Turbocancer har dokumenterats i de experimentella covidvaccinernas spår

publicerad 12 februari 2024
Dr Angus Dalgleish
Den tyska överläkaren och forskaren Ute Krüger har larmat om en explosiv ökning av så kallad ”turbocancer”.

Enligt den amerikanske läkaren Ben Marble har cancerfall hos personer under femtio år ökat dramatiskt över hela världen. Cancerfallen ofta kallad turbocancer är oerhört aggressiv och patienterna diagnostiseras oftast med stadium fyra, spridd eller metastaserande cancer, direkt vid första läkarkontakten.

Andra läkare vittnar om att två tredjedelar av cancerfallen uppvisar stadium fyra från början. Dessa cancerfall är också mer resistenta mot behandling. Tumörerna är också större och fler inom samma område till exempel vid bröstcancer.

Flera läkare vittnar om att de som tidigare insjuknade i 65-årsåldern nu tenderar att drabbas redan i 45-årsåldern. Kroppens försvarsmekanismer mot cancer är undertryckta och immunsystemet har försvagats.

Vi har här den svenska studien där man visade att spikproteinerna förstörde DNA:ets reparationsfunktion NHEJ (Non-homogolous end Joining): ”Sars-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” av forskarna Hui Jiang och Ya-Fang Mei vid Institutionen för Molekylär Biovetenskap vid Stockholms universitet och institutionen för klinisk mikrobiologi vid Umeå universitet.

En uppdaterad version av studien finns tillgänglig men är stämplad som ”indragen”. Denna information är naturligtvis farlig för makthavarna, som hela tiden förespråkat att covidvaccinerna är säkra och effektiva. När studien kom blev det ett herrans liv över hela den alternativa världen.

Ingen tillfällighet

Onkologiprofessor dr Angus Dalgleish vid St. George’s Hospital i London berättar att patienter, som han har haft i mellan fem och tjugo år och som haft sin cancersjukdom under kontroll, nu har drabbats av ett skenande förlopp efter att de tagit sprutorna.

Han insåg inte sambandet förrän patienterna berättade att de hade mått riktigt dåligt ända sedan de tagit de experimentella vaccinerna.

Flera av dem berättar att det hade skett dramatiska saker med deras sjukdom, samt att de drabbats av en förlamande trötthet. ”Att allt detta inte är en tillfällighet är uppenbart”, säger dr Angus Dalgleish.

En uppsjö av döda läkare

En kanadensisk läkare berättar om en patient som tvingades att vaccinera sig för att få behålla jobbet. Denne utvecklade en grapefruktstor tumör på ryggraden inom tio månader. Det har framkommit att flera personer utvecklat aggressiva ryggradstumörer efter två sprutor. Samtliga har avlidit inom några månader.

Många unga läkare har också avlidit av snabbt utvecklad och aggressiv cancer, eftersom de tvingats till vaccinationer för att få behålla jobb och för att få slutföra sina utbildningar.

  • En 36-årig läkare avled efter ett snabbt förlopp av aggressiv magcancer.
  • En 27-årig läkarstudent avled av aggressiv spinalcancer.
  • En 49-årig läkare avled i lungcancer efter två sprutor, förloppet var snabbare än normalt.
  • En 44-årig läkare drabbades av en aggressiv hjärntumör och dog inom ett år.
  • En läkare rapporterar att han har behandlat hundratals cancerpatienter och diagnostiserat tiotusentals. Han säger sig aldrig ha sett eller upplevt något liknande. ”Den här utvecklingshastigheten är abnorm och saknar motstycke.”

Erfaren överläkare vittnar om turbocancer

I Sverige har vi den tyska överläkaren och forskaren Ute Krüger, verksam i Kalmar. Hon har arbetat med patologi i tjugofem år (patologer är specialistutbildade läkare som undersöker olika sorters vävnader för att identifiera olika sjukdomstillstånd) och med bröstcancerdiagnostik i arton år.

Krüger har studerat 8000 obduktioner och granskat 1500 bröstcancerfall vid Lunds universitet. Med all denna erfarenhet vet hon hur fördelningen och utvecklingen av bröstcancertumörer bör och brukar se ut beträffande storlek och malignitet.

Turbocancer dokumenteras i de experimentella covidvaccinernas spår
Dr Ute Krüger. Foton (Krüger): Teggerstiftelsen.se och Nomad Soul 1, Elements.envato.com

Ute Krüger har noterat och larmat om en explosiv ökning både av cancer, förloppens hastighet och en förskjutning nedåt i åldrarna.

Enligt Ute Krüger blir patienterna med bröstcancer allt yngre, några är till och med födda på 1990-talet. Hon vittnar också om att det har skett en förändring av tumörernas storlek och utbredning.

När man undersöker bröstcancer hittar man nu ofta ett flertal tumörer inom samma område, vilket inte var vanligt tidigare. En normal storlek på tumörer kan vara ungefär 3-4 centimeter, nu ser hon tumörer på 8-10 centimeter och den största hon har sett var hela 16 centimeter.

Multipla och bilaterala tumörer blir också allt vanligare, enligt henne, liksom cancer som uppkommer i flera organ samtidigt, vilket också enligt uppgift är extremt ovanligt. Det har förekommit att patienter med långsamväxande cancer har avlidit inom någon månad efter vaccination.

Ute Krüger har också sett allvarliga inflammationer i blodkärlen hos patienter som tagit covidvaccinerna. Hon säger att det har slarvats med obduktioner samt att avlidna felaktigt registrerats som ovaccinerade.

Enligt Krüger är felaktiga och otillräckliga uppgifter från patologerna ett stort problem.

Hon vittnar också om att anmälningarna om skador till Läkemedelsverket ignoreras. Dessutom blundar kollegorna. Det är stor diskrepans mellan obducenternas uttalande och Ute Krügers fynd. Då hon hade konsulterat en tysk kollega om sina fynd, fick hon medhåll.

En person på Läkemedelsverket hörde av sig efter att Ute Krüger hade rapporterat om en lång rad misstänkta biverkningar. Personen var mycket intresserad och bokade ett möte där även en av hans överordnade skulle närvara.

Dagen efter fick Ute Krüger ett kort mejl där hon meddelades att det inte blev något möte. Efter det fick hon en annan kontaktperson på Läkemedelsverket.

Raderade data och totalt förnekande

En visselblåsande kanadensisk läkare har kontaktat organisationen The Canadian Medical Association, CMA, för att be dem att pausa vaccineringarna tills man grundligt undersökt sambanden mellan vaccinationerna och de läkare som dött i snabba förlopp av hastigt uppkommen turbocancer.

Först svarade de inte alls, men efter påtryckningar från flera håll så fick man så småningom fram information om att myndigheten hade raderat informationen om döda läkare. Center for Disease Control, CDC, gick sedan ut på Twitter och skrev där att påståenden om turbocancer är felaktig information.

Trudeau-administrationen i Kanada har givit två miljoner dollar till en viss professor Caulfield för att ”bekämpa felaktig information” och för att ”förorda vaccination och verka för acceptans av vaccination”.

2000TV.se

Läkarna själva är ovilliga att undersöka fenomenet eller att sprida ljus över det, eftersom de är rädda för att förlora sin läkarlicens. Samtidigt är det övergripande medicinska etablissemanget rädda för att stöta sig med läkemedelsindustrin.

Det finns uppenbarligen en tystnadskultur som är spridd över hela världen. Man pratar helt enkelt inte om de eskalerande vaccinskadorna av rädsla för att förlora jobbet.

Dr William Makis:

”Myndigheterna kommer inte att göra någonting. Protester och medvetenhet måste komma från folket.”

Han fortsätter:

”Sjukvårdspersonal lever i ett sådant förnekande att de inte ens kopplar sina skador till det vaccin som de just har tagit. De fortsätter till och med att förorda och rekommendera vaccinerna. Det finns exempel på de som har fått myokardit efter första sprutan och ändå väljer att ta den andra.”

Är det något som i alla sammanhang måste beaktas, så är det samstämmiga uppgifter, allra helst om de kommer från välrenommerade läkare och forskare världen över. Somliga riskerar både jobb och rykte genom att gå ut med sina fynd och berätta om sina erfarenheter.

 

Text: Marie Winqvist för NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq