TV-profil bryter tystnaden om vaccinskadorna efter covidvaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 mars 2024
- NewsVoice redaktion
Lulu Carter, eget verk
Lulu Carter, eget verk

TV-profilen Lulu Carter kavlade upp under pandemin och tog covidsprutorna. Kort därefter blev hon sjuk, med symptom som handikappat hennes liv. Nu drar hon igång en kampanj som bryter igenom muren av förnekelse kring vaccinskador. Per Shapiro har intervjuat Carter.

“Som så många andra har hon märkt av en kvävande tystnadskultur. Hennes läkare har sagt i förtroende att hon sannolikt blivit skadad av vaccinet, men läkaren vågar inte skriva det i journalen.”

Folkets Radio: En kampanj för att bryta tystnaden


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • All denna uppskörtning med vacciner och skador skall ersättas med personliga skadestånd utan hänsyn till minimilön och sådant.
    Staten är vi folket i bottnen och skall vi betala andras skadegörande?
    De som ställt till med eländet kan gott sitta på torget och tigga eller rensa avlopp i framtiden.

  • Det här är ju en sån onödig grej om människor bara hade haft förmågan att lära sig av andras misstag vid tidigare händelser. Men det verkar ju vara lite guldfiskminne kring sånt här.

    Med det s.k. svininfluensa-“vaccinet” 2009 så var det också en rätt stor grupp som skadades för livet. Tror att staten i knappt två tredjedelar av fallen erkände att den skadat dem och betalade ut en ersättning som utslagen på ett helt liv blir typ existensminimum. Den andra dryga tredjedelen håller väl femton år senare fortfarande på och bråka om detta. Har staten kört lurendrejeri kring ett tidigare mindre injektionsparty så kan man lugnt utgå att den även kommer göra på ett större dito.

    • Tack Karlmagnus! Och Tack Per, Lulu och Sven! Ja, det är dags att bryta tystnaden om det som måste anses vara en stor, om inte den största, medicinska och politiska skandalen i historien!

      Och som sagt, DET VIKTIGASTE ATT FÖRSTÅ ÄR ATT MAN ALDRIG HAR BEVISAT ATT “VIRUS” FINNS.
      Grunden till det medicinska tyranniet är just det att de skrämmer oss med ”virus”.

      En bok som belyser detta är “The Final Pandemic: An Antidote to Medical Tyranny” av Dr Mark and Dr. Sam Bailey.
      Köp på Lulu.com (eller Amazon)

      Titta även på serien “The end of Covid”: https://theendofcovid.com/

      Christine Massey i Kanada har skickat frågor till över 200 institutioner i ca 40 länder (inkl. två svenska) och alla har varit tvungna att erkänna att, nej, de har inga bevis på att ”virus” existerar.

      https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

      Till och med den tyska “virologen” Christian Drosten och hans grupp som tillverkade RT-PCR test för C19 ”viruset” erkänner följande:
      “Aim: We aimed to develop and deploy robust diagnostic methodology for use in public health laboratory settings without having virus material available.”
      Source: Corman VM, Landt O, Kaiser M. et al. Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real time RT-PCR. Euro Surveill. 2020;25(3):2000045. doi: 10.2807/1560-7917. ES.2020.25.3.2000045
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31992387/
      Och slutligen:
      https://drsambailey.substack.com/p/viruses-dont-exist-and-why-it-matters?

  • Hej och tack Lulu Carter för att du drar igång kampanjen om vaccinskandalen som de flesta tyvärr blundar för!
    Trots alla påhopp och trakasseri så valde jag att inte vaccinera mig och i dagsläget så är jag enormt glad för mitt beslut.
    Har dessutom antikroppar och har gjort flertalet blodprov tills man inte kunde ta fler antikroppstest i sjukvården för detta plockades bort?
    Ändå så skulle jag vaccinera mig mot Covid-19 sa sjukvården…
    Ja menar man ger ju inte p-piller till en gravid kvinna!
    Hoppas att kampanjen får folk att vakna upp och börja prata om alla problem vaccinet har åstadkommit och åstadkommer!
    Tackar även dig Per Shapiro och jag hade önskat att fler hade lite av din stake.

  • Likhet inför lagen är en sak.
    Likhet i rädsla inför livet är kommunism.
    Kommunism kan ju sägas vara tekniken att skapa rädsla.
    Rädsla är en emotion som tvingar folk ned till strax ovan apati och död – ingen rörelse.
    Rädsla, är mycket enkel att ta bort.
    Se: Emotionell frekvensskalan.

  • Överdödligheten har ökat med 5 till 20% beroende på land efter vaccinationen.

    Politiker och media ljuger om allting, från massinvandringen, klimatkrisen, covid-19, Ukraina kriget, mfl.

  • All denna förljugenhet i dagens samhälle ? Och i stort sett på alla plan inom alla områden , varför tolererar medborgarna det ? Är det “tvätten” eller ren dumhet ? Som jag brukar ställa frågan , är folk för ointresserade och lata för att orka läsa ?
    En Glad Påsk önskas Sjöström

    • Förljugenheten beror nog på att alla är okunniga och har dåligt självförtroende.
      Då hakar de på uppfattningar som är bra för karriären.
      I ett sånt tillstånd är allt som generar vinst det som är bestämmande.
      Ohälsa och krig genererar vinst i den typen av värld.
      I en mer upplyst värld skulle det inte bli så.
      Men det medicinindustriella och militärindustriella skulle krympa.
      För att det ska vara möjligt måste det finnas en attraktiv plan som övertygar ekonomiska beslutsfattare oavsett om de är privata eller statliga.
      Det behövs förutom förmågan att nå ut även gott omdöme och intelligens från dem som ska driva den linjen.
      Det är just såna egenskaper som det är ont om.
      Demokrati selekterar inte för såna egenskaper.
      Platon var inne på hur man ska välja ut dugliga ledare.
      Jag har intrycket att Kina ligger närmast ett sånt system.

  • Det är rätt så talande vad som orsakat detta, och vilken makt läkemedelsindustrin har!
    Pengarna måste rulla, det är det viktigaste!

  • Väldigt märkligt med vazzinskador, före sprutan inga problem, efter sprutan stora problem. Myndigheter, forskare påstår att problemen inte beror på sprutan, men kan inte säga vad problemet beror på. Alltså man kan säga att problemet inte beror på sprutan utan att veta vad som orsakar problemet.

    • Väldigt viktigt att detta uppmärksammas, speciellt nu med tanke på omröstningen i riksdagen i maj om pandemifördraget från WHO. Vad som krävs är att modiga “kändisar” startar stora demonstrationer utanför riksdagen, samtatt det rapporteras från modiga journalister.

      Finns det någon som kan svara på följande frågor:
      Hur länge stannar spikproteinerna i kroppen efter vaccination?
      Finns det några preparat som kan rensa ut dessa spikproteiner, dvs detox från vaccinet?

      • finns det ens någon anledning att tro att spikproteiner produceras överhuvudtaget?

        rekommenderar följande artikel av Stefano Scoglio:

        https://web.archive.org/web/20230919230238/https://off-guardian.org/2022/11/07/that-mrna-vaccines-cause-cells-to-produce-spike-proteins-is-a-fairy-tale/

        “[…]it’s impossible for mRNA to enter the cell and produce anything. Anybody who talks about spike proteins and embraces the story diffused by the pharmaceutical companies just accepts that as given.”

        • Man vet ju inte vad man ska tro, eller inte tro. Det får ju inte förekomma någon forskning eller diskussion. Det enda som är ställt bortom allt tvivel är att det förekommit omfattande vaccinskador och att dödligheten ökat, speciellt bland yngre. I USA har dödligheten ökat till det dubbla i åldersgruppen 20-40 år sedan vaccineringen påbörjades, det vet vi endast tack vare försäkringsbolag.

          Spikprotein eller inte, finns det någon detox mot vaccinskador?

          • vi kan nog räkna med att stora lögner och falsk vetenskap inte är något nytt fenomen.

            apropå detox så verkar det ju onekligen som att kvinnan i intervjun får ut en hel del skräp genom hostan, varför jag är tveksam till att medicinera mot hostan (om man inte absolut måste).

            så kroppen är ju experten på att detoxa sig själv, och gör så hela tiden. att hjälpa den i detta så gott man kan är väl det bästa man kan göra. varje individs hälsa är ju unik, och tar man inte ansvar för den själv så gör någon annan det (uppenbarligen).

            • Glutation, zink med quercetin, C-vitamin, alla B-vitaminer, svavel som MSM, strukturerat vatten, kaffelavemang, benbuljong, smör, grädde och bra kött. NAC vid hosta.

      • Du frågar efter detox preparat. För det första såg jag här i tråden att kroppen detoxar sig själv. Det är sant om man använder de vanliga intags vägarna som kroppen har. Att spruta gifter direkt i blodet är inte naturligt!
        I Tjeckien finns det firman Bewit som säljer produkter utan tillsatser och stabilisatorer till hela världen. Eftersom det är olagligt att påstå att något hjälper (som läkemedel), används en term att “man stöttar kroppen”.

        Jag vet i Tjeckien om en läkare som fick problem efter den andra sprutan och köpte den produkten från företaget och det hjälpte henne, likaså vet jag om en man som fick svårighet att ställa sig på benen och det hjälpte honom också. Bara egen erfarenhet kan utvärdera och sedan kan man dela den med andra. Produkten heter Carbon Elixir – där finns det allt som behövs inklusive C 60 som Leonardo da Vinci har målat långt innan den upptäcktes av forskare i vår tid.

        Sidan är också på engelska och man måste registrera sig utan förpliktelser. Jag är inte vaxat men hela vårt hushåll är full med dessa produkter och jag äter Carbon Elixir också.

        Länk till att se produkter: https://bewit.love/?i=q58p4h9ce

        När man anmäler sig och ju mer man regelbundet handlar (varje månad om man vill så blir priserna lägre. Det finns inga förpliktelser)

        • Carbon exilir låter som aktivt kol dvs finfördelad struktur.

          Jag undrar om den produkten har något angivet bästföre datum?
          Jag frågar eftersom verkan av finfördelade partiklar antagligen avtar om de klumpar ihop sig till större

      • Inom homeopatin har vi hela 58 olika homeopatiska läkemedel mot vaccinationsskador.Se gärna filmen 4,5 min.om isabelle som blev autistisk efter vaccinering, och blev botad med hjälp av homeopati.Filmen hittar du på nakh;s hemsida.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *