Om 3 personer dör i en skjutning blir det stora rubriker – Om 3 dör av vaccin blir det inga alls

Vaccindebatt

publicerad 22 februari 2024
Gunnar Jansson (Nakh.net). Pressfoto: Karl-Göran Fougstedt
Gunnar Jansson (Nakh.net)

I samband med ett homeopatiskt seminarium 2007 i Grekland fick jag en skrämmande rapport i min hand om riskerna med Gardasil. Tre unga kvinnor hade dött efter sprutan.

Eftersom jag ansåg det som en plikt att rapportera detta till allmänheten så skickade jag den till till Norrköpings Tidningar, Aftonbladet, Expressen och SVT. Jag fick ingen reaktion.

Detta uppfattade jag då som mycket märkligt och ännu märkligare idag då jag ganska regelbundet får in unga kvinnor som söker hjälp hos mig efter att de fått Gardasil-sprutan.

Rapporten från 2007 säger i klartext att tre unga kvinnor hade avlidit efter vaccineringen samt att en stor mängd andra negativa reaktioner uppkommit.

Om det skre en svår olycka i Sverige med tre stycken döda och många andra skadade blir det minst en helsida i våra dagstidningar. Blir tre gängmedlemmar skjutna till döds, blir det även då stora rubriker, trots att det numera är vardagsmat.

Om tre unga flickor dör efter en vaccinering med Gardasil, skriver man inte en enda rad om detta. Varför? Menar massmedierna att det är helt normalt att folk dör efter vaccinering och att nyttan överväger nackdelarna?

Text: Gunnar Jansson, homeopat, Nakh.pb.online (klinik och utbildning)

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Gardasil
  • Här luftas homeopatmedel, vacciner, vad göra när väl sjukdomen slår till. Men vad har man då själv gjort för att till slut hamna i den situationen?
    Går man till ett snabbmatshak och ser vad folk tankar i sig, är det mesta nästan tomma kalorier i form vetemjöl och socker. Det är som att ständigt tanka bilen, men aldrig se över motoroljan. Till slut kraschar motorn.

  • Sprutornas huvudsyfte måste ha varit depopulation och inte pengar då de innehöll så mycket skadliga saker. De utvecklades också av vapenindustrin och de kallade inte innehållet för vaccin.
    Men vad kan vi nu göra för motverka kommande dödsfall? Jag efterlyser ett samarbete i syfte att ta fram behandlingsmodeller. Någon med mycket pengar skulle t.ex kunna bidra med lokal och viss utrustning, terapeuter kunde göra behandlingar osv.

    • depopulationen har Kill Gates babblat om länge, så där är det bekräftat. Men gör en sammanställning på allt politiskt som hänt de senare 20 åren eller mer, så tonar ett syfte fram.
      Skulle kunna påstå att försök till återupprättandet av Khazarien är grunden till detta debackel sedan WWll. Här skulle NATO vara agenten för att göra det militära jobbet. Nästan allt västs politiskt negativt får ett gemensamt origo i slutändan.

  • Med tanke på artikelförfattarens yrke, och Sofie Edmans kommentar.

    Finns det något bra homeopatmedel mot corona, eller är det bara konstitutionella medel som gäller?

    Nästan hela familjen har haft covid igen, eller ja “covidliknande” sjukdom. Samma symptom. Känner en som haft det tre gånger vad verkar. Vad skiten än är verkar man inte bli immun.

    Själv börjar jag fundera om det inte är malaria, eller något modifierat spektakel av malariaparasiten. Konstigt om man får det på vintern då. Men många symptom på covid och malaria är lika. Cyklerna, att man inte blir immun. Klumpar i blodet, parasiten kläcks väl i blodkropparna.
    Påföljande zinkbrist. Och så god effekt av hydroxiclorokin och zink.

    Vanlig kinabark verkar också funka.

  • De dör i det tysta.
    Nu varnas det för sjukdom X.
    Bara de som tagit mRNA sprutorna riskerar den.
    Och den skadar mitokondrierna som fungerar som kraftkälla till cellerna.
    Vänta nu…den sjukdomen dokumenterades ju redan 1984…och förkortas MELAS.
    Elon Musk döpte om twitter till X så han vet om det.

  • “only dead fish follow the stream”

    Information och mycket inom läkemedelsindustrin över lag, och vaccin som man matas med och följer på grund av rädsla.
    Fler borde vakna upp och börja ifrågasätta…inte bara tacka och ta emot.
    Inte heller tro blint på skrämselpropagandan från VOF bl.a gällande alternativ behandling.
    Homeopati t.ex, är stort och ett alternativ i många länder, något som tordes vara ett självklart möjligt val för den som vill även i Sverige.

    • Mycket kloka och glädjande ord av dig som är vaken!

      Själv brukar jag kalla korrupt media för Likströmsmedia, som är fylld med döda fiskar som flyter nedför strömmen.

  • Vazzin skrämseltaktiken är: Tar du inte sprutan så dör du, därför är det tyst om det motsatta.
    Enkelt att skrämma är det också, eftersom media ägs av samma människor som samarbetar/äger all annan industri.
    För tillfället pågår en skrämselpropaganda om mässling, den kommer att drabba sååå många barn, enda som hjälper är vazzinet.

  • Är svenskarna till 100% vaccinerade eftersom ingen vågar ha en avvikande mening? SOCIALISMEN är fantastisk i sin övertygelseförmåga?

    • Din övertygelseförmåga när det gäller att om och om igen försöka smiska liv i den gamla slitna höger-vänsterdikotomin är dock allt annat än imponerande.

      Har du efter alla dessa år fortfarande inte begripit att både “socialismen” och “kapitalismen” är två sidor av samma mynt skapat av den predatorklass som systematiskt förgriper sig på hela resten av mänskligheten..

  • Allt handlar om att skydda de som tjänar pengar inget annat och i detta fall de som tillverkar vaccinerna och i andra fall syntetiska läkemedel. Därför är det tillåtet att skriva spaltmeter om skjutna gängmedlemmar och om tragiska olyckor då man alltid också kräver någon som är ansvarig för det inträffade. Men det får under inga omständigheter skrivas något negativt om vacciner och läkemedel, ve och fasa om folket skulle få för sig att detta är farligt då skulle de förlora sina intäkter. Man måste alltid tänka PENGAR, vilka tjänar eller förlorar ekonomiskt där hittar man alltid svaret.

  • Eftersom det under hela den moderna eran av medicinsk vetenskap har funnits kunniga kritiker av hur systemet opererar går det inte att påstå att vanliga medarbetare i systemet är helt ovetande.
    Vacciner är en inkomstkälla och så många som möjligt måste ingå i kundkretsen.

    Ekonomin associerad med den medicinska vetenskapen är en bubbla liknande den inom finans och för fastigheter. Och givetvis vapenindustrin.

    Allt har uppblåst värde.
    Därför behövs psykologisk påverkan för att det ska bli affärer.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *