Lars Bern: SD kan bli Sveriges största parti

16

SverigeDemokraterna - hemsida i juni 2015Lars Bern,   feb 2015 - Foto: Torbjörn SasserssonTrots uppslitande inbördeskonflikter och fortsatta skandalreportage i etablerade medier fortsätter SD en stadig uppgång i opinionen, nu senast noterar partiet 18-22 procentenheter i tre på varandra följande opinionsundersökningar. Partiet ligger nu farligt nära både S och M i storlek och kommer, om inte trenden bryts, att kunna bli riksdagens största parti i nästa val. Det danska systerpartiet Dansk Folkeparti fick i torsdagens val 21 procentenheter och blev landets näst största parti.

Den här utvecklingen med uppstickande nya partier som snabbt växer i styrka är gemensam för i stort sett hela EU-området. Missnöjet med Europas politiska etablissemang och EU:s brist på folkligt inflytande är grundorsaken. Etablissemangets försök att möta det ökande folkliga missnöjet runt om i Europa med politisk isolering, har hittills haft motsatt effekt. Om utvecklingen tillåts fortsätta kommer den att leda till en destabilisering av hela EU-området. I Grekland har redan ett missnöjesparti tagit makten vilket illustrerar vad jag menar.

Läs mer på Lars Berns blogg

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
16 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Red
Red
Gäst
22 juni 2015 kl 21:42

Jag tror det är dags att avsluta denna diskussion. Inkommer klagomål om att antisionism är lika med antisemitism. Det är ju iofs helt olika saker. Jag ser ingen antisemitism bland kommentarerna, men väljer ändå att avsluta diskussionen eftersom NewsVoice inte är rätt forum för antisionism. Det är för politiskt och för redaktionellt omöjligt att hantera. /red

castoropollux
Gäst
22 juni 2015 kl 20:18

Julia Kronlid försöker utan framgång få folk att tro på äktenskapet mellan sd, nationalism och religion. En treenighet med ett enda vakuum som gemensam nämnare.. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=416&artikel=6174538

UUU
UUU
Gäst
22 juni 2015 kl 12:48

@red: hur länge skall Yngve tillåtas sprida sin antisemitism i kommentarsfälten?

Birgitta
Birgitta
Gäst
22 juni 2015 kl 11:07

Xmaverick: Stort tack för länken. Det här var fruktansvärt information som fler borde ta del av så att vi kan bekämpa maktens fortsatta och än fördjupade djävulusiska planer om ett krig mot oss genom olika ekonomiska, politiska och kemiska manipuleringar av vårt vatten. DN hade igår en lång artikel/historia om vattenbristen i Kalifornien, vilken pekade ut allmänheten och inte minst bönderna, som tidigare har producerat 1/4 av USA föda, som bovar. Hade varit intressant om de gjort en jämförelse mellan bönders behov och NSA förbrukning. De senare förbrukar 1,7 million gallons varje dag i Bluffdale för att kyla sin datoranläggning.

Vi borde kasta sökerljuset på vad som händer med vårt vatten i Sverige. I min hemstad har vattenverket bytt ut traditionell teknik för att rening av vatten från humöst material från en vattentäkt mot nanoteknik som förorenar vårt vatten med nanopartiklar istället. Vad säger våra politiker om detta?

http://thinkprogress.org/climate/2014/03/20/3416407/nsa-utah-drought/

Julius
Julius
Gäst
21 juni 2015 kl 23:04

Birgitta du har nästa träffat spiken på huvudet.Leta på nätet och du kommer hitta vilka som styr SD i verkligheten och i bakgrunden.Därför skrev jag att det blir körd för Sverige om SD skulle ta över makten eller vilket annat land som hällst skulle få ett liknade parti i världen.Holländarna har sitt SD också,de ligger risigt till med.

yngve
yngve
Gäst
21 juni 2015 kl 22:14

Jo det är nog så Bo.

Birgitta undrar om “krafter” som styr SD.

Människor har anknytningar, nu är det mycket kring “fritt Palestina”. Men att stå nära Israel, det har varit tradition bland politiker och deras partiledare länge.

Jag jobbade en gång lite i ett tryckeri, och fick där se hur ett partis ledare ofta ombesörjde att tryckeriet skulle trycka upp olika material för Israel/Sverige-sammanhang. Det var ett internt tryckeri i ett statligt sammanhang. Om jag minns rätt så gick fakturan till denne person som då var partiledare. Så det var inte så att det smusslades, eller att tryckeriet skulle göra det på detta “bolags” bekostnad.

“Krafter som styr…” i varje fall är det inte Israel, då SD står tväremot vad sionisterna vill med Sverige och Europa. SD vill bevara, innan det hela går över stupskanten. Sionisterna ligger i för att snabba upp massinvandringen, upplösning och undergång av det västerländska samhällena och kulturerna – för bara Israel förstår att “bevara” är vad som bör gälla, men de vill då få överhöghet eftersom de tror att de är ett utvalt folk, de fattar inte att “jude” i Bibeln inget har med det yttre att göra, det är mer ett epitet, en titel, en slags nivå att höja/kultivera sig till.

Sionistreptilspöket Barbara Specter är efter 9 min – det är ruggigt – inte konstigt att styrguppsagendadrivandet är i Stockholm.
https://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU

Specter = spöke.

Marx sa:
“A spectre is haunting Europe — the spectre of communism.”
All the powers of old Europe have entered into a holy alliance to exorcise this spectre.

“Some call it Marxism — I call it Judaism.”
(The American Bulletin, Rabbi S. Wise, May 5, 1935).

Bo
Bo
Gäst
21 juni 2015 kl 15:23

yngve ,

Kan det vara så här: SD är ett riktigt folkrörelseparti, därför går sjupartiet i taket, de styrande ovanför partierna har ingen eller liten makt över SD. Åkesson et.al vill ju också ha folkomröstningar a’ la Schweiz. Då har ju verkligen folket makten oavsett vad eliten tycker….

Idag är det den internationella yogadagen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article209
Kan RED skriva lite om tex. de som mediterar för fred, kanske yogaflygare.eller hur olika meditationstekniker påverkar hjärnan mätt med EEG-tekniker.

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
20 juni 2015 kl 16:40

Re Yngve.
Du skriver “Du gnäller på median, och blandar sedan friskt äpplen med päron, och kör fuling värre än den media du hackar på” hur tänkte du nu?
Berätta.
Jag tänker också på “Ett enpartisystem med sju avdelningar har vi haft i årtionden innan SD kom in i riksdagen.” Har du märkt någon skillnad sedan tidigare?

Du skriver också, visserligen inom parentes men ändå “(Jag har sett din sajt…)”
Jag har vad jag vet ingen så berätta gärna vilken du avser.

Det är också OK att du “känner” annorlunda även om tonen är lite väl hög om än i någon mening saklig.

yngve
yngve
Gäst
20 juni 2015 kl 16:03

Vad du “känner” Leif, hör inte hit.

Du gnäller på median, och blandar sedan friskt äpplen med päron, och kör fuling värre än den media du hackar på. Varför ska vi “fundera på” den artikeln i detta sammanhang.

Du tror att andra är nyttiga idioter, och projicerar därmed.

“… ett enpartisystem med SD som garant.”

Du verkar lite leva på en annan planet. Ett enpartisystem med sju avdelningar har vi haft i årtionden innan SD kom in i riksdagen.

Såg du inte att de gick i taket som EN? Mona Sahlin är fortfarande arg… över att deras onda plan blev störd.

Det är ju de avdelningarna som garantarar att Partiet hålls samman och inte ger upp, eller om de vill ge upp sitt strunt – det lägger du i din befängda retorik och “logik” över på SD. Din felsyn står som spön i backen – visst, det kan vara surt att ge upp den långvariga hjärntvätt du befunnit dig i, så låt Stockholmssyndromet fortsätta att härska dig.

Vem är inte nyttig idiot?

Partichefsetablissemanget är det, sedan 40 år, för den elit som greppade tag i detta land, som skulle vara bräckjärn för den vidriga upplösande agendan, både här och i EU och vidare.

Du är helt uppe i det vänsterextremistiska tänket, och din förståelse försvann. (Jag har sett din sajt…)

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
20 juni 2015 kl 14:17

Jag känner lite grand att SD är nyttiga idioter.
Genom sin blotta existens och mediaundersökningar som visar växande tvingas övriga partier till “samarbete”. Detta på ett sådant sätt att även i frågor som normalt skapat debatt
kan enkelt köras igenom. Vi har i praktiken fått ett enpartisystem med SD som garant.
Vi vet att medierna som publicerar dessa undersökningar och även regering och deras
rådgivare saknar önskan att informera sanningsenligt. Deras agenda eller uppdragsgivares agenda har blivit allt för tydligt genom “ukraina”.
Fundera bara på följande artikel
http://redpilltimes.com/imf-trained-greek-journalists-in-washington-d-c-to-spin-stories-in-favor-of-imf-and-european-commission/

Det finns en hel del intressant att läsa om hur UD får sin information och möjligen hur våra övriga politiker och
befattningshavare och även hur media styrs i denna gamla artikel.
http://www.fokus.se/2012/05/sveriges-hemliga-propagandasoldater/

Artikeln handlar om svensk psyop-verksamhet.

Följande text är klippt ur artikeln. Frågan som avses ställs till
överstelöjtnant Björn Andersson.
“Och en fråga till: Kan Försvarsmakten använda psyops i Sverige mot svenska mål?
Det finns en historia av statliga psykologiska operationer i Sverige riktade mot allmänheten sedan »En svensk tiger« lanserades för över sjuttio år sedan. Under kalla kriget hette det att »Sveriges försvarsvilja är god«. I dag kan man i handboken för informations-operationer läsa att påverkan sker mer sofistikerat: informationsspecialister i Försvarsmakten ger underlag och rekommendationer om hur UD ska uttala sig och agera i vissa frågor för att »skapa förutsättningar för den operativa verksamheten«.
Så ja, tionde psyopsförbandet kan agera mot svenska mål.”

Förfarandet är helt lagligt i Sverige men olagligt i USA.
Kanske är det så att Sverige informerar och resten av Väst refererar.

Birgitta
Birgitta
Gäst
20 juni 2015 kl 13:25

Lars Bern har skrivit ett mycket bra och viktigt inlägg om parlamentarism, tunn demokrati och SD. Migrationen är viktig att diskutera – inte minst då EU har långt framskridna planer på att t o m öka denna, vilket indikerar att de planerar att intensifiera utresningen av geopolitiskt intressanta/resursrika outvecklade länder.

Frågan är varför EU, som endast fick 42 % väljarstöd, ska bestämma utportionering av flyktingar, vilket inte har stöd hos majoriteten av allmänheten. De länder som bedriver krig borde också ta konsekvenserna av sina aggressiva handlingar. Alltså borde t ex Danmark, Storbritannien och USA m fl ta emot merparten av alla människor på flykt från vildsinta härjningar i deras hemländer.

Ett bekymmersamt drag hos SD är ovissheten om vilka krafter som styr partiet. De bedriver en särskilt hätsk anti-muslimsk propaganda, vilken är anmärkningsvärd och otäck. De riktade attackerna inger farhågor om en röst på SD kan komma att stödja Israel och deras aggressiva expansionspolitik; ideologiskt, ekonomiskt och militärt.

I det här sammanhanget kan det också vara intressant att fråga sig vad som händer om vi väljer en regering som UZA inte gillar? Kan ett ev kommande värdlandsavtal med Nato innebära att de även ges makten att attackera svenska väljare? Ja, kanske. Det var i alla fall det här som ägde rum i september förra året då Nato övade på att tillintetgöra civila uppror och ett olagligt maktövertagande i landet.

http://blueshift.nu/svenska-sverige-1938-israel-ager-sverigedemokraterna/

yngve
yngve
Gäst
20 juni 2015 kl 12:03

Socialdemokraterna 23,9%

Moderaterna 23,8%

Sverigedemokraterna 22,1%

http://nyheteridag.se/nytt-superrekord-for-sverigedemokraterna-jamnt-mellan-sd-s-och-m/

Jo Rohde
Jo Rohde
Gäst
20 juni 2015 kl 11:57

Även om SD visar 18 % sympatisörer tror jag absolut inte att det kan anses vara lika med röstprocent, då tänker folk mera på konsekvenser. Förhoppningsvis lär sig de etablerade partierna att ta SD på allvar och prata både med och om dom, det är ju komplett nonsens att som MP vilja öppna gränserna, man måste begränsa antal ankommande och framförallt kontrollera – speciellt ensamma barn synes numera vara en planerad ” förtrupp” för senare ankomst av föräldrar etc.
Sedan tyckeer jag det är fel att som DK ha en gräns på endast 2% för nya partier, inte bra för en demokratie som skall fungera med för många partier.

yngve
yngve
Gäst
20 juni 2015 kl 11:24

Din kommentar väntar på moderation

Tvärtom Julius, då Partiet med sina sju avdelningar är just det som sänker Sverige, så behövs ett parti som är lite som Socialdemokraterna var med Erlander. Hela skalan har så förskjutits, så allt därute nu är vänster och extremvänster. Man förstör bara människor och kulturer med denna Marxism som råder. Det är det de är ute efter, och har lyckats väldigt bra med försökslandet nummer 1 – Absurdistan.

Julius
Julius
Gäst
20 juni 2015 kl 11:13

Då blir det körd för Sverige :

M-B Bernhsvege
M-B Bernhsvege
Gäst
20 juni 2015 kl 10:40

När rättsväsendet havererat och medborgarna drivs in i vanmakt och död av haveristbödlar blir den naturliga konsekvensen vinst för missnöjespartier.

I dag får vi information från olika håll och oligarkena kan omöjligt ha kontroll över allt som skrivs sipprar sanningar ut till folket från olika håll.