Alexander Yakovenko: “BRICS: A new way of global partnership”

2
335

“BRICS is a product of the dynamic development of globalization and new centers of economic growth and political influence, aligning the interests of Brazil, Russia, India, China and South Africa”, writes Dr Alexander Yakovenko, Russian Ambassador in UK and Northern Ireland, for RT.com.

“The level of cooperation demonstrated in BRICS is a good example of how multilateral partnership should be built in the 21st century. No one dominates in our association; we work on the basis of genuine equality and mutual respect.

Our cooperation is not directed against third countries. On the contrary, we share a very positive agenda that aims primarily at creating additional sources for the development and wellbeing of our peoples, which is inextricably linked to the objectives of maintaining international stability.

This forum does not seek to change the global context, or preserve, for that matter, the unsustainable status quo. It is plainly part of this context.”

Read more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
redhawk
redhawk(@birgit)
5 juli 2015 kl 16:22

Så här långt förefaller ett bra alternativ till IMF och World Bank.

yngve
yngve
Gäst
5 juli 2015 kl 16:52

Så här långt säger allt att det är en slags komedi och något groteskt som tornar upp sig.

Aktivister kan nog inte förstå det.

Dels vill man förstöra Ryssland genom att på alla sätt mosa dom, och därmed tvinga dom att förstöras andra vägen via att de måste liera sig med Kina. För smart för aktivister, tydligen, att förstå.

Man vill till varje pris upprätthålla att i världens ögon ska det finnas två sidor (av myntet), så att dessa onda krafter får sin alien one new world order när sidorna bara visar sig vara ett medel på vägen till att få EN kontroll. Därför satte US-ägarna in Castro till makten på Kuba, liksom man satte in Mao i Kina för att förtsöre det folket.

US-and A-liens och det bakom… kan ta ned Kina i morgon om de vill. Men innan det kommer till att närma sig pyramidens topp och clasha i världen, så ska man ta ned Ryssland, och låta Europa vara svagt och också ödeläggas på vägen.

Alla pengar Kina har är stulna från dess folk, blod-svett-tårar-pengar. Skickas de ut i världen så är det som att sprida ett virus, och det vill man göra, annars skulle Kina-regimen inte tillåtits att göra det. På så sätt får alla bekänna färg, och man får se vilka om vill ruttna ned på vägen och få bestens märke i pannan.