Soldaten Olena “Ryzh” alias Pippi Långstrump ångrar sitt deltagande i ukrainakriget

publicerad 24 oktober 2023
- Kristoffer Hell
Soldaten Olena "Ryzh" alias Pippi Långstrump ångrar sitt deltagande i ukrainakriget
Soldaten Olena "Ryzh" alias Pippi Långstrump ångrar sitt deltagande i ukrainakriget.

Den kvinnliga soldaten på bilden Olena “Ryzh” uppges vara krypskytt för Zelenskyregimen och verkar vara något av en symbol för legitimeringen och rekryteringen av kvinnor till kriget mot den Ryska Federationen.

Olena "Ryzh"

Hennes resa verkar ha gått bra, fram tills för några dagar sedan, då hon lade upp videon nedan där hon vittnar om krigets verklighet:

“Jag trodde detta aldrig skulle ske, att jag skulle spela in en video som den här, men jag hatar det här kriget! Jag hatar det!

På bara ett par timmar förlorade vi fler kamrater än under fyra månader.

Förbannade vare alla de som är skyldiga till det här.”

Det är okänt huruvida Pippi Långstrump-märket på hennes uniform är personligt eller om det finns ett förband med kvinnor som antagit denna som sin symbol.

Radio Free Europe, Radio Liberty
Foto: Radio Free Europe, Radio Liberty

Ett desperat Kiev inför uniformer för gravida kvinnor

Det är inte bara krigsmateriel NATO och Ukraina lider brist på. Enligt fler källor närmar sig antalet ukrainska stupade en halv miljon och Zelensky-regimen blir allt uppfinningsrikare på att rekrytera kanonmat. Zelensky statsar även på gravida kvinnor.

Läs mer: Ett desperat Kiev inför uniformer för gravida kvinnor

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Olena "Ryzh"
  • Dagen kommer när den stora allmänheten blir varse vaccinens effekter, i förlängningen också syftena. Reaktionen lär bli en väsentlig del i krossandet av den gamla, mörka strukturen som börjat krackelera.

    Kriget i Ukraina är en skapelse som vilar på samma grund som vaccinen. Sanningen kommer i dagen förr eller senare. Lätt därtill ackumulerad ondska i större delen av etablissemangets alla sektorer och det uppvaknande som blir det oundvikliga resultatet när tumskruvarna än mer stramas åt. Det går inte att blunda till sist. Reaktionen är den nödvändiga katalysatorn som rensar bort mörkret för alltid och bereder plats för en, helt enkelt ny värld.

    Ställ er frågan – fanns det ett behov av detta? Och hur skulle annars gått till för att göra mänskligheten benägen att öppna ögonen och mobilisera en vilja till förändring? Ökad medvetenhet kräver ett motstånd. Hur skulle ett optimalt sådant kunna se ut?

    Men de flesta klamrar sig fortfarande fast vid det yttre skådespelet, söker fienden att hata, får energi av att jaga motståndare och tror att räddningen finns utanför en själv. Nope, allt börjar från insidan, när det egna mörkret blir belyst har det yttre inget att resonera med och upphör att existera. Men jösses så många som ändå vänder sig mot den teorin och fortsätter jaga sin egen svans.

    • ”Ställ er frågan – fanns det ett behov av detta?”

      Ja, tydligen har vi som kollektiv valt att gå denna väg den här gången genom att förneka sanningen och inte inse konsekvenserna av ett omoraliskt handlande. Döden följer i dess väg…

      ”Och hur skulle annars gått till för att göra mänskligheten benägen att öppna ögonen och mobilisera en vilja till förändring?”

      Vi har alltid möjlighet till förändring genom vår fria vilja. Genom att söka sanningen på alla plan och agera därefter kan vansinnet stoppas när som helst. Kedjorna sitter egentligen inte så hårt kring oss och kan lossas när som helst.

      ”Ökad medvetenhet kräver ett motstånd. Hur skulle ett optimalt sådant kunna se ut?”

      Det behöver inte innebära ett motstånd då det finns en genväg via uppsökande av sanningsenlig information i kombination med korrekt agerande utifrån denna. I dagens samhälle finns sådan information i
      överflöd ”at your fingertips”. Istället för detta väljer majoriteten istället att gå i distraktionsfällan så läxan lärs istället ut av ”de obehagligt goda”, som Martinus valde att kalla dem.

  • Riksmarskalken Herrmann Göring yttrade följande ord i en intervju i en cell i Nürnberg 1946, strax innan han avrättades efter att ha dömts till döden som krigsförbrytare, som svar på frågan varför det blir krig:

    “Varför, naturligtvis vill folket inte ha krig! Varför skulle någon stackare på en gård vilja riskera sitt liv i ett krig, när det bästa han kan göra är att ta sig ur det och komma tillbaka till sin gård i ett helt stycke? Det vanliga folket vill naturligtvis inte ha krig; varken i Ryssland eller i England eller i Amerika, inte heller för den delen i Tyskland. Det är självklart. Men trots allt är det landets ledare som bestämmer politiken och det är alltid en enkel sak att dra med sig folket, oavsett om det är en demokrati eller en fascistisk diktatur eller ett parlament eller en kommunistisk diktatur.”

    Källa:
    https://en.wikiquote.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring#:~:text=Naturally%2C%20the%20common%20people%20don,the%20bidding%20of%20the%20leaders.

    Tänkvärda ord, Eller hur?

  • Biologien är så finurlig, att börjar kvinnor blanda sig i dödsdansen försvinner det släktet ganska snart.
    Män den slösa med, men kvinnor, nä nä!
    Dessutom, de barn som föds under eller/och närmast efter dödandet kommer att ha prenatala minnen och försök att knäcka det med inget språk.

  • “I diden´t think there would ever be this moment”.

    Ehhh, vad trodde du? Spavistelse, massage och champange?

    Så länge människor ställer upp i elitens tjänst, så kommer där vara krig. Och krig innebär dödande, suprise suprise….Och aldrig av den riktiga motståndaren till männskligheten.

    Om alla bara vägrde dansa deras dans. Vad skulle Biden göra? fängsla alla? Mannen kan ju knappt gå. Människor strejkar när det inte finns gratis bindor på toan. Nu är väl ett bra läge att lägga ner?

  • Det ni beskriver som ondska är helt enkelt liberalismen. Dess kärna är att allt som man tjänar på är rätt och inga skrupler bör stå i vägen.
    Det som pågår är etnisk rensning medelst polis. Där Ryssland tvingas agera i den rollen trots att de inte vill broderfolket illa.
    Liberalerna som tror sig tjänar på det är den västerländska oligarkin

      • Jag går efter vad upphovsmännen i Storbritannien förklarade. Som Jeremy Bentham. Alla de som brukar nämnas inklusive Adam Smith var nära relaterade till deras Rovimperium. Ostindiska kompaniet var en viktig aktör som finansierade intelligentians utbildning i ett för ändamålet inrättat universitet. Mycket av skriverierna är till för att värva anhängare utan att avsikten är att leva upp till det som till äventyrs låter bra.
        Men när Bentham förklarade hur han såg på det var det som det jag angav innan.
        Och syftet var hela tiden att exploatera andra länder.
        Den frihet man prisar är friheten från konkurrens för imperiets aktörer.
        Såna som kallar sig liberaler har ofta en ljus syn på den period man benämner upplysningen och ser det som höjden av positivt bruk av den mänskliga anden. Men inte ens det är alls obesudlat av illasinnade baktankar.
        Mycket som ger belysning och fördjupning går att erhålla från Larouche-kretsen digra arkiv. Där finns ett mer tillfredsställande sammanhang i historien där viktiga faser i utvecklingen har helt förtigits av etablerade historiker.
        Mer än 500 år av händelser placeras där i ett sammanhang som saknas i offentligheten.
        Och vi kan vara på väg mot undergången utan att vi ens har lärt oss av det som faktiskt är tillgängligt.

  • Ondskan är en reell verklighet och tyvärr växer den sig starkare för var dag som går. Det är ju uppenbart hur ondskan och de som tillber den livnär sig på alla konflikter och krig runt om i världen.

  • Det här vansinnet måste få ett slut NU, innan sista Ukrainaren är död, snart rekryterar väl Zelinsky även dagisbarn o hoppas att ryssarna inte klarar av o skjuta dom

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *