Mikki Willis: Bojkotta munskyddskraven om covidrestriktionerna kommer tillbaka

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 augusti 2023
- Torbjörn Sassersson
Mikki Willis. Press photo: PlandemicSeries.com
Mikki Willis

Debattören och dokumentärfilmaren Mikki Willis bakom filmen “The Great Awakening”, varnar i sitt senaste nyhetsbrev för en ny omgång av covidrestriktioner i USA. Etablissemanget är på gång igen och det speglas av amerikanska medier. Munskydd och covidvarianten Eris populariseras. 

Mikki Willis skriver i dagens nyhetsbrev att enstaka företag och institutioner i USA har börjat kräva munskydd på folk igen. Han nämner företag som Lionsgate Films, Kaiser Permanente och utbildningsinstitutionen Morris Brown College.

Willis tror att detta bara är början, men att denna gång kommer det bjudas på motstånd.

“Under de kommande veckorna kommer vi oundvikligen att se fler följa efter. Påtryckningarna för att få igång boosters är också på väg, men tidpunkten kunde inte vara mer perfekt, eftersom vi, de 99,99%, håller på att vakna upp till bojkottens kraft.”

Bojkotta munskyddskrav och nya experimentvacciner

Det är motstånd som gäller. Willis föreslår kompromisslös bojkott av alla lokala företag och stora varumärken som tillämpar ej konstitutionella och ovetenskapliga covidprotokoll.

“Genom detta enkla steg kan vi ekonomiskt ta makten över alla företag som kräver munskydd, social distansering eller vaccinationsbevis.

Jag talar om en orubblig bojkott! För att uppnå tillräcklig effekt – den typ av effekt som skapar verklig förändring – måste vi alla motstå frestelsen att kompromissa. Detta kommer att kräva att vi bryter vårt beroende av bekvämlighet.”

Willis nämner hans familjs favoritbutik Target och hur kedjan ändrade sin policy i fel riktning mot en: “ideologi som förstör barns sinnen och framtid”. Hans familj övergav därför kedjan kompromisslöst.

“Varje dollar du spenderar är en röst för den framtid du vill se. Utan vårt ekonomiska stöd är de stora företagen i praktiken maktlösa.”

Reuters skriver att leverantörer och apotek i USA förbereder sig för att introducera en uppdaterad vaccinversion designad för Omicron, men experterna är inte speciellt optimistiska att en majoritet av amerikanerna kommer att välja att vaccinera sig med nya covidvacciner.

Se förslagsvis Mikki Willis dokumentär “The Great awakening” som utbildar dig om hur du manipuleras av kommersiella och politiska intressen. Filmen kan idag eventuellt finnas för gratis streaming.

Om covidinstruktioner införs i USA kommer de säkert till den 51:a delstaten Sverige.

Den nya Eris-varianten inkluderar symptom som rinnande näsa, huvudvärk, trötthet, nysningar och ont i halsen. Förr i tiden kallades det för snuva.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq