Public Service på riktigt.

torsdag, april 18, 2024

Hälsoretreat med inriktning på cancerprevention och läkning av kroppen från cancer. Vi samlas på den vackert belägna gamla olivgården Cas Bernats, Mallorca, 10-14 april 2016

Annons

Välkommen till Cas Bernats som ligger på Mallorcas nordvästra del ovanför Puerto Soller med milsvid utsikt över hav, berg och olivlundar. Här får du träffa Kerstin Unger-Salén som valde att lägga om sin kost och livsstil när hon fick cancer för 17 år sedan och blev frisk med hjälp av kroppens egen självläkande förmåga. Hon är en regelbunden skribent på Newsvoice.se och har skrivit många artiklar om cancer, gifter och vaccineringar.

CasBernats-poolDu kommer få råd speciellt riktade till dig som vill veta hur du kan förebygga cancer rent konkret eller hur du kan medverka till att läka din kropp efter cancerbehandlingar för att undvika risken för återfall. Du får lära dig varför vi får cancer och vilken mat och kosttillägg som är antiinflammatorisk och motverkar cancerväxt.

Bild: Hälsocentret har egen pool med utsikt över havet

Köket blir vår mittpunkt och här får Du lära dig hur du kan göra grönsaksdrinkar och vitaliserande samt nyttig mat.

Du får också träffa Fia Hobbs från Arcadia Friskvård som lär dig stresshantering, qigong och hur du kan använda dig av mindfulness för att stressa ner i vardagen. Det blir härliga dagar, fyllda av information och många tillfällen att hitta livskraft och glädje i samvaro.

Boka: 

Hemsida: CasBernats.com

Kerstin Unger-Salén, Casbernats, Soller, Mallorca - Foto: Torbjörn Sassersson

Bild: Kerstin Unger-Salén i köket där deltagarna äter måltiderna