NATO-mötet i Vilnius 11-12 juli: Fd transkomikern Zelenskys ödestimme

publicerad 9 juli 2023
- Kristoffer Hell
Volodymyr Zelensky, 3 juni 2023. Foto: Alex Stratienko för Wall Street Journal
Volodymyr Zelensky, 3 juni 2023.

Pressen på Ukrainas nominelle ledare Volodomyr Zelensky kan just nu svårligen överskattas. Nästa vecka infaller NATO-mötet i Vilnius – en dryg månad efter Kievs sedan länge förannonserade “offensiv” magplaskat och fronten mot Ryssland allt mer liknar en automatiserad demonteringsanläggning för krigsmateriel från NATO.

Ukraina förlorade kriget mot Ryssland redan våren 2022. Att Zelensky fortfarande titulerar sig för president beror på NATO:s och Väst massiva politiska, finansiella och militära stöd till hans regim.

Hur länge vill och kan Väst stödja Ukrainas till synes dödsdömda plan på att “återta” landsdelar som inte bara uppfattas som tillhörande Ryssland av Moskva, utan också av människor som bor där – vilka i fem folkomröstningar klart och tydligt förklarat det: Krim 2014 och Kherson, Zaporosjye [Zaporozhye], Donetsk och Lugansk 2022.

Tidigare i veckan varnade Zelensky i en video på Twitter att Moskva förberedde en sprängning av kärnkraftsverket i Zaporosjye, Europas största. Utspelet följdes av en flygande inspektion av FN:s kärnvapeninspektörer som förkastade det dramatiska utspelet.

Något motiv till varför den Ryska Federationen skulle vilja spränga sitt eget kärnkraftverk gavs inte. Zaporosjye bektrats som ryskt av Moskva, som också kontrollerar regionen och anläggningen.

ArcanumSkolan 2024

Önskade Zelenskyregimen iscensätta en falsk-flagg attack i hopp om att NATO stannar i konflikten – eller allra helst dras in i den helt och hållet med resultatet att Västs proxykrig mot Moskva övergår till ett fullskalekrig direkt mellan NATO och den Ryska Federationen?

Vad händer om Väst lägger ned krigsprojektet mot Ryssland och fred plötsligt bryter ut? Att kartor i Väst behöver ritas om är uppenbart. Förmodligen kommer många personer inom svensk systemmedia att behöva psykiatrisk vård, efter att deras själv- och världsbild kollapsat.

Vad händer med Volodomyr Zelensky – skådespelaren som blev “president” och galjonsfigur för folkmord både på ryssar, i vad som fordom var östra Ukraina och i dag är delar av den Ryska Federationen, liksom ukrainare, som i hans namn tvångsrekryterats för att malas ned i krigets köttkvarn – och som översett förlusten av Ukrainas halva befolkning (över tjugo miljoner) och en fjärdedel av landets territorium?

Vad händer med det av USA ledda Väst? Kan Washington acceptera att Västs globalistiska transhumanistiska experiment fallerat och att världen återgår till att vara multipolär?

Stödet för Ryssland i världen verkar bara växa ju längre NATO:s proxykrig mot den Ryska Federationen drar ut i tiden.

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag läser i dagens “Samnytt”:

  “Vita husets säkerhetsrådgivare Jake Sullivan meddelar att USA ska lägga fram en väg in i Nato för Ukraina. USA öppnar nu en ”reformväg” men tydliggör att det inte finns en tidsplan för Ukrainas medlemskap. Det rapporterar den franska nyhetsbyrån AFP.
  Enligt Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba ska Nato-länderna ha kommit överens om att ge Ukraina en genväg in i alliansen”.

  Lägg till detta att Finland och nu även Sverige blir del i NATO och att Rysslands gränser mot NATO-fienden ökar starkt, samt att USA förklarat att dom inte accepterar en rysk vinst överhuvudtaget, så innebär det att världen är tillbaka på ruta ett, d v s den man var på 24.2.2022.

  Inom några dagar gissar jag att ryska generalstaben får med sig president Putin på att NU skall Ukraina krossas i ett förintelsekrig som världen inte beskådat sedan 1945. Vad annat kan Putin göra?
  Blir resultatet av NATO-mötet i Vilnius det som sägs ovan, har NATO två möjligheter: 1. Ge efter för alla ryska krav, eller 2. Förklara krig och mobilisera alla NATO-styrkor. VKIII är då ett faktum, kanske redan på lördag 15.7.’23. Det har f ö amerikanska neocons kämpat hårt för att åstadkomma allt sedan Israel gick på pumpen rejält i Libanon sommaren 2006.

  Ett flertal försök har gjorts, men Putin har gång på gång kunnat hejda starten på storkrig. Nu är dock ryssarna så väl förberedda det bara går, om det smäller. Vår fina svenska Elit höll oss borta från NATO i 74 år. Nu kan vi möjligen glädja oss åt en fyra dagars fredsperiod som de facto medlemmar i NATO, innan vi går i fält för att försvara vår sinnessjuka värdegrund.

 • Det ryktas att Polen och Litauen ska gå in i Ukraina efter den länge förutskickade falskflagg attacken mot kärnreaktorn.
  Polackerna drömmer om att udvidga till sitt forna imperium som sträcker sig från hav till hav och inbegriper Vitryssland.
  Det verkar mer sannolikt att Polens kyrkogårdar blir överbefolkade.

 • Att någon kan ta denna galning på allvar eller fäster någon som helst betydelse vid vad han säger, är bara ett bevis på massindoktrinering och mind control. Hela världen har blivit psykiskt sjuk. Kanske Pfizer kan bota oss eller Bill Gates magiska myggor?

 • Man ser på Kokainsky att han sniffar droger på ögonen! Varför detta helt onödiga krig får fortgå beror nog på att oligarker tjänar stora summor pengar på kriget! Hade ordet demokrati betytt något gör globalisterna hade man kunnat följa folkomröstningarna som gjordes i östra Ukraina redan på 1990-talet och senare med samma resultat och saken hade varit löst. Men resultatet där de östra delarna ville tillbaka till Ryssland passade inte för EU och USA! Hyckleriet är som vanligt enormt från liberal-fascisterna som styr i väst! Demokrati är bara ett ord man använder, inget man själva vill ha eller bryr sig om.

 • Deagel 2025 planen fortgår.
  Tvivlar du? Kolla vad som sker.
  Allt är bara ett skådespel och alla går på det

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *