now for healthy farming techniques like organic, that’s important, finding out where your water comes from.

And so you prepare in your own home, and then you also need to figure out how you’re not going to comply, where you’re going to put your money, what you’re going to spend it on. And because of becoming a better person, we have allowed the entities for profit, presumably for profit, maybe in order to take over the world, we’ve allowed them to basically debase our culture.

People are not talking about uplifting things. People are. Completely distracted by video games and horror movies, and things that really don’t benefit anyone. Not good for children to be in front of a screen, playing video games, or seeing awful movies.

We need to create things of interest for ourselves that are uplifting for ourselves and our families and identify what’s meaningful and important and focus on that and let the rest go. I mean, don’t be distracted by junk; throw away your TV.

Don’t go to a movie unless you’re going to learn something or it’s going to help you to do something better. And try to make yourself a better person. Make your relationships better and stronger. Speak the truth to people.

Stop beating around the bush. We have a mode of social discourse where nobody we’ve all learned not to say what we really mean. People ask, how are you doing? Well, you’re supposed to say, I’m doing fine, even if you’re in the depth of despair.

So don’t ask how you’re doing? If you don’t want to know how that person is doing. Always speak the truth. Just start training yourself to speak the truth. We can create a really good society if we put our minds to it, because we are very creative and smart people.

Look what we’ve built. And we have to build for good and not for ill. We have to realize that the kings and the princesses. Presidents, you know, how did they get there? They got there through their relatives killing off the other tribes or beating up the other politicians, you know, or getting more money through corrupt practices.

These are not the people we want to emulate. You know, it’s been crazy that over the last 30 years, the richest, and they’re not even industrialists, the richest bankers, the richest investors have become the pillars of society when basically, at heart, they’re almost all crooks.

They got there through corruption. They got there through insider trading. And why we have held them up as icons that we want our children to follow. No, we need to realize that the people with the best spirit, the people who are honest, truthful, and are helping others, are the ones you want your children to emulate.

So I think it’s easy because I think everyone knows what’s right and wrong. Everyone knows what’s good and bad. We just haven’t given it enough thought. And we’ve been led into this valley of confusion deliberately, and we’ve been encouraged to hate our neighbor because they’re not vaccinated or they’re not wearing a mask, or they’re this, or they’re that.

They’re white, or they’re black, or they’re trans, or they’re this. It’s all been a ruse to separate us from each other. We’re basically all the same. Love your brother as yourself.

Links

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

Donate to Aga Wilson Show

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.

13 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Annkristin Barnes
Annkristin Barnes
Gäst
30 januari 2023 kl 13:36

Tack för intervjun med denna insiktsfulla kvinna!
Hon har sett vad som försiggår bakom kulisserna länge och förmedlar ändå en känsla av hopp om att utvecklingen går att vända om alla och envar tar små steg i rätt riktning.

Christine Stever
Christine Stever
Gäst
14 januari 2023 kl 14:48

Viktor Frankl : “There are two races, the decent and the indecent.”

zacharias
zacharias
Gäst
6 januari 2023 kl 15:04

We’re basically all the same. Love your brother as yourself.”

Så gör då det! Spring inte omkring och jaga pengar. Jaga frid i din själ! (om du har nåt kvar av den… Om inte, är det verkligen dags att byta kurs!!)

R Olin
R Olin
Gäst
4 januari 2023 kl 21:24

How to get free from the fear mongering? Turn off your television set.

Johan B Good
Johan B Good
Gäst
4 januari 2023 kl 18:34

Vad har den allsmäktiga AI att säga om det hela?

Fredrik Eriksson
Reply to  Johan B Good
4 januari 2023 kl 23:54

Folkhälsomyndigheten (FHS) rekommenderar nu äldre och riskgrupper att ta ytterligare vaccindoser mot covid med start 1 mars. Det skriver FHM i ett pressmeddelande.

För de allra flesta är grundvaccination med två doser och en påfyllnadsdos ett tillräckligt skydd mot att bli allvarligt sjuk i covid-19, enligt FHM.

Men personer som är 80 år och äldre, samt personer som bor på särskilda boenden för äldre rekommenderas nu två påfyllnadsdoser per år, en på våren och en på vintern.

Personer som är 65-79 år samt yngre personer med medicinska riskfaktorer rekommenderas att vaccinera sig med en påfyllnadsdos hösten 2023, enligt FHM.

Blippedibopp…

Mars är stort i ockulta kretsar….

Last edited 1 månad sedan by Fredrik Eriksson
Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Johan B Good
5 januari 2023 kl 05:59

Formulera gärna en lite mer utförlig fråga så kan jag framföra den.

Johan B Good
Johan B Good
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
5 januari 2023 kl 12:13

Kära artificiella varelse.

Vad ska en grupp människor ta sig till, som känner sig terroriserade av både myndigheter och medmänniskor.

Hur bryter man en så kolossal masspsykos hos människor som förväxlar lögn med sanning?

södergren
södergren
Gäst
3 januari 2023 kl 16:20

Mike Tellinger om Nicola Tesla: https://youtu.be/Br5Qik1-spA
Allt är vibrationer.

Stenberg
Stenberg
Gäst
Reply to  södergren
4 januari 2023 kl 08:13

Mycket intressant video, tack för att du delade!
Har du något tips på bok att läsa om ämnet?

södergren
södergren
Gäst
3 januari 2023 kl 13:13

Att bli skrämd vs att vara rädd är två skilda saker. Redan på 1800-talet visade N. Tesla att allting är “ljud”. Ändå ser man hur det tjatas om, gör si gör så, ät piller bla bla.
Rädsla är en laddning som vilken som helst, kortslut den och den far direkt. Eftersom det är så enkelt “kan det inte vara sant”!
T.o.m. så står det i Bibeln, dock alldeles för kryptiskt. Formeln är: en låg emotionell laddning laddar ur(direkt) ställd mot en högfrekvent emotion.
Den höga emotionella laddningen finns t.o.m. visad som flagga i en Rysk judisk Oblast i öst. Kanske lite för esoteriskt, men kör skapelseberättelsen reverserat vilket blir samma som ovan.
Men haken är att detta kan du göra själv gratis på några minuter.

Last edited 1 månad sedan by södergren
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
3 januari 2023 kl 11:17

Politiker och allmän hälsovård har allltid resulterat i KATASTROFER!

södergren
södergren
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
3 januari 2023 kl 13:57

Så sant. Som sagt om politiker eftersom de aldrig utfört ett nyttigt arbete som någon är villig att betala för.
När i politiken man skall byte en taklampa håller politikern i lampan medan facket snurrar på hela huset.

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.