Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Nya Dagbladet inför betalvägg för att säkra oberoende journalistik

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 oktober 2021
- Torbjörn Sassersson
Nya Dagbladets redaktion, oktober 2021. I bild Isak Boman och chefredaktör Markus Andersson
Nya Dagbladets redaktion, oktober 2021. I bild Isak Boman och chefredaktör Markus Andersson
Nya Dagbladets redaktion, oktober 2021. I bild Isak Boman och chefredaktör Markus Andersson

MEDIA. Nya Dagbladets redaktion med Markus Andersson och Isac Boman i spetsen tackar sina trogna läsare och hoppas att de bidrar till ett fortsatt oberoende tidningsarbete genom att bli prenumeranter.

“Med en ny kampanj påbörjar vi härmed ett nytt kapitel för att kunna skapa ett ännu bättre innehåll tillsammans med våra läsare” – Markus Andersson

 

Läsare kan skapa ett plus-konto hos Nya Dagbladets partner WordPay. Redaktionen förklarar att för varje läsare som registrerar sig får tidningen 10 kronor.

“Det är kostnadsfritt och superenkelt att registrera sig och du förbinder dig inte till någon prenumeration”, skriver redaktionen.

Läsare som registrerar sig under oktober får ett erbjudande. Dessa får automatiskt tio gratisartiklar på sitt konto.

NewsVoice ligger steget efter och har en utvecklingsdialog med WordPay för att se om konceptet även fungerar för oss och våra läsare. Vi använder för närvarande en lösning från MediaLinq för att få in donationer. MediaLinq bidrar starkt till att flera kända bloggare får in donationer för sitt skrivande tex Katerina Janouch och andra.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq