Tidigare CNN-ankare Chris Cuomo: Jag skadades av covidvaccinet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2024
- NewsVoice redaktion
Chris Cuomo, 2024. Foto: The Chris Cuomo Project
Chris Cuomo, 2024.

Tidigare CNN-värd Chris Cuomo avslöjade under ett segment på NewsNation att han kämpar med hälsoproblem efter att ha fått ett covidvaccin.

Hans erkännande kom när Cuomo samtalade med sjuksköterskan Shaun Barcavage, som rapporterade om vaccinrelaterade skador. Cuomo lyfte fram den underrapporterade karaktären av vaccinbiverkningar och uttryckte frustration över bristen på diskurs.

Den 53-åriga Cuomo fördjupade sig inte i detaljer angående hans symptom eller den vaccinskada han fick, men erbjöd sig att koppla samman Barcavage med sin egen läkare. Barcavage beklagade det dåliga stödet från de amerikanska hälsomyndigheterna när han kontaktade dem för hjälp.

Några få offentliga personer som: Elon Musk och Megyn Kelly, har också medgivit att de fått vaccinrelaterade hälsoproblem. Musk avslöjade att han upplevde negativa effekter efter att ha fått flera vaccindoser. Kelly ångrade också att hon vaccinerade sig och tillskrev nya hälsoproblem till injektionen.

Kelly nämnde att hon fick vaccinet från Johnson & Johnson, medan Musks vaccinval förblir ospecificerat. Dessa avslöjanden kommer under en period av nya bevis som tyder på allvarliga vaccinbiverkningar av covidinjektionerna, inklusive hudproblem, tinnitus, synnedsättning, blodproppar och dödsfall.

Trots dessa larmrapporter fortsätter CDC (motsvarar den svenska Folkhälsomyndigheten) att förespråka covidvaccination i alla åldersgrupper i USA och myndigheter uppger att riskerna jämfört med att smittas av viruset är mindre. Nyligen upprepade myndigheten sin rekommendation att personer som är 65 år och äldre bör ta de senaste vaccinformuleringarna i USA.

 

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Chris Cuomo