Klimatförändringarna sker inte bara på jorden – hela solsystemet hettas upp

publicerad 20 augusti 2011
- av Peter Pettersson
Climate change

Climate change

David Wilcock, författare, föredragshållare och forskare från USA, presenterar här vetenskapliga fakta som han menar visar att vår jord är inte den enda planeten i vårt solsystemet som just nu genomgår betydande klimatförändringar. Är det nu hög tid att släppa fixeringen vid koldioxid och planeten Jorden och öppna oss för möjligheten för ett större skeende?

David Wilcock, född 8 mars 1973 i Rotterdam, New York, är forskare, författare, föreläsare samt filmskapare i Los Angeles, Kalifornien. Han studerade vid State University of New York at New Paltz där han tog en filosofie kandidatexamen i psykologi (David Wilcocks hemsida).

Text: Peter Pettersson, Anarchos