7 KOMMENTARER

 1. detta fick man lära sig på statsvetarkursen på Sth Univ våren 2006…..
  de avslöjade Bilderbergarnas agerande in på bara skelettet.

  Vi behöver ett nytt samhälle, men ingen vågar ta i det.
  Alla jag frågar springer in i hörnen som skrämda harar.

  FEGHET!

 2. Om nu hela packet i toppen är kända för sin egna spirituella logik som rättfärdigar krig och läkemedel som dödar långsamt. Varför vågar ingen sprida ett domt virus av sanning i deras organisation? Dagens kommunikationer borde möjligöra blottläggandet av derss akilleshäl, där folket kan ges möjlighet att agera. Eller välja ett ” liv” i guldbur eller på gatan..

 3. Kan någon förklara poängen med enkelspåriga sossehatare?
  Det finns förvisso väldigt mycket att med kritisera hos arbetarrörelsen. Och det är inget fel i att göra det. Men när personen som gör det är så naiv att den tror övriga i riksdagen skulle vara något bättre, så blir det bara så meningslöst.

 4. Talade om detta med att de finansiella systemen måste reformeras med en grå eminens i sosseriet. Att staten ska börja trycka pengar räntefritt och att staten inte skall tillåtas låna av oligarkerna som de gjort i 100? år.

  Hans svar: Jo ha förstod nog och respekterade ide’n men sade att han snart går i pension och det skulle ta en livstid att ändra på saker.

  Nåja medvetenheten finns långt inne i huvudet verkar det som men det måste komma en tippingpoint där vi gemensamt börjar ändra på systemen till förmån för folken i världen. optimist som jag är så kommer det nog framöver….

  Mitt bidrag till detta: Ska uppfinna en robot som ger folk en snyting så fort de ljuger och smuggla in den i riksdagen 🙂

 5. Instämmer med ”pelle”s tidigare kommentar, fåren är för rädd för att göra något och är livrädda att bli kallade för namn och uthängd. Rädd för att förlora sina material tillgångar m m.
  Slutresultat blir internationell kommunism!

  Ett passande citat är ”Patriotism in defense of Freedom … Is a great Virture….Cowardice in the face of Communism…Is a Dangerous virture”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here